2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya neler konuşuyosunuz öylehadi dogum günü anladıkta,evlenme falan dügün...
ne oluyosunuz arkadaşlarhemen yaşlandıracakmısınız bizi
şurda zaten 74 yıl ömrüm kalmışcanık sıkılıyo

biz tatilimizi burda arsuzda geçirecez..zaten deniz dibimizde uzaga gitmeye gerek yok
2 çocukla hangi otel kabul ederki bizi2 side 6 yaş altı ee bedavaalmazlar bizi

biraz büyüsünler öyle antalya bodrum gezeriz diye düşünüyoruz biz..küçük çocukla tatilmi olur ya..
başınıza ne gelecek farkında degilsiniz daha

mutluanne__canım planner sana yardımcı olamamış ama ben olayım
kesinlikle şişe
ne kadar şanslısınız ne güzel şeyler var oralarda..burda yok o tür şeyler...
gitsem heryere sorsam bile bulamam..dalga geçerler benimle
sosyetemisin sen bacı derler

Canım sayenizde kesinlikle şişeyi vericem inşallah
Orada da vardır kesin,mesela birmilyoncular varya hani ucuzculardan oralara bak,küçük bi şekerlik,
içine de 1-2 adet yayladağ lokumu koy,üstüne Çağla 1 yaşında kıstasiyeden bir sticker çıkışı aldınmı meselaAl sana hediyelikmaksat düşünmek
minik bir baharatlık bile hediye verilebilir,üzerine nazar boncuklu sticker mesela,sizin oralar meşhur baharatta da dimi
Evet ben sosyeteyim dersinbak gör seneye de onlara gidince aynısı da görürsün

amannn amannn şekerimm adın sosyete bacıya çıkmasın kız sonra oralarda biz sana alır yollarız şekerimm, kargo parasını sen öde yeterr

afferim kız sana olurmu olur valla:) yayladag lokumuda nerden çıktı
evet baharatlar meşhur..mesela kemmün kullansam olurmu acaba
kemmüm-kimyon
bakacam milyonculara canım umarım birşeyler bulabilirim..teşekkür ederim
seni ilk gördügüm anda tamam bu kız çok zeki demiştim zaten:)

amannn amannn şekerimm adın sosyete bacıya çıkmasın kız sonra oralarda biz sana alır yollarız şekerimm, kargo parasını sen öde yeterr

bak bana kargo parası demeyin valla ödemem hiç sevmem kargoya para ödemeyi
bir gün bir siteden alışveriş yapıyorum aldıgım ürün 70 lira,bir baktım 75 lira alışveriş yapana kargo bedava
hemen bir şey daha aldım.sonra ödedimmi 105 lira
yani 5 lira vermeyecem diye tuttum 35 lira daha harcadım
aklımı seveyim

Canım hatayda ne meşhur diye bakarken buldum onu,yayladağı varmış sizin ordan,takma dişi olanlar bile rahatlıkla yiyebiliyormuş lokumu
kız ben çeyizime bile neler aldım milyonculardanhala gelenler çay seker kavanozlarımı sorar
herşey olur ama ben günün anısına haifif tatlı bir baharat tercih ederdim meselaTatlı yiyelim,tatlı konuşalım gibi

dogru canım yayladagı var burda afferim sana..bugün ne kadar afferim aldın bendenyine afferim sana...
sende milyonculardan çıkmıyosun sanırım..bende girer bakarım alırım bazen..güzel şeyler var ama 1 milyona degil ha
zam gelmiş herşeye..ahh nerde eski 1 milyonlar..

çok mutluyum:119::119:
kuru fasulye yaptım yanına pilav ve salata..
hatta bisküvili pudingli pasta bile yaptımhatta ve hatta üstüne krem şanti bile yaptım
biliyorum şok geçiriyosunuz
evet evet dogru gördünüz bunları ben yaptım:119:
bunları yaparken telefonda dedikodu bile yaptım
hatta buraya yazı bile yazdım
enerji patlaması yaşıyorum

Son düzenleme:

Eskiden cok daha aktiftim gezme konusunda,burda lacoste outlet var yilda 2 kez acilirdi,arkadaslar beni arardi acilis zamanini sormak icin simdi ise malesefsadece biri imdat dediginde yetisirim.Ne çok şeyler yapmışsın,ellerine sağlık.Benden de sana maşallah o zaman Gözlerim kapandı kapanacak,kızım evde uyuyormuş hala,aman sağlıklı olsun da ben nobette olayımhepinizi kocamaaan öptümAklınıza gelirsem akşam bebeğim için dualarınızı esirgemeyin olur mu

Merhabalar
Yaz tatili bile konuşulmuş. Ne güzel! Biz zaten yazlık yerde olunca bize sürekli tatil:))
O değilde yazın burayı çok insan doldurunca pek hoşumuza gitmiyor. Biz de başka yerlere kaçıyoruz.
Geçen sene bir yere gidemedik açıkçası. Ben pek bebekle her yere giderim diyebilen bir tip değilim malesef. Hoş bebek de önemli burada benim kızım pek gezmelere müsaade etmiyor rahat vermiyordu bana.
Ama biraz daha büyüdü şimdi. Bu yaz gezicez inşallah. Kızım artık elinden tutup gezilebilir kıvamında!
Biz de bazı yazlar çeşme'ye ılıca'ya gidiyoruz. Ve Akyaka'ya da! Çok güzel bir yer gerçekten tavsiye ederim. Eski evler var. Gezilip görülmesi gereken bir yer.
Bu arada mutluanne geçmiş olsun! Umarım ateşsiz bir gün ve gece geçirirsiniz.

kızlar herkese selamlar...bugün etilerde toplantıdaydım 3 te dondum..o yüzden katılamadım size..

şöle biz göz gezdirdim mira hastalanmış mutluannem çok geçmiş olsun umarım eve donduğunde atlatmış olur ilerlemeden..

doğumgünü düşünceleriniz çok güzel bende çok heycanlanıyorum görünce...çok güzel bir doğum günü yapmak istiyorum ama evim çok büyük değil aile çok kalabalık nasıl olcak bilmiyorum..biyermi ayarlasam napsam karar veremiyorum...

yeşilcaycım teman çok güzel çok beğendim..

mutluannem bende minieli yapabilirim aklımda hep kulaklı taçlar var herkes onlardan taksın istiyorum...senden kopya çekerim bol bol..

ve herkese hayrlı akşamlar bnm mesai bitmek üzre sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…