2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hellloooooo ben geldimmm :) annem geldi, gezdik tozduk eğlendik veeee bugun annnemle istanbula geldim :) haberiniz olsun :) buluşma olacaksa kacırmammmm :) şimdi biraz gecmişe bakmaya çalışayım oldugu kadar...

Hosgeldin cnm, ist da ben olsaydim atlardim kesin bulusalim diye yani kacirmazdim bu firsati ..neyse umarim diger arkadaslardan olur musait olan,.
Cnm simdi ben seni verdigin tarifi az evvel uyguladim, dereotlu patatesli pogaca yi denedim suan hamurum dinlenmede yalniz halan kabarmadi, sorun ne anlamadim, kabarmadan yapsam guzel olmazmi simdi :44:

cnm ins iyilesir sende bir guzel tatil yapar dinlenirsin, hayirli olur ins tatiliniz,temmennim mutlu olmaniz cnm

Ben en iyisi gidip su kabarmayan hamurumdan 30 adet ayni ebatlarda toplar yapiyim, icinede dereotlu patatesi koyup firina yollayim ..
Gecen hafta kardan dolayi gelemiyen arkadaslarim yarin geliyorlar... benim gibi acemi ile arkadaslar malasef, bir turlu tutturaamadim gettiii gettii

Bende sizleri çok özledim canım
Euheuhe haydiiii kızlar gece kuşları olarak bağlanalımmm
c anın sağolsun ısmarlarım canım poğaça bile yaparım sanahala tutturmadın anlaşılan poğaça işini
Çok şükür iyileşti yavrum..Allah tüm bebeklere sağlık sıhhat versin yürek dayanmıyo onların hasta olmasına
Anne olunca annenin değerini daha iyi anlarsın diyorlar ya hakikatten öyle hepsi baş tacı..

Dediğiniz gerçekleşemiyor,çünkü reglim devam ediyor.Ayrıca kızım gün boyu huysuzluk yaptı.Şimdi burnu tıkalı yavrumun.Uyurken serum da damlatamıyorum ve ara ara hırıltılı öksürüyor.İnşallah ileriye gitmez rahatsızlığı.

günaydıınnnnnn güzel anneler ve onların tatlı mı tatlı yavruları
bugün ben açıyorum dükkanı
tatlıcadı gelmiş çok merak ettik seni ve oğlunu canım hatta telefon numarası olsaydı arasaydık dedik neyseki herşey güzel gidiyormuş
çok mutlu oldum canım,doktorda güzel şeyler söylemiş herşeyine maşallah paşanın

pınarda canım Doğa'da hasta olma yolunda herhalde umarım ilerlemez çabucak atlatır,burun tıkanıklığı biz çok çektik
doktor bize günde 5,6 tane serum bitireceksiniz dedibu ara her yerde salgın var bizim sıpa babasına bulaştırdı hastalığı şimdi eşim evde yatıyor
Allahım hastalıklardan korusun bizi

planner sana geçen yazıcam şeyi buldum senin kuzunun profildeki resimlerine bayılıyorum hele o saç bantları yok mu
yerim onu ben ya çok tatlı maşallah

mybabylave dişiniz hayırlı uğurlu olsun,şu dişler ne zormuş ya yavrular çok zorlanıyor,darısı diğer incilere inşallah oğlum daha yeni toparlıyo kendini diş yüzünden
daha bi sürü dişler var,Allah yardımcısı olsun bebişlerin ve bizim

beykoz zada ve diğer kuduruk arkadaşlarım muhabbetinize koptum resmen
iyi ki yokmuşum benim koca hasta zaten

tatlıcadı hoşgeldin tatlım merak ettik seni hep bidaha giderken telini bırak birilerine tamammmı...
cok sevindim tarık buğranın iyileşmesine daha da iyi olsun yavrum..doktorda güzel seyler söylemiş, kan değeride süper..
annecin güzel güzel bakmış size..hoşgeldin tekrar hayatım...

hejarcım sanada günaydın...sizde atlatmıssınız gecmıs olsun..eşinde atlatır ıns. en yakkın zamnada...

