herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
hoşgeldin şekerim...
bugün gördüm seni begenip begenip kaçtın sanki..
ne güzel parka gitmişsiniz bravo..sen bi geçmişe git bakalım canım
geldiginde kimse kalırmı bilmiyorum
farkettinmi burası mis gibi kokuyo,melegim pogaça pişiriyo
bir konuşmaya başalayınca susmak bilmiyorum dimi:))
ben kaçar uykusuzum gidiyim yatıyım..
sessizce çıkıyorum tatlıcadı duymasın:18:
sabah gelenlerede günaydınlar olsun..hatırlatma yapmama gerek yok sanırım..siz anladınız onu
günaydın şekerlerr cuma mı bugun ?
eveeeeeeettt
o zamaaaaan :118::118::118::118::118:
Günaydın bütün mutlu anneler bir haftanın daha sonuna geldik çok şşükür.Benim canım mutlu annem ve diğer güzel annelerim bebişlerine daha çok vakit ayıracaklar.Vicdanlar daha rahat olacak.Bende artık son hazırlıklarımı yaparım bana ve kızcazıma dinlenmek yok malesef bu hafta sonu .Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.Hadi bitsin hemen bugün.:)
36. haftamda izne ayrılmıştım 37 yi beklemedim birazda evde tadını çıkarayım eşimle hamileliğimin diyerek yani 1 Mayısta
yavrumda bir türlü doğmak bilmedi 38 in sonlarına doktor kına gecesi veya düğünlere gidip biraz oynamamı önermişti puahahah
neyseki 27 mayıs ta doğdu yavrucağım
maziye götürdün beni elifcimmSağlıkla kavuş yavruna
Günaydınlar canlarım,
Ateşi kovduk gitti,gelmesin birdaha istemem
Şirinem bu sabah daha iyi çok şükür
Elifçim sen hastane çantanı hazırladın mı?
yavrukedi de gitmiş yakın geçmişe,bende gittim geldim
Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde
Şekersizyeşilçayaveyiten harika olmuş canım Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik
Mira seni öpüyormuş,bende Defne Karen'i
Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarımButun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna
bozuluyorum
Kizlar ne yaptiniz hediye isini veya 14 subat kutlama isini, bende halan tik yok..kafam durmus halde habire disari cikiyorum birseyler bakiyim diye bekli degisik birsey bulurum diye nafile..
Aklimda soyle birsey var..kalp seklinde album buldum onu alip hepimizin resimleri epey birikti onlari yaptirir icine koyup hediye ediyim diyorum olurmu
kızlar acil durum bana fikir verin;
zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüzdiyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:
Çok Teşekkür ederim Yavrukedii. Çok dua edin o geceden sonra psikolojim bozuldu korkuyorum nasıl doğuracam bilmiyorum.
Günaydınlar canlarım,
Ateşi kovduk gitti,gelmesin birdaha istemem
Şirinem bu sabah daha iyi çok şükür
Elifçim sen hastane çantanı hazırladın mı?
yavrukedi de gitmiş yakın geçmişe,bende gittim geldim
Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde
Şekersizyeşilçayaveyiten harika olmuş canım Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik
Mira seni öpüyormuş,bende Defne Karen'i
Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarımButun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna
bozuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?