2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

davetiyem hazır sayılır. nasıl olmuş?

Eki Görüntüle 626915

HArikaaaa.. çok güzel olmuş.. Valla bende kıskandım.. ne yazık ki benimde böyle teknolojik şeylerle hiç arama yok
Ama belki yaratıcı annelerimiz biz yeteneksizler için tasarlayıp doğumgünü hesiyesi niyetine yapabilirler :))
Bizde onu bastırırız :)))

ya cok güzel olmus bayıldım aklıma bir cacık gelmiyor sizden tiyoları alıyorum hakkınızı helal edin canım
Helal olsun yahu. Naptım ki (kendi adıma) bu forum bunun için var. Kendimize saklayıp paylaşmadan ne önemi var yaptıklarımızın

harikaçok begendimgaliba birazda kıskandım:18:
ellerine saglık canım
ya ben teknoloji özürlüyüm galiba nasıl yapıyosunuz bunları..hadi yaptım diyelim nasıl çıkarttıracam..
:26:

Kız gitcen bi ozalitciye cıkarttırcan :) ama yapması pek koly değil. Hele defneyle hiç degil

:)

davetiyem hazır sayılır. nasıl olmuş?

Eki Görüntüle 626915
Bence sahane olmus! Renkleri de cok guzel bircok malzemede kullanabilirsin ve cok tatli olur!

Ben temada zorlaniyorum. Erkek cocuk icin cok zor. Bir de illa anlamli olmasi lazim. Mesela baykus olacaksa baykusun bizde bir anisi onemi fln olmasi lazim :) huyluyum yaa

harikaçok begendimgaliba birazda kıskandım:18:
ellerine saglık canım
ya ben teknoloji özürlüyüm galiba nasıl yapıyosunuz bunları..hadi yaptım diyelim nasıl çıkarttıracam..
:26:
canim ben googleda aratiyorum baby birthday party clipart falan yaziyorum
Cikan resimlerden begendiklerimin uzerine kendim yaziyorum
Mevlid davetiyremizi oyle yapmistim

Ama mutluanne sekersizyesilcay gibi becerikli hatunlar photoshopta yapiyor galiba

Begendiginiz bir tema olursa yardimci oluruz davetiyedir kurdan bayraktir...

Bi de bana tema bulsaniz on numara olur

tamam canım bakıyım birazdan türkçe konuştugun içinde teşekkür ederim
''bir taş attım pencereye tık dedi''

eşim sofra hazırlıyo bende burda lak lak..
ee yoruldum tabi haklıyım galiba
neyse gidiyim yemek hazırmış öyle dedi kendileri

Aslan teması yapsana ya da bulut. Evet evet bulut. Kapadokya da bulutlara doğru ucarken almıstınız ya önerin haberini. Hatta genişletip gökyüzü de yapabilirsin. Kuşlar bulutlar falan. Olmaz mı? Gökkusagı da koyabilirsin böylece???

Babyceren canım elimden geldiğince ve vaktim oldujca yardım etmeye calısırım sana da.

bakın ne buldum benim gibi fotoşop:) ve ozalitçiden anlamayanlar için

bunu bedavaya bile getirebiliriz..nasılmı? okuyun
doktora gittigimiz zaman tahta çubuklardan 20-30 tane kadar çalacaksınız
dikkat edin kullanılmamış olsun..herkese mikrop bulaştırmayın...
keçeleri nerden çalabiliriz bilmiyorum..çalamassanız paramıza kıyıp alacaz ne yapalım
yapıştırıcıya para vermeyin..nişasta,su ve yumurtayı pişirin sogusun..işte size yapıştırıcı
aklımı seveyim

Son düzenleme:
çocuk bakıcısını izledim keşke izlemeseydimçok ama çok üzgünüm..
çocugun annesi bir gün eve geldigini ve çocugunun koltukta başının öne düştügünü görmesiyle şüphelenmeye başlamış...
kimbilir ne kadar çocugun kafasına vurmuşelleri kırılsın ,en kötü şekilde ölsün o kadın inşallah..
yavrum benim ya
aklımdan çıkmıyo

kızlar öncelikli olarak misafirperverliğiniz için teşekkür ederim tekrardan aranıza hoşgeldim çok güzel doğum günü teması fikirleriniz war bende kuzuma isterim güzel bir doğum günü ama gurbet ellerde pek de tanıdığımız yok artık yaz tattilnde anneannesinin ewinde yaparız minik efemin doğum gününü gecikmelide olsa bakıcı hakkında yazdıklarınızı okudum da ben oğlumu bırakıp gidiyorum aklım hep onda arkadaşımızın eşi ama gene de insan eşine bile çocuğu bırakamadıktan sonra yabancı şöyle dursun rabbim sizi çocuklarınızdan ayırmasın onlara da sağlık versin ve onların acısıyla sınamasın bizi

seni çok kayserili gördüm

bence kesinlikle kolonya şişesi yapmalısın sonuçta insanlar kullanarak her zaman hatırlar bende bi arkadaşımın sünnet magneti war her zamn hatırlıyorum kolonya bitsede kendisi doldurur her zaman kullanmış olur böylece

kimsecikler yok ortada ama birazdan evdekileri yatırdılarmı damlarlar buraya:)) o zaman benimde pilim bitmiş oluyor dayanamıyorum yatıyorum.

daha dün yazdım sanki malum olmuş gibi eşime tutturdu haftaya istanbula gel burdan izmire geçersin anneni karşılarsın onlan dönersin marmarise diye:44: hava tahminlerine bakarız iyi olursa gel nolur diyor. çocukla tek başıma ordan oraya zor olur diyorum ben eceyi özledim diye damardan giriyor buyrun burdan yakın napıcam şimdi ben off off

Hay allah icim parcalandi resmen sinirden aglayabilirim,nasil yapar yaa..halbuki sen ekmek parani kazaniyorsun o cocuklara bakarak insan olsa yapmaz..ben olsam elimden kesin kaza cikardi o bakiciyi yasatmazdim herhalde tuylerim diken diken oldu..

Canim hava guzel olursa bence git..Ece miz ozlenmiyecek bir bebek degilki babasi hakli ozlemekte..kiyamam yaa damardan diyorsun ama bence esin hakli cnm,sende kendince tabii haklisin ama ne biliyim ben olsam dayanamam valla..

Tatlım eşinin ailesi nerede?İstanbuldaysa eşin duygu sömürüsü yaparak seni getirtmeye çalışıyor sanırım

Hay allah icim parcalandi resmen sinirden aglayabilirim,nasil yapar yaa..halbuki sen ekmek parani kazaniyorsun o cocuklara bakarak insan olsa yapmaz..ben olsam elimden kesin kaza cikardi o bakiciyi yasatmazdim herhalde tuylerim diken diken oldu..

ya bende şimdi eşime diyodum o kadın elime geçse kesinlikle agzını burnunu kırardım..aklımdan çıkmıyo o küçük kuzu..
düşünüyorum biz çocuklara öyle sadece 1 tane vursak heralde aglamaktan susmazlardı,ama o bebege vurdugu zaman susuyo
demekki ne kadar dayak yemiş,aglarsa bir daha dayak yiyecegini bildigi için sesini çıkartmıyo
çok etkileniyorum böyle şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…