2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

madem sadece okuyuyorsunuz sohbete katılmıyorsunuz
peki neden şimdi tartışma ortamı oldu diye bu yorumu yapıyorsunuz
bende bunu anlamıyorum sohbete katılmayan kişiler bir tartışma ortamı oldu diye hemen gelip ortalığı karıştırıyorlar

Ben hiç kimsenin burda zatıı aforoz ettiğini düşünmüyorum:)
Sonuçta burda herbirimiz farklı karakterdeyiz düşüncelerimiz farklı olduğu gibi yazış tarzımızda farklı olacaktır
Kendisi hakkında yapılan yorumlara tek bi cümle yazma tenezzülünde bulunmazken ayrıca "fitilde ne?ilaçta ne?gıııı mı bir kez daha tiksindim kendimden vs. Diye çok gereksiz bir yığın cümle yazan bir zattır:)
Anne olan herkes fitilide çok iyi bilir..ilacıda..
Şimdiye kadar arkasından yapılan yorumlarında gereksiz olduğunu düşünüyorumm
Kendileri burda kafasına göre takılıyorlar burası herkese açık bi forum olduğu için isteyen okur ve cevap verir
İsteyende aynı benim gibi yazdıklarını okumaz ve beğenmez
Ayrıca burda hiç kimse kimseye sanane kardeşim demedi herkes fikrini söyleyebilir
İsterseniz sizde yazın..isterseniz okumakla kalın karar sizindir

bende bir açıklama yapmak istiyorum..
chihiro79 arkadaşımızı evet birkaç kişi eleştirdi haklı olarak,hatta ben yazdım dedim üzüldüm fazla üstünemi gittik diye...
ama o durdu ve izledi kendini savunmadı,olay büyüdü ve hala sessizligini bozmadı...
şahsen ben onu dışlamadım hatta yazdıkları ve espirileri biraz farklı oldugu halde bende ona öyle onun tarzında cevaplar yazdım..
ya bütün bu olanlara bir cevap versene bir cümle yazsana dimi...
dogumgünü konusunda ben arkadaşı haklı buluyorum ya bu onun tercihi dogum gününü hiç kimseyi çagırmayarak kutlama yapmak
isteyebilir bu bizi ilgilendirmez...
ayrıca yazısında da demişti zaten bu benim fikrim diye..saygı duyuyorum...
gelelim bugüne..baktım aşagıda ismini gördüm hahh dedim şimdi bir kaç cümle yazacak açıklma yapacak..
hatta ben hemen selam falan yazdım ortam yumuşasın diye..
ama arkadaş ne yaptı..hop alakaya maydonoz yerden konuya girdi..motor becerileri hakkında yazı yazdı..
ya önce bir özür dileseydin bir açıklama yapsaydın...yanlış anlaşıldım durum bu şu deseydin dimi..
benim tek anlamadıgım nokta işte bu...neden kendini savunmuyosun arkadaşım..
neden konuyu netlige kavuşturmuyosun...

Rosalde ve Accacia yazdiklarinizi ciddi anlamda dusundum
Kimseyi olcup bicmeden haksiz yere incitmek istemiyorum hayatimda bunu 1kisiye yaptim ve sizisini hala yasarim

Sizin normalde yazmayip boyle bir zamanda yazmaniz da dusundurucu aslinda ama sadede geleyim

chihiroyu anlamiyorum
Yazdiklarinda samimi mi dalga mi geciyor saka mi yapiyor diye uzun uzun dusunsem de anlamiyorum
Herkes ayni usluba sahip olmak zorunda degil tabi ki. Zaten oyle olmadigimiz icin bu kadar mutluyuz bu grupta
Ama samimiyetsizlik hissedildigi anda fazla korumaci oldugumuz dogrudur

Usluptan bagimsiz olarak Chihiro.ya sormak istiyorum:
*esin doktor. Cevrenizde bir suru doktor var. Gercekten fitil ne bilmiyor musun?
* orhan cemali dogdugundan beri gercekten her ay kontrole goturmedin mi?
* goturmediysen aylara ozgu gelisim gostergelerini nasil takip ediyorsun?

Samimiyetinle bunlara ozelden ya da buradan cevap vermeni istiyorum. Ben de hastane odasinda zaman ayirip geri donup yanlis bir elestiride bulunmamak adina zamanimi ayirdim.

Cenaze ve hastalik meselesi icin buyuk gecmis olsun.
Dogru ya da yalan, ben insana olan inancimi yitirmek istemiyorum
Ve bu grubu ciddi anlamda cok seviyorum. Burada tatsizlik yasanmasini da istemiyorum.
Hicbirsey olmamis gibi alakasiz birsey paylasmak yerine lutfen bizde biraktigin soru isareetlerine aciklik getir

Ya da bende bircok arkadas gibi adini gorunce okumadan gececegim

1 üye 5 ziyaretçi
topigimizde artçıllar devam ediyo lütfen izinsiz yaklaşmayınız
patlama tehlikesi var

ya nerdesiniz arkadaşlar ya..sıkıldım ben..
gelinde sohpet edelim:44:

Canım öncelikle bebişine kocaman gönderiyorum.Biiyor musun ben senin verdiklerini versem kızım yüzde yetmişini kusar demek istediğim hem miktarı,hem veriş sıklığı(iki öğün arası),hem de gıda çeşitliliği bakımından kızıma fazla.Fakat senin kuzu için gayet yeterli miktarlar canım.Ben bunları hayatta veremem ki çünkü kızımı nasıl beslediimi bir bilsen:18:beller beslemez yarım saat duruşunu bozmuyor karşısında şebeklik yapıp yediklerini ilk yarım saat öğütsün de kusmasın diye oyalıyorum.Daha dün gezmeye gidecektik bir baktım ki midesinde ne var ne yok kustu..Okadar kusuyor ki artık mide salgısını bile çıkarıyor.Artık benim de sinirlerim yıpranmış vaziyette,gezmeye de gidemedik...Bir yerlere oturmaya gidemiyorum bu yüzden ha kustu ha kusacak diye.
Yalnız ek gıdan zengin senin,kuzucuğun madem bunları tüketiyor kilo almaması da düşündürücü.Hastalık dönemine denk gelmiştir herhalde.Artık bundan sonrasını kontrol et,bir iki hafta sonra bir daha tart.Arada sebze çorbasına,kahvaltısına ve meyvesine de bir-iki ölçek devam sütü ekle.Hegün yarım muz yedir.Kahvaltısında 1 çay kaşığı tahin de kullan.Arada bir iki kaşık su içirirken bebişin görmeden yani çaktırmadan aynı kaşıkla pekmez ver.1 tatlı kaşığı yeter.Bana kalırsa cici bebe sayısı fazla gibi.Gerçi kilosunu toparlasın sonra azalt sen.

Tatlım bence hormonal bir durum bazen bende de olay sonrasında başağrısı yaratıyor.Herhalde o esnada salgılanan bir hormon tavan yapıyor ve bu gibi yan etkilere neden oluyor.Ay ne hassasız şekerim

bu konuda 2. kez ve sizleri de sıkmamak adına son kez yazıyorum, öncelikle okuyucu olmaktan tam da yazıcı olmaya karar verdiğim zamanlarda çıktı bu problem bu polemiğin tam ortasında yazmaya başladım, ben chihiroyu eleştirenlerin haksız olduğunu düşünmüyorum, sadece acaba biraz sert mi oldu eleştiriler diye düşündüm, bi de karşıdaki hepimiz gibi yeni doğum yapmış anne olunca, ama şunu da gördüm tek kelime etmeyerek herkesin aklında soru işareti bırakmaya devam etti, dediğiniz gibi tarzı bu olabilir ama en azından kendini savunması lazımdı, benim tek derdim bebeklerimiz onlara bir zarar gelmesin, çok mu hassasım bilmiyorum, neyse konuşması gereken insan konuşmazken ben sussam iyi olacak...

annezeynep geçmiş olsun diyememiştim sana geçmiş olsun kuzucuğuna, rabbim tez zamanda evinize kavuştursun...

Arkadaşlar,bizler görüyorum ki her şeye rağmen fikri hür vicdanı hür insanlarız...Hadi boş verelim artık,ne demiş MevlanaÜN DÜNLE GİTTİ CANCAĞIZIM BUGÜN İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM...

Selam kıslar nasılsınız?
Ah ahh sizlerle sohbet etmeyi öyle çok özledim ki. İşte girmem sorun olur diye pek girmiyorum evde de pc benim elime geçene kadar kaç kişiden geçiyo uyuklayıveriyorum sonra.

Herkes iyidir inşallahh bebişleriniz de öyle..
Kucak dolusu sevgilerimle...

selam güzel mayıs anneleri...
geçmişi okudum bebecikler genelde iyi maşallah, anneZEYNEP ÖMER nasıl merak ettim umarım ikinizde iyisinizdir, NAGİHANcım yarennurun iyileşmesine çok sevindim menüsüne de kocaman bi maşallah diyorum hiç endişelenme en kısa zamanda toparlanacaktır prenses, BABYCEREN yorumlarına ve esprilerine bayılıyorum canım Allah neşeni daim etsin , ya bir de fazla yorum yapmıyorum biliyorum ama arada beni de hatırlayın valla özeniyorum hatta birazcık kıskanıyorum chiro79 olayında ortam baya gerilmiş ama cevap verme nezaketinde bulunmayan biri için forumun neşesini kaçırmaya değmez diye düşünüyorum ben şahsen bulunduğum yere hiç bi yakınım gelemeyecek olmasına rağmen oğlumun doğum günün kutluycam tabi ki kutlamayanlara saygım sonsuz ama üslup ve samimiyet önemli bencede... son olarak içimden geldi sizleri seviyorum mayıs anneleri bebişlerinizi ve sizi kocaman öpüyorum...

