2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kız allah sana ne diyimabimleri yazdım yani abim yengem çocugu
onlarda kutlayamamıştı dedik gitmişken birlikte olalım

canımdikkatimi çekti neden hiç yazmıyosun..
genelde aşagıda ismini görüyorum hep begenip kaçıyosun..
neden neden neden:26:

kız allah sana ne diyimabimleri yazdım yani abim yengem çocugu
onlarda kutlayamamıştı dedik gitmişken birlikte olalım

Cnm benim iyi olmus, hep beraber daha senlik olur hem..guzel bir gun gecirmissin ins her gunun boyle guzel gecer..Biz daha yemek yemedik..take away istemistim o gun...menude de piri piri chicken vardi....

ooo saat 2 olmuş ve ben hala burdayım
nöbetim bitti gidiyorum ben..tatlıcadı burası sana emanet canım..
öpüyorum
nöbette uyumak yokbiraz bekle pınarda ya teslim edersin birazdan

Hello şekerler
Yatmaya gidicektimde bi selam verim dedimgeçmişide okudummm rahat rahat uyurum
Somebody~çok geçmiş olsun badeye çok üzüldüm..Allah korumuş ablamızı bi şey olmamış

Azraece~altına kaçırmana çoook güldümbende sıcaklarda 6 Lt civarı su içiyorum wcye zor yetişiyodum:)

Mybabylove~maşallah okişe bülbül olmuş bizim kızsenin bu yazdıklarını bende bi yerden okudum ama nerden hatırlamıyorum:)
Benim kuşta çok konuşuyo..ne kadar çok konuşursak o kadar çabuk konuşacaklar

Pınar'da~9. Ayınız kutlu olsunnnmaşallah doğaya

Meleğim~ben Tarık buğrayı küvetine oturtarak yıkıyorum içerisinede oyuncak atıyorum genelde elleriyle şıp şıp suya vuruyobizimki tembel olduğu için kalkmaya hiç yeltenmiyo çok rahat oluyoben kaldırdığım zaman ayaklarını vuruyo çok hazırcı sıpa
Mahir'in bakışlarını hayal ettimde çok tatlı olur kuzum tam yemelik olur..bizimkide kaşlarını çatıp bakmayı öğrendi ben bakınca oda aynısını yapıyo..sonrasında ben gülmeye başlıyorum oda gülüyo papağan gibiler

Babyceren~karınca yumurtası yağını bende duydum ama onun orijinalini bulmak lazım
Allah'tan ben az kıllılardanım..kişisel temizliği kendim yapıyorum kuaföre bi kaç kez gittim ilk gittiğimde ağlamıştım euheuheu aklıma şaşimm
Kadıncağız beni susturmak için 5 dk da bi sarılıyordu her sarılmasında bırak ben gidicem diye ağlıyodum

Neysee kızlar gidip yavrumu emzirim uyuyim..

Tüm mayıs annelerine ve kuzularına iyi geceler diliyorumm

öpüyorum

Kızzz ben nöbete kalamam uykum var benimm

Ziyaretçiler burası size emanet sakın uyumayın ve kaçmayın
Pınar'da gelince ayrılabilirisiniz

öpüyorum

Kızzz ben nöbete kalamam uykum var benimm

Ziyaretçiler burası size emanet sakın uyumayın ve kaçmayın
Pınar'da gelince ayrılabilirisiniz

Pınar geldi , geldi de saat 6,30 da geldi.Gece nöbeti eşimdeydi ben de rahatça uyudum.

Hafta içi malum günaydın yazamıyorum Bari hafta sonu yazayım dedim.
Bestem yarın 9 aylık oluyor ve ben zaman nasıl geçti gerçekten hiç anlamadım
Güzel kuşum 9 ayda anne, baba, dede, mamma, gel demeyi, gözüne kestirdiği şeyi kendine has sürünme tarzı olan 'popo üzerinde ilerleme' ile almayı, sıralamayı, elleriyle güle güle-gel gel ve şıkıdım yapmayı, işaret ve baş parmağını kullanarak küçük yiyecekleri toplayıp yemeği öğrendi.
Allah'ım ne güzel bir duygu evlat sahibi olmak, Allah isteyen herkese nasip etsin ve evlatlarımızı bizlere bağışlasın.Amin

