...................Cok ozeniyorum ya Allah gonlume gore bir gelin verir de burnumdan getirmez umarim
mutluanne__canım planner sana yardımcı olamamış ama ben olayım
kesinlikle şişe
ne kadar şanslısınız ne güzel şeyler var oralarda..burda yok o tür şeyler...
gitsem heryere sorsam bile bulamam..dalga geçerler benimle
sosyetemisin sen bacı derler
mutluanne__canım planner sana yardımcı olamamış ama ben olayım
kesinlikle şişe
ne kadar şanslısınız ne güzel şeyler var oralarda..burda yok o tür şeyler...
gitsem heryere sorsam bile bulamam..dalga geçerler benimle
sosyetemisin sen bacı derler
Canım sayenizde kesinlikle şişeyi vericem inşallah
Orada da vardır kesin,mesela birmilyoncular varya hani ucuzculardan oralara bak,küçük bi şekerlik,
içine de 1-2 adet yayladağ lokumu koy,üstüne Çağla 1 yaşında kıstasiyeden bir sticker çıkışı aldınmı meselaAl sana hediyelik maksat düşünmek
minik bir baharatlık bile hediye verilebilir,üzerine nazar boncuklu sticker mesela,sizin oralar meşhur baharatta da dimi
Evet ben sosyeteyim dersinbak gör seneye de onlara gidince aynısı da görürsün
amannn amannn şekerimm adın sosyete bacıya çıkmasın kız sonra oralarda biz sana alır yollarız şekerimm, kargo parasını sen öde yeterr
Canım hatayda ne meşhur diye bakarken buldum onuafferim kız sana olurmu olur valla:) yayladag lokumuda nerden çıktı
evet baharatlar meşhur..mesela kemmün kullansam olurmu acaba
kemmüm-kimyon
bakacam milyonculara canım umarım birşeyler bulabilirim..teşekkür ederim
seni ilk gördügüm anda tamam bu kız çok zeki demiştim zaten:)
Canım hatayda ne meşhur diye bakarken buldum onu,yayladağı varmış sizin ordan,takma dişi olanlar bile rahatlıkla yiyebiliyormuş lokumu
kız ben çeyizime bile neler aldım milyonculardanhala gelenler çay seker kavanozlarımı sorar
herşey olur ama ben günün anısına haifif tatlı bir baharat tercih ederdim meselaTatlı yiyelim,tatlı konuşalım gibi
dogru canım yayladagı var burda afferim sana..bugün ne kadar afferim aldın benden yine afferim sana...
sende milyonculardan çıkmıyosun sanırım..bende girer bakarım alırım bazen..güzel şeyler var ama 1 milyona degil ha
zam gelmiş herşeye..ahh nerde eski 1 milyonlar..
süper cnm harika ellerine sağlık...
temanda davetiyende sizin gibi harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?