kızımı bugün standart kontrolune götürdüm ben sekiz aylığız diye yırttık sanıyordum kızamığın ek dozunu dokuz aylık olunca yapacaklarmış çok üzüldüm yaf

iyi geceler arkadaşlar..
sular durulmuş çok iyi..ya herseferinde diyorum yorum yapmayacam karışmayacam..
sonra bir bakıyorum yine yazmışım...keşkede içimdekileri tam olarak yazıya dökebilsem,yok onuda yapamıyorum
sonra yazdıgımı okuyorum ne yazmışım ben ya diyorum..yanlış anlaşılmak istemiyorum..
konuşma diliyle yazı dili birbirini tutmuyo malesef..
aslında gerçekten çok kibarımdır amaburda nasıl görünüyorum bilmiyorum...
neyse sanırım benim kafam karışık ve kırışık
nefes alıyım geliyorum
beni anlayan varsa lütfen butona bassın

Heyyy gece kuşu arkidişlerim
Neden sesiniz çıkmıyo acep
Benim bıdık bu saat oldu daha uyumadı yatağında şarkı söylüyohededede nenenene şarkımızın ismi
Yatırmadan önce yıkadım su da oynattım ters tepti bizimkinde

kızlar yarın için hazırlıklarım tamam...

sarmam sarıldı ve pişti servis kabına alındı...
ıslak kek pişti sosu dokuldu celatinlendi..(mutlu annemin tarifine göre yaptım çok güzel görünüyor)
poğaçalarım pişti tepside yarın ısıtırım diye servis kabına almadım..
paneli boregım hazır panelenip fırınlanması kaldı..
mantarlı salatamda hazır sosu sabah dokulcek..(mutlu anne tarifi)
vee en önemlisi kabaklı tatlı da tamamdır..harika gözüküyor..(mutluanne tarifi)

kız mutlu annem 3 tarıfim senden..yaparken hep andım seni..çok saol cnm tekrar...yarın soframı hazırlayınca resımde eklerım...

kızlar bide bu malum konu cok uzadı bence..malum kişi açıklama yapmak luzumunda bilee bulunmuyor boşverelim kapatalım bu konuyu...

hepinizi kocaman seviyorum..ii geceler...

Hay eline saglik cnm, guzel lafa ne hacet degilmi..hatirlatman tam yerinde olmus..

cnm gecekuşu arkadaşım ben artık işe başladığım için pek katılamıyorum geceleri özellikle hafta içleri...ama özlüyorum gece sohbetlerini..gündüz kuşlarına katılıyorum daha cok:))
şarkınız çok güzelmiş çok anlamlı:)) senin o yakışıklı sıpanı yerim ben...bizim kız hiç sevmiyor yıkanmayı barış kıyamet yıkanıyoruz..ne zmn alıscak bılmem...

Yazdıkların yetmiyormuş gibi bir de resim mi ekliycen şekerim
Allah'tan karnım tokmuş
Ama yarın kabaklı tatlıdan kesin yapıyorum
Size şimdiden afiyet olsun canımm

Malum konu için çok haklısın ben 2 msj yazdım 3. Yü yazmayı hiçç düşünmüyorum parmaklarıma yazıkk
Zeynepadamı ve seni öptümm iyi geceler

Hu hu geldim geldim ama gecmise daha hic bakamadim..gecmisle gecmisle kalsin diyemiyorum okuyamazsan kudururum herhalde..kizlar ya kendime merakli melahat diyorum ama ciddi ciddi merak ediyorum herkesi..aile gibi olduk normaldir herhalde..benim merakimin yaninda birde endise duyduguda var cok her bebek ve anne icinde cok ediseleniyorum..cok melenkolik durum acep du durumda..neyse..
Tarik Bugra kendi kendine mi uyuyor annesi..benimki alisti sallanmaya artik sallanmadan uyumuyor..birde ne yapiyor biliyormusun..uykusu gelinde kendine ninni soyluyor ayni benim soyledigim gibi birde kafasina yanlara bir sa g bir sol sekilde salliyor..o gun arkadasim gordu oldu gulmekten..kart bir sesle ninni dusunsene..kulaklarimiz tikaniyor resmen..birde oglum ayakta ne zaman dursa efeleniyor, tam maco oglan olcak bu cocuk yahu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…