bizde özel hastaneye gidiyoruz doktorumuzda çok tanınan biri ama
odaya 5 hasta birden alıyolar..oturuyoruz içerde doktor sırayla bakıyo..
neymiş efendim digerlerinide dinleyelim bilgi sahibi olalımmış
aslında bir yandan iyi oluyo ama bende kendimi baskı altında hissettigim için soru bile
soramıyorum..zaten herkes bana bakarken ben konuşamamne yapalımbuda böyle bir
doktor..zaten diyorum doktora hastane özel ama biz özel degiliz heralde:
son gittigimizde bir adam oglunu getirmişti.adamın baklavacı dükkanı varmış.
.doktor şurup yazarken sordu,
şurup içiyomu senin oğlan..hayır çok zorlanıyoruz içmiyo dedi..
peki baklava yiyomu dedi
adamda evet dedi..
doktor dediki,koy baklavanın arasına şurubu ver çocuga
herşeyide benmi söyliycem size
komik adam
planer cnm ne güsel doktormuş o öyle çok hoşuma gitti..hangi hastane hangi doktor tatlım özelden yazsanda olur burda sölemek istemezsen...
azraece ben ecenın resımlerını gordum ama yazmayı unutmusum yaa ben bu kızı yerimmmm çok ama çok tatlı kocaman maşşallah benım kızıma..bizimki başında bant tutmuyor bi türlü cekip atıyor...
Kızlar bugün çok mutluyum. Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım . O da babamla konuşmuş babam da torunumuzu ortada bırakacak değiliz demiş . Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam . Tabii hemen sizinle paylaşayım dedim. Hepinizi öpüyorum şekerler
Ne demek şimdi sen bana çok konuşuyorsun mu demek istedin
isler yogun değil fazla,,takılıyorum orda burda cicim
kızıma doğumgünü için şu tabaklardan arıyorum ama bulamadım oturduğum yerde tabiEki Görüntüle 625089
ne dedin sen hee ne dedinn senn ne deddinnnnyok ayol sen olmayınca mutlu olmuyor forum şekerimmm ayy tabak harika inş bulursun canım
canım öncelikle tarık buğraya geçmiş olsun, çok hareketli ve yaramaz oldu bu minnoşlar ama napalım böyle düşe kalka ve kafalarını biyerlere illaki çarparak büyüyecekler işte allah beterinden korusun yavrularımızı ve hepp sağlık versin inşş...
canımcım şöylekii şimdii söyleyeceklerim için beni affet ama ben zeyno 30 günlük olduğundan beri deliksiz uyuyorum zaten geceleri çok çok çok hemde binlerce kere şükür allahıma, sadece su son 10 gündür diş yüzünden uyumuyordu kuzum yani sürekli uyanıyor ve ağlamaklı ve mızmızdı ee tabi 4-5 tane diş biranda gelmeye karar verince üstelik bunlardan çoğu üst dişler olunca mahvetti yavrumuda vee tabi benidee ama sagolsun son günlerde kv geceleri uyandırmıyordu beni zeynonun uyandığından bile haberim olmadı 4-5 gündür sağolsun sabah işe geliyorum diye kıyamadı bana canım kvöyle yani şekerimm bende sonunda anladım uyumayan bebek ne demekmiş ve allah sabır versin ve yardım etsin uyumayan tüm bebelerimizin güzel annelerine, helede çalışınca daha kabus oluyor, bakalım inş eski günlerimize döneriz bizde tamamen şu dişler rahatsız etmese zeynoda eskiye dönmeye çok hevesli geceleri beslenmeyen ve uyanmadan sabahı eden kızıma teşekkürü buradan bir borç bilirimm (belki ileride denk gelir okur ) vee çok şükür diyorum, darısı herkesee olsun inşşşş
canım bizimde doğumdan beri aynı doktordu ve ilk anından beri görüyor diye bir bağlılık hissediyorduk yeni bir doktor fikri çok uzak geliyordu banada takii şu diş olayı bizi sarsana kadar ki kendi doktorumuzda yıllık izindeymiş sagolsunyeni doktorumuz gittiğimizde çok güzel muayene etti sıcacık davrandı hem zeynoya hem bize, üstelik çok çok fazla vakit ayırdı kendimizi sohbet etmeye gelmiş gibi hissettik yani oysa ilk doktorumuzda bizde kendimizi kötü hissediyorduk ayy biranönce kalksakmı yaa çokta sıra var dışarda bekleyen birsürü insan var baskı altında hissediyor insan kendini açıkcası ( memorial'da yani) sonuç bende uzun uzun doktorumuzla konuşmak aklıma takılanları aceleyle değil daha rahat rahat sormak ve tabikii daha fazla ilgi bekliyordum çok şükür şimdilik bizden tam not aldı doktorumuz umarım herşey yolunda gider ve memnun oluruz yeni hastane ve doktorumuzdan
sana mesaj gönderdim canım
yavrukedi sana özel mesaj atıcam canım azsonraaa
Ne demek şimdi sen bana çok konuşuyorsun mu demek istedin
isler yogun değil fazla,,takılıyorum orda burda cicim
kızıma doğumgünü için şu tabaklardan arıyorum ama bulamadım oturduğum yerde tabiEki Görüntüle 625089
sağol tatlımm..dediğin gibi böyle böyle büyüycekler Allah beterinden korusun yavrularımızı..
benim kuzumda akşam yatar sabah uyanırdı çok iyiydi ama 3. aydan sonra emmeyi bırakmaya başlayınca bende bari geceleri emsin diye her saat başı dikildim depesineyanii ben alıştırdım her saat başı uyanmasına
bi ara gündüz emmeye başladı 2 gece uyandıktan sonra emzikle falan idare ettik alıştı uyumaya..şimdi yine emmiyo yine her saat başı dikiliyorum tepesine
sorun kuzumun uykusunda değil aslında emmemesinde ne yapalım böyle uykumu feda ederek emziricem yavrumu bende
inş zeynonun uykusu hep böyle devam eder mışıl mışıl uyursunuz..kvdene kocaman
toplum içinde kulaktan kulağa aaaaa
tatalım sağol yaa nerelerde takılıyosan sayfalar fazla ilerlememiş sonra okuması zor oluyoda
tabak çok şeker gözüküyo çok beğendimm..bu porselen mi pilastik mi:26:
oyyyy canım arkadaşım benim,,adım mutlu anne ya ondandır
fırsat bu fırsat d.gunu icin geziyorum farkli sitelerde fikir olsun diyeSonu yok walla
Zeynomun uykular duzene giriyo yine eskisi gibi cok sukurdis jeline devam etmelisin bencede 1-2gun daha,,
ilkime de cok sevindim walla annesi bakicakmıs Bestoşabizim haberler aynı çok şükür,uyku konusunda iyiye doğru gidiyoruz yalnız
artık eşim uyutacak kızıbana naz yapıyormuş,bende ona kıyamıyormuşum ondan sabahlıyormuşuz
doguma girecek arkadaslarım var bu aksam onlara lohusa serbeti yapacagim,,kendiminkini de ben yapmıştım millet tarif sormuştu
iyice soğutup ikram ettirdim ben uzerine de rondodan geçirdiğimiz bol cevizi döktürdüm anneme,,harika olmuştu,,şerbet şerbet değildi yani,,
şimdi kızlara da yapıcam inşallah
sağol tatlımm..dediğin gibi böyle böyle büyüycekler Allah beterinden korusun yavrularımızı..
benim kuzumda akşam yatar sabah uyanırdı çok iyiydi ama 3. aydan sonra emmeyi bırakmaya başlayınca bende bari geceleri emsin diye her saat başı dikildim depesineyanii ben alıştırdım her saat başı uyanmasına
bi ara gündüz emmeye başladı 2 gece uyandıktan sonra emzikle falan idare ettik alıştı uyumaya..şimdi yine emmiyo yine her saat başı dikiliyorum tepesine
sorun kuzumun uykusunda değil aslında emmemesinde ne yapalım böyle uykumu feda ederek emziricem yavrumu bende
inş zeynonun uykusu hep böyle devam eder mışıl mışıl uyursunuz..kvdene kocaman
toplum içinde kulaktan kulağa aaaaa
tatalım sağol yaa nerelerde takılıyosan sayfalar fazla ilerlememiş sonra okuması zor oluyoda
tabak çok şeker gözüküyo çok beğendimm..bu porselen mi pilastik mi:26:
tabaklar plastik,bunlardan bulursam karavana usulu 3 cesit yapar koyar gecerimbulursam cocuklar icin alicam,,esimin tarafında ayıp plastik tabak
buyuklere koymamzaten benimde pek hosuma gitmiyor ev gezmelerinde...Ben artık bişey yazmıcam okuması zor oluyo demek yazması kolay sanki
tabaklar plastik,bunlardan bulursam karavana usulu 3 cesit yapar koyar gecerimbulursam cocuklar icin alicam,,esimin tarafında ayıp plastik tabak
buyuklere koymamzaten benimde pek hosuma gitmiyor ev gezmelerinde...Ben artık bişey yazmıcam okuması zor oluyo demek yazması kolay sanki
sen yazmazsan buranın tadı mı olur şekerim şaka yaptım şakaaa
bu şekilde tabak bulamazsan 2 farklı boy tabak al canım..kulaklara küçük tabak,kafaya büyük tabak birbirine yapıştır..fiyonk kısmınıda kurdela ile yap yapıştır olsun sana minnie mause tabağı
Merhaba anneler
Bugün hava burda çok güzeldi. Bahar gibi sıcaktı. Bunu fırsat bilip kızımla bir güzel gezdik.
Ben yine görünce dayanamadım indirimdeydi ona bir elbise aldım.
Ay eskiden kendime alır dururdum. Şimdi benle ilgili bir dükkana bile girmedim. Kendime çok şaşırıyorum.
Azraece kızına kırk bir kere kocaman maşallah! Çok tatlı yaw.
Şekerimşerbetim geçmiş olsun. Tez zamanda iyileş inşallah.
Mutluanne doğumgününde mini mouse conceptli sen yapacaktın değil mi?
Geçen bir arkadaşın kızının dğmgnü vardı 1 yaş hem de minili. Her yer siyah kırmızılıydı. Çok hoştu doğrusu. O bizim dğmgnmüz olsaydı koyardım valla resimlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?