Canim arkadaslarim ve dunya tatlisi kuzularim

gecmisi okuyamadim daha ama dedimki simdi kizlar beni coook merak etmis ve cookkk ozlemislerdir,cicek cicek diye yemeden icmeden kesilmislerdir, once yazimde bi rahatlatim arkadaslarimi sonra okurum

Evetttt Masal hanimin uc ay moladan sonra ust iki disi birden patladi tabi 4-5 gundur gece uyku muyku yok

bu sekilde dolaniyorum

Esim allah izin veirse mart ayinda izne gelcek,e sayenizde mercimek konularinda pekgaza geldim ve hazirligimi tamamlamak amacli spiral taktirma karari aldim,gittim bir ton mecburi bilgilendirme dinledim,kapa ceneni kizim evde corba bekliyorda diyemiyosun tabi

neyse catala gec dedi ufffff ne gicik bir sey derken bir kisi daldirdi elini,digeini cagirdi,oda baskasini cagirinca odum koptu bu arada guya biri beni oyalamak icin abuk subuk daha once sordugu sorulari soruyor neyseki kotu birsey yokmus sadece okadar tantana bosa gitti,rahmim cok kucukmus spiral takilamiyormus,tutmaz dedi,anne sutu vemek rahmi dahada kuculturmus,sutten kesince gel ege bi degisme olursa takariz dedi ve elime teselli ikramiyesi gibi prez.vedi ve yolladi

Son olarak askerdeki erkek kardesimin kiz arkadasi geldi bugun,haftaya kardesim gelcek ve istemeye gidecegiz,tatlimiz var anlayacaginiz.
Bizden haberler bunlar kizlar ilk firsatta gecmise bakacagim.
Dipnot,ruyamda MUTLUANNE ve PLANNER ile koylu pazarinda organik koy tavugu ariyorduk,buluyoruz ama cok sert oldugu icin bebislerimizin bogazina takiliyor falan sabaha kadar corba morba ugrastik ehuehueheu