Son düzenleme:
TURUNCU canım daha önce de yazmıştım tekrar hoş geldin seni ve kayrayı çok özledik
SOMEBADY çok geçmiş olsun canım Allah korumuş güzel kızını okuyunca büyüyünce demek ki daha zormuş gerçekten dedim. Allah'ım bir daha yaşatmasın canım
PINARDA doğamıza maşallah canım 9.ayınız kutlu olsun
MYBABYLOVE valla okişi tebrik ediyorum canım tatlıcadının dediği gibi yakında bülbül gibi şakır bu kuzucuk maşallah ona
MELEĞİM beste de banyoda aynı, hiç durmuyo şap şap sulara vurup bizi ıslatmalar, ayağa kalkmaya çalışmalar.... Ben de eşimle yıkayabiliyorum ancak. Ayrıca o maço mahiri yerim ben

Sağol zeynepcim pembe butik şubat ve mart ayında yoğunluktan sipariş alamıyomuş.
Şarkhanı aradım bir haftaya yetişmez diyo bir hafta daha mı ertelesem bilemedim.
Doğum günü için pembe butikten bir şey alacaksan canım şimdiden karar vermek lazım mayısa yetişmesi için

Canımm annemlerde olduğum için bazı mesajlar gözümden kaçıyor.Hoşbulduk
Tatil benim açımdan çok iyi oldu.Kafa dağıttım ve bol bol stres attım.Yeme sorunumuz eskiye nazaran çok daha iyi,yediği miktarlarda arttı ama kilo alımı durdu gibi.
Mesela kahvaltıda 100-110 cc kaşık maması yerken şimdilerde bu miktar 160-170 oldu.Akşam muhallebileride 100 cc civarından 190 cc ye kadar çıkabiliyor.Gündüz karışık meyvesini -çorbası veya etli sebzeyi mutlaka veriyorum.Çorbalarımız her daim unlu ve ekmekli ama benim ufaklık aşırı derecede hareketlendi.Dakikayı bırak 1 saniye bile oturmak istemiyor.
En güzeli ise artık pütürlü yiyebiliyoruz
Dün pirinçli ıspanak vardı bizim için menüde.Kayra beyde bayıla bayıla yedi.Bu sorunu bu kadar kolay aşabileceğimizi hiç ummuyordum

Canım zaman ayırıp albümümüze bakman bile yeterli,çok teşekkür ederim.
Ben Kayrayı 6.ayında oturmaya başladıktan sonra küvette yıkamaya başladım.Babası varsa beraber giriyorlar ve kucağında yıkıyorum.Babası yoksa kendim oturtup yıkıyorum.Fiskiye ile oyalandığı için yıkamakta sorun yaşamıyorum hiç.
Yurtdışında annem kucağında duş kabinde yıkamak isteyince fena korkmuştu ve 4-5 banyodur feci ağlıyordu.Dün babası gelince kucağına verdim,güle oynaya yıkandı eskisi gibi ama çooook hareketli.Gözünün önünde karıştıracak bir şeyler bulamıyorsa arkasına bakıyor :)))
Hele alt değiştirmek,üzerini giydirmek tam bir işkenceee.Sesimizi duyan çocuğu dövüyorum sanar

Hayırlı olsun 9.ayınızzz
Topu atmasını hayal ettim bir an,çok hoşuma gitti.Yerim o elleri bennn

Ahh anneler...Hiç bir anne evladına kıyamaz ama bazen görünmez kazalar olabiliyor işte.Eminim bizim annelerimizde bizi çok düşürüp ağlatmışlardır ama unutuldu şimdi o günler
Üzme sen tatlı canını,önemli olan kızının iyi olması ..

turuncu__kayranın resimlerine bayıldım..maşallah çok yakışıklı olacak

Teşekkür ederizz babycerenimmmm

Ahh kuzum yaaa,baya hasta olmuş okişimiz annesi.Öksürük,balgam diyince çok üzüldüm...
Tekrar çok geçmiş olsun.
Ayrıca okişin tedi diyen o dilini hammm yaparım

Evett doktor devamlı söylüyor erkek ve kız çocuklarını karşılaştırmamak gerektiğini.Erkekler kızlara göre biraz daha tembeller
Ben domatese yanlış hatırlamıyorsam 5-6 aylıkken başlamıştım ve hiç zararını görmedik.
Şimdide salçalı yemeklerden veriyorum ve severek yiyor.Artık bizim yediklerimizi yiyebilirler diye biliyorum ben.

