2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben kalp seklinde bir pasta ; kirmizi veya pembe olucak,,uzerinede isimlerimiz olsun diye dusundum bu ilk hediye olsun veya uc tane kalp icice gecmis olsun herbirinde uzerinde isimler yazilsin,malum oglum olmadan sevgili gunumuzun anlami olamaz o bizim en sevgili hediyemiz..

Herkese iyi akşamlar. Dünkü fotoğrafları eklemiş mutluannem. Bizi blurlamış :) ben eve dönünce orjinal koyarım :) bana sormadan koymaması çok düşünceli çok öptüm :) minikkuzu mirayla tanıştık. Maşallah çok şeker melekk...
Mutlu anne ne guzel bi sürpriz olmuş. Bayıldım.
Ben butun gun hastanedeydim. Ananem hasalandı acildi tomografîydi mr dı derken yeni geldik. Cok sukur temiz cıktı sonuclar. Sözde bugun arkadaşlarımla bulusaaktım ama kısmet işte. Hayat sürprizlerle dolu.
Sanırım defnenin yeni dişleri geliyo. Arada kafası ve avuç içleri yanıyo sonra düşüyo. Ağzının içi de alev gîbi oluyo. Dun akşam ilk defa yarım fitil berdim. 3-8 arası hiç uyanmadan uyudu. Arada inkedi uyandı ama koydu kafayı uyudu yine. Ama çok sukur keyfi yerinde. Yalnız hastaneye gidince hiçbişey yememiş içmemiş. İşe başlayınca biraz sıkıntı yaşıcaz anlaşılan. Umarım kolay adapte olur.
Güzel sağlıklı günlr diliyorum herkese

Anam biz varya bu cocuklar gelir 18 yasina halan nur topu gibi cocuk verdim dersek sasirma:))
Cnm benim sahsi fikrim artik bunun yemiyecegi dogrultusundadir.. yani zamani geldi baska seyler dusunmek lazim...

:1::1::1:çok fenayız biz ya:1: yada ben diyim:1:

$isme_ozel_ask_kupasi-16095_466_466.webp

Boyle bir kupa sizce basitmi kacar...ben cok begendim, ozel yapim her zaman tercihim olur..kimsede olmayan bize ozel olsun dimi..

temmuzda evlilik yıldönümümüzdü,ağustosta eşimin d.günüydü
ben ikisindede sana nur topu gibi bebek verdim diyip işin içinden sıyrılmıştım:27:
daha da kullanamaz mıyım aceba:23:
Papaz her gun pilav yemez derler hayatim:1:bence degisik bir sey bul ve supriz yap esine ozel olduğun hissettir:46:

haklısın şekerim sevgililer günü geliyor geçen sene eşim beni çok mutlu etmişti hamile günlerimde sagolsun, bende bu sene ona güzel bir süpriz yapmak istiyorum inş, değişik bir fikir olmalıı:26: buarada beyaz fırında sevgiller günü kurabiyesi var kızlar çok hoş bilginizee:54:
himmm bi bakayim guzel olabilir kurabiyeler ama kendim yapmayi tercih ederim baktim sekerim super ler yaa himmmmm:44:gecen sene sevgililer gununde benim herif gitmis bana swatch dan sevgililer gunu seti almis:37:ebe herif benim eller palet gibi olmus yani nasil takayim bu yuzugu demeyi cok istedim ama aaayyyy cok şııkkk dedim:17:kolye yuzuk kupe setti saatime uyumlu olsun diye almismismis ama dogum gunum daha guzeldiiii hediye almamisti ama guzel bir aksam yemegi sonra pastam geldi sonra eve geldik dur yaaa surada birsey gordum dedi bos bir arazi var evin yaninda orada havai fisek patlatti:16:cok hostu neyse bakalim hummali bir arastirmaya girelim en iyisimi dogum gununde dahili heart disk almistim:1:cok sasirmisti:53:

