AZRAECE,tatlim bizde mesele sadece yol parasi degil,esim orda gunluk olarak maas aliyor,gediginde hem maasi,hem yol parasi,hemde esim deli gibi para harcar hesaplayinca 5000 kadar bir kaybimiz oluyor,e donunce bir cilginlik yapip ev alacagiz kredi cekip o sebeple katlanalim dedi ama tabi dayanamazsa gelcek.Bide iyi yada kotu alistik,bir hafta gelcek geri donusu cok zor olcak hepimiz acisindan,masalda aliscak,ne bilim tatlim herturlu zor allah yardimcimiz olsunSen tadini cikar,ben inan kendi esim gelmis gibi seviniyorum senin adina,ecemle annesini o gul yuzleri gulsun hep,optum sizi
BABYCEREN,ben senin yerinde olsam artik o mahallede hatta o sehirde bile yasamazdim,dusunsene hem manzaran kesildi hem insaat gurultu toz toprak,Tarsusta parkin kenarindan ev bakimmi sana( tabi sadece bakim,alma isi senin )Ya yeter artik bende sizlerle karsilikli tanisip sohbet etmek istiyorummmmmmm
ççekççek bayılıyorum şu keyifli hallerine ya eşin yok ama eve tıkılıp bunalıma girmiyorsun hergün bakımını yapıp çıkıyorsun maşallah vallaAZRAECE,tatlim bizde mesele sadece yol parasi degil,esim orda gunluk olarak maas aliyor,gediginde hem maasi,hem yol parasi,hemde esim deli gibi para harcar hesaplayinca 5000 kadar bir kaybimiz oluyor,e donunce bir cilginlik yapip ev alacagiz kredi cekip o sebeple katlanalim dedi ama tabi dayanamazsa gelcek.Bide iyi yada kotu alistik,bir hafta gelcek geri donusu cok zor olcak hepimiz acisindan,masalda aliscak,ne bilim tatlim herturlu zor allah yardimcimiz olsunSen tadini cikar,ben inan kendi esim gelmis gibi seviniyorum senin adina,ecemle annesini o gul yuzleri gulsun hep,optum sizi
benimki yine yüzüme kapattıselam olsun mayıs annecikleriyle bebiklerine
anam kızlar ne kv ler varmış valla korktum yahu
anne zeynep telefon konuşmanıza bayıldım valla kv ile olan :) ay cümle düşük oldu ama napiim :) yüzüne kapattı demek... cık cık cık...
.
canım çok sağolasın dediğin gibi alışınca ayrılması çok zor oluyor. inşallah evinizi alırsınız eşinin dönüşünde.
kız beykoz duydun 69 ları damladın hemen foruma:))
Oncelikle hosgeldin aramiza, kizinin ismine bittim cok guzelmis..allah ismi ile yasatsin ins.
Bende emziremiyorum 6 aydan sonra anne sutu olayimiz bitti malasef..benim oglanda cok istahli degil ve damak tadina ne hitap eder diye her gun saatlerce mutfakta kaliyorum..herseyi denemek lazim..ben oyle yapiyorum, bir seyi yemedigi zaman hemen baska bir seyi deniyorum veya yemedigine birseyler ekliyorum yemesi icin..onceden mesela yaptigin corbalari yemiyordu simdi icine biraz sogan ve et suyu ile tatlandiriyorum..yine oyle cok istahli yemiyor ama oncekilerine oranla daha iyi oldu..yani demem o ki denemeye hep devam..buluna kadar..
Ayrica istahsizligi icin doktora gidip vitamin yazdirdim ve sanki oda biraz ise yaradi gibi..
san gitme demeyeceğim ama gitme lavinya..... gerçekten çok güzel isim söylerken bile şiir gibi hayatıda bahtıda güzel olsun
kızlar acil yardım
cerenle hayvan resimleri çiziyoruz..
bütün hayvanları eşimin akrabalarını düşünerek gayet güzel çizdim ama
tavşan yapamıyorum..hangi sayıyla yapılıyodu 69 mu 66 mıydı neydi?
biangel kujum belki bilir ama burda deil
bu arada azraece canım hamam böcegi çizmemiştim senin kaynanaya bakıyım onuda öyle çiziyim o zaman
izin varmı canım
Kizlar size disaridan naklen yayin yapiyorumbugun sevgililer gunu kocis yok olabilir ama ben aldim kizimi gittim kuaforde guzel bir fon cektirdim simdi madoda kahve pasta esliginde sizi okuyorum,Maslimi sordunuz? misil misim uyuyor,gunes yakiyor bir yandan valla iyi oldu yanlizlik bunalimina girmeyip cikmam,sizinle paylasmak istedim.
TURUNCU,keske senin yaninda su ozel gunde birde kocisi dileseydim,senin yazinin birkac ustunde sana seslenmistim canim iyiki geldin hosgeldin,ozledik ve merak ettik
benimki yine yüzüme kapattı
aradım yemek yiyoruz keyfimiz iyi dedi
ne kadar uyduuğunu sordum söyledi
sonra "akşam annemlere çaya gider miyiz" diye soracaktım akşam annnnn... HADİ GÜLE GÜLE ÇATTT
akşam annnnNNNNNNNNN
yeşilçay paylaşımın için teşekkürler.
Beykozcum kolyen hayırlı olsun gule gule tak darısı başıma
diyeceğim ama çok beklerim
lavinya ne demek diye yazdım google amcaya bu cıktı karşıma
anlamı içimi açmadı ama okunuşu güzel
Lavinia (Ölüm Çiçegi) Öyküsü Nedir? Kimi Anlatır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?