tünaydınnnn
herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bi hafta diliyorumm
yemek yapıcaktım öğlene kuzumda yesin diye önce bi buraya uğrayim dedim:)
ZADA demek o topuklu ayakkabı,oje vs senden çıktı seni gidi seniiiidün akşam yazılanları okumak için girdim bi baktım sen yine gece hazırlıklarından bahsetmişsin
okuyunca dayanamadım kocişe sırnaştım..doğum yaptığımdan beri duymadığım cümleyi duydum eşimden..sex kokuyosun dedi euheuheuh
doğumdan önce çok duyardım..sonrasında süt kokuyosun demeye başlamıştı...senin yazdıkların benim kokumu değiştirdi şekerim
PLANNERRRR zeynomdan dişsiz dedeler gibi dolaşan oğluma 1 tanecik diş istiyorummm:)maşallah zeynoma incileri çabuk dizilicek
MELEĞİMM poğaçalar için seni tebrik ediyorum şekerim:)geçen gün mahir için baby pastamız var demiştin canım nasıl yapılıyoo..kuzuma yapim
İLKİMCİM..1-yumurtayı her gün vermiyorum..bizimki pek sevmiyo.2-3 gün vermediğim oluyo..doktorumuz her gün demişti..gittiğimde sevmediğini ve aralıklarla verdiğimi söylemiştim..iyi yapıyosun sevmiyosa zorlama demişti
2-ben ekmeği yulaf unuyla yaptım..bazen kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar içini yediriyorum..çorbalarada ekleyebilirsin..tarık buğra yoğun kıvamlı sevdiği için ben kullnmıyorum
3-yulafı migrostan almıştım..yulaf ununu ekmek,bisküvi yapımında,terbiyeli çorbalarda kullnıyorum..birde migrostan yulaf ezmesi almıştım genelde marketlerde coornflakeeslerin olduğu reyonda oluoyo..onuda kahvaltılarında ve dönüşümlü olarak muhallebisinde kullanıyorum..afiyet olsun Bestemeee
Teşekkürler tatlım. Ben incili tütü takımı almaya karar verdim. Dediğin doğru, aslında giydirip almak en güzeli ama ben burada bulamadım malum ilçede yaşıyorum.
Zeynonun o tütü giyen totosunu yerimben kimbilir ne tatlı olur
tünaydınnnn
herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bi hafta diliyorumm
yemek yapıcaktım öğlene kuzumda yesin diye önce bi buraya uğrayim dedim:)
ZADA demek o topuklu ayakkabı,oje vs senden çıktı seni gidi seniiiidün akşam yazılanları okumak için girdim bi baktım sen yine gece hazırlıklarından bahsetmişsin
okuyunca dayanamadım kocişe sırnaştım..doğum yaptığımdan beri duymadığım cümleyi duydum eşimden..sex kokuyosun dedi euheuheuh
doğumdan önce çok duyardım..sonrasında süt kokuyosun demeye başlamıştı...senin yazdıkların benim kokumu değiştirdi şekerim
PLANNERRRR zeynomdan dişsiz dedeler gibi dolaşan oğluma 1 tanecik diş istiyorummm:)maşallah zeynoma incileri çabuk dizilicek
MELEĞİMM poğaçalar için seni tebrik ediyorum şekerim:)geçen gün mahir için baby pastamız var demiştin canım nasıl yapılıyoo..kuzuma yapim
İLKİMCİM..1-yumurtayı her gün vermiyorum..bizimki pek sevmiyo.2-3 gün vermediğim oluyo..doktorumuz her gün demişti..gittiğimde sevmediğini ve aralıklarla verdiğimi söylemiştim..iyi yapıyosun sevmiyosa zorlama demişti
2-ben ekmeği yulaf unuyla yaptım..bazen kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar içini yediriyorum..çorbalarada ekleyebilirsin..tarık buğra yoğun kıvamlı sevdiği için ben kullnmıyorum
3-yulafı migrostan almıştım..yulaf ununu ekmek,bisküvi yapımında,terbiyeli çorbalarda kullnıyorum..birde migrostan yulaf ezmesi almıştım genelde marketlerde coornflakeeslerin olduğu reyonda oluoyo..onuda kahvaltılarında ve dönüşümlü olarak muhallebisinde kullanıyorum..afiyet olsun Bestemeee
Sok oldum iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememislerŞöyle insanların gırtlağını sıkasım geliyorBizim altta iflas etmiş bir komşu var(Allah kimseye yaşatmasın),,bende durumlarına çok üzüldüm adamın elinde kalan fason malları için yakın bir tekstilci yakınımızdan rica ettim alması için,,eşim adamın icra davalarına ucretsiz olarak baktı sırf iyilik olsun diye,,Allah kimseye iş bozukluğu vermesin dedik yardımcı olmaya çalıştık,,size karşılığını yazayım birde: Biliyorsunuz benim kız uyumuyor ve bazı geceler saat 2-3 hiç uyumak istemiyor,bende evde;kızım uyu artık...Hadi kızım..Yüksek sesle ninniler falan ses yapıyorum diye bizim çok değerli komşumuz eşimi yolda çevirip sizin kız uyumuyo ama yengenin sesi yüzünden bizde uyumuyoruz demiş,,eşim bana kızdı tabi,,geçenlerde de yine bizim yatakodasında salıncak çok ses yapıyormuş diye eşimi aramış,yağladık ama kayışları demir olduğu için yine ses yapıyor,,ki bu anlattıklarım tölere edilmeyecek kadar abartılı değil.Ama ben suçlu oldum İnsanız neticede..Beğenmeyen,azıcık tahammülü olmayan dağ başında yaşasın...Laf sokmakta neymiş...
Yumurtayi tam sari olarak hergun veriyorumKızlar size bir kaç sorum olacak:
1) Tam yumurta sarısı ve cevizi her gün mü gün aşırı mı veriyorsunuz?
2) Ekmek hala veriyor musunuz 'evet' ise ne kadar? Bir de hangi ekmek?
3) Yulafı nasıl veriyorsunuz ve nereden bulabilirim?
Kızlar belki bu ne acelecilik diyeceksiniz ama ben ayrıntıcı bi insan olduğum için son bir kaç güne sıkıştırmak istemiyorum.
Kızımın doğum günü kıyafetini beğendim(unnadodan) ve bugün int'ten alıcam
Yalnız 6-12 ay mı 1-2 yaş mı alacağıma karar vermedim üzerinde kocaman dursun istemiyorum;
O kadar para verip de sadece 1 kez de giysin istemiyorum.
Çok kararsız kaldım acil yardım.
Bir de doğumdan bugüne kadar olan fotoların slaytını yapıcam(aralara hissettiğim duyguları yazıcam)
Müziğimiz de hazır.
Süslemelerde zeynebin paylaştığı paçeteden bulutları yapıcam.
Ayyy heyecanlandım bak şimdi:18::18::18::18::18:
Sok oldum iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememisler
Ben hemen soguyorum boyle olunca
Sahte geliyor muhabbetler gidip gelmeler :1
Selam arkadaşlar,
nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum
Sizce napsam.. acil önerilerinize ihtiyacım var. (İlaç konusunda)
yine nasıl geçtiğini anlamadığım bir haftasonu, yine bir pazartesi, yine annesinden ayrı kuzu, yine oğlunu özleyen anne, yine elinde süt sağma makinası....
an itibariyle durumum budur
süt sağmaya giden bir modern köylü kızıyımdır, an itibariyle durumum budur. masamdaki sıvı, içtiğim sudur :) hem hüzün hem şebeklik. iyice laçka olmuş sinirlerim, hepinizden özür dilerim ve giderim öhüüü öhüüüü
ufukta epey bir zaman var gibi dursada çok çabuk vakit geçiyor
ayrıntılar ile uğraşacağımız için bence hepimiz bulduğumuz fikirleri ve paylaşalım derim
ben araştırmalara küçükte olsa başladım
27 mayıs doğumgünümüz 20-25 mayıs arası kısmet olursa tatildeyiz (erken rezervasyon olayı) 27 mayıs pztesiye geliyor
ben ne zaman yapıcam bu doğumgününü bilmiyorum
ya bir hafta öncesinden yapacağım 18-19 mayıs yada 1 hafta sonra bilmıyorum :44::44:
tek bildiğim kızımın tütüsü hazır sadece daha kabarık olması için birkaç dokunuşa ihtiyacı var
yarım aklımı seveyim. şebeklikle uğraşırken süt sağma şişemi evde unutmuşum :) naçar geri döndüm odadan... akşama kadar patlangaç olurum artık. vay başıma kendi başımdan gelenler vaaay
Sağol canım. Merakla bekliyorum yazacaklarını.Sok oldum iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememisler
Ben hemen soguyorum boyle olunca
Sahte geliyor muhabbetler gidip gelmeler :1
Yumurtayi tam sari olarak hergun veriyorum
Cevizi de hergun yiyor
1dilim tam bugday ekmegi ici olmadan kahvalti yapmiyoruz
yulafin muhallebisini denedim ins aksama ekmegini yapacagim
migrostan almistm ben cnm
iste en sevdigim konu! Ben bi konu acmistim ama bir turlu bulduklarimi yazamdm aksam ekleyeyim bari
Bence 1 2yas al cnm beste de ufak bi cocuk degil
Selam arkadaşlar,
nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum
Sizce napsam.. acil önerilerinize ihtiyacım var. (İlaç konusunda)
yarım aklımı seveyim. şebeklikle uğraşırken süt sağma şişemi evde unutmuşum :) naçar geri döndüm odadan... akşama kadar patlangaç olurum artık. vay başıma kendi başımdan gelenler vaaay
dilberege__bence ilaçları kullanmalısın canım..
bak biz bronşitten 3 gün hastanede yattık...
bizim doktor hep derki,gece yatarsın sağlam,sabah kalkarsın bronşit..
yani o kadar çabuk bronşite çevirebilir...umarım öyle birşey yaşamassınız..
geçmiş olsun
selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri:))
dün çağla ya ilk defa portakal suyu verdim yaklaşık 4 tk kadar..
1 saat sonra baya kustu..acaba portakal suyundan olabilirmi..
böyle birşey yaşayan varmı..
ha bide bizim kız kakasını yapacagı zaman illa ki ayaga kalkmaya çalışıyo
ayakta yapıyo..böyle bir durum yaşayan varmı
normaldir heralde demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?