Eki Görüntüle 619753

Boyle bir kupa sizce basitmi kacar...ben cok begendim, ozel yapim her zaman tercihim olur..kimsede olmayan bize ozel olsun dimi..
Melegim kupalar cok guzel de benim koca kullanmaz kiiii anacim adamin cay ictigi kupa sanki 1lt lik:1:oyle egzantrik seyleri kullanmaz ama sus olarak cok guzel bir detay:34:

Canim arkadaslarim ve dunya tatlisi kuzularim:16: gecmisi okuyamadim daha ama dedimki simdi kizlar beni coook merak etmis ve cookkk ozlemislerdir,cicek cicek diye yemeden icmeden kesilmislerdir, once yazimde bi rahatlatim arkadaslarimi sonra okurum:37: :1::52:
Evetttt Masal hanimin uc ay moladan sonra ust iki disi birden patladi tabi 4-5 gundur gece uyku muyku yok:37: bu sekilde dolaniyorum:1:
Esim allah izin veirse mart ayinda izne gelcek,e sayenizde mercimek konularinda pekgaza geldim ve hazirligimi tamamlamak amacli spiral taktirma karari aldim,gittim bir ton mecburi bilgilendirme dinledim,kapa ceneni kizim evde corba bekliyorda diyemiyosun tabi:1: neyse catala gec dedi ufffff ne gicik bir sey derken bir kisi daldirdi elini,digeini cagirdi,oda baskasini cagirinca odum koptu bu arada guya biri beni oyalamak icin abuk subuk daha once sordugu sorulari soruyor neyseki kotu birsey yokmus sadece okadar tantana bosa gitti,rahmim cok kucukmus spiral takilamiyormus,tutmaz dedi,anne sutu vemek rahmi dahada kuculturmus,sutten kesince gel ege bi degisme olursa takariz dedi ve elime teselli ikramiyesi gibi prez.vedi ve yolladi:1:
Son olarak askerdeki erkek kardesimin kiz arkadasi geldi bugun,haftaya kardesim gelcek ve istemeye gidecegiz,tatlimiz var anlayacaginiz.
Bizden haberler bunlar kizlar ilk firsatta gecmise bakacagim.

Dipnot,ruyamda MUTLUANNE ve PLANNER ile koylu pazarinda organik koy tavugu ariyorduk,buluyoruz ama cok sert oldugu icin bebislerimizin bogazina takiliyor falan sabaha kadar corba morba ugrastik ehuehueheu:1:

Slm melekler ve onların tatlı bebekleri:54:
Eve daha yeni girmiş bulunmaktayımmm:1:
Dün gece telefonuma msj geldi baktım
Süt anneeeemm yarın beni görmeye misafirler gelicek güzel balkabaklı kekinden yapıp sende gelirmesin diye:1:
Sabah erkenden kalktım kek,kurabiye ve poğaça yaptım kuzum uyandı kahvaltısını yaptırdım diğer kuzuma gittik:16:
Sarmalar,börekler,poğaçalar çok çeşit vardı çok yedim midem kocaman hala:1:
Ben bi geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınızz
Sonrada mira ve defne kareni görimm:54:

Ses 1-2...1-2
Yine bennn:)
Geçmişi okudummm

Mutlu annem araban hayırlı olsun şekerim kazasız belasın bol gezmeler diliyorum..eşinin jestinin karşılığını her gün mercimeği fırınlayarak verirsin artık euheuheuhe

Annezeynep Ömer de hastalanmış:(geçmiş olsun..ailecek hepinize Allah şifa versin

Talay canım bazen bizimkide oyuncaklara ve zararlı şeylere fazlaca odaklanıyor kablo vs gibi ve bizi hiç duymuyo daha doğrusu işine gelmiyo:)ben bebeğinde sorun olduğunu zannetmiyorum ama yinede bi hekime başvurun için rahat etsin

Aklımdabunlar kaldı:17:

Bizimkide bazen yapiyor..ya sinirleniyorlar yada bir agrilari var..allahtan kalici olan birsey degil nadiren oluyor. bir keresinde sacini cekiyordu oylece aliyor ellerine cekiyor resmen dertlerinden yapiyorlardirda tam bilemiyorum bende..keske dillenselerde soyleseler artik dertlerini dimi ne iyi olurdu, bizde burda acaba nedir nedir sorunlari diye dusunmezdik :44:
ah ah keşke bir an önce dillenseler canım gerçekten, bişey mi alerji yapıyo acaba çünkü burnunu falanda kaşıyo böyle devam ederse bi doktora götürcem napiyim artık :26:
onceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Sabah da birkac kez oksurunce tedirgin oldum gun icinde en az yirmi kere aradim
Bir yandan da esim usuyorum diye tir tir titriyordu
Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum
esime igne vurdurup eve giderken titreme bende de basladi
Butun gece 39civarinda atesle yandim durdum
Omerin atesi de hic 39un altina inmedi
Fitil verdik defalarca dus aldirdik ama 40i gorunce apartopar h:astaneye gittik

Omer bir odada ben yan odada geceyi hastanede gecirdik
Kuzumun atesi dustu gibi ama bogazi tahris olmus surekli oksuruyor
9aydir ilk kez ilac kullanacak insallah devami gelmez

Allah kimseyi evladiyla sinamasin sifa bekleyen herkese dua ettim butun gece
Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar :43:

amin, çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin ikinize de ...

Biz de sizleri öpüyoruz,İzmir e ara ara gitmene sevindim çünkü yazın da gidersen eğer biz de orada olacağız inşallah görüşürüz.Bebişlerimiz de yürüyor olacak:3:

Canım muhtemelen dişi sızlıyordur,uzak ihtimal ise kulağı ağrıyordur.Devam ederse bir doktora görünün isterseniz,özellikle kulağı için.Dişlerin çıkacağı bölge nasıl,hafif şişlik ve beyazlık var mı?Varsa diştendir o zaman.

üst dişlerde şişlik var ama beyazlık yok canım, bakalım devam ederse götürcem mutlaka doktora...

Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum

Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar :43:

Cnm cok gecmis olsun...ailece sifayi kapmis olmaniz virustik bir durumundan kaynaklaniyor degilmi..rabbim dedigin gibi kimseyi evladi ile sevdikleri ile sinamasin...rabbim tez vakitte ailece iyilesmenizi nasip etsin ins..
hasta iken yapilan dua da cok makbul olurmus, ne iyi ettinde dua ederken allah kabul eder ins

Ben de diyorum annezeynep tatil mi yapıyor niye görünmüyor,meğer ev ahalisi hastalanmış.Ömerciğim çarçabuk iyileşsin de ağırlaşmadan siz nasıl olsa kaldırırsınız hastalığı(:34:)Çok geçmiş olsun tatlım.Galiba bu rahatsızlık her yere yayılmış,İstanbul bronşiti adı bile verilmiş.Doğacığım da bir kaç gündür iyi değil;burnu tıkalı boğazı hırıltılı ve öksürüyor sürekli.Ateşimiz çok yükselmediği için doktora görünmek istemedik.Özelikle gece burun tamamen tıkalı olduğundan hem emzik ememiyor hem de biberon almıyor...Bir an evvel düzelirler inşallah.
Bu yazıya bayıldım.

The Skinny Mom: Cocugum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzalez

Yazıda bahsi geçen link.Burda da çok güzel anlatmış:

Çocuğum Yemek Yemiyor | Blogcu Anne

Hep okumak olmaz bişeyler paylaşın diyenlere ithaf olunur :)
Paylaşımın işimize yarayacak teşekkürler rosalde.Hayat paylaşınca güzel...Bir gün öğretmenimiz demişti ki;sende bir elma var,bende bir elma var.Ben sana bir elma versem sen bana bir elma versen sende ve bende birer elma olur.Sende bir bilgi var bende bir bilgi var sen bana bir bilgi versen ben de sana versem,sende olur iki bilgi bende de iki bilgi olur.Yani BİLGİLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
Eki Görüntüle 619753

Canım bence çok hoş bir hediye,eşim bana içine sıcak bir şeyler koyunca renk değiştiren bardak yaptırmıştı çay koyduğumda rengi değiştikçe benim resmim ve eşimin şiiri belirginleşiyordu.Sen de düşünebilirsin bunu.

selam..
hasta yatagımdan fıstıkları görmek için kalktım..
mira ve defne kareni..çok tatlılar maşallah..
şansları da kendileri gibi güzel olur inşallah...

heralde ben zehirlendim..hiç iyi deilim ama korkmayın ölecek kadar da kötü degilim:1:
birkaç güne iyi olurum inşallah..öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
kizlar bu geceyi de hastanede geciriyoruz

Oglumuz atesi dusmuyor serum takildi surekli ilik kompres yapiliyor
Beni de yatirdilar sabah 3saat kadar
Ben toparladim derken esimi sitma tuttu aksama dogru yatis verdiler yani aile boyu acibademe yerlestik

Kuzumun sesi kisildi ve cok skildi odamizi degistirdik buyuk odaya gectik gezdirip yolu izletiyorum surekli ama kollarim iyice yoruldu artik

Su koca hastane agzina kadar dolu kizlar
Acili poliklinikleri heryeri
Yogun bakim kapisinda bekleyenler
Onkoloji bekleme salonu
Allahim sifa bekleyen herkese sifa versin biz bugun yarin cikariz ama teshisi bile konmayan birsuru insan var ...

Hepinizi opuyorum bebeklerimi de
Nobeti kardesime devredip uyuyacagim biraz...

kizlar bu geceyi de hastanede geciriyoruz

Oglumuz atesi dusmuyor serum takildi surekli ilik kompres yapiliyor
Beni de yatirdilar sabah 3saat kadar
Ben toparladim derken esimi sitma tuttu aksama dogru yatis verdiler yani aile boyu acibademe yerlestik

Kuzumun sesi kisildi ve cok skildi odamizi degistirdik buyuk odaya gectik gezdirip yolu izletiyorum surekli ama kollarim iyice yoruldu artik

Su koca hastane agzina kadar dolu kizlar
Acili poliklinikleri heryeri
Yogun bakim kapisinda bekleyenler
Onkoloji bekleme salonu
Allahim sifa bekleyen herkese sifa versin biz bugun yarin cikariz ama teshisi bile konmayan birsuru insan var ...

Hepinizi opuyorum bebeklerimi de
Nobeti kardesime devredip uyuyacagim biraz...

Cnm cok uzuldum, yapabilecegimiz birsey olsa keske..dualarim sizinle mevlam sifa olsun ins..

selam..
hasta yatagımdan fıstıkları görmek için kalktım..
mira ve defne kareni..çok tatlılar maşallah..
şansları da kendileri gibi güzel olur inşallah...

heralde ben zehirlendim..hiç iyi deilim ama korkmayın ölecek kadar da kötü degilim:1:
birkaç güne iyi olurum inşallah..öpüyorum hepinizi

Topigimize nazar degiyor kesin, kursun dokturelim en iyisi olur..kizlar pitir pitir ailecek dokulur olduk, Tr de salginmi var ecep :((
Guzelim sana ne oldu boyle..ne zehirlenmesi aman dikkat et cnm, sutunden Cagla kuzusunada gecer allah korusun..Dr ye gittin mi. nerden anladin zehirlendigini gerci galiba demissin ama yine de bir gorun istersen uzman birine..cok cok cok ama cok gecmis olsun, seni bekliyorum ayaklanmis ve saglikli bir sekilde tatlim..ozlerim bak..sonrada aglarim belki:14:

Back
X