canım gözlerin çekik olsaydı tıpkı sen derdim...Eki Görüntüle 635439 kızlar bebekliğime bakın ece ye benziyor mu:))
canim yasadiklarina inan cok uzuldum bana yapilsa idi herhalde kudururumdum sen iyi bile sabretmissin...bence bu isin pesini birakma, saglik bakanligina okkali bir mektup yaz..mutlaka ordan gelicek bir yaptirim olur cnm..
Bebek arabasi icinde , hangi firma sahibi ise onu ariyip bilgi verin ki birsey yapmadiklarinda da tuketici dernegine sikayet edin.
Bende ama ne sikayet meraklisiymisim dimi..yok valla haksizligina gelemem tr de iken hep dilekce yazardim memnum olmadigim hersey icin..cogundan geri bildirim aldim..bu yuzden sizlerde isin pesini birakmayin bosver dedikce daha cok kotuye gidiyor hersey..aslinda el birligi ile bu iste herkesi de bilinclendirmek lazim diye dusunuyorum..
Günaydın,iyi sabahlar,iyi haftalar,iyi günler,iyi mesailer:),iyi iyi iyi iyi.....
Bütün iyi şeyler bizimle olsun inşallah
Hasta bebişlere geçmiş olsun,babycerenim doğru tahmin cicim,
azraece,,eceyi sana cok benzetemedim sadece andırıyo bence canım...
planner nerdesin? çok şeyler vardı aklımda ama içimde bir kötü his var kızlar...
Sebebini bilmiyorum..Allah'ın hayırlara çıkarsın...
En iyisi ben Kayra'nın güzel fotolarına bakayım da moral bulayım
avatarda ayak görünce Pınarda sanıp ona yazmıştım meğer kötü his senin içindeymiş :26:Günaydın,iyi sabahlar,iyi haftalar,iyi günler,iyi mesailer:),iyi iyi iyi iyi.....
Bütün iyi şeyler bizimle olsun inşallah
Hasta bebişlere geçmiş olsun,babycerenim doğru tahmin cicim,
azraece,,eceyi sana cok benzetemedim sadece andırıyo bence canım...
planner nerdesin? çok şeyler vardı aklımda ama içimde bir kötü his var kızlar...
Sebebini bilmiyorum..Allah'ın hayırlara çıkarsın...
En iyisi ben Kayra'nın güzel fotolarına bakayım da moral bulayım
günaydınn sevgili anne arkadaşlarımm
umarım bütü anneler ve kuzuları iyidir, herkesiii kocamannn öpüyorummmm
geçen haftaiçi izinliydim işe geldim sonra dayanamayıp gittim kaç gündür evdeyim ve çok hastaydım faranjitim azmış bu kış hiç hasta olmadım diye diye nazar değdirdim kendime, bugunde işe geldim ama hala iyi değilim bakalım biraz işlerimi toparlayıp tekrar eve donucemm, zeynom çok iyi çok şükür, evde bilg elime bile alamadım, hasta haldede olsam zeynomla olmak çok güzeldi, bu sefer geçmişi okuyamayacağım sanırım ama birkaç sayfada TURUNCU'yu gördüm hoşgeldin canımmm
birtürlü koyamadığım diş buğdayı resimlerinden birkaç foto koyayım bari telefonumda olanlardan yoksa hala makinadan aktaramadım
avatarda ayak görünce Pınarda sanıp ona yazmıştım meğer kötü his senin içindeymiş :26:
o zaman sana da yineliyorum bol bol la havele çek canım
bazen insan anlamsız yere huzursuz oluyor şeytan dürtüyor sanki kötüye yorma hiç
benım tatlı arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum...
bizim şirkette bugün checkup yapıyorlar iş sağlığı zorunluluğu olarak..sabah beri kan, idrar, ciğer,kalp,göz, kulak muayenesi derken bu saat oldu...ciğerlerden cok süpheliyim bakalım sonuçlar ne cıkacak:))
dün Adanın 10. ayı bitti teyzeleri..cumartesi randevumuz vardı ancak ben grip oldum cok kotuydum onumuzdekı hafta goturucem kontrole..vee benım korkak kızım 3 adım atmayı başarabildi sonunda..çok heycanlandım birde kalabalıktık çığlık attım 3 adım attı diye..
herkes benım şaşırmama bakıyor dedim kusura bakmayın ılk defa adım attı hepimiz koptuk tabı gulmekten..
kızlar Ada cok yaramaz oldu çekmeceleri açıp tek tek sallayarak dısarı atıyor herseyı...ozellıkle katları bozulsun diyemidir iyice sallıyor..işimiz var bu bıdıklarla...bizden haberle boyle şekerler...
gun ıcınde gecmıse donmeye calısıcam hepinizi kocaman opuyorum...
Bu arada bugün benim doğum günümmm Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur .
mutluanne__canım bazen hepimize oluyo sanki kötü birşey olacakmış gibi ahhal hayırlara çıkarsın..iyi
şeyler olsun..bende bu sabah biraz sinirli uyandım üstüne cerende vır vır konuşunca dahada sinirlendim
neyse şimdi daha iyiyim..muckks
planner__geçmişolsun canım..merak etmiştik seni..bir daha ortadan kaybolursan haber ver canım...
yine yapsam mı yapsam mı aslında malzemede pek yok ama birdeneyelim:)
KİM NE YAPIYORRRR:)))
TALICADI_ya temizlik yapıyo yada geziyo:)bu sefer biri tutar heralde:))
AZRAECE_eceye masaj yapmayı ögretiyo o minnak ellerle annesinin sırtını ovuyo:)
ANNEZEYNO_kayınvalidesine birşeyler anlatmaya çalışıyo ama kadın hop sırtını dönüyo:)zeynep arkasında konuşuyo ama kaynana odadan odaya kaçıyo:))
PINARDA_güzel bir uyku çektigi için çok mutlu..kızıyla oynuyo:)
PLANNER_canım nerdesin bir kaç gündür göremedim seni...
MUTLUANNE_evi tertemiz kafa rahat..mirayla oyun oynarken kocasınada laf yetiştiriyo:))boşuna ugraşma canım bu ikizler adamları zor anlıyo:))bendede var
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY__evdeki bütün yeşilçayları çöpe atıyo:)artık türk çayı içiyo:)
İLKİM62__62 yle tavşan yapıyo:)besteyi mıncıklıyo:))dikkat babası görmesin:)
BİANGELKUJUM__kujum nerdesin göremiyorum seni...tavşanın nasıl...
BEYKOZ__yeni laptop unun tozunu alıyo:)köşe bucak saklıyo:)eskisinide enesin önüne atmış:)
BAMBUCAN__canım fizik tedavi iyi gelmiş sana çok sevindim..
MELEGİM__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?