2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm dusunmen cok mutlu etti beni..bir hafta sonra gorucem sonucu ins. ama benim scan var bu ayin 20 sinde oda cok onemli bakalim icerde neler oluyor..Pinarcim gezmeler gercekten sosyallesmeleri icin cok iyi oluyor bende artik gidip gelmelerimi siktirmaya basladim bayagi bir yol katdettik

Hiiiiç bir şeycik olmaz merak etme...Bak dediğim çıkacak...Müjdemi sonuç geldikten sonra isterim(İngiliz çikolatası)
Babyceren duymasın,o da ister...

Son düzenleme:
akşam dedik gezmeye teyzeme gidelim..
saat 6 da yemek yedik ortalıgı topla falan 7 oldu..
sonra başladık hazırlanmaya saat 8 oldu..
arabaya bin in derken saat 8 buçukta teyzemdeydik..
çağla huysuzluk yaptı 9 buçukta kalktık..eve gel üst baş degiş derken 10 u geçti..
ne anladım ben bu gezmeden şimdi
2 saat hazırlanıyoruz sadece 1 saat oturmak içinmi..çok zarardayız çokkk

Insanoglunu memnum etmek zordur sekerim..gel seni buraya tranfer edelim ne dersin Hep kis adam gibi gunes yok bile ( burayada insa dayanamaz yaa..ilk geldigim zamanlar deprosyona girmistim nerde bu gunes diye..burda herkes havadan mutluka bahseder herkesin bir ozlemi vardir sicaga. gel gorki ulkemin degerini bilemiyoruz kuzum inan vatanim cennet her seyden var mevsimler bile 4 mevsim yaa..
Sizin oralar nemlidir az cok duydum, adanada kotuymus birde mersin galina. iklbahar ve sonbahar mevsim acisindan ideal gibi ama hepsinin guzelligi ayri bence,

Sorma canım bizimki de başka evde uyumuyor o yüzden erken döndük,mızmızlandı uyumadığı için.

çağla eger gözüne birşeyi kestirdiyse ışık hızıyla hemen elini atıyo ve mutlaka yakalıyo...
alinden birşey kurtulmuyo..
sanırım benim kızım kapkaç çı olacak
ne yapsak acaba

Hiiiiç bir şeycik olmaz merak etme...Bak dediğim çıkacak...Müjdemi sonuç geldikten sonra isterim(İngiliz çikolatası)
Babyceren duymasın,o da ister...

Oyy canlarim size cikolatalar helal olsun..hem ingiliz cikolatasida neymis ben size hakiki belcika cikolatasi getiririm..ala bu ingilizlerin cikolatalari falanda yok ordan burdan gelir..belcika ve isvisre gibi ..

tamam canım sen beni oaraya transfer et kabul...
ya ne zamandır soracam untuyorum..benim orda arkadaşım var..
orda okuyodu şimdide orda çalışıyo..hani sende orda okudun ya belki tanıyosundur..
adı sevra?

Maşallah kuzumuz yediklerini boya vermiş gibi.Ttlım madem seni emiyor o zaman sütünün kalitesini artır mesela ceviz,badem,fındık,tahin,tereyağlı yumurta,meyve,süt tüket.Ayrıca hamileyken hangi vitamini kullanıyorsan bir süre daha kullan derim,çünkü iyi gelir.Kahvaltısına cici bebe yumurta sarısı ceviz fındık tahin muz püresi,devam maması ekle.Meyve verirken de devam maması da ekle.[/QUOTE]

Himmmmmm bebek icin dediklerinin hepsini yapıyorum zaten çorbasına bile devam sutu koyuyorum SMA. Evet kendim icin o dediklerini yapmıyorum açıkcası hamileykende Dr vitamin vermişti ama icememustim mide bulantilarindan dur onu bulayimda yatın başlayayım. Oglumada hastayken monovit vitamin şurubu vermişti onu vermeye badliyayim. Sagolasin canım benim vakit ayırdığın icin

Sorma canım bizimki de başka evde uyumuyor o yüzden erken döndük,mızmızlandı uyumadığı için.

ya benim kızımda aynen öyle canım ya..ev dışında bir yerde uyutmak mümkün degil..
birde evde misafir varsada uyumaz...hani uyumasın sorun degil ama huysuzluk yapıyo uykusu geldigi zaman(
ne yapacagımızı şaşırıyoruz..sonrada kızın adı huysuza çıkıyo:))
yok benim kızım huysuz degil ama gören öyle demiyo:))