Çok gecmîş olsun. Önemli olan iyileşmesi canım. Gerekirse tabii ki ilac kullanacaklar sıkma canını

TATLICADI,canim benim cok sevindim iyi olmaniza,inanilmaz merak ettik sizi,keske tel no olsaydi dedik hep,allah gostermesin birdaha hastalik falan ya biktik vallahi ama yinede cok sukur allah beterinden korusun.Esinin jestinede bittim,genelde benimki supriz olarak bir yigin bulasik camasir cor cop.......vb pislikle karsilar senin esine kocaman

PINARDA, canim cok gecmis olsun umarim ilerlemez hemen onlemini al tatlim cok optuk kizimla sizi

ZADA, canim senin prensesede kocaman koooosskocaman maasallah diyorum.Kizima bakta ornek al dedim,saka tabi kiyaslayipta oyguvenini zedelermiyim hic,icimden dedim

Eşim bugün mesaiye gitti evde kızımla yalnızız. Sinir oldum ya bi hafta sonumuz vardı. Forumda kimsecikler yok malum eşler evde tabiiii.
Bu arada sabah kontrolümüz vardı. Her şey gayet güzel dedi dr umuz. Kızım 630 gr almış ve 3 cm uzamış çok sevindim
Artık her şeyi yiyebilirmiş tabi tuzsuz olmak şartıyla.
Ayda 1 kez kuzu ciğeri verebilirmişim (ama az)
Yumurtayı gün aşırı, cevizi haftada 4 kez falan ver dedi.

Bizden haberler böyle şekerler. Kimsecikler de yok olsaydınız azcık kudururduk . Öpüyoruz sizi bestoşumla

Sağol canım biz de sizi çok öpüyoruz...Bugün Doğacığım bayağı bir öksürüyor şimdi başıma gelince telaşlandım ne yapmam gerekir acaba?Ihlamur veriyorum her zaman içen kızım bu defa istemiyor.

Hoş geldin şekerim sizi çok merak ettik. Neyse ki her şey yolundaymış çok sevindim canım.
Tarık Buğramız'a da kocaman maşallah Hep böyle güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Öpüyorum canım ikinizi de

Doğa hastalanmış çok geçmiş olun canım. Doktora götürdün mü herhangi bir şey kullanıyor musun?

Biz de parti yapmaya fırsat olmadı şekerim. Bizim cadı 10 dk bir uyandığı için sırayla uyuttuk, sonra pestilimiz çıktı tabii o bi koltukta ben bi koltukta sızıp kaldık.
Biz de seni çok seviyoruz tatlım. sen masalı getir bana ben uyuturum onu; ama arada ısırıp yiyebilirim haberin olsun.
Bakıyorum da benim kullanıcı adımdaki sayı gitgide düşüyor
80 yorumdan sonra ne yapacan çok merak ettim doğrusu

Çok geçmiş olsun canım bu kış bitmeden hastalıklar bitmeyecek anlaşılan. Bahar gelsin artık ya

Son düzenleme:
tatlıcadı__hoşgeldin canımçok merak etmiştik seni..tarık abimizede kocaman maşallah..
gelişimi çok güzel ve kan degeri süper:)
eşinede bravo diyorum..

pınarda___geçmiş olsun canım..aman dikkat edin ilerlemesin..hemen iyleşsiz doğa mız...

ilkim79__tatlım begendim kaçtım işim vardı..kendimi hiç iyi hissetmiyorum..dünden beri başım dönüyo(
ayrıca 80 yorumdan sonra -1,-2 falan devam ederim heralde canım:)))

şekerliaçıkçay:))__canım ben istanbulda olsam atlar gelirdim ama malesef(
bol bol gezin eglenin tamam mı...
yaza inşallah bende gelecem istanbula çok merak ediyorum hiç gitmedim daha önce..
fotolarınızı bekliyoruz
yaza kadar beklerim orda diyosan bekle ben gelirim tanışmaya:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…