Ah canim yaaa sen gel birde bana sor o agriyiSlm güzel mayıs anneleri..
Uykusuz bir gecenin ardından soğuk bi İstanbul dan sizlere sesleniyorum
Saat 4 te sıpamız uyumamış tazı misali yatağın içinde sürünmeye çalışıyordu
Öncesinde ağlama krizleri vardı tabi..ayağıma aldım salladım,yanımıza yatırdık
Uyumadıııı uyumadıkkkk
Hangi dişi yolda ağzını açmadığı için göremedim
Bu arada ayağında bebişlerini sallayan kızlar Allah yardımcınız olsun bacaklarım koptu gece yediğim tekmelerinde haddi hesabı yok
Ama bu yavrular o kadar tatlılar ki sevgileri o kadar büyük ki insan sabırla sabah kadar başında bekleyebiliyo
Uykusuzum ama enerjim benimleee:119::119::124::124::124::103::103::82::86::101:
Kayranın fotolarına baktım yorumumu da yaptım ama ne kadar yakışıklı ve tatlı bir oğluşun olduğunu buraya da yazayım da göremeyenler de bilsin dedim
Maşallah kuzucuğa
Evet Turuncum yaaa biz pahali aliyoruz ithal ya ondan herhalgerci biz ithal yerli dinlemeden her halikarda kaziklanamaya aliskiniz millet olarak Kayra beyimizde insallah keyifli seyahat eder koltugunda
Kizlar oki in saclari cok seyrekti tedi tuyu gibihafta da iki iki kez yikaniyor birinde badem yagi suruyorum banyodan yarim saat once 1 ay oldu ve gercekten hem uzamamaya basladi hemde sıklasmaya basladi:124:az once bir resim cektim koyuyorum
Slm güzel mayıs anneleri..
Uykusuz bir gecenin ardından soğuk bi İstanbul dan sizlere sesleniyorum
Saat 4 te sıpamız uyumamış tazı misali yatağın içinde sürünmeye çalışıyordu
Öncesinde ağlama krizleri vardı tabi..ayağıma aldım salladım,yanımıza yatırdık
Uyumadıııı uyumadıkkkk
Hangi dişi yolda ağzını açmadığı için göremedim
Bu arada ayağında bebişlerini sallayan kızlar Allah yardımcınız olsun bacaklarım koptu gece yediğim tekmelerinde haddi hesabı yok
Ama bu yavrular o kadar tatlılar ki sevgileri o kadar büyük ki insan sabırla sabah kadar başında bekleyebiliyo
Uykusuzum ama enerjim benimleee:119::119::124::124::124::103::103::82::86::101:
babycerencimmm dün misafirim vardı ve ondan önce eşimin laptopunun klavyesi bozuldu ekran klavyesiyle yazmak işkence bende kendi laptopumu cıkardım artık yazabilirim gözünden bişey kacmıyor bosuna demiyorummm
Maşallah Beste ye
Hafta içi malum günaydın yazamıyorumBari hafta sonu yazayım dedim.
Bestem yarın 9 aylık oluyor ve ben zaman nasıl geçti gerçekten hiç anlamadım
Güzel kuşum 9 ayda anne, baba, dede, mamma, gel demeyi, gözüne kestirdiği şeyi kendine has sürünme tarzı olan 'popo üzerinde ilerleme' ile almayı, sıralamayı, elleriyle güle güle-gel gel ve şıkıdım yapmayı, işaret ve baş parmağını kullanarak küçük yiyecekleri toplayıp yemeği öğrendi.
Allah'ım ne güzel bir duygu evlat sahibi olmak, Allah isteyen herkese nasip etsin ve evlatlarımızı bizlere bağışlasın.Amin
Kizlar oki in saclari cok seyrekti tedi tuyu gibihafta da iki iki kez yikaniyor birinde badem yagi suruyorum banyodan yarim saat once 1 ay oldu ve gercekten hem uzamamaya basladi hemde sıklasmaya basladi:124:az once bir resim cektim koyuyorum
Ah canim yaaa sen gel birde bana sor o agriyisanki canim cekiliyor kuyruk sokumumda egiklik varmis dizler zaten biliyorsun birde bel agrisi oluncaaa anam agliyor kesinlikle sallamam dedigim okisi sallar oldum mecvpburen yatagina birakinca kah agliyor kah guluyor arada bir yatagi beceriyor ama nihayetinde uyuyor gece yatirinca ama gunduz durum oyle degil iste birde benim kizin aglamasi cok ilginc hiiii hiiii hiiii diye aglar oda kulak tirmaliyor mecburen salliyorum ama uykusu varsa hemen sizar tabi sansliysam ama yoksa sissst pissst demekten dilim damagim kuruyor
çoook teşekkür ederim canımmm
Hiç sorma ,fiyatları görünce ağzım açık kaldı valla...
Okuldaki öğrenciler içinde çok üzüldüm
Ben aylar önce internette araştırma yaparken down sendromlu doğan bebeklerin forumuna girmiştim ve gözyaşlarımı tutamayarak günlerce şükür etmiştim...
Rabbim sağlık sıhhat versin,yemeleri içmeleri uyumaları nasıl olsa zamanla düzelecek...Ne kadar şükür etsek azdır.
Aaa mutlaka denemek istiyorum badem yağını !
Ön saçların bir an önce uzayıp kulağın arkasına taranabilmesini istiyorum,yoksa çocuğun gözleri şaşı olacak saçlardan
Babamızda kestirmek istemiyor,omuzlara kadar uzayacakmış.Toka takacam yakında saçının önüne
Bu bıdıklar var ya iyice kurtlandılarr.Hele benimkiiii tam bir kuduruk oldu.Tekme tokat girişiyorlar valla
yine yapsam mı yapsam mı aslında malzemede pek yok ama birdeneyelim:)
KİM NE YAPIYORRRR:)))
TALICADI_ya temizlik yapıyo yada geziyo:)bu sefer biri tutar heralde:))
AZRAECE_eceye masaj yapmayı ögretiyo o minnak ellerle annesinin sırtını ovuyo:)
ANNEZEYNO_kayınvalidesine birşeyler anlatmaya çalışıyo ama kadın hop sırtını dönüyo:)zeynep arkasında konuşuyo ama kaynana odadan odaya kaçıyo:))
PINARDA_güzel bir uyku çektigi için çok mutlu..kızıyla oynuyo:)
PLANNER_canım nerdesin bir kaç gündür göremedim seni...
MUTLUANNE_evi tertemiz kafa rahat..mirayla oyun oynarken kocasınada laf yetiştiriyo:))boşuna ugraşma canım bu ikizler adamları zor anlıyo:))bendede var
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY__evdeki bütün yeşilçayları çöpe atıyo:)artık türk çayı içiyo:)
İLKİM62__62 yle tavşan yapıyo:)besteyi mıncıklıyo:))dikkat babası görmesin:)
BİANGELKUJUM__kujum nerdesin göremiyorum seni...tavşanın nasıl...
BEYKOZ__yeni laptop unun tozunu alıyo:)köşe bucak saklıyo:)eskisinide enesin önüne atmış:)
BAMBUCAN__canım fizik tedavi iyi gelmiş sana çok sevindim..
MELEGİM__
tatlım hani şu kosla leke çıkarıcı var ya,sprey şeklinde istesen bir onu dene halın için.Ayrıca rengi beyazsa çamaşır suyu da olabilir.Ayrıca koslayı püskürtmeden evvel o bölgeye limon sık biraz bekle ardından koslayı püskürt ve iyice şu banyo lifiyle sil.Komşum koltuktaki lekeler için bulaşık makinası parlatıcısı iyi gelir demişti,yalnız ben henüz denemedim.Ahhh canım kuyruk sokumu ağrısıda zordur otururken bile zorlanırsın
Ben gece kafamın altına 2 yastık koydum yatarak sallamaya çalıştım istersen sende öyle dene
Yoksa sürekli sallamak çok zor artık ağırlaştılar zaten dizlerin sorunlu canım başka çareler bul bence..bi ara ben yatırdım yastığını elimle salladım uyudu
Hiç sorma canım yaa kıpır kıpır kaynıyolar:)
Tekmeleride çok fena:)bunlar iyi günlerimiz galiba büyüdükte işimiz zorlaşıyo:18:
Sağlıkları yerinde olsunda sabrederiz artık
Bildinnn bildinnnn
Halıma çay döküldü şekerim temizlemek için su hazırlamışken
Etrafı bi elden geçirim dedim:)
Çay lekeside çıkmadı daha 2. Taksitini ödedik halı rezil oldu
Kızlar kahvaltıda bıdıklara neler yediriyorsunuz ve içiriyorsunuz?
Benim bulamaççı oğlum artık bulamaç yemek istemiyo midesi bulanıyo
Sabahları peynir,tereyağı,tahin-pekmez ve yumurta sarısı yediriyorum
Her gün aynı şeyleri yesin istemiyorum başka ne yedirebilirim?
Bu arada biz inek sütüne başladık..en son gittiğimizde doktoru sulandırarak kullanabilirsin demişti..1 hafta sulandırdım
Bu gün sulandırmadım çok seviyo kuzum..
Kahvaltısının yanında küçük 1 fincan içiyo..acaba devam sütü mü vermeliyim?kafamda karıştı
Birazdan gecenin yıldızları gelir:
meleğim,
baybceren,
beykoz,
azraece,
tatlıcadı...
Kızlar kahvaltıda bıdıklara neler yediriyorsunuz ve içiriyorsunuz?
Benim bulamaççı oğlum artık bulamaç yemek istemiyo midesi bulanıyo
Sabahları peynir,tereyağı,tahin-pekmez ve yumurta sarısı yediriyorum
Her gün aynı şeyleri yesin istemiyorum başka ne yedirebilirim?
Bu arada biz inek sütüne başladık..en son gittiğimizde doktoru sulandırarak kullanabilirsin demişti..1 hafta sulandırdım
Bu gün sulandırmadım çok seviyo kuzum..
Kahvaltısının yanında küçük 1 fincan içiyo..acaba devam sütü mü vermeliyim?kafamda karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?