2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

BABYCEREN,ben senin yerinde olsam artik o mahallede hatta o sehirde bile yasamazdim,dusunsene hem manzaran kesildi hem insaat gurultu toz toprak,Tarsusta parkin kenarindan ev bakimmi sana( tabi sadece bakim,alma isi senin ) Ya yeter artik bende sizlerle karsilikli tanisip sohbet etmek istiyorummmmmmm

canım çok sağolasın dediğin gibi alışınca ayrılması çok zor oluyor. inşallah evinizi alırsınız eşinin dönüşünde.

kız beykoz duydun 69 ları damladın hemen foruma:))

2 yıla ancak inşaat biter..ee bizim kredide biter bizde taşınırız burdan o zaman
bide adam bana diyo ki ''ee nasıl temeli saglam attmışlarmı''
rezil oldum neyse..
tamam canım ben geliyim tarsusa ev bakıyım sende al..anlaştık
bende tanışmayı çok istiyorum herkesle ama benim işim biraz zor..uzagım herkese

bu arada tavşan 62 yle yapılıyomuş eheueheue
yaptım inanırmısınız aynı tavşana benzedi
69 unda günahını aldık

ççekççek bayılıyorum şu keyifli hallerine ya eşin yok ama eve tıkılıp bunalıma girmiyorsun hergün bakımını yapıp çıkıyorsun maşallah valla
Allah tez zamand kavuştursun diyeceğim de ne kadar kalmıştı?

benimki yine yüzüme kapattı
aradım yemek yiyoruz keyfimiz iyi dedi
ne kadar uyduuğunu sordum söyledi
sonra "akşam annemlere çaya gider miyiz" diye soracaktım akşam annnnn... HADİ GÜLE GÜLE ÇATTT
akşam annnnNNNNNNNNN

canım çok sağolasın dediğin gibi alışınca ayrılması çok zor oluyor. inşallah evinizi alırsınız eşinin dönüşünde.

kız beykoz duydun 69 ları damladın hemen foruma:))

kızlar eşim bana kolye aldı berabr gittik aldık zaten o şimdi begenemz onun begendigini ben begenmem garantiye aldım ben nemi aldım benim param yok parasız hediyesini geceden ödedim ödestikkk

artık çorba denemekten de bıktım biz ne yersek ona da aynısını vericem bundan sonra özel yapmıcam biz ne çorba yiyosak o da yesin dimi ama bu arada ismi için tşk ederim bizzat kendim koydum hayalimdi zaten :)

Ben de hediye almadim almicam da hep aliyorum esim almiyo ilk evlemdgmz sene aldi bi tek
bana ev almis kredi ödüyomus mur muş

e akilli kocacim ben sana senin paranla kücücük de olsa bisey aliyodum ama artik yok

beykozum iyi günlerde tak kolyeni.

babyceren soktun aklımıza 69 u 62 olacaktı tabi o:)

yeşilçay paylaşımın için teşekkürler.

san gitme demeyeceğim ama gitme lavinya..... gerçekten çok güzel isim söylerken bile şiir gibi hayatıda bahtıda güzel olsun

62 o 62 :) koptum ya eşinin ailesini düşündün demek :)

oh ne iyi yapmışsın çiçek yaa... burda da hava güzel ama çıkmadık iki gündür. gecen gun 10 dk parka çıktık sadece...

yine miii hay allahım yaa...

yeşilçay paylaşımın için teşekkürler.

rica ederim canım. ne demek... mümkün olduğunca faydalandığım şeyleri paylaşmaya çalışıyorum...

Beykozcum kolyen hayırlı olsun gule gule tak darısı başıma
diyeceğim ama çok beklerim

canım inş daha iyisini alır seni mutlu eder kocişkon
azraececim sende cok saol biz 14subat kutlamıyoruz kolye istiyordum alalım dedi bu zamana denk geldi cok saolun daha iyileri sizin olsun

Selam kızlar dünden beri int te sorun vardı giremedim merak ediyorum doğrusu neler kaynattığınızı ; ama her zamanki gibi geçmiş coşmuş. Daha sonra fırsat bulursam okurum. Hepinizi öpüyorum şekerler

lavinya ne demek diye yazdım google amcaya bu cıktı karşıma

anlamı içimi açmadı ama okunuşu güzel
Lavinia (Ölüm Çiçegi) Öyküsü Nedir? Kimi Anlatır?

ben o anlamlara pek takılmadım ölüm çiçeği ne takılmadım öncelikli özdemir asafın şiiri olması ve bu şiiri mükemmel bir şarkıya dönüştüren feridun düzağaç olması yeterli bi anlam benim için ben soranlara mükemmel sevgili diye söylüyorum sadece .. maşallah zaten şiir gibi bi kız çocuğuna sahibim :)

bu gün sevgililer günü diye ne güzel hazırlıklar yaptımm kırmızı balonlar aldım bu soğukta,güzel bi masa hazırladım,saçımı makyajımı yaptım üstüne regl oldum çok ağrım var..o yetmezmiş gibi kuzumun keyfi yok hiç bi şey yemek istemiyo
bu da yetmezmiş gibi eşim eve hasta geldi mide bulantısı ve titreme..yorganın altına girdi titriyo
bi sevgililer gününün böylece sonuna geldikk

babyceren yazdıklarını okurken ağrılarımı unuttumm

lavinyaaaramıza hoşgeldin..herkes gibi bende yavrunun ismine bayıldım ve hemen o meşhur şiir geldi aklıma..narin çiçeğinle tanıştırırsın artıkk bizleri

beykoz
kolyn hayırlı olsun şekerim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…