Muhahaha biz buna cocuklu ailelerin cileli gezmeleri diyoruz iste..ben tanisali cok oldu cnm, bizde eskiden ne guzel gece partilerine falan giderdik..hele benim kiz gecelerim vardi ah ah ah..neyse daha guzeli var elimde Mahir gibi deger olmaz ama yinede insan arada bir ozlem duyuyor..bizde cocukla simdi heryere gidemesekte gittigimiz yerlerde aynen dedigin gibi oluyor..bizim adama yariyor oturuyor lak lak ediyor bende Mahir in yemegidir, altidir, huysuzlugudur onla ilgileniyorum..anneyim ya iste ben anlarmisim herseyden guya.

Himmmmmm bebek icin dediklerinin hepsini yapıyorum zaten çorbasına bile devam sutu koyuyorum SMA. Evet kendim icin o dediklerini yapmıyorum açıkcası hamileykende Dr vitamin vermişti ama icememustim mide bulantilarindan dur onu bulayimda yatın başlayayım. Oglumada hastayken monovit vitamin şurubu vermişti onu vermeye badliyayim. Sagolasin canım benim vakit ayırdığın icin[/QUOTE]

Canım istersen oğluna acd adlı vitamini ver biz Doğa için onu kullanıyoruz hem daha zengin içeriği var.Doktorumuz içinde ethanol yok demişti.

ben çocukla bir yere gitmeyi hiç sevmem zaten..eski evimde cereni uyuturdum koyardım babasının yanına haydi yalla ben alt komşuya
sabaha kadar lak lak ederdikonun kocası arabistandaydı..kızkardeşide gelirdi tam kafa ya..gülmekten altımıza ederdik
eşim yukardan sesimizi duyardıbazende çocuksuz gece yemeklerine giderdik..çok eglenirdik çok..
eşim derdi hep bu işte bir terslik var..benim bildigim erkek adam çıkar gece arkadaşlarıyla gezer tozar,ama bizde tam tersi
özledim be yaa..
sende bendenmişsin melegim ya:))

Kim diyo yaa, kizarim ben Cagla ma laf soyleyene..
Cnm aslinda varya alistirmak lazim her ortama, yani sadece yerinde yatip uyuyabilmesi iyi degil hemde hic degil..
Bir gun ben hamile iken bebegi o zamanlar nerde ise bir yas idi bir arkadasim gelmisti..dur bak sana diyecegime ..kadin gelirken arabasi var malum bebegin uyku saatini burda olucagina dusunerek yaninda park yatigini toplayip getirmis ama yorgan yastik ne varsa..ben o zaman hamileyim tabii ve gozum oyle cok korkmustu ki yani bu kadar da olmaz..demem o ki ne yapip ne edip alistirmak lazim..

Pınarda kaçar...Malum gece bir daha uyanacak ve süt sağacak.Sizlere tatlı rüyalar hoş sohbetler hanım hanımcıklar...

aboww park yatagınımıben bi ara yürütecinidemi alsam diye düşünmüştüm ama o kadar uzun boylu degil ya
alıştırmak lazım ama nasıl bilemiyorum...
canım sana bir önceki sayfada birşey yazdım okumadınmı..

Tabiii cnm ben dune kadar burda rock konserleri nerde ise orda nefes aliyordum, oyle hic cici cici oturan ev hatunu tipi olmadi bende,demek insanin mayasina atilmis baksana hemen giriveriyorsun kivama..olsun yaa bu veleti buyutuyum konserlere oglumla giderim baba zaten sevmez, oglanda bana eslik eder ne guzel..yalniz Mahir o yaslara geldiginde ben bu tip muzikleri halan dinleyebilir olurmuyum bak iste orasi muamma :)) ay simdi hayel ettimde ne komik olurdu ama

Yaa park yatak, birde anam o kadar agirki..gorsen onu tasimak icin de halterci olmak lazim...cilgin anne olmak lazim demek neyse
Cnm sen bana ne yazdin dur hemen bakiyorum

tamam canım sen beni oaraya transfer et kabul...
ya ne zamandır soracam untuyorum..benim orda arkadaşım var..
orda okuyodu şimdide orda çalışıyo..hani sende orda okudun ya belki tanıyosundur..
adı sevra?

Ben masterden mezun olali uc yil oldu cnm, ismini duymadim ama halan iletisiminiz varsa tel al bir ariyim onu,tanisiiriz olur olur valla
Ne okudu ve suan ne is yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…