meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz
bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum
kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm
o nedenle detayları diğer konuda mı yazsam dedim :26:
dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?
herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
Canım yaa kıyamam. Son durum ne? Daha son sayfalara gelemedîm. Dişten bence mutlu annnem. Bi an önce gecsin bitsin inşallah
Öyle canım maalesef Allahtan yarım gün de kendimi öyle teselli ediyorum. Ben de çarşambayı geçince hafta bitti sayıyodum demek bu çalışanlar hep aynımeleğim ısırdım dilimi şekerimm sagolll hatta tahtalarada vurdummbugünde deliksiz firesiz bir uyku uyudu zeyno çok şükür galiba keramet diş jelindee
BEYKOZ ve AZRAECE kızlar arkadaşlarını için dua edicem bende, zaten zeyno doğduğundan beri dilimden düşmez hiç kızımı severken allahım isteyen herkese ver yarabbim isteyene tattır bu sevgiyi derim ve zeynoyu bir severim bin şükrederim allaha, bu kuzuları bize layık görmüş ya en büyük zenginlik en büyük mukafat çok şükür inş hayırlı evlat ve insan olur bütün kuzularımız
sabah sabahh ne güldüm ya süpersiniz şekerim, bizdede durum tam tersidir ben gereksiz şeyler almayı sevmem ama eşim sürekli eee bişey almadık daha bukadarmıı durr şurdan şunuda alayım hımmm bunuda alayım belki lazım olur, yok belki canımız isterrr, çocuklar gibi herşeye saldırır, bakalım zeyno alışveriş günlerimize katıldığında neler olacak
hayırlı olsunn canım üst dişler baya zorluyor sanırım ya zeynomu mahvetti valla inş sizin ve herkesin sorunsuz ağrısız gelsin hoşgelsinnn
maşallah zeynep ada'yabüyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr
5 günmüücanım benimm sende çalışanlar kulübüne dahil oluyorsun yani artık hadi bakalım hayırlısı, cumaları birlikte saymaya devam ederiz şekerimm, ben sabah uyanırken mesela hımm bugun çarşamba olsun yarın cumaya bir gün kalacak diye uyandımm şaka gibi dimiii
Maşallah Tarık Buğraya neler yapıyomuş öyle yerim onu benmerhabayın arkadaşlarrbenim minik erkekim uyurken bi bakim ne var ne yok diye dedim..iyiki bakmışım sayfalar akıpp gitmişş
maşallah zeynepadayaa o ellerini poposunu yerim ben onunn
akıllı kuzumm
ahh canım ahhh bizimkide babasını nasıl okuşuyo..ben kucağıma alınca suratıma pençe atıyo babasına gidince yüzünü,saçını,kulaklarını hayran bi şekilde suratını izleyerek okuşuyo çok bozuluyorum
bıyda bıyda bıydaa euheueh çok tatlı yaa..nemmi ve dıgıl dıgıl ne demek acaba
benim minnoşumda baba,anne,dede,dehh,hadi,meme,ananne ve benim ismimi söylüyo..telefonu kulağına tutunca heee diyokafasını aşağı yukarı sallayıp kuş taklidi yapıyo,her gün gangnam yaptırıyorum
kızlar bi de tarık buğra hedettt diyo ne demek acaba..o hedettt dedikten sonra bende hedettt diyorum kahkaha atarak tekrar hedettt diyo
küçük çocukları görünce çıldırıyo..yeğenlerimle bi araya gelince,reklamda görünce çok seviniyo
yere yatırıp bacaklarını sevmek için mıncıklıyorum gıgıgıgı diye beni tekmeliyo
babasına aaaa diye oyuncağını veriyo,bana vermiyo
Ayyy bak hatırlattın ağlayacam şimdimeraba güzel,cici,tatlı,akıllı,şeker anne ve bebişler...
zeynep ada__kuzum ya sen ne güzelşeyler yapıyosun öyle yerim ben seni
tarık bugra_ sanada afferim kuzum maşallah sana heee
zeyno__sanada afferim prensesim benim..ne güzel uyuyosun anneni hiç üzmüyosun
mira__güzel gözlü mira,sen ve çağlada ve uyumayan bütün bebekler biraz zeynoyu örnek alsanız kendinize
uyumasanızda yinede sizleri çok seviyoruz...
