Helal olsun yahu. Naptım ki (kendi adıma) bu forum bunun için var. Kendimize saklayıp paylaşmadan ne önemi var yaptıklarımızınya cok güzel olmus bayıldım aklıma bir cacık gelmiyor sizden tiyoları alıyorum hakkınızı helal edin canım
harikaçok begendim galiba birazda kıskandım:18:
ellerine saglık canım
ya ben teknoloji özürlüyüm galiba nasıl yapıyosunuz bunları..hadi yaptım diyelim nasıl çıkarttıracam..
:26:
HArikaaaa.. çok güzel olmuş.. Valla bende kıskandım.. ne yazık ki benimde böyle teknolojik şeylerle hiç arama yok
Ama belki yaratıcı annelerimiz biz yeteneksizler için tasarlayıp doğumgünü hesiyesi niyetine yapabilirler :))
Bizde onu bastırırız :)))
Bence sahane olmus! Renkleri de cok guzel bircok malzemede kullanabilirsin ve cok tatli olur!
canim ben googleda aratiyorum baby birthday party clipart falan yaziyorumharikaçok begendim galiba birazda kıskandım:18:
ellerine saglık canım
ya ben teknoloji özürlüyüm galiba nasıl yapıyosunuz bunları..hadi yaptım diyelim nasıl çıkarttıracam..
:26:
Kız gitcen bi ozalitciye cıkarttırcan :) ama yapması pek koly değil. Hele defneyle hiç degil
canim ben googleda aratiyorum baby birthday party clipart falan yaziyorum
Cikan resimlerden begendiklerimin uzerine kendim yaziyorum
Mevlid davetiyremizi oyle yapmistim
Ama mutluanne sekersizyesilcay gibi becerikli hatunlar photoshopta yapiyor galiba
Begendiginiz bir tema olursa yardimci oluruz davetiyedir kurdan bayraktir...
Bi de bana tema bulsaniz on numara olur
Aslan teması yapsana ya da bulut. Evet evet bulut. Kapadokya da bulutlara doğru ucarken almıstınız ya önerin haberini. Hatta genişletip gökyüzü de yapabilirsin. Kuşlar bulutlar falan. Olmaz mı? Gökkusagı da koyabilirsin böylece???
Babyceren canım elimden geldiğince ve vaktim oldujca yardım etmeye calısırım sana da.
bakın ne buldumbenim gibi fotoşop:) ve ozalitçiden anlamayanlar için
Eki Görüntüle 626989
bunu bedavaya bile getirebiliriz..nasılmı? okuyun
doktora gittigimiz zaman tahta çubuklardan 20-30 tane kadar çalacaksınız
dikkat edin kullanılmamış olsun..herkese mikrop bulaştırmayın...
keçeleri nerden çalabiliriz bilmiyorum..çalamassanız paramıza kıyıpalacaz ne yapalım
yapıştırıcıya para vermeyin..nişasta,su ve yumurtayı pişirin sogusun..işte size yapıştırıcı
aklımı seveyim
Ben hemen butun hediyelikleri sarkhandan alirim,cok ucuz, hamileyken o yukuşunu 40kere cikmisligim vardir,1kere sadece yukardan indim o gün rahattı:)
D.gununden once geleceksen siddetle tavsiye ederim ugramani
Bende taslak hazırlamistim,karar veremedim sadece hangisi diye,sabunmu kolonya mı sizce kızlarsticker demodur
Eki Görüntüle 626787
çocuk bakıcısını izledim keşke izlemeseydimçok ama çok üzgünüm..
çocugun annesi bir gün eve geldigini ve çocugunun koltukta başının öne düştügünü görmesiyle şüphelenmeye başlamış...
kimbilir ne kadar çocugun kafasına vurmuşelleri kırılsın ,en kötü şekilde ölsün o kadın inşallah..
yavrum benim ya
aklımdan çıkmıyo
kimsecikler yok ortada ama birazdan evdekileri yatırdılarmı damlarlar buraya:)) o zaman benimde pilim bitmiş oluyor dayanamıyorum yatıyorum.
daha dün yazdım sanki malum olmuş gibi eşime tutturdu haftaya istanbula gel burdan izmire geçersin anneni karşılarsın onlan dönersin marmarise diye:44: hava tahminlerine bakarız iyi olursa gel nolur diyor. çocukla tek başıma ordan oraya zor olur diyorum ben eceyi özledim diye damardan giriyorbuyrun burdan yakın napıcam şimdi ben off off
kimsecikler yok ortada ama birazdan evdekileri yatırdılarmı damlarlar buraya:)) o zaman benimde pilim bitmiş oluyor dayanamıyorum yatıyorum.
daha dün yazdım sanki malum olmuş gibi eşime tutturdu haftaya istanbula gel burdan izmire geçersin anneni karşılarsın onlan dönersin marmarise diye:44: hava tahminlerine bakarız iyi olursa gel nolur diyor. çocukla tek başıma ordan oraya zor olur diyorum ben eceyi özledim diye damardan giriyorbuyrun burdan yakın napıcam şimdi ben off off
Hay allah icim parcalandi resmen sinirden aglayabilirim,nasil yapar yaa..halbuki sen ekmek parani kazaniyorsun o cocuklara bakarak insan olsa yapmaz..ben olsam elimden kesin kaza cikardi o bakiciyi yasatmazdim herhalde tuylerim diken diken oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?