Maaşallah besteye...Hayırlı olsun 9 ayınızz

TURUNCU canım daha önce de yazmıştım tekrar hoş geldin seni ve kayrayı çok özledik

Hoşbulduk Bestemin güzel annesii.Geçmişe arada bir göz atıyorum,işe başlamışın sanırım...
Rabbim bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.Zaman su gibi akığ geçsin sizler işyerindeyken...

Kayranın fotolarına baktım yorumumu da yaptım ama ne kadar yakışıklı ve tatlı bir oğluşun olduğunu buraya da yazayım da göremeyenler de bilsin dedim
Maşallah kuzucuğa

seni çok merak ediyorum ameliyatın nasıl geçti?
Umarım iyisindir. Fırsatın olunca yaz lütfen bizi merakta bırakma

Kızlar ben yurtdışından oto koltuğu olarak maxi cosi tobi aldım ve çok memnun kaldım.Römer ve maxi cosi arasında seçim yapmam gerekiyordu.Kayra bey maxi coside çok rahat edince onu almaya karar verdik.
Tl fiyatı ile 400 lira civarı verdik.Şuan türkiyede piyasa fiyatı 700 civarı yanılmıyorsam.

AnneZeynep ; besafe oto koltuğunu araştırdım fakat sadece besafe izi comfort x3 bulabildim.220 euro idi fiyatı ama senin aldığın sanırım besafe izi combi x3 idi.Bu koltuğu maalesef bulamadım...Hem belçikaya hem de hollandaya baktım ama cıks.

Kızlar yurtdışında bebek ürünleri piyasası çok daha uygun.Mesela römer king plus oto koltuğu almanyada 110 euro idi.Şuan burada piyasa fiyatı 700 tl civarı.Yine benim kullandığım avent ikili emzik 5 euro(12 tl) türkiyede en son 21 liraya almıştım.
Avent suluk aldım 5.90 euro'ya(14 lira),türkiyede fiyatı 32 lira civarı.
Keşke bizim memleketimizde biraz daha uygun olsaydı

Canim dualarina yirekten katilip kocaman bir amin demek istiyorum cuma gunu kv nin calistigi okula goturdum kizi ozelegitim kurumunda calisiyor otizm,dawn sndromu,zihinsel engelli ne ararsan var okulda yaaa Allah ailelerine sabir versin bir kiz var onun adida Okyanus mus zihinsel engelli oda ama daha kucuk 7-8 belki bilmiyorum ama zaten yaslarinida kestirmek mumkun olmazmis yasini belli etmezlermis neyse cocugun annesi birkonusuyor bir konusuyor Allahimmmm kafam sisti desem yeridir yaaa anne bu kadin ne cok konusuyor yaaa dedim eee kizim cocuk boyle olunca ailenin normal olmasini beklememek gerek dedianne de psikolojik olarak galiba ceneye vurmus o sekilde desarj oluyor demekki
cok uzuldum ve Allaha ne kadar sukretsek azdir bize saglikli evlatlar nasip ettigi icin bizleri sinamadigi icin milyon kere sukur
Beste yede aferim maasallah bu prensesler bicir bicir olucak yaza yaaa
turuncum Kayra yada maasallah ohhh yarasin yavruma afiyet seker bal olsun
melegim canim domates asitli oldugu icin agiz kenarinda ve poposunda pisik olmadigi surece verebilirsin canim ben her yemegine katmiyorum ama sabahlari kahvaltida 2-3 dilim domates emiyor canim bir sorun olmadi simdiye kadar anacim zaten kocaman oldular yani yesinler her seyi valla veriyorum eline domates emiyor salataligida ikiye bolup veriyorum ortasini kemiriyor kayik gibi yapiyor
tatli teyzeee sen benim tedi dememe guldun demekkk bende ne hunerler var bir gorsennnn takla atiyorum annem beni tutuyor cok hosuma gidiyor

Evet Turuncum yaaa biz pahali aliyoruz ithal ya ondan herhalgerci biz ithal yerli dinlemeden her halikarda kaziklanamaya aliskiniz millet olarakKayra beyimizde insallah keyifli seyahat eder koltugunda

Allah'ım düşüncesi bile gerçekten çok kötü . Bi arkadaşın sınıfında da zihinsel engelli öğrenci var öğretmene arkadaşlarına küfür ediyo, eline geçeni çocuklara fırlatıyo, durduk yere ağlıyo, bağırıyor. Arkadaş, bu öğrenci yüzünden psikolojim bozuldu diyo. Ben de o çocuğu gördükçe şükrediyorum sağlıklı bi evlada sahip olduğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…