ya bende şimdi eşime diyodum o kadın elime geçse kesinlikle agzını burnunu kırardım..aklımdan çıkmıyo o küçük kuzu..
düşünüyorum biz çocuklara öyle sadece 1 tane vursak heralde aglamaktan susmazlardı,ama o bebege vurdugu zaman susuyo
demekki ne kadar dayak yemiş,aglarsa bir daha dayak yiyecegini bildigi için sesini çıkartmıyo
çok etkileniyorum böyle şeylerden
eee kizlar elinizimi yuttunuz :)) neden yazmiyorsunuz..
Gunaydın anneler.
Mutluannem tekrar gecmiş olsun. Haberleselim.
Çok yorgunum kızlar. Ben uyutup yatırıyorum 10 dk sonra aglayarak uyaıyo 2 kalkıştan birinde meme istiyo. Çıldırcam yani. Zeynep sen hangi marka aldın ruşeymle çavdar ununu?
herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşıeklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorumUygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?
ne güzelkonuşuyosun canım seni dinliyoruz:))devam et canım benim
Hah boyle arada bir ses verin ki kendi kendime konusuyor olmuyum dimi..deli cikmasin sonra adimiz :))
Cnm ben yarin bir arkadasa gidicem ve elim bos gitmiyim diye pogaca yapim dedim, hamurunu yogurdum simdi mayanlanmistim ben gidip bi kosu onlari sarmalayip geliyim olmazmi..
meleğim bence çok tatlı olur yeşilçayın bulduklarında vardı zürafa. ayrıca meleğim maşallahın var hediyeleşme konusunda hiç atlamıyorsun:) benimki dün telde saat alayım diyorum ama beraber seçelim beğenmezsin diye dedi aman gerek yok kullanamıyorum alma birşey istemiyorum dedim. tabiki bunun altında hain bir planım var:)) yazın en yakın arkadaşımın düğünü var şöyle güzel bir tuvalet almak istiyorum. ayakkabısı çantası derken ona bayağı pahalıya malolacak. o zaman derim sevgililer gününe say diye:))
pınarda onlarda istanbulda tabiki:)) sinirimden gülüyorum tamam eşimede hak veriyorum meleğin dediği gibi ama o çatlaklarla da olmak istemiyorum. bakalım ptesi gibi karar veririz dedik hayırlısını istiyorum hakkımızda.
Hah boyle arada bir ses verin ki kendi kendime konusuyor olmuyum dimi..deli cikmasin sonra adimiz :))
Cnm ben yarin bir arkadasa gidicem ve elim bos gitmiyim diye pogaca yapim dedim, hamurunu yogurdum simdi mayanlanmistim ben gidip bi kosu onlari sarmalayip geliyim olmazmi..
canlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük
ben geldimm şekerlerrrr
bu gün bi ara uğradım dün geceden kalanları okudum sabah yazılanlara geçicektim ki minik kuşum uyandı
bu gün yavruma ekmek ve bisküvi yaptım..parka götürdüm,mama alışverişi yaptık geldik
yarında gezmeye gidicez yatmadan çorbasını yapıcam çantamı hazırlayıp yatıcam..kendimi okul çocuğu giibi hissettim
bn bi geçmiş sayfaları okuycam sakın bi yere kaybolmayın hee
bak giderseniz küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?