Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar herkeze merhaba kafama çok takılan bi şey var.bebeğim bir şeye yoğunlaştığı zaman bizi hiç duymuyor sanki hiç dönüpte oralı bile olmuyor.zararlı birşey yaptığında ona hayır desekte kızsakta hiç oralı olmadan yaptığı şeye devam ediyor.bu normalmi.sizin bebeklerinizdemi böyle .aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun .cevaplarınız beni rahatlatacak inş.
Duymasinda bir problem varmi???yoksa hic sorun etme bebegin seni duymazdan geliyor canim benim kiz bile soz dinler gel kizim oraya gitme derim doner gelir ama geldiginde neden gelmesi gerektigini ona anlatirim birde gelmesini istedigim yeri gosteririm geldiginde gidecegi yeri unutturmak icin ilgisini ceken bir seyler yapariz unutur ama anlik cunku suan balik hafizalilararkadaşlar herkeze merhaba kafama çok takılan bi şey var.bebeğim bir şeye yoğunlaştığı zaman bizi hiç duymuyor sanki hiç dönüpte oralı bile olmuyor.zararlı birşey yaptığında ona hayır desekte kızsakta hiç oralı olmadan yaptığı şeye devam ediyor.bu normalmi.sizin bebeklerinizdemi böyle .aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun .cevaplarınız beni rahatlatacak inş.
Canim tedbir amacli demissin ya Mira yi 1 aylikken dr gorturmedinizmi?isitme testi icin:44:birde Talay arkadasimiza yazmayi unutmusum:26:yuksek sesler bebekte isitme tembelligi yaparCanım öncelikle ne kadar duyarlı bir annesin ki maşallah hemen bir aksiliği fark etmişsinAklına hemen kötü birşey getime,,bebiş odaklanıyor bekli de,
anlamaya çalışıyor olup biteni,,gerekli gözlemleri iyice yap bu aylardaki gelişimine göre..Endişelerin çoğalırsa vakit kaybetmeden çocuk nöroloğuna bir göster istersen.Ben kızımı da götüreceğim tedbir amaçlı.Allah korusun bütün bebişlerimizi![]()
arkadaşlar herkeze merhaba kafama çok takılan bi şey var.bebeğim bir şeye yoğunlaştığı zaman bizi hiç duymuyor sanki hiç dönüpte oralı bile olmuyor.zararlı birşey yaptığında ona hayır desekte kızsakta hiç oralı olmadan yaptığı şeye devam ediyor.bu normalmi.sizin bebeklerinizdemi böyle .aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun .cevaplarınız beni rahatlatacak inş.
Canim tedbir amacli demissin ya Mira yi 1 aylikken dr gorturmedinizmi?isitme testi icin:44:birde Talay arkadasimiza yazmayi unutmusum:26:yuksek sesler bebekte isitme tembelligi yapar
yuksek sesle konusmak
sarki soylemek
gulmek bileeee
en guzel test suan icin sessiz bir ortamda onun sevdigi seyin sesini cikartmak yada tv acmak dun kuzenimle bu konu gecti 18 aylik yegeni ve isitmede bir sorun oldugunu dusunmusler telden den pepe acip beklemisler ve kisik seste hemen sesi aramaya baslamis sizde oyle yapabilirsiniz endiselenmeyin
Himmm anladim canm tabi Allah korusunCanim isitme testini hastanede yaptilar doğar doğmaz,zaten her ay duzenli cocuk dr.una da gidiyoruz ama ben tedbir amaçlı derken sadece işitmeden suphelenerek soylemedim,,Allah korusun kötü şeyler dillendirmek istemem ama anne olarak bebeğin her davranışını iyi gözlemlememiz gerekir zaten,,şüphemiz yersiz bile olsa ben dr.cuyumdurNe olur ne olmaz,,Allah kötülüklerden korusun bütün bebişlerimizi
![]()
Himmm anladim canm tabi Allah korusunonceden dogdugu gun yaparlardi testi yenilerde 40 ı cikinca yapiyorlar biz oyle yaptirmistik cok sukur ben o testi evde yapiyorum benim dizler citir citir ediyor yaa
kiz uyurken bile uyaniyor himmm diyorum okis iyi duyuyor
![]()
2005 te evlendim demedin mi zaten canim?şimdi profil bilgilerime baktım evlilik yılım doğru ama çizelgede 7 yıl yazıyor.
cevaplarınız için sağoln.sanırım bi hekime gitmeden içim rahat etmeyecek.normade adını seslendiğimiz zaman bakıyor ama bir yaramazlığa odaklanınca hiç tepki vermiyor.işitme testimizde bi sorun yok.son günlerde uykularımız yok gibi kilo alımı yavaşladı birde üstüne kansızlık çıktı.Allah beterinden korusun sanırım bende biraz yıprandım.etikeim konusunda haklı olabilirsiniz bi hevesle aceleyle yapmıştım.en kısa zamanda düzeltirim 2005 yılında evlendik.
cahillik ne demek, estag. mesajların altındaki yazıları da hep okurum, dikkatimi çekti, hepsi bu. çok bilmiş biri değilim, lütfen yanlış anlamayınız :)cahilliğimi hoş görüp açıklama yaptığınız için teşekkür ederim.sanırım linkten düzeltme yapmam gerekecek.
onceki gece omer bir turlu uykuya dalamamisti
Sabah da birkac kez oksurunce tedirgin oldum gun icinde en az yirmi kere aradim
Bir yandan da esim usuyorum diye tir tir titriyordu
Annemler atesi cikti gelin deyince kolay kolay bunu deyip bizi endiselendirmezler diye dusunup daha da panil oldum
esime igne vurdurup eve giderken titreme bende de basladi
Butun gece 39civarinda atesle yandim durdum
Omerin atesi de hic 39un altina inmedi
Fitil verdik defalarca dus aldirdik ama 40i gorunce apartopar h:astaneye gittik
Omer bir odada ben yan odada geceyi hastanede gecirdik
Kuzumun atesi dustu gibi ama bogazi tahris olmus surekli oksuruyor
9aydir ilk kez ilac kullanacak insallah devami gelmez
Allah kimseyi evladiyla sinamasin sifa bekleyen herkese dua ettim butun gece
Biz sadece atesi yukseldi diye ne yapacagimizi sasirdik agladik korktuk nice hastaliklarla mucadele eidyor insanlar
Kız yavrumkediyoksa bu adamıma senin reçetenden sonra mı bişeyler oldu,,ara sıra hatırlat sen olur mu şekerim
ben kızla ilgilenmekten herşeyi unutuyorum
Güzel dileğin için çok sağol canım.