2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ne yaptiniz hediye isini veya 14 subat kutlama isini, bende halan tik yok..kafam durmus halde habire disari cikiyorum birseyler bakiyim diye bekli degisik birsey bulurum diye nafile..
Aklimda soyle birsey var..kalp seklinde album buldum onu alip hepimizin resimleri epey birikti onlari yaptirir icine koyup hediye ediyim diyorum olurmu

Sorma cnm yaa, aslinda bu egitimi almis insanlara birde sabir testleri falan yapilmali eger ona uygun degilse asla bakici olma sansi verilmemeli ..ne biliyim ya hersey dandum gidiyor..olan bizim yavrulara oluyor boyle iste..yavrum ya kimbilir o yedigi dayaklar gelecekte onu ne cok etkileyecek..off offf anam off

davetiyem hazır sayılır. nasıl olmuş?

Eki Görüntüle 626915

Cok guzel olmus ellerine saglik..
Bende dogum gunu icin davetiyi muzikli dusunuyorum biraz maliyeti yukse olur ama zaten bana gelen pek kimse olmaz yani 20 kisiyi gecmez o yuzden daha bir ozel olsun istiyorum..muzikte mutlaka happy birthday diye bir sarkisi olsun iyi olur valla

Kizlar benim oglan ilk dogdugunda mothercare den aldigim tulumu giymisti beyaz ve uzerinde zurafa vardi ve farkinda olmasan ondan sonra aldigim cogu seyde zurafa oldu sonradan farkettim..hatta bir bahtaniyemizde de zurafa resmi var :)) birde bir hayir vardir diyorum ve zurafali birseyler yapmayi dusunuyorum..

Ayniz bizde be guzelim bugun resmen cildirtti beni..oluyorum yorgunluktan, gece surekli mizmizlanarak veya aglayarak uyaniyor en az 5 kez kalkiyorum..rabbim yardimcimiz olur ins..zor cok zor
dayanma gucumu cok zorladigimi biliyorum ama ne yapalim onlar bizim kuzularimiz

Gecmis olsun cnm Minaya cok uzuldum ins bu son rahatsizligi olur mavisim..bol sifalar dilerim
Sanasa allah sabir versin cnm

meleğim bence çok tatlı olur yeşilçayın bulduklarında vardı zürafa. ayrıca meleğim maşallahın var hediyeleşme konusunda hiç atlamıyorsun:) benimki dün telde saat alayım diyorum ama beraber seçelim beğenmezsin diye dedi aman gerek yok kullanamıyorum alma birşey istemiyorum dedim. tabiki bunun altında hain bir planım var:)) yazın en yakın arkadaşımın düğünü var şöyle güzel bir tuvalet almak istiyorum. ayakkabısı çantası derken ona bayağı pahalıya malolacak. o zaman derim sevgililer gününe say diye:))

pınarda onlarda istanbulda tabiki:)) sinirimden gülüyorum tamam eşimede hak veriyorum meleğin dediği gibi ama o çatlaklarla da olmak istemiyorum. bakalım ptesi gibi karar veririz dedik hayırlısını istiyorum hakkımızda.

ne güzelkonuşuyosun canım seni dinliyoruz:))devam et canım benim

Hah boyle arada bir ses verin ki kendi kendime konusuyor olmuyum dimi..deli cikmasin sonra adimiz :))
Cnm ben yarin bir arkadasa gidicem ve elim bos gitmiyim diye pogaca yapim dedim, hamurunu yogurdum simdi mayanlanmistim ben gidip bi kosu onlari sarmalayip geliyim olmazmi..

tabi benim ona hediye alamıyacağımı söylemeyi atlamışım:)) yani onun parasıyla ona birşey almak zevkli olmuyor:)) annemde yok ki onu soyayım biraz:))

Kızlar ben geldim bir selam vereyim dedim şimdi de gidiyorum...Yazışmak isterdim fakat gözümden uyku akıyor.
Annezeynep,şekersz yeşilçay,mutluanne ve doğum günü hazırlayan diğer arkadaşlar bravo size,sizleri kutluyorum.Ayıcık,civciv,kelebek,küçük prens vb. tema resmi olarak kullanabilirsiniz.
Şu bakıcı haberini sizlerden duydum iyi ki tv de görmemişim,yoksa ruh halim nice olurdu...
ÖPTÜM CANLAR...

yürü be meleğim kim tutar seni maşallah diyelim evlerede servis var artık diyorsun:)) poğaça meleği

Ben sana söyleyeyim laf aramızda eşinle aranıza girmiş gibi olmayayım da o kaynana ve görümce alıştırmıştır Ece yi görmek için eşini ikna et demişlerdir.Biliyorum sen de Ece de kocacığını görmek istiyorsun,eğer o aileye katlanacağını düşünüyorsan git derim.Hep soracağım diyorum tam denk geldi,sen Marmariste yalnızken neden onlar hiç yanında olmadı?

melegim ya sen kendinibile aştın afferim kız..misafirligede gidermiş poğaçada yaparmış:))
maşallah sana:)
canım ben hediye konusunu hala düşünüyorum ne alıyım bilmiyorum..aslında birikmiş biraz param var
acaba telefonmu alsam diye düşünüyorum..
doğum günü içinde çok güzel şeyler düşünmüşsün..müzikli davetiye vaaaayyyy çok hoş::))

canlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük

çok hoşsun canım ya..neden olmasın aslında bende bakıyorum bazen çogu şey ayılı..yani bende yaparım belki
kastamonulu degiliz ama koca tarafımda biraz ayılık varkocam hariç

pınarda__git uyu canım..dinlen biraz..uyandıgında bol bol sütün olsun inşallah..

inşallah mutluanne de uyuyordur..uykusuzdu..mira nın ateşi yoktur inşallah..
ikiside mışıl mışıl uyuyordur..

ben geldimm şekerlerrrr
bu gün bi ara uğradım dün geceden kalanları okudum sabah yazılanlara geçicektim ki minik kuşum uyandı
bu gün yavruma ekmek ve bisküvi yaptım..parka götürdüm,mama alışverişi yaptık geldik
yarında gezmeye gidicez yatmadan çorbasını yapıcam çantamı hazırlayıp yatıcam..kendimi okul çocuğu giibi hissettim
bn bi geçmiş sayfaları okuycam sakın bi yere kaybolmayın hee
bak giderseniz küserim

azraece__canım bence tuvaleti şimdi boşver..zaten zamanı gelince onu lacaksın..bakalım eşinin kalbinden
ne geçiyo senin için..
biraz uyanık olsana arkadaşım:))hediyeni al..
zamanı gelincede tuvaleti al:))

hoşgeldin şekerim...
bugün gördüm seni begenip begenip kaçtın sanki..
ne güzel parka gitmişsiniz bravo..sen bi geçmişe git bakalım canım
geldiginde kimse kalırmı bilmiyorum
farkettinmi burası mis gibi kokuyo,melegim pogaça pişiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…