ömer__bak annen senin için ne güzel şeyler düşünüyo..dişin çıksın artık bebegim ya..patlat onu hadi annene bir sürpriz yap
beste__annen 5 gün sonra işe başlıycakmış..çok özleyecek seni
çağla__kızım biraz uyusana lütfen ya..bak anne isyanlarda,depresyonda
başka kim vardı..adını unuttugum tüm bebeklerden özür diliyorum
Kral künefe hala duruyo mu?bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok
bende sizi dost sanmıştım
yanılmışım
beni beni babycereniniziunuttunuz haa
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı
elifçim bizde birgün buluşalım tamammı..onlar eminönünde buluşacaklar bizde ulucami önünde yada
kral künefenin önünde ve hatta attarların orda bile olur..
boy boy foto çekilelim
Canım bence gayet iyi bizim kız 675 gr almıştı dr çok bile almış bu ayda dedi. Aynen bestenin de göbeği büyüyor, kollar bacaklar incecik.Uzulme be cnm varsin babaci olsunlar bakalim ilerleyen zamanlarda goruruz biz bunlari..anneci olmayana yemek yok arkadas :)) altini degistirme yok :)) uyutmak icin ninni yok :)) gitsin baba yapsin ..o zaman anneci olurlar iste suan akillari basmiyor basar basmaz sana bin koyarimki bizden olurlar..
Masallah aslan oglanumuza yalniz bunlarin hepsi gercekten guzel..bizimkinda babu babu birde hayalim gerceklesiyor galiba aneyy gibi birsey diyor :))
son bir ay 600 gr almis iyimi sizce..bugun tartildikta:44: yalniz benim kafaama takilan oglumun gobegi buyuyor fakat diger yerleri halan siska nasil oluyor bu sizce:44:
Aferin TuanayaBabyceren ve melegim bile yatmis bir ben ayaktayim azman kizim hala emiyor
Tuana komando sürünüşünden emeklemeye terfi etti nihayet şimdi emeklerken kendi kendine oturma pozisyonuna geciyo ve ayaga kalkmaya calisiyo bakalim ne zaman kalkacak
gecen is yapiyodum sesi cikmiyo bi bakayim suna dedim bi geldim ki islak mendili paketinden cikarmis emiyo
benimki tam bi oburix oldu portakali disiyle kopararak yiyo
kabuklarini da kemiriyo hatta yiyo
herkes yesin diye zorlanir bende bogazindan zorlaniyorum önümdeki ekmegi bile çekiyo yiyo
Çok sağolun canım arkadaşlarım, dr.u aradım, size yazdıklarımı söyledi yaptım hepsini,sadece ağız kokusundan şüphelendim işte.
12'de geliyor götürücem zaten hemen,,eltim var aynı apt.da oturan benimle,3 çocuğu var ve tecrübesine güvenirim,Mira ilaca alışkın değil diyor o da halsiz bırakır dedi,
sabah gözlerinin içi gülen bebeğimi,bayık bayık bakarken bırakıp işe gelmek bana çok ağır geldi sadeceUmarım ağır bişey yoktur.
Söylediklerinizi dikkate alıcam,hepiniz iyiki varsınız. Size de iyi haberler vericem inşallahHepinizi çok öpüyorum,ailenize ve meleklerinize Rabbim daima sağlık
ve huzur versin inşallah
Gunaydın anneler.
Mutluannem tekrar gecmiş olsun. Haberleselim.
Çok yorgunum kızlar. Ben uyutup yatırıyorum 10 dk sonra aglayarak uyaıyo 2 kalkıştan birinde meme istiyo. Çıldırcam yani. Zeynep sen hangi marka aldın ruşeymle çavdar ununu?
Tatil planına gelince zaten tatil yerinde yaşadığımız için senelerdir tatilimiz beleşe geliyor. Eğer bu taraflara yolun düşerse beklerim canım.
ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artıııkToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
nagihan3005, dilberege+, Jerenimo1903, mutlu_anne+, anneZEYNEP+, elif_344, ilkim81+, yavrukedii+
nasılsınız bakalım ey ahali?ben iyiyim çok şükür.daha iyiyim.Yaren Nur'un ise maşallahı var ve aman dilimi ısırayım.kızımın keyfini yeniden çıkarıyorum yaklaşık son bir haftadır.beni çok mutlu ediyor.varlığı yeter.uyurken,uyanıkken her baktığımda binlerce kez şükrediyorum Rabbime.merhametli Rabbim yüzümüze güldü ve bize güzel bir emanet verdi, dünya nimetinin incisi.çok şükür, çok şükür, çok şükür Allah'ım!!!...
hayat kuzumla daha daha daha güzel.bu aralar bana yeniden düşkün olmaya başladı.hastalık döneminde beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım.Hatta o hasta ben evden gidiyorum diye küstü mü diye düşünmedim de değil.biraz saçma ama ne bileyim öyle düşündüm yani.O'nu çok seviyorum ve her kucağıma alışımda o mis kokusunu koklamak gibisi yok.benim kıymetlim, minik sevgilim.böyle yazdıkça bile içim titriyor.Lütufkar Rabbim sana sonsuz şükürler olsun!!!
Kendi adıma doğumgunu konusundan hîç de sıkılmıyorum. Ve baska bi topik mi var ki? Ben mi kacırdım?
Dediğin gibi tatil olayının hayali bile çok güzel ama henuz bi plan yapmadık. Zaten erken rezervasyonculardan degiliz biz :) izinlerî ayarla bilmem ne sonrasında bakıyoruz...
siz neredeydiniz canım unutmuşum?
ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüzbir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa!
ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artııık
hastayken evde bırakmak çok zor di mi
ben ağlayarak geri dönüp izin kullanmıştım
sonra eşimin de içine sinmemiş o da gitmemiş geldi hastaneye 4gün aile saadeti yaşadık :)
insan onların başına bir kötülük gelecek diye çok korkuyor
yazarken bile korkuyor
Rabbim yürekten el açıp dua eden kimseyi evladıyla sınamöasın
aslında bizim şirket de herkesi aynı anda çıkarmayı istiyor ama ramazana denk geldiği için ben bir yolunu bulup kendi kafama göre çıkıyorum
yöneticim bu tip konularda bana asla baskı yapmaz huysuzumdur biraz bilir benden bir arıza çıkacağını :)
nazım da geçer kendisine Allah ndan razı olsun
müdür oldu son haftamız sonra başkası gelecek bakalım böyle fink atabilecekmiyim yine babamın fabrikası gibi :26:
ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım
meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz
bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum
kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm
dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
nagihan3005, dilberege+, Jerenimo1903, mutlu_anne+, anneZEYNEP+, elif_344, ilkim81+, yavrukedii+
nasılsınız bakalım ey ahali?ben iyiyim çok şükür.daha iyiyim.Yaren Nur'un ise maşallahı var ve aman dilimi ısırayım.kızımın keyfini yeniden çıkarıyorum yaklaşık son bir haftadır.beni çok mutlu ediyor.varlığı yeter.uyurken,uyanıkken her baktığımda binlerce kez şükrediyorum Rabbime.merhametli Rabbim yüzümüze güldü ve bize güzel bir emanet verdi, dünya nimetinin incisi.çok şükür, çok şükür, çok şükür Allah'ım!!!...
hayat kuzumla daha daha daha güzel.bu aralar bana yeniden düşkün olmaya başladı.hastalık döneminde beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım.Hatta o hasta ben evden gidiyorum diye küstü mü diye düşünmedim de değil.biraz saçma ama ne bileyim öyle düşündüm yani.O'nu çok seviyorum ve her kucağıma alışımda o mis kokusunu koklamak gibisi yok.benim kıymetlim, minik sevgilim.böyle yazdıkça bile içim titriyor.Lütufkar Rabbim sana sonsuz şükürler olsun!!!
Ohhhh ne guzel yapmışsın.. Ben de seni sonradan göremeyince çıktım bi daha da bakamadım. Meger pilates yapıyomuşsunn... Ben de îstiyorum ya... Ve kesinlikle ben de soruyorum. Vermek bu kadar zorken almak miye bu kadar kolay yaaa??? Benim de tatlı krizim tutuyo ama valla hiç de kalkıp öyle tatlı falan yapamam. Hiç bişey yoksa bi kuru kayısı ya da bi incir yerim. Aklında olsun kandırmaya yetiyo hem de kalorisi az :)
Ve ben de gece 4 te uyuyabildim nihayetçok sık kalkar oldu yine defne karen ;( e benim de uykum kacıyo. Uyusana be kadın diyorum kendime ama ksfamda bi sürü düşünce ucusuyo bu sefer stress yapıp uyuyamıyorum. Ooof of. İşe baslayınca duzelir mi ki?? Bi umut işte!...
Gunaydın anneler.
Mutluannem tekrar gecmiş olsun. Haberleselim.
Çok yorgunum kızlar. Ben uyutup yatırıyorum 10 dk sonra aglayarak uyaıyo 2 kalkıştan birinde meme istiyo. Çıldırcam yani. Zeynep sen hangi marka aldın ruşeymle çavdar ununu?
