2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben masterden mezun olali uc yil oldu cnm, ismini duymadim ama halan iletisiminiz varsa tel al bir ariyim onu,tanisiiriz olur olur valla
Ne okudu ve suan ne is yapiyor

canım arkadaşım londra da yaşıyo..sende ordaydın dimi ben yanlış yatırlamıyorum umarım?
lancaster universitesinde okudu..ekonomi okudu...the economist diye bir yerde çalışıyodu..
lise arkadaşım..tabi görüşüyoruz ama facede..

Cigerim benim gozler agirlasti iyiceden gidiyorlar..sana allah rahatlik versin..fistiklara iyi bakiyorsun biliyorum ama lutfen kizlarin yemeklerine goz dikme :)) sakin ol oldumu..
Seni ve kizlari cok opuyorum iyi geceler cnm

Cigerim benim gozler agirlasti iyiceden gidiyorlar..sana allah rahatlik versin..fistiklara iyi bakiyorsun biliyorum ama lutfen kizlarin yemeklerine goz dikme :)) sakin ol oldumu..
Seni ve kizlari cok opuyorum iyi geceler cnm

cigerim bekleeee...bende uyumaya gidiyom
birlikte gidelim kolidor karanlık korkarım ben
makarna az kalmıştı neypım yedirmedi zaten cadı ceren
bizde seni öpüyoruz iyi uykular tatlım

Babyceren ve melegim bile yatmis bir ben ayaktayim azman kizim hala emiyor

Tuana komando sürünüşünden emeklemeye terfi etti nihayet şimdi emeklerken kendi kendine oturma pozisyonuna geciyo ve ayaga kalkmaya calisiyo bakalim ne zaman kalkacak

gecen is yapiyodum sesi cikmiyo bi bakayim suna dedim bi geldim ki islak mendili paketinden cikarmis emiyo

benimki tam bi oburix oldu portakali disiyle kopararak yiyo
kabuklarini da kemiriyo hatta yiyo

herkes yesin diye zorlanir bende bogazindan zorlaniyorum önümdeki ekmegi bile çekiyo yiyo

Olur tabiiki ciğerim bebycerenim hamam tasını kafamıza giyer iki foto çekinirik kısasa kısas

meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz

bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum

kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm
o nedenle detayları diğer konuda mı yazsam dedim :26:

dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?

herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorum Uygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?

geçmiş olsun cnm. dr.'a götürmeni tavsiye ederim.Yaren nur'un 5 gün ateşi vardı.dr'a götürmüştük.Faranjit demişti.malum birde alerjik bronşiti çıkmıştı.iştahsızlık falan da olursa ve faranjiti varsa erkenden önlem alırsınız diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun ve mira’mız bir an önce şifa bulsun Rabbimden.bebek hastalığı çok zor çünkü…

ben de çok üzüldüm umarım ateşi sürekli yüksek seyretmez Ömeriminki gibi
sık sık ılık bezle eklemlerini silin cnm
hastanede bize sıkı sıkı embihledikleri şey çocuk üşür deyip giydirmeyin atletle yatırın oldu
ayağında çorap üstünde sadece atletle 3 gün geçirdik
37,5u görünce üstünü örtüyorduk sadece

Günaydın canım, ilk iş senin şu muhallebini denemek olacak beste bu gece 3 kere uyandı. Saerseme döndüm valla.
Benim burada kimsem olmadığı için diş buğdayı yapmayı pek düşünmüyodum; ama annem geleceği için yapmaya karar verdim.
Doğum gününü kesin yapacam hatta alışverişe başladım bile, çoğu arkadaş da yapacak sanırım. Kendi adıma beni hiç sıkmıyorsun canım hatta sayende güzel fikirler oluyo bana da. Tatil planına gelince zaten tatil yerinde yaşadığımız için senelerdir tatilimiz beleşe geliyor. Eğer bu taraflara yolun düşerse beklerim canım.

Günaydın canım çok geçmiş olsun benim bildiğim başka br yöntem yok ama istersen bir dr a götür. Umarım önemli bi şeyi yoktur da düşer ateşi.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
nagihan3005, dilberege+, Jerenimo1903, mutlu_anne+, anneZEYNEP+, elif_344, ilkim81+, yavrukedii+

nasılsınız bakalım ey ahali?ben iyiyim çok şükür.daha iyiyim.Yaren Nur'un ise maşallahı var ve aman dilimi ısırayım.kızımın keyfini yeniden çıkarıyorum yaklaşık son bir haftadır.beni çok mutlu ediyor.varlığı yeter.uyurken,uyanıkken her baktığımda binlerce kez şükrediyorum Rabbime.merhametli Rabbim yüzümüze güldü ve bize güzel bir emanet verdi, dünya nimetinin incisi.çok şükür, çok şükür, çok şükür Allah'ım!!!...

hayat kuzumla daha daha daha güzel.bu aralar bana yeniden düşkün olmaya başladı.hastalık döneminde beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım.Hatta o hasta ben evden gidiyorum diye küstü mü diye düşünmedim de değil.biraz saçma ama ne bileyim öyle düşündüm yani.O'nu çok seviyorum ve her kucağıma alışımda o mis kokusunu koklamak gibisi yok.benim kıymetlim, minik sevgilim.böyle yazdıkça bile içim titriyor.Lütufkar Rabbim sana sonsuz şükürler olsun!!!

ay canım senin biletide ben alırım ne olacakki canın sagolsun..
beni bir tek sen düşünmüşsün
1 kişide çıkıp dememiş gel ben sana bilet alıyım diye
vallahiçok duygulandım cigerim

Canım yaa... Valla aklımdaydın ama bu kız akıl bırakmadı bende. Sen ywtwr ki gel canım yaa ben alırım senin biletini :)
2005 yılında heldim ben antakyaya ve bayıldımmm... Gelin aldık :) şelalenin dibindeki pansiyonlardan birinde kalmıştık. Harbiyeyiarşıyı falan gezmiştik. Bi de tarihi evlerin olduğu sokakta bi cami vardı. Oralara gitmiştik. Tadı damağımda kaldı. Fırsat olsa da yine gelebilsem keşke. Çok öpüyorummm

Çok sağolun canım arkadaşlarım, dr.u aradım, size yazdıklarımı söyledi yaptım hepsini,sadece ağız kokusundan şüphelendim işte.
12'de geliyor götürücem zaten hemen,,eltim var aynı apt.da oturan benimle,3 çocuğu var ve tecrübesine güvenirim,Mira ilaca alışkın değil diyor o da halsiz bırakır dedi,
sabah gözlerinin içi gülen bebeğimi,bayık bayık bakarken bırakıp işe gelmek bana çok ağır geldi sadece Umarım ağır bişey yoktur.
Söylediklerinizi dikkate alıcam,hepiniz iyiki varsınız. Size de iyi haberler vericem inşallah Hepinizi çok öpüyorum,ailenize ve meleklerinize Rabbim daima sağlık
ve huzur versin inşallah

günaydın herkeseee

hastalıksız ve mutlu bir gün diliyorum hepimizee, geçmişi okudum yine dayanamadımm babyceren ve meleğim sayfaları doldurmuşsunuz yineee, babyceren anladın sen onuuu

canım çok geçmiş olsun ya diştendir dicem ama diş ateşi okadar yükselmeyebilir düşmezse doktora gidin hemen inş güzel heberlerle dön bize canım, işim bitsede eve uçsam diye bakıyorsundur sen şimdi dimii allah yardımcın olsun canımm, kocamann öp miracığımızı hemen iyileşsinnn

Ohhhh ne guzel yapmışsın.. Ben de seni sonradan göremeyince çıktım bi daha da bakamadım. Meger pilates yapıyomuşsunn... Ben de îstiyorum ya... Ve kesinlikle ben de soruyorum. Vermek bu kadar zorken almak miye bu kadar kolay yaaa??? Benim de tatlı krizim tutuyo ama valla hiç de kalkıp öyle tatlı falan yapamam. Hiç bişey yoksa bi kuru kayısı ya da bi incir yerim. Aklında olsun kandırmaya yetiyo hem de kalorisi az :)
Ve ben de gece 4 te uyuyabildim nihayet çok sık kalkar oldu yine defne karen ;( e benim de uykum kacıyo. Uyusana be kadın diyorum kendime ama ksfamda bi sürü düşünce ucusuyo bu sefer stress yapıp uyuyamıyorum. Ooof of. İşe baslayınca duzelir mi ki?? Bi umut işte!...

Herkese günaydın.Canım mutlu annecim sabah sabah bu haber hiç iyi olmadı.Allah sana sabır tatlımı tatlış miramızada en acilinden şifa versin inşallah.Kendini üzme elbet bir an önce iyileşicek.Çok çok geçmiş olsun.Sizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…