Helllooooooben geldimmm :) annem geldi, gezdik tozduk eğlendik veeee bugun annnemle istanbula geldim :) haberiniz olsun :) buluşma olacaksa kacırmammmm :) şimdi biraz gecmişe bakmaya çalışayım oldugu kadar...
iyi akşamlar kızlar...ben her zamanki gibi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum...öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için tşk tekrardan..meleğim maalesef doktorumuz hastalıkla ilgili hiçbir bilgi vermedi...ama mecburuz başka iyi doktor yok...gerçi bu da iyimi tartışılır...bide topikten bi arkadaşın arkadaşında benzer bulgular vardı sanırım...bence her zaman . bir doktora gitmekte fayda var...bizim 15 tatilimiz başlıyor....bu hafta kv ye sonraki haftada annemlerdeyiz inş...oğlum bi iyileşseydi..kurban bayramından beri doğru-dürüst dışarı çıkmadım...dört gözle tatili bekliyordum...bu seferde oğlum hasta...kısmet napalım..oğlum iyileşsin yeter ki....bu arada bugün yine coşmuşsunuz...maşallah diyorum enerjinize...şimdi kim valiz hazırlıcak...neyse ben kaçar...
Cok sevimdim gelmene cok ozledik yaa, geceler sensiz eksik oluyordu cnm yerin cok belli oldu..BabyCeren ve arada Zada beykoz takildik, yalniz ayni anda birbirimizi yakalamakta zorlandik kuzum, meger baglayan senmisin ehuheuheu,, bu kadar konustuktan sonra bana bir yemek ismarlarsin artik :))
Ciddi anlamda seni ve Tarik Bugra yi cok merak ettik, iyiye gitmenize cok sevimdim, masallah kuzuya aslan parcasi olmus.allah daim etsin cnm
Ah su anneler olmasa ne yarardik dimi, baksana senin annen halan annelik vazifesini yapiyor..ah anam ah anam,, bilemedim adam gibi degerini, neyse simdi duygusala baglayip uzmeyeyim kimseyi, opuyorum sizi cnm
Bebişine gemiş olsun canım,,bey evdeyse sen daha şanlısın,,uygulamalı göster ona konuşmalarımızı
Evde ufo varsa tamamdır:128: konuya uygun bi de kostüm buldun mu oooh misssHiç bişey bulamazsan tak mutfak önlüğünü
iyi akşamlar kızlar...öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun...dualarınızda bizi de unutmazsanız sevinirm...özelikle bütün hasta bebişlere ve oğluma acil şifa dileyin kızlar lütfen..meleğim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederiz...bugün doktora gittik..oğlumun vucudunda kızarıklıklar vardı..hastalığının adı 'kızıl' mış...penisilin ve alerjik iki farklı şurup verdi...ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama netten araştırdığım kadarıyla ilaçları kullanmak gerekiyormuş...oğlumun bu doğduğundan beri 3. antibiyotiği olacak...napalım Rabbim dermansız dert vermesin....üstelik iki farklı hastaneye gittik..ilk doktor anlamadı bile...ne kadar zor bebişlerin hasta olması..neyse ben duygusala bağladım((çok üzgünüm.....
TATLICADI,canim benim cok sevindim iyi olmaniza,inanilmaz merak ettik sizi,keske tel no olsaydi dedik hep,allah gostermesin birdaha hastalik falan ya biktik vallahi ama yinede cok sukur allah beterinden korusun.Esinin jestinede bittim,genelde benimki supriz olarak bir yigin bulasik camasir cor cop.......vb pislikle karsilarsenin esine kocaman
PINARDA, canim cok gecmis olsun umarim ilerlemez hemen onlemini al tatlim cok optuk kizimla sizi
ZADA, canim senin prensesede kocaman koooosskocamanmaasallah diyorum.Kizima bakta ornek al dedim,saka tabi kiyaslayipta oyguvenini zedelermiyim hic,icimden dedim
Doğa hastalanmış çok geçmiş olun canım. Doktora götürdün mü herhangi bir şey kullanıyor musun?
Yok tatlım henüz bir şey kullanmadım doktora da götürmedim,çünkü ateşi yok sadece hırıltılı öksürüğü var.
Biz de parti yapmaya fırsat olmadı şekerim. Bizim cadı 10 dk bir uyandığı için sırayla uyuttuk, sonra pestilimiz çıktı tabii o bi koltukta ben bi koltukta sızıp kaldık.allah iyiliğini versin kız güldürme beni müdürüm tam karşımda oturuyor...deli diyecek kendi kendine gülüyor
bu repliği bidahaki partide kullanıyım cnm beğendim:)))
sen ne giysen yakışır kız..sexi hatun seni...
anam aksam mayıs annelerinın hepsinde parti var gibi geliyor...
Biz de seni çok seviyoruz tatlım. sen masalı getir bana ben uyuturum onu; ama arada ısırıp yiyebilirim haberin olsun.Zillosssss Mayis Anneriiiiii,hemen bizim eve gelip Masal hanimi yeniden uyutuyorsunuz,kikir kikir gulmem kahkahayla sonuclaninca kizim uyandi Ya siz ne kuduruksunuz boyle ama olmuyor ki,ufo tamam,gece lambasi tamam,camasir gecelik tamam,lazer,rofle tamam,eeeeee ne duruyorum,eeeee ne yapayim,gerisi ancak kocam yok ama, kocam yok ama kocam yok ama olabilir.Sssss nasil ki disarda aclar varken evinizde huzurla yemek yemememiz lazimsa herkes cicegin esi yok deyip akilli dursun bakimmm Neyse kiyamam size hadi hadi salin gitsin sizleri cooooooook seviyorum vallahi moralim cok bozuktu,uzaktada olsa esime kusmustum, hem yanimda olmayinca cezada veemiyorum bana morel oldunuz sabah sabah cok guldurdunuz,bugun butun dilekleriniz kabul olsun insallah.
Bakıyorum da benim kullanıcı adımdaki sayı gitgide düşüyorelif344__nasılsın canım..son aylar nasıl gidiyo..çok heycanlısındır..keyfini çıkar bu günlerin tatlım..
bizim konuşmamızıda anlamamış kimse neyse biz kibarlıgımızı bozmayak yo ho boşver
ilkim80__canım sen seversin bizi demi..kulak aşinalıgın var nede olsa..
şu maatterler bizi anlamasada sen anlyon ya yeter
nağiş__nasılsın canım..yaren nur daha iyiymiş..öpüyorum sizi
mutluanne,planner,zada,beykoz,chihiro,defneank,çiçekçiçek,pinarda,
malegim,annezeynep,...ali,veli,49,50 hepinize selamlarrrrr
MErhaba arkadaşlar,
Bugün izin günüm evdeyim.. Güzel haber Kaan dün gece ve bugün beni emiyor.. emme problemini hallettik çok şükür hatta bugün çorbalarını, meyve pürelerini çok yemedi ama beni emdi..
Ama biraz öksürüyoruz ve bazen burnumuz akıyor.. Doktora götürdüm önemli bişey yok.. hafif nezle dedi.. bol bol emzir ve tavuk suyuyla çorba yap dedi.. Şurup verdi...
Bunlar yetmiyormuş gibi birde yıkamak için Kaanı hazırlarken yatağın üstünde annem havlusunu dolaptan almak için döndüğü anda küüt yataktan düştüağladı tabi gözünün yanı da biraz kızardı.. ama banyoya girince keyfi yerine geldi gülücükler attı yine şimdi de uyudu.. Bende geçmişe bakmadan gelişmeleri paylaşayım dedim.. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?