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul gezimizden döndük evimize Pazartesi günü. Ondan beri geçmişi okuyorum, artık bir noktada pes ettim okuyamadım gerisiniHasta olan herkese geçmiş olsun öncelikle, olmayanlara da aman maşallah
Bizim buralarda kimsemiz olmadığı için ilk defa tattık bu duyguyu. Değerini bilin yakınınızdaki akrabalarınızın kızlar.
Herkese selamlar, sevgiler.
Cnm ben senin halan dis hediginin resimlerine bakamadim..bugunlerde bana birsey oldu gayri onceden kimseninkini kacirmazdim ama simdi anam zaman yok ...su zamani yakalayn olursa haber edin hemi..valla meraktayim bakicam en yakin zamanda hem sinemis i cok ozledim sekerim..senide ozledim :))
kızlar ya o kadar yoğunum ki dönüp sizi zor okuyorum.genellikle geceleri okuyabiliyorum.gün içinde de bölük pörçük malesef.herkese yazasım,dilekler dileyesim var ama malesef zaman bulamıyorum.
defneank,yavrukedi diş buğdayınız hayırlı olsun.darısı başıma daha yapamadım.
hepinizi çok öpüyorum...Mis kokulularınıza ve kendinize çok iyi bakın...
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?[/B]
herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
biz bu sene kunduya gidiyoruz, uzun geniş kumsallar bizi bekler, benim de oğlanla deniz kenarında kumdan kaleler yapma hayallerim var
siz neredeydiniz canım unutmuşum?
ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüzbir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa!
ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım
uykusuzluk çok zor
atei çıkınca 3 gün 1saatten fazla uyumamıştım
sersem gibi oluyor insan
doymuyor olabilir diye düşündüm her seferinde meme istediğini okuyunca
ben ikisini de m.grosun organik reyonundan almıştım. biri doğalsan biri rasayana. metro markette de vardı ama içindekileri okuyunca çok fazla katkı maddesi var diye vazgeçtim. rasayana ve doğalsan'da bunlarda %100 un yazıyor. gerçi nurturia'da eşi un fabrikasında çalışan biri kabuklarının fln yüksek miktarda kimyasal içerdiğini yazmış ama kendim üretemeyeceğime göre en güvenilirini bulmaya çalışıyorum.
dün cidden içime sinen bir sipariş verdim arkadaşlar. ipek hanım çiftliği aydın'da ocaklı köyü'nde kurulmuş. haberlere ve gazetelere de çıkmış ama ben internette araştırırken tesadüfen buldum.
kadın tam benim kafadan. organik tabirinden nefret ediyor. özünde herşey organik olmalı di mi?
kızını sağlıklı bseleyebilmek için istanbul'dan kalkmış para da var tabi bu çiftliği kurmuş.
unu da köydeki değirmende öğütüyorlar çok içime sindi normalden biraz pahalı ama kafam rahat en azından
yazın da çiftliği ziyaret etmeyi düşünüyoruz gözümle görünce daha bir rahat eder içim.
burası her zaman sipariş kabul etmiyor. pahalı da gelebilir bazı ürünler. toprakana'da satış yapan burhan şaban'ın çiftliğini de gezdik yıllarca el değmemiş tarım kimyasalı nedir bilmeyen topraklarda üretiyorlar. tavsiye ederim.
ne güzel hasret gidermişsiniz yazın geldiğinizde görüşmeye de bekleriz
ben annemin ve kardeşlerimin yakınımda oluşu için devamlı şükrediyorum
hastanede kaldığımız günlerde hep düşündüm ailesi yanında olmayanlar napıyordur diye
dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
hoşgeldin bebektimslm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor
canım lütfen paylaş çünkü okumaktan zevk alıyorum seni ve hepinizi
ayrı ayrı fikir vermiş oluyorsunuz bana ve bize
biz tatil planımızı yaptık canım taksitlerini ödemeye başladım bile
antalya istedim otelin birkaç harfini yazayım vyg sorgun 20 mayıs da gidiyoruz kısmetse
orası için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum çok sıcak olmaz
inşallah iyi olur hepimiz yavrularımızla güzel bir tatil yaparız
slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor
Cnm oyle yazmissin ki tam hayalimdeki yer
Google amca akyaka yazinca koyici diye biryer cikariyor orasi mi?
Senin bildigin kaldigin denizi guzel otel var mi orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?