2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol hayatım onları yapıyoruz zaten beni tutup totosunu kaldırıyor
yere oturuyorum sırtını göbegime koyuyorum kalkıyor bazen ayakta öyle duruyor bazen gitmeye calısıyor 2adım atıp bırakıyor kendini
koltuk kenarında bugun gitti biraz
gel yapıyor baba anne abla gel ver hııı diyor
2aylıkken basıyordu sert sekilde her gören sasırıyordu kafasını dik tutabiliyordu
enes diyorum nerde olursa olsun geliyor öp diyorum öpüyor
gülerek basörtümü yüzüne örtüyor hani nerde enes diyorum gülerek bakıp atıyor başörtüyü sonra tekrar kafasına koyuyor
dişimiz yok emeklemek istemiyor bide enes istemedigi şeyi asla yapmıyor keyfine göre

Son düzenleme:
Yok sekerim bizde kaza maza olmadidaa ne bileyim yani o sekilde gebe kalanlari hatta spiralle kalanlari bile biliyorum yani:18:bende bu ay duzenli olursam spiral taktirayim diyordum tuhhh yaaa aslinda stres falan desen hic yok bu ay 1,5 yilin en rahat ayini yasadim desem yeridir yani kp,kv,ükv yi takmamayi ve catir catir cevap vermeyi ogrendim en nihayetindeama Allah biliyor ya ikinci cocugu dusunmuyorum zaman ne getirir bilinmez tabide ben evde cok pimpirikliyim tertemiz olacak benim evim o yuzden yoruluyorum yoksa okis gibi 10 tane bebege bakilir yani birde su klinigin durumu var 2 yil icinde netlesecek bakalim hayirlisi diyelim yaaa varsada cok sukur onada bakarim kizimada Allah icimi biliyor

Anacim sen niye yatmiyorsun bakimm gece kusu?hadi ben isimi gucumu bitirdim kizin mamasini verdim iciyor,dusumu aldim yatacam ufo calismiyormu yoksa?

Himmm Masallah Enes e, ayrica kocaman aferin pasamiza...aslinda akillica eline birsey verip oyle ayakta tutmaya calismak, simdi aklima geldide mesela denge uzerine yapilan bir cok spor dalinda hep elde birseyle denge saglaniyor..ip cambazlari geldi aklima ellerinde uzun bir sopa ile dengede duruyorlar..yani fiziki acidan akillica geldi banada...yarin ilk isim denemek olucak..sagolun kizlar..yararli bir tecrube oldu..

Dun yaptigim ve kabarmadigi icin tuh bu seferde beceremedim galiba dedigim pocalar cok guzel oldu,
Aksam 7 den sonra gelen arkadasimi agirlamakla birlikte kendisine bir paket bile yapip verdik, oyle cok begenildi yani ehuehuehu ben ben olali boyle pogaca olmamisti...
Gece 11 gibi gittiler misafirlerim ve kostura kostura geldim yine pek kimse yok, acep bu gecede mi mesaidesiniz kizlarneyse allah muhabbetinizi bozmasin ins

Anacim sen niye yatmiyorsun bakimm gece kusu?hadi ben isimi gucumu bitirdim kizin mamasini verdim iciyor,dusumu aldim yatacam ufo calismiyormu yoksa?

yok canım ufo bu gece işlemez hasta oluyorum bogazlarım agrıyor falan eşimede gecti her yeri agrıyor
ben sabah 4e dogru yatıyorum uykum gelmiyor canım enes yatmıyor cok kötü buaralar uyumak hiç istemiyor anlamadım derdini

Su bitirimlik usullarina bayiliyorum Beykoz....cok yasa,

Kizlar bu arada okis oyuncagini bulmayi ogrendi guzel kizimmmkedisi var pelus cok seviyor
"kizim hani pisi pisi miyavvvv"diyorum kosup aliyor sonrasi malummmmona birseyler anlatiyor ama neeee bu arada adini bir kac defa soyleyince oda hiii diyor

Bravo Okis e ve ayrica helal olsun, ne guzel seyler yapiyor fistik Masallah
Merakla takipteyim bakalim daha ne guzel hareketlerde bulunucak,

Yok tatlım henüz bir şey kullanmadım doktora da götürmedim,çünkü ateşi yok sadece hırıltılı öksürüğü var.

Gecmis olsun cnm, ins ilerlemeden atlatir..bu havalar hastalik havalari, minikler artik havadan nem kapar gibi hemen sifayi kapar oldular..mevlam hepsine guc ve kuvvet versin ins..
Bizde ihlamurdan cok randiman aldik, sizede oneririm cnm,

Malesef üzülerek söylüyorum kızım daha da kötüleşti:Ateşi 37,5 oldu sonra düştü,fakat şu an hala burnu tamamen tıkalı ve ağzı açık nefes alıyor o yüzden emzik ememiyor.Serum damlatıp otriyle çekiyoruz ama nafile...Sırtını dinledik hırıltı yok ama öksürünce boğazına bir şeyler takılıyor.Hanfendi huysuz oldu çıktı ne serum damlatabiliyoruz ne de çekebiliyoruz ağlaya ağlaya yapıyoruz biz de.Şu an eşim sallıyor uyuması için ben de mecburen geldim süt sağıyorum.

şu anda benden başka kimse yok topikte
Bugünün ilk günaydını benden olsun benim kız erkenci bu sabah yine

çok geçmiş olsun..hırıltısının olmaması güzel..ateşi çok yüksek degil..sanırım balgamı var..
istersen zeytinyagına limonu bir dene..

evet cnm elinde birşey olunca daha güzel denge sağlıyor bizimkide..afferim paşama..teyzesi öpüyor kocamanından

cnm ohh afiyet bal şeker olsun...ellerine sağlık..çok sevindim güzel olmasına..hangi tarifi yaptın şekerim..

geçmiş olsun cnm..inş. biran önce atlatırsınız..burun tıkanıklığı berbat bişey mahvediyo bebeleri..biz sekrol ve aferin kullanmıştık iyi gelmişti cnm..

