30 dakika iş
ne işliyonuz kız kazak falanmımaşallah maşallahhh
ne işmiş o öyle yaaa
Niye kız siz işlemi bitirir bitirmez dusamı kosuyosunuz.. Yatak keyfi denen bişey var :)
Bide ön oynaşmalar var 30 dk az bile bence..
Allahım konustuğumuz şeylere bak.. Töbe töbe
Hee albümde resmini görmüstüm orda aciktin ondan sordum canim benim en sevdgim erkek ismi enes senin oglan da cok seker masallah sanada düskün olcak belli pitircik
Sagol canim her bünye de degisiyo demek ki
evet bi gitmem lazim bi de bakarsin bi sürprhzle karsilasirimay ne sürpriz ama kötü sürpriz
Kızlar bu hafta sonu kızım tamamen düzeldi.. İştahıda geldi yavrumun... Ek gıdalarını iki katı yedi.. Anne sütünüde hiç itirz etmeden emdi cok mutlu oldum.. 9. Ayda memeyi keşfetti yavrum. kendi yanıma geldi hep emzireyim diye.. İnş bölede devam eder..
Ve biz her pazar muhakak balık yaparız. Bugün fırında hamsi yaptık inanamazsınız ama kızım resmen bayıldı.. Ihm ıhm diye diye yedi.. Hamsi ilk defa veriyorum.. Genelde büyük balık yapıoduk yemesi kolay diye.. Ama artık hamsiye öncelik vericem sanırım.. Yeterki kızım yesin..
Niye kız siz işlemi bitirir bitirmez dusamı kosuyosunuz.. Yatak keyfi denen bişey var :)
Bide ön oynaşmalar var 30 dk az bile bence..
Allahım konustuğumuz şeylere bak.. Töbe töbe
Malesef üzülerek söylüyorum kızım daha da kötüleşti:Ateşi 37,5 oldu sonra düştü,fakat şu an hala burnu tamamen tıkalı ve ağzı açık nefes alıyor o yüzden emzik ememiyor.Serum damlatıp otriyle çekiyoruz ama nafile...Sırtını dinledik hırıltı yok ama öksürünce boğazına bir şeyler takılıyor.Hanfendi huysuz oldu çıktı ne serum damlatabiliyoruz ne de çekebiliyoruz ağlaya ağlaya yapıyoruz biz de.Şu an eşim sallıyor uyuması için ben de mecburen geldim süt sağıyorum.
cnm ohh afiyet bal şeker olsun...ellerine sağlık..çok sevindim güzel olmasına..hangi tarifi yaptın şekerim....
bnmde bgn biraz cnm sıkkın.. kv ile atıştık..hiç alakam suçum olmadığı halde kalbimi çok kırdı.
ne diyim allaha havale ediyorum:26:
bugün pazar:)) eminim herkes biliyodurniye yazdıysam
sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum ya azzık dinleneyim
eşime dedim al çocukları,çocuk odasına geç ben temizlik yapacam..
sagolsun aldı gitti..bende heryeri misgibi yaptım..
toz alırken dedim çaktırmadan foruma girip bakıyım ne var ne yok
benim sesim çıkmayınca eşimde cereni yollamış git annene bak ne yapıyo diye
elimde toz beziyle bilgisayarda cerene yakalandım
cerende koştu babasına diyo ki,
''babaaa annem bilgisayarın tozunu alıyo''
akıllı kızım benim:))
tabi adam yemedi,suçüstü yakalanmış oldum
şimdide bakkal amcaya gittiler..bende mola verdim..
bir dahaki arada görüşmek üzereee
bende temmuz annesıyım sma kullandım doktorum tavsıye ettı fakat benım bebegım kabul etmedı sma yı . içerık olarak harika bir mamaymıs doktorum soylemiştislm kzlar oğlum tam 8,5 aylık oldu songünlerdee baya gelişmeler kaydetti artık tutunup kalkıyor kendibaşına çok yaramazlaştı sürekli bilgisayarın kablolarını prizleri takipte birde hızlı emekliyo hiç yalnız bırakamıyorum
gecmiş sayfalarda demir ilacından bahsetmiş arkadaslar ben internette okuduğum bazı yazılarda bazı seri demir ilaçlarının toplatıldığını falan okuyunca bıraktım bayadır vermiyorum zaten yemeklerine kıyma koyuyorum beslenmeside iyi bence gerek yok
bu arada 2 haftadır emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım rahatsızlığım nedeniyle ilaç kullanmam gerekti ve malesef emzirmede riskli ilaçlar . bu yüzden mamaya başladık gece yatmadan önce ve gece uyanınca mama veriyorum sma aldım kullanannız var mı memnun musunuz
Benim poğacalar mı onlar?? Ellerine saglık afiyet olsun
Perşembe günü Tuana nin kontrolü vardi 9.75 gr 71 cm olmus
anlamadim ama evde on kg geciyo.
gelisim grafigi iyiymis yükseliyomus
kan ilaci veriyomusun dedi ebemiz arada bi dedim tamam dedi arada ver aslinda hic vermiyorum
sizler veriyomusunuz toplatilcak dedi diye vermedim hc
slm kizlar omerin yarinki sutunu sagiyorum su an
Esimle de baristik gayet mercimekli bi pazar oldu
Kusken inadimdan acik sacik giyindigimi anlamis oh olsun
Aksam komsuya gittik cnm skildi
Omer bu ara bildigin sarki soyluyor bagirarak dedim
Biz ondan cok seni duyduk dun dedi goz kirparak
Esimle tartismami ima etti cok moralim bozuldu
Bi daha asla malzeme vermem kimseye cok uzuldum
hay maasallah Alllahım bozmasın cok sevindim benimde balık cekti canım yanında kıvırcık salatası oooo misss
balık olayınıda bende her hafta yapıyım bari cok önemli balık aserdim gııı
zadadan incilerrr
slm kizlar omerin yarinki sutunu sagiyorum su an
Esimle de baristik gayet mercimekli bi pazar oldu
Kusken inadimdan acik sacik giyindigimi anlamis oh olsun
Aksam komsuya gittik cnm skildi
Omer bu ara bildigin sarki soyluyor bagirarak dedim
Biz ondan cok seni duyduk dun dedi goz kirparak
Esimle tartismami ima etti cok moralim bozuldu
Bi daha asla malzeme vermem kimseye cok uzuldum
Teyzoslar ben okis e hic balik vermedim daha yarin vereyim diyorum ilk once hangi baliktan basladiniz?
Sagol sekerim geldigimde yaparim, senide davet ederim hepberaber yeriz bir guzel..
SekersizYesilcay in tarifini yaptim ama onunda uzerinde biraz oynama yaptim,, isin puf noktasi ne biliyormusun, hamurun civik olmasi..ne kadar hamur civik o kadar yumusak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?