Maasallah sari sekerimecanim yere otur bagdas kur onuda dizine oturt ama sirti sana donuk olsun ve ayaklarinin yere tam basacagi sekilde onu kalkmaya tesvik et koltuga bir oyuncak koy mesela sevdigi gor bak dikilmek degil tazi gibi adim atiyor senin kuzu okisi o sekilde oturtuyorum kendi dizimden kalkar istemezse oturur sonra dizimde ziplar sonra kalkip yirumeye calisiyor ve bugun daha verimliydi her hafta adimlari gucleniyor ve 7-8 adim atti bugun
Yok sekerim bizde kaza maza olmadidaa ne bileyim yani o sekilde gebe kalanlari hatta spiralle kalanlari bile biliyorum yani:18:bende bu ay duzenli olursam spiral taktirayim diyordum tuhhh yaaa aslinda stres falan desen hic yok bu ay 1,5 yilin en rahat ayini yasadim desem yeridir yani kp,kv,ükv yi takmamayi ve catir catir cevap vermeyi ogrendim en nihayetindesaol hayatım onları yapıyoruz zaten beni tutup totosunu kaldırıyor
yere oturuyorum sırtını göbegime koyuyorum kalkıyor bazen ayakta öyle duruyor bazen gitmeye calısıyor 2adım atıp bırakıyor kendini
koltuk kenarında bugun gitti biraz
gel yapıyor baba anne abla gel ver hııı diyor
2aylıkken basıyordu sert sekilde her gören sasırıyordu kafasını dik tutabiliyordu
enes diyorum nerde olursa olsun geliyor öp diyorum öpüyor
gülerek basörtümü yüzüne örtüyor hani nerde enes diyorum gülerek bakıp atıyor başörtüyü sonra tekrar kafasına koyuyor
dişimiz yok emeklemek istemiyor bide enes istemedigi şeyi asla yapmıyor keyfine göre
kızlar enes ayakta duruyordu ama düşüyordu 1saat önce uzun süre ayakta durdu megerse işin özü eline bişey vermekmiş onla ilgilenirken dengesi şaşmıyormuş zadacım zeynepadanında elindede vardı saol zeynepadacım ve güzel annesi
Anacim sen niye yatmiyorsun bakimm gece kusu?hadi ben isimi gucumu bitirdim kizin mamasini verdim iciyor,dusumu aldim yatacam ufo calismiyormu yoksa?
tabi var eger kaza olduysa yada gebeligi engelleyici bişey kullanmayıp geri cekilme yöntemini kullanıyorsanız ki bu onaylanan bişey degil riski yüksek buyuzden olabilmesi dahada yüksek rabbim gönlüne göre versin istiyorsan inş hamilesindir (doktor usulu yazdım)
canım sapka neyim kullanmıyorsan kalırsın hayatım sadece geri cekilmeyleyse hele heran hamileyiiimmm diye yazını okuruz yoksa kazayamı kurban gittin gııı hemen yap acil cvp bekliyorum balımmm(beykoz usulu yazdım)
Su bitirimlik usullarina bayiliyorum Beykoz....cok yasa,
Kizlar bu arada okis oyuncagini bulmayi ogrendi guzel kizimmmkedisi var pelus cok seviyor
"kizim hani pisi pisi miyavvvv"diyorum kosup aliyor sonrasi malummmmona birseyler anlatiyor ama neeee bu arada adini bir kac defa soyleyince oda hiii diyor
Yok tatlım henüz bir şey kullanmadım doktora da götürmedim,çünkü ateşi yok sadece hırıltılı öksürüğü var.
Dediğiniz gerçekleşemiyor,çünkü reglim devam ediyor.Ayrıca kızım gün boyu huysuzluk yaptı.Şimdi burnu tıkalı yavrumun.Uyurken serum da damlatamıyorum ve ara ara hırıltılı öksürüyor.İnşallah ileriye gitmez rahatsızlığı.
Bravo Okis e ve ayrica helal olsun, ne guzel seyler yapiyor fistik Masallah
Merakla takipteyim bakalim daha ne guzel hareketlerde bulunucak,
Gecmis olsun cnm, ins ilerlemeden atlatir..bu havalar hastalik havalari, minikler artik havadan nem kapar gibi hemen sifayi kapar oldular..mevlam hepsine guc ve kuvvet versin ins..
Bizde ihlamurdan cok randiman aldik, sizede oneririm cnm,
1 üye 13 ziyaretçi
Malesef üzülerek söylüyorum kızım daha da kötüleşti:Ateşi 37,5 oldu sonra düştü,fakat şu an hala burnu tamamen tıkalı ve ağzı açık nefes alıyor o yüzden emzik ememiyor.Serum damlatıp otriyle çekiyoruz ama nafile...Sırtını dinledik hırıltı yok ama öksürünce boğazına bir şeyler takılıyor.Hanfendi huysuz oldu çıktı ne serum damlatabiliyoruz ne de çekebiliyoruz ağlaya ağlaya yapıyoruz biz de.Şu an eşim sallıyor uyuması için ben de mecburen geldim süt sağıyorum.
kızlar enes ayakta duruyordu ama düşüyordu 1saat önce uzun süre ayakta durdu megerse işin özü eline bişey vermekmiş onla ilgilenirken dengesi şaşmıyormuş zadacım zeynepadanında elindede vardı saol zeynepadacım ve güzel annesi
Dun yaptigim ve kabarmadigi icin tuh bu seferde beceremedim galiba dedigim pocalar cok guzel oldu,
Aksam 7 den sonra gelen arkadasimi agirlamakla birlikte kendisine bir paket bile yapip verdik, oyle cok begenildi yani ehuehuehu ben ben olali boyle pogaca olmamisti...
Gece 11 gibi gittiler misafirlerim ve kostura kostura geldim yine pek kimse yok, acep bu gecede mi mesaidesiniz kizlarneyse allah muhabbetinizi bozmasin ins
Malesef üzülerek söylüyorum kızım daha da kötüleşti:Ateşi 37,5 oldu sonra düştü,fakat şu an hala burnu tamamen tıkalı ve ağzı açık nefes alıyor o yüzden emzik ememiyor.Serum damlatıp otriyle çekiyoruz ama nafile...Sırtını dinledik hırıltı yok ama öksürünce boğazına bir şeyler takılıyor.Hanfendi huysuz oldu çıktı ne serum damlatabiliyoruz ne de çekebiliyoruz ağlaya ağlaya yapıyoruz biz de.Şu an eşim sallıyor uyuması için ben de mecburen geldim süt sağıyorum.
şekerliaçıkçay:))__canım ben istanbulda olsam atlar gelirdim ama malesef(
bol bol gezin eglenin tamam mı...
yaza inşallah bende gelecem istanbula çok merak ediyorum hiç gitmedim daha önce..
fotolarınızı bekliyoruz
yaza kadar beklerim orda diyosan bekle ben gelirim tanışmaya:)))
:18::18::18::18:
çok korktunmu canım:18:
keşke bir bardak su içseydin:18:
Haydaaa canim senin kv ile aran iyiydi yaa tuhhh hata yaptigini anlar ve barisirsiniz hayatim uzulme takma kafana zeytin yagi ve limon u galiba Nagis paylasmisti aklimizda bulunsun insallah gerek duymayizpınarda cnm çok geçmiş olsun.. ama 37.5 tehlikeli bi ateş değilki lütfen korkma.
perşembe günü kuzenime gitmiştim onunda 9 aylık bir kızı var.. nasıl burnu akıyor ama anlatamam bir emiyo hııır hıırrr içim parçalandı.
aynen ateş 37.5-38 arasıydı. balgamı var dedi kuzenim. birşeye limon katılıyodu ama neye?
mybabylove arkadaşımı aradım saolsun zeytinyağ limonu söyledi hemen
serum fizyolojık sıkıyodu burnuna, bende nereye gitsem ecza dolabı gibiyim.
yanımda sterimar burun spreyi vardı. onu sıktık zeytinyağ limonu uyguladık.
ertesi gün bana telefon açtıki ne dualar ediyor. tam antibiyotik kullancaktım atlattı diye.
burda zeytinyağ limonu paylaşan arkadaşımızdan allah razı olsun gerçekten çok işe yarıyor.
umarım denemişsindir, denemediysende dene mutlaka canım..
tekrar çok geçmiş olsun..
babyceren geçmiş sayfalarda beni sormuşsun çok teşekkür ederim cnm bnm
azra izin vermiyorki giremiyorum. laptopu gördüğü gibi yapışıyor..engellemek hadi neysede bukadar yakın olması içime sinmediği için internete giremiyorum.
çaktırmadan okuyorum ama elimden geldiğince..umarım güzel çağla sapasağlam olmuştur artık
tatlıcadı babydoll makyaj topuklu ayak. oje
bunları es kaza bnm kocam okusa beni rezil eder heralde.. normal olduğuna şükrediyor adam bunlar nerdeeeee
gerçekten takdir ettim sen ve senin gibileri
kendi eşim içinde çok üzüldüm onu ihmal ettiğimi ve hiç şımartmadığımı düşünerek..
azra dün bile 00.30da uyudu. ben makyaj oje yapayım ardından mercimek ardından banyo derkennnnnn sabah olup azra uyanır diye üşeniyorum..
tühh çok içerledim üzüldüm şimdi gerçekten
annezeynep cnm umarım eşinle aran düzelmiştirde mercimek fırına verilmiştir.
ogün yazılarını okuyunca çok güldüm alah ağlatmasın inş
mybabylove cnm maşallah okyanusa..
inciniz hayırlı uğurlu olsun.. inşallahda inci gibi çıkar
kedisini bulmasına, adını söyleyince hıı demesine hepsine kocaman bir
bnm için bolca öp lütfen..
bnmde bgn biraz cnm sıkkın.. kv ile atıştık..hiç alakam suçum olmadığı halde kalbimi çok kırdı.
ne diyim allaha havale ediyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?