Ben de çok yazan birisi sayılmam ama iyi takip ederim.chihiro79 farklı bi tarzı olan birisi evet ama bu farklı tarz onu dışlamanızı gerektirecek kadar abartılı şeyler söylediği anlamına gelmiyor.O kendince yorumluyor her şeyi ama grup olarak pek eleştiri tarzı düşünceleri kabullenemediğinizden yadırgıyorsunuz yazdıklarını.Kişinin söylediği karşısındakinin anladığı kadar ya hani işte tam da onun yazdıklarını açıklıyor bu cümle aslında.Bence bir çoğunuzdan çok daha samimi ve gerçek.En azından kendine has bi tarzı var ve bu tarzı size kendisini kabullendirmek adına gizlemiyor.Ayrıca da bi iki kişinin gazına gelip üstüne fazlaca gittiğinizi de düşünüyorum.Durup dururken niye onu savunuyorum derseniz onu ben de anlamadım ama yazılarını zevkle okuduğum birisi ve onu saçma sebeplerle aforoz etmenize anlam veremedim.Sadece herkesin sizin gibi düşünmediğini bilmenizi istedim.Tabi dersiniz de sana ne kardeşim ki dersiniz eminim; ben de bu mesajla birlikte yazmaya son verir okumaya devam ederim :)
Ben de çok yazan birisi sayılmam ama iyi takip ederim.chihiro79 farklı bi tarzı olan birisi evet ama bu farklı tarz onu dışlamanızı gerektirecek kadar abartılı şeyler söylediği anlamına gelmiyor.O kendince yorumluyor her şeyi ama grup olarak pek eleştiri tarzı düşünceleri kabullenemediğinizden yadırgıyorsunuz yazdıklarını.Kişinin söylediği karşısındakinin anladığı kadar ya hani işte tam da onun yazdıklarını açıklıyor bu cümle aslında.Bence bir çoğunuzdan çok daha samimi ve gerçek.En azından kendine has bi tarzı var ve bu tarzı size kendisini kabullendirmek adına gizlemiyor.Ayrıca da bi iki kişinin gazına gelip üstüne fazlaca gittiğinizi de düşünüyorum.Durup dururken niye onu savunuyorum derseniz onu ben de anlamadım ama yazılarını zevkle okuduğum birisi ve onu saçma sebeplerle aforoz etmenize anlam veremedim.Sadece herkesin sizin gibi düşünmediğini bilmenizi istedim.Tabi dersiniz de sana ne kardeşim ki dersiniz eminim; ben de bu mesajla birlikte yazmaya son verir okumaya devam ederim :)
Canım öncelikle bebişine kocamancnm bana da az geliyor kilosu.menümüz inan çok zengin.dr. ooo dedi.
sabah 1 yumurta,1 badem,1 fındık(badem,fındık hergün olmayabiliyor),1 ceviz,2 yada 1,5 bebe ekmeği,8 yada 9 cicibebe,kimi zaman meyve suyuyla kimi zaman ıhlamurla ıslatılıyor.bazen kuru meyveler ekleniyor.1 kutu küçük labne peyniri yada 1 kibrit kutusu akşamdan tuzu alınmış beyaz peynir,1 zeytin(her zaman olmayabiliyor),yarım kutu tereyağı,
saat 10:30’da 1 tam meyve(portakal,elma,armut,kivi,yaş hurma,mandalina)
saat 11:00’de3 900 cc mama(normalde 150 cc içiyordu bu ara azaldı)
saat 13:00’de 3 köfte yada 2 kibrit kutusu kadar dana eti,75 cc yoğurtla
saat 14:30’da 150 cclik karışık koyu sebze püresi yada seçilmiş bir sebze soğanlı,sarımsaklı,kapya biberli,az zeytinyağlı örneğin ıspanak,karnıbanar,yer elması,kara lahana,pazı,pırasa,bezelye,brokoli vs… oluyor.2 yuvarlak minik tablet kemik suyuna(dondurucudan)
saat 16:30’da bir kase çorba 150 cc’ye denk geliyor tarhana olabilir,şehriye çorbası olabilir,vs.. içine ekmek doğranmış.
-arkasından kalan 75 cc yoğurt,içine 3-4 cicibebebe yada tam yada yarım meyve konuluyor.
Saat 17:30’da irmikli yada muzlu süt yada hem irmik,süt birlikte/yada/1 haşlanmış patates süt karışımı yarım çay bardağı sütle./bazen bunu yerine 150 cc süte pirinç unu,muz yapılıyor bunu yemesi için arada verilen çorba yada 2. Defa hazırlanmış sebze püresini vermemek gerekiyor.
Saat 19:00’da 150 cc devam sütü,5 kaşık 8 tahıllı mama karışı yiyor.
Yatana kadar ve gece boyuca bende 200-300 cc mama içiriyorum.umarım anlaşılmıştır.
Sütümüz günlük şişe süt…yani yorum yazabilirsiniz.eleştirilere deaçığım.ben kızımın bu yediklerinin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Bu arada dün çok keyifliydi çok.inanılmaz.çok mutluyum valla.ve dün babaannesinin ona verdiği tek başına yatma cezasından sonra (3 defa yapmış bunu) akşam ık mık demeden yatağında mışıl mışıl uyudu yavrum.bense 7 saat aralıksız uyumanın deli sarhoşluğu içindeyim.o kadar mutlu ve enerjiğimki.ve dün akşam hiç ık mık demeden ardarda 150,30,45 cc hazırladığım mamaları içti.eşimle şoka girdik.bittikçe ağladı yeniden yaptım.akşamları en fazla yapa döke yapa döke 200 cc içiyordu.dün 300 cc mama içti.bir süredir 200lerde kalıyordu.bir çocuk akşamdan sabaha 17 saatte 200 cc mamyla yetinebilir mi?kızıma birşeyler oldu iyileşiyor sanırım mis kokulum.dün bütün gün gündüz 1 defa öksürmüş,akşam da 1 defa az öksürdü.normal öksürük krizlerine ve devamlı öksürmesine rağmen bu çokkk iyi yaaaa…
Gün içinde arada 2. Bir meyveyi bir araya sıkıştırarak yediriyoruz.
Neyse umarım yazdıklarım anlaşılmıştır.öpüyorum hepinizi…
slm çiçeklerimmm
mutlu anne bu yazdığın tarifleri görünce neler yazıcaktım unuttumm canım hepsini çekti:)kahvaltı yapmadım karnım aç ondan galiba
mutfağa uçmam lazımm
ve senin isteğinle günün güzel haberini veriyorummmm..tarık buğranın 11 tane dişi çıktııı
ama rüyamdarüyada olsa çok güzeldi euheuheuh
rüyamda yavrumun 1 gün içinde 11 tane dişi çıkmıştı azı,köpek bütün dişlerden vardı bende seviniyodum rahatlıkla bütün dişleri çıktı oğlumun diye
bu gün erken kalktık yinekalkmışken ev temizledim,yemeğimde oldu erken kalkmakta güzel oluyo..yemeğimde pişti..sütlaç yapıcamm
süt için ısırgan otundan herkes memnun anladığım kadarıyla pınarda da yazmışş kocişe söyleyim gelirken alsın
söyle kızz atarlarsa ben tutarım seniiibelki derdime derman olur
o zaman sen Tr ye gelmeden önce nasıl olsa burdan duyurursun bende o zaman yaparımm garanti olmuş olur sonra olmaz kuzuma dediğin gibi elimde patlar
maşallah kuzuma günlük menünüz süper canım
inş bi daha sağlık problemleri yaşamazda toparlanır yavrum
aslında bebeğin kilosu ve boyu daha çok genetik oluyo..yarennurum çıtı pıtı bi fıstık olucak
aaaaaaaakız sen o saatte nasıl sızıp kalırsın hemde evlilik yıldönümünde
neyse yemeğe kadar olan bölümü dün kutlamışsınız yemek sonrasınıda kaldığınız yerden bu gün devam ettirin
kızzz daha detaylı nesini açıklıycamm
ilişki sonrasında abdest almak için banyoya girmek için soyunuyorum,suyu ayarlıyorum,duşa kabine giriyorum,niyet edip abdest almaya başlıyorum o sırada zaten diş etlerim acımaya başlıyo..sonra kanamayanasıl detaylı yazdım ama ..az uz bi kanama değil yalnızz
diş eti enfeksiyonu olsa normal zamanda olmuyo..dişlerimi valla sıkmıyorumm
daha detaylı şeyler lazımsa dediğin gibi başka bi topiğe gidelim şekerimm
Rosalde ve Accacia yazdiklarinizi ciddi anlamda dusundum
Kimseyi olcup bicmeden haksiz yere incitmek istemiyorum hayatimda bunu 1kisiye yaptim ve sizisini hala yasarim
Sizin normalde yazmayip boyle bir zamanda yazmaniz da dusundurucu aslinda ama sadede geleyim
chihiroyu anlamiyorum
Yazdiklarinda samimi mi dalga mi geciyor saka mi yapiyor diye uzun uzun dusunsem de anlamiyorum
Herkes ayni usluba sahip olmak zorunda degil tabi ki. Zaten oyle olmadigimiz icin bu kadar mutluyuz bu grupta
Ama samimiyetsizlik hissedildigi anda fazla korumaci oldugumuz dogrudur
Usluptan bagimsiz olarak Chihiro.ya sormak istiyorum:
*esin doktor. Cevrenizde bir suru doktor var. Gercekten fitil ne bilmiyor musun?