Gel anacım gel yazın ben de gelirim görüşürüz

:18::18::18::18:
çok korktunmu canım:18:
keşke bir bardak su içseydin:18:

Sorma,o saatte 13 ziyaretçi de kim ola ki?İnsan bir selam verir de mi...Bilinmeyen,gaipten görüntü veren arkadaşlar sadece okumakla yetinmeseler az biraz da emek sarfedip foruma görünseler değil mi?Neyse canım bana ne...

Biraz sert oldu yazı sanırım...

Kızımın aşırı burun akıntısı var,ha bire hapşırıyor ve hapşırdıkça burnu da bayağı akıyor.Elimde mendille geziniyorum.

pınarda cnm çok geçmiş olsun.. ama 37.5 tehlikeli bi ateş değilki lütfen korkma.
perşembe günü kuzenime gitmiştim onunda 9 aylık bir kızı var.. nasıl burnu akıyor ama anlatamam bir emiyo hııır hıırrr içim parçalandı.
aynen ateş 37.5-38 arasıydı. balgamı var dedi kuzenim. birşeye limon katılıyodu ama neye?
mybabylove arkadaşımı aradım saolsun zeytinyağ limonu söyledi hemen
serum fizyolojık sıkıyodu burnuna, bende nereye gitsem ecza dolabı gibiyim.
yanımda sterimar burun spreyi vardı. onu sıktık zeytinyağ limonu uyguladık.
ertesi gün bana telefon açtıki ne dualar ediyor. tam antibiyotik kullancaktım atlattı diye.
burda zeytinyağ limonu paylaşan arkadaşımızdan allah razı olsun gerçekten çok işe yarıyor.
umarım denemişsindir, denemediysende dene mutlaka canım..
tekrar çok geçmiş olsun..

babyceren geçmiş sayfalarda beni sormuşsun çok teşekkür ederim cnm bnm
azra izin vermiyorki giremiyorum. laptopu gördüğü gibi yapışıyor..engellemek hadi neysede bukadar yakın olması içime sinmediği için internete giremiyorum.
çaktırmadan okuyorum ama elimden geldiğince..umarım güzel çağla sapasağlam olmuştur artık

tatlıcadı babydoll makyaj topuklu ayak. oje
bunları es kaza bnm kocam okusa beni rezil eder heralde.. normal olduğuna şükrediyor adam bunlar nerdeeeee
gerçekten takdir ettim sen ve senin gibileri
kendi eşim içinde çok üzüldüm onu ihmal ettiğimi ve hiç şımartmadığımı düşünerek..
azra dün bile 00.30da uyudu. ben makyaj oje yapayım ardından mercimek ardından banyo derkennnnnn sabah olup azra uyanır diye üşeniyorum..
tühh çok içerledim üzüldüm şimdi gerçekten

annezeynep cnm umarım eşinle aran düzelmiştirde mercimek fırına verilmiştir.
ogün yazılarını okuyunca çok güldüm alah ağlatmasın inş

mybabylove cnm maşallah okyanusa..
inciniz hayırlı uğurlu olsun.. inşallahda inci gibi çıkar
kedisini bulmasına, adını söyleyince hıı demesine hepsine kocaman bir
bnm için bolca öp lütfen..

bnmde bgn biraz cnm sıkkın.. kv ile atıştık..hiç alakam suçum olmadığı halde kalbimi çok kırdı.
ne diyim allaha havale ediyorum:26:

Haydaaa canim senin kv ile aran iyiydi yaa tuhhh hata yaptigini anlar ve barisirsiniz hayatim uzulme takma kafana zeytin yagi ve limon u galiba Nagis paylasmisti aklimizda bulunsun insallah gerek duymayiz
evet teyzesi beni cok mutlu ediyor kizim cok akilli gitme dedigim yere gitmezgel kizim dedigim zaman gelirtabi bazen inadi tutuyoro zamanda elimle yere vuruyorum buraya gel annecim diyorum geliyor valla evimi temizledim mis gibi artik serbest birakiyorum cokta sıkmamak lazim merak ediyor cunku kedisi ile pek mutlu onu gorunce ciglik atiyor resmen hep istemisimdir bir oyuncagina muptela olsun diye olduda artik kedisiz bir yere gitmiyoruz bakalim bu siralar kediyi op kizim mucck mucck diyorum sariliyor kediyebazen tepkisini olcmek icin kediyi kucagima alippp AYYY CİCİ KEDİS MİMMMM MİS GİBİ MUCCK MUCCK YAPİYORUM hemen kosup kediyi aliyor elimden biraz kiskanciz galiba

bugün pazar:)) eminim herkes biliyodur niye yazdıysam

sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum ya azzık dinleneyim
eşime dedim al çocukları,çocuk odasına geç ben temizlik yapacam..
sagolsun aldı gitti..bende heryeri misgibi yaptım..
toz alırken dedim çaktırmadan foruma girip bakıyım ne var ne yok
benim sesim çıkmayınca eşimde cereni yollamış git annene bak ne yapıyo diye
elimde toz beziyle bilgisayarda cerene yakalandım
cerende koştu babasına diyo ki,
''babaaa annem bilgisayarın tozunu alıyo''
akıllı kızım benim:))
tabi adam yemedi,suçüstü yakalanmış oldum
şimdide bakkal amcaya gittiler..bende mola verdim..
bir dahaki arada görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…