2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Doğru canım sen artık çalışan hatunsun gündüz kuşu oldun
Tarık Buğra çok küçükken ağladığı zaman suya sokardık susardı
Şimdide sudan çıkarınca ağlıyo orta yolu yok galiba bu yavruların
Prensesimde alışır inş

Son düzenleme:

ne kötüyüm dimi:))

cnm ben 2 saat şekeri kabakla seviştirip bide 1 cay bardağı su koyunca biraz sulu oldu..azcık suyunu süzdüm..sen eğer şekeri kabağa yatırıp bekletceksen su koyma cnm..kendi suyu yeterlı olur..

bende sizi öptüm...

Oyyy kurban olurum ben onu verenee büyüdüde ninnide söylüyo kendine çok ballılar bunlar yaamaço erkekim benimm
Tarık Buğra kendi kendine uyuyu canım bi ateşlendiğinde bi kaç kez ayağımda salladım sağa sola gittikçe oyun zannedip gülüyo:)
Şu geçmişi okumadan bende duramıyorum geceye kadar çok birikiyor diye gündüzleride girmeye çalışıyorum
Yoksa bende meraktan çatlarım

Son düzenleme:

Amanin amanin ne ettin sen giyy..yok yok valla ben size birsey diyim Tr de olsam zirt pirt damlardim simdi orda degilim valla kurtardiniz benden soylemesi..gelince yandiniz bir misafir her biriniz fazlalasir hee birde Mahir var diyimm..
Masallah cnm dokturmussun yine..ins guzel vakit gecirirsiniz ve hakkini verirsiniz su guzelim nimetlerin..beniim yerimede afiyetle yee olurmu..simdiden yarasin cnm ellerine saglik

Masallah delikanliya..aslan parcam benim o..
Cnm ya biz cok alistik ve ben kara kara dusunuyorum nasil sallanma isinden vazgecirtsem diye..malum agirlasiyor ve sallamak gitgide zorlaniyor..birde durmuyorki kerate ayaklarimdan ziplayip hoplayip kendini cok atiyor..deli fisek bu usak daaa:)) birde bende boyda cok yok ,ayaklari beni asmaya basladi..bazen ayaklari ile orama burama indiriyor sipa..babaya cekmis bu usak yoksa bende oyle kabadayilik yoktur hani..laz usagimdir ama incecik bir yuregim vardir ehueheuehu :))

melek arkadaşım benim çok sağol...sen türkiyeye geldiğinde ben üye değildim sadece okuyordum ve cok ıstemıstım keske arkkadas olsaydıkta bulussaydım diye..ama geldiğinde inş büyük bir buluşma yaparız ve ben sana istediklerinden yaparım tatlım...mahirimin yeni fotolarını koy annesi özledik paşayı...

İncecik bi yüreğinin olduğunu ben burdan hissediyorum canım
Tatlım sallamayıda bırakmaya çalışsan artık aklı yetiyo bu bıdıkların herşeye sallanmak ister herhalde :44:
Yatağına yatırıp emziğini verip uyutmaya çalışsan ağlar mı ki:44:
Yakında ayakları göğsüne doğru uzanır

canlarım hepinize iyi geceler diliyorum...

ben duş alıp yatayım tutamıyorum kafamı ayakta..sızıp kalmadan yatsam ıyı olacak...

baş baş....

annezeynep__çıktınızmı hastaneden?

tatlıcadı__ne güzel ne anlamlı bir ninniymiş o çok begendim..
tarık bugra da sinan akçıl ın bebekligini görüyorum sanki...
aman dikkat et hadise diye biri çıkmasın karşısına:))

zada__menün harika..çok begendim..umarım bir gün bende senin misafirin olabilirim:))

beykozu göremedim...birde edaack yorumun için teşekkür ederim canım

Agliyor ve gece gec saatlerine kadar kalmasina ragmen uyumak bilmiyor..sonrada uykusuzluktan mizmizlanip bagirip cagiriyor sekerim...
Ama ne olursa olsun bunu yapmam lazim..yakinda bende baslarim islere guclere o zaman verecegim yuvada kim sallar onu dimi..
Birde su emzik olayida yavas yavas biraktirmam lazim..tecrubeli annelerin cogu gorduklerim arasinda bir yasina gelmeden biraktir yoksa bir daha birakmasi zor diyorlar..bunlar benim planimda da nasil halolur iste orasi ? bu

lay lay layyyy
loyy loy loy
kimse bana cevap vermiyo lay layyy layyy
neden kimse sesimi duymuyo

Biyir cnm, emrimdeyim

İyi geceler, bi yuva buldum burda bugun gittik. Temiz nezih her bebekle 1 öğretmen ilgileniyo. Şu ann 2 bebek var biri 9 diğeri 13 aylık. Defneyle 3 olucaklar. Yatakhaneler yaşa göre ayrılmış. Aylık yemek kistesi hazırlanıyo. Yemekler kendi bunyelerinde pişiyo. Kahvaltı meyve yoğurt sebze vs. Kameradan istediğin saati izleyebiliyısun. Ama online değil (tek olumsu yanı o) orda izletiyolar istersen. Aslında daha cok cocuk var ama bölmüşler 1 yasına kadar olanlar, 1-1.5 yas ve 1.5-2,5 yas diye... Yatakları görmeniz lazım. Cok seker bi yatakhanesi var ve onlar da ayrı yaslara gore. Defnenin kalacagı odada 2 tane sallanan karyola var. Mutfak temiz. Yemek yedikleri yer de öyle ve ırda top havuzu sallanan at tahteravalli vs. bi sürü oyuncak... Ve bahcesi de cok guzel. Yazın bahcede de oynuyolarmış, doğumgunu partileri falan kısacası ev ortamından daha cok sosyal imkanı olcak inşallah ve eşimle karar verdik kesin oraya bırakıcaz. Defne de cok sevdi. Hep gülücük attı. Gidince bakıcı ablası onu aldı ve kameradan izledik oyun oynadılar. Hiç aglamadı yabancılık cekmedi. 15 subattan itibaren birlikte gidicez. 15 gun alışma dönemi. 1-2 saatten baslayıp süreyi uzatarak tamamen onlara bırakıcam. Bakalım nasıl gecicek... Müdiresi de psikolojik danışmanmış aynı zamanda. O da hoşuma gitti. Bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Ayrıca bikac gundur hafiföksürük ve ates vardı. Doktora götürdüm. Gayet iyi oldugunu ilaclık bi durum olmadıgınııhlamura devam etmemi söyledi. 1.5 ayda 600 gr almış boyu da 1 cm uzamış 69 olmuş. Genel durum bu.

lay lay layyyy
loyy loy loy
kimse bana cevap vermiyo lay layyy layyy
neden kimse sesimi duymuyo

Herkes geçmişi oluyo galibaa

Emziği bıraktırmayı bende denedim ama babası dayanamadı verdiği ağzına emziği
Sadece uykuya dalıcağı zaman emiyo ama ileride dediğin gibi bırakması daha zor olur diye düşünmüştüm
Bir de gündüzleri mememmm demeye başlamıştı şimdi gündüzleri aklına gelmiyo Allah'tan
Sallamadan uyutmaya alıştırmakta zor olur artık şimdiden kolay gelsin sana canım

uykusuz yorgun en cok da endiseli gecen 4 gunun ardindan E VI MI ZE DON DUUUUKKK!!
:92::124:

Omer.in eve girinceki halini gormeliydiniz
Odalari gezdirdim kucagimda degil de at ustunde sanki cok gururlu ve magrur bir ifadeyle sanki fetihten donmus gibi sirita sirita heryeri selamladi :)

Odasina girince hersey yerinde duruyor mu diye kafasi bir oraya bir buraya hizli bir kontrol yapti sonra yine hicbirsey demeden siritti

Hastane donemi kapandi artik oyun zamani diye OYUN ZAMANI kitabini almistim dokun hisset serisinden
Paketini acti kitaba bayildi oynadi oynadi mest oldu

Banyoya girdik hepimiz arinalim diye
Bastan guzelde kopukledik ama sonra yuzu bana donunce bir soluk durmadi meme de meme surekli gogsume saldirdi
hepimizin birdenHasta olmamizin da vardir elbet bir hayri diye dusunmustum
Omer.in hastalandigimiz gunden beri dogdugu gunku gibi memeyye saldirmasi yanimiza kar kaldi cok sukur :)

Tatlicadim TURUNCU gecen hafta Carsamba gitmisti 3hafta kadar kalacak sanirim

ZADA fotograf istiyoruuummm teknoloji o kadar ilerlesin ki bir tikla hepsinden tadabileyim!!

Kabakli pasta bizim aile gelenegimizdir bize her gelen ya incirliden ya kabaklidan ister
Ben cevizleri kavurup koyuyorum daha bir kokulu oluyor
Bir de kremsanti yerine nisastali muhallebi yapiyorum
Anammmm yazarken aserdimmm

iyi geceler canım..kreş içine sindiyse ve aklına yattıysa çok güzel...kamera olmasıda çok güzel ama keşke istedigin zaman istedigin yerden
izleyebilme şansınız olsaydı dahada güzel olacakmıştı...yinede aklın kalırsa gidip izlersin hangi gün hangi saat ne yapmış gidip bakarsın...
hakkınıza hayırlısı olsun..umarım hemen alışır defne karen...kereşlerin tek olumsuz yönü malesef ki hastalıklar...
çok dikkat etsinler defneye mümkünse büyük çocuklarla temas ettirmesinler..malesef biz bu konuda çok çekiyoruz..
ceren sürekli mikrop getiriyo...
geçmiş olsun defneye neyseki ilaçlık bir durumu yokmuş..kilo alımıda güzel canım maşallah

Hayırlı olsun canım..defne nin sevmesine ve gülücükler saçmasına sevindim inş böyle devam eder
Anlattıklarını okuyunca ben bile bayıldımmm:) sosyal açıdanda defne için çok iyi olur
Şeker bir yatakhane,oyun bahçesi,temiz mutfak,bire bir ilgi daha ne olsun ki süperrrr hayırlı olsun inş

Evinize dönmenize çok sevindim canımm hadi gözünüz Aydın Allah bir daha yaşatmasın
Kuzum evini özlemiş demek ki:)
Şu anda iyi mi?ateşi ne durumda?
Tarık Buğra hastalandığı zaman annemde kaldığımda babasını özlemişti artık büyüdü yavrularımızz
Unutmadann Ömer'in memeye saldırmasına çok sevindimm hep böyle devam eder inş

Coook sevindimmm... Gözünüz aydınnn... Biz de gecen gun 5 gunluk istanbul seyehatinden döndüğümüzde defne karen de ayen anlattığın gibi odasının her bir köşesine ayrı ayrı baktı ve sevinçten dört köşe oldu :) ömerin de o hali gözümde canlandı birden :) yavrum benim.

Bu arada fatura nasıl geldi :) soğuk su ısmarladın mı eşine :)

Oyy cnm Omerde cok sevinmis demek eve geldigi icin..ins bu son hastaliginiz olur Zeynep cim..allah gostermesin bir daha hastane mekanlarini ..cok sevimdim valla Omerde kavustu artik evine, oyuncanlarina..o sicacik yuvasina ne guzel...masallah pasaya..herseyi anlamis kuzum..

annezeynep__gözünüz ve gözümüz aydın canım..çok sevindim hastaneden kurtulmanıza...
ömer evini çok özlemiş belli..Allah bir daha düşürmesin canım..hiçkimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…