* orhan cemali dogdugundan beri gercekten her ay kontrole goturmedin mi?
* goturmediysen aylara ozgu gelisim gostergelerini nasil takip ediyorsun?
Samimiyetinle bunlara ozelden ya da buradan cevap vermeni istiyorum. Ben de hastane odasinda zaman ayirip geri donup yanlis bir elestiride bulunmamak adina zamanimi ayirdim.
Cenaze ve hastalik meselesi icin buyuk gecmis olsun.
Dogru ya da yalan, ben insana olan inancimi yitirmek istemiyorum
Ve bu grubu ciddi anlamda cok seviyorum. Burada tatsizlik yasanmasini da istemiyorum.
Hicbirsey olmamis gibi alakasiz birsey paylasmak yerine lutfen bizde biraktigin soru isareetlerine aciklik getir
Ya da bende bircok arkadas gibi adini gorunce okumadan gececegim
bu konuda 2. kez ve sizleri de sıkmamak adına son kez yazıyorum, öncelikle okuyucu olmaktan tam da yazıcı olmaya karar verdiğim zamanlarda çıktı bu problem bu polemiğin tam ortasında yazmaya başladım, ben chihiroyu eleştirenlerin haksız olduğunu düşünmüyorum, sadece acaba biraz sert mi oldu eleştiriler diye düşündüm, bi de karşıdaki hepimiz gibi yeni doğum yapmış anne olunca, ama şunu da gördüm tek kelime etmeyerek herkesin aklında soru işareti bırakmaya devam etti, dediğiniz gibi tarzı bu olabilir ama en azından kendini savunması lazımdı, benim tek derdim bebeklerimiz onlara bir zarar gelmesin, çok mu hassasım bilmiyorum, neyse konuşması gereken insan konuşmazken ben sussam iyi olacak...
annezeynep geçmiş olsun diyememiştim sana geçmiş olsun kuzucuğuna, rabbim tez zamanda evinize kavuştursun...
Arkadaşlar,bizler görüyorum ki her şeye rağmen fikri hür vicdanı hür insanlarız...Hadi boş verelim artık,ne demiş MevlanaÜN DÜNLE GİTTİ CANCAĞIZIM BUGÜN İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM...
Heyyy gece kuşu arkidişlerim
Neden sesiniz çıkmıyo acep
Benim bıdık bu saat oldu daha uyumadı yatağında şarkı söylüyohededede nenenene şarkımızın ismi
Yatırmadan önce yıkadım su da oynattım ters tepti bizimkinde
kızlar yarın için hazırlıklarım tamam...
sarmam sarıldı ve pişti servis kabına alındı...
ıslak kek pişti sosu dokuldu celatinlendi..(mutlu annemin tarifine göre yaptım çok güzel görünüyor)
poğaçalarım pişti tepside yarın ısıtırım diye servis kabına almadım..
paneli boregım hazır panelenip fırınlanması kaldı..
mantarlı salatamda hazır sosu sabah dokulcek..(mutlu anne tarifi)
vee en önemlisi kabaklı tatlı da tamamdır..harika gözüküyor..(mutluanne tarifi)
kız mutlu annem 3 tarıfim senden..yaparken hep andım seni..çok saol cnm tekrar...yarın soframı hazırlayınca resımde eklerım...
kızlar bide bu malum konu cok uzadı bence..malum kişi açıklama yapmak luzumunda bilee bulunmuyor boşverelim kapatalım bu konuyu...
hepinizi kocaman seviyorum..ii geceler...
Heyyy gece kuşu arkidişlerim
Neden sesiniz çıkmıyo acep
Benim bıdık bu saat oldu daha uyumadı yatağında şarkı söylüyohededede nenenene şarkımızın ismi
Yatırmadan önce yıkadım su da oynattım ters tepti bizimkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?