2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canımsınnnn
Enesin dötünü ısır yerime sürünürken emiiii.

Valla bu bıdıkları tutabilene aşk olsun.Kıçında kurt var diyorum ben
Tatilim eş dost akraba ziyareti ile geçti...Eşim geldiğinde beraber biraz gezdik.Genel olarak fındığımın huysuzluklarını saymazsak çok güzel geçti.

Yerim ben o tuuu tuu diyen dilleriiii
Yurtdışında kuzenim çok güzel fotoğraflar çekti kuzumun ama havalanında bavulumuzun biri kayboldu.Resimlerde onun içindeydi.
Neyse ki haber geldi bu akşam bavulunuz gelecek diye.
En kısa zamanda yükleyeceğim

canım enesin 2dişi var saglıgı iyi çok şükür hala azman ama artık dahada tatlılaştı istedigi seyi söylüyor mama meme gel ver anne baba dede abla diyor normal yemek yiyor ayakta duruyor canım

Ayyy yerim ben o dilleriiii.Kayra da ilk defa bugün anne dediii..14 şubat hediyesi oldu bu bana
Biz henüz normal yemeklere geçemesekte normal çorbalara geçiş yapabildik.En güzeli ise artık pütürlü yiyor.Birden bire öğürdüğü şeyleri yemeye başladı.Bu da bana tatil hediyesi oldu

turuncu hoşgeldin..

hoşbulduk ecesuelif

Azramın güzel annesi,hoşbulduk
Evet Kayra şu 3 haftada çok büyük değişiklikler yaşadı.Düzenli yaşamaya alışmışken birden bire herşeyi alt üst oldu.Doğal olarak tepkisini huysuzlaşarak veriyor ama düzeleceğine inanıyorum

Özlemişim muhabbetiniii

google ya 69 yazınca bu çıktıniye söylemiyosunuz
gerçi böylede tavşan yapılır heralde dimi:))
Eki Görüntüle 632959
ben sustum smiley konuşsun

TURUNCU,keske senin yaninda su ozel gunde birde kocisi dileseydim,senin yazinin birkac ustunde sana seslenmistim canim iyiki geldin hosgeldin,ozledik ve merak ettik

Ayyy canım yaaaa,inşaallah eşinle aranızdaki mesafe en kısa zamanda biter ve kavuşursunuz
Bu arada hoşbulduk,ben de sizleri çok özledim

hahahahah

beykoz__canım kolyen hayırlı olsun canım..tak bir foto çekilde görelim..:)

şekersizçay__yazını okudum canım çok güzel çok mantıklı62 yide ögrenmiş olduk:)

ilkim63__

tatlıcadı__canım ya ne güzel sürprizler yapmışsın ama bazen aksilikler üstüste gelebiliyo..geçmiş olsun cicim
hem sana hem eşine...

eşim bana suni deri bir ceket almış..rengi koyu yeşil
pek begenmedimhiç zevklerimiz uyuşmuyo ya..ben bu adamı karanlıktamı gördümde evlendim
neyse dedi begenmediysen degiş..dedim tamam öyle diyosan öyle olsun
tabiki düşünmesi yeterdi
ben ona birşey almadım ama ayakkabı alacam haftasonu karar verdim..nette begendim çarşıdan aynısını bulurum..
markası belli zaten..

günün en güzel olayı çağla..
güzel kızım bugün tam 8 adım attı inanamadım
4 adım bana dogru geldi sonra durdu sonra tekrar 4 adım daha attı
ahanda buraya yazıyorum bu kız 1 aya kadar kesin yürür

Sağol canım beğenmediğine sevindim doğrusu
Oh oh sizler kv ye böyle cevap verdikçe ben deşarj oluyorum vallahi...Bu yaza ordayım bakalım gene neler yaşatacak bana,patlasam mı patlamasam mı bilemiyorum ya sabır diliyorum sadece.
Canım bence hiç endişelenme hatta çok da şanslısın bu konuda.Bence bakıcılardan daha profesyonel ilgileneceklerdir.İki gündür kızım bakıcıyla sabahlar vakit geçiriyor,ağlamıyor fakat yemek de yemiyor umarım düzelir...

Süpersin canım yaArtık seni okumaktan ziyade tanımak daha uygun olacaktır eminim.

geçmiş olsun dileğin için sağol şekerimm

çağlaya kocaman maşallah
yürüyüncede ne tatlı olur kuzum minik boyuyla pıtır pıtır
benim yavruda bu gün öpücük yapmayı öğrendi..bi kaç gündür öğretmeye çalışıyodum meğer bizim bıdık öğrenmiş haberim yok babası bu gün öpücük olduğunu anladı ben hala öğretmek için uğraşıyodum
alt dudağını içe doğru çekiyo o kadar tatlı bi ses çıkarıyo kibende hemen saldırıp öpüyorum

ayy canım ben tarık bugranın o içe çektigi dudagını dışarı çıkarır ısırırım:))
benide öpsün benide:)
bizim tembel daha baybay bile yapmıyoöpücügümüzü seneye alırız biz..
ama ben öpücük atmayı biliyorum bakkk

yeter ki iste teyzesi senide öper Çağlayıda
her bebeğin gelişimi farklı oluyo tatlım bizimkide adım atmayı bırak daha yeni yeni ayakta duruyo..kendi kalkamıyo tabii totosunu kaldıramıyo ben kaldırıyorum öyle basıyo

topiğin bütün fıstık kızlarını oğlum öpüyoo
tabii kankalarını ve tüm teyzelerinide

bencede takılma cünkü ölüm çiçegi kötü ...mükemmel sevgili güzel adıyla yaaasın
buarada bunu su yüzden paylaştım hiç böle isim duymadım acaba sadece şiirden dolayımı koydun ölüm çiçegi oldugunu biliyomuydun diye cevabımıda aldım zaten niyet önemli çünkü bir ismin cok anlamı var mesela oglusmun adı enes bir anlamı hz.peygamberimzn sağ kolu enes bin.malik Allah dostu diğer anlamı soylu arap atı umarım anlaatabilmişimdir

babycerenim desene çağlada ayaklandı babası koşsun artık kızlarının peşinden maşallah:))

tatlıcadı çok heveslenince böyle oluyor ya insan üzülüyor. geçmiş olsun.

sevgililer günü malum hediyeleşiyordur herkes :))

kızlar hatırlayanlar vardır turuncu milföy külahları yapmış fotosunu koymuştu yarın misafirim var şimdi sarayımda sabah pişireyim dedim netten baktım ugraştırıcı falan diyorlar nesi varki kolay ben beş dakkada sararım dedimmmmm ....

anammmmm iki saat sürdü külahları yapamadım saramadım sardıkça hamur uzuyo öyle böyle zar zor on tane yaptım umarım bi işe yarar bir daha yaparmıyım bilmiyorummmm

ya o külahlar el alışkanlığı istiyor keşke daha önce deneseydin. milföyleri çok çözdürmüşün ki sünmüş. kolay gibi gözüküyor ama zor bende ilk denemede yapamamıştım:))

tabiki de anlatabildin niyet önemli dediğin gibi :) :)

Canim benim yasadiklarin ins son olur ve bir daha yasamamani dilerim...okurken gercekten cok uzuldum, rabbim yardimcin olsun..Yusuf Omer inde cok sukur keyfi yerine gelmeye baslamis, cabani gercekten taktir ettim bende bu kadar ugrassaydim emerdi belki ama benim sutuum olmadi bu yuzden bizimki birakti..malum gurbet hayatinda dogumdan beri tek basima mucadele veriyorum insan bir yere kadar dayanabiliyor ..stres gercekten sutu cok etkiliyor bu yuzden ins sizin sorunlariniz biran once duzelir ve bol bol sutun olur..demek uzulurken bile cocuklarin rizki icin uzulmemek lazim ama elde degilki, keske olabilse ...

MELEGIM, umarim birgun seninle soyle guzel bir teras keyfi yapariz,karsilikli ruyamdaki gibi uzucu seyler degilde kipir kipir mutluluk veici seyler konusuruz.Aaaa bu arada teastaki korkuluklar yuksek degilmi aklimiz Mahir ve Masal da kalmasin

Ooo ayipsin korkuluklarim tamamdir..bastan basa guvenli cnm, merak etme cnm icin rahat olsun..birde bu yaz gittigimde salincak alicam soyle kocamanindan :)) beraberce sallananirlar artik, ayrica havuz olcak..simdi artik kesin gelirsin..hersey onlar icin dimi Eminimki Masal da , Mahir de cok mutlu olurlar

Bastaki resime bittim cok sirin..ben boyle basit yapilmis ama icerigi cok dolu olan seylere bayiliyorum..cok natural geliyor bana
Ins ayrilmayan parmaklar gibi oluruz eslerimizle..rabbim hepimizin evine huzur ve afiyet verir ins,amin

Eeee sizin hic degilse ilerde buyunce toka takacaginiz kizceleriniz var, ben ne yapayim peki :)) nasil meramimi alicam hadi simdi burdan yakin bakem :))
Ben onlarin keltos kafalarini operim..varsin saclari olmasin, hem bak kel bebeklerin satisi cok revancta neden sizce cunku cok sirin oluyorlar :))

Hakkinda hayirlisi olsun cnm, dun gec okudugumdan dua edemedim ama tum kalbimle yaninda oldugumu bilesin kardesim, ins senin gonlundeki olur..

Bizde merak ediyoruz tamam
ne konuştuğunuzu tamam
bizede söyleyin tamam
söylemezseniz söylemeyin tamam
ama çok merak ediyoruz tamam

çok gizli bir iş çeviriyoruz tamam
çok merak ettiysen kutuna yollarım şimdi tamam
kutunda ne hissediyosun tamam
10 dan geriye dogru say tamamm

Muluanne ve BabyCeren sizler cok tatlisiniz yaa..bu topigin cok guzel iki rengisiniz kizlar..opuyorum sizi..beni cok gulduruyorsunuz mevlamda sizleri guldursun ins, tamam

Cekirge misali atlaya atlaya sayfanin sonuna geldim, bugun inanilmaz yorulduk..sabah bir ciktik evden Mahirle aksam saat 9 gibi esimle eve donduk..sormayin ayakciklarima kara sular indi resmen.
Aklimda olanlardan Bismillah deyip basliyim yazmaya..pek basarili degilim bu konuda ama olsun deniyim yinede ehueheu
Tatlises; cnm gecmis olsun ben kacirmisim agrilarin umarim hemen gecer
Turuncu; Cnm sende hosgeldin..Vatan gibi yok bilirim, eminimki burnunuzda tutmustur..
Zeynepanne; Allah sabir versin, kv ile ilgili durumlari biran once atlatmaniz dilegiyle cnm
BabyCeren; senin kizce duydum ki yuruyormus hadii masallah..allah nazarlardan sakinsin ins.
Beykoz; Kolyen Hayirli olsun cnm. gule gule kullan ins..senin hediyen de iyimis
Pinarda; cnm kv nin resmini gorunce ne yalan soyleyim biraz urperdim..allah yinede aranizi bozmasin...
Sekersizyesilcay; Cnm ins yuva denemeniz cok kolay olur sizler icin..Defre Karen in hemencecik alismasini dilerim.
Kalan oldu ise valla atlayarak sektirerek geldim dedim yaa..yani atladigim icin olmustur mazur gorun hemi..simdi jet hizi ile uyumaya gidiyorum tabii Mahir izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…