2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim gecmis olsun, sifa bulmani dilerim tez zamanda..sensiz cok belli buralar haberin ola..

MELEĞİM Mahir'e hasret bıraktın valla koy artık şu fotoları özledim o kıvrımı güzel dudaklarııııı]

Resim tamamdir..duyrulur..

Hizli gonzalez arkadasim benim..ucan kacan bir kus olur herhalde senden :))
Tsk ederim cnm yorumlarin icinde..

Canim ben gebelikte kutu kutu amway Double x kullandim ve gercekten okis in bu hareketlerini ben bu vitaminlere borcluyum diyebilirim Allah nazarlardan esirgesin dogdugu gun yanina donuyordu 2. Ayin sonuna dogru surunuyordu ve yattigi yerden belini kaldirip kopru yapiyordu 5,5 aylikken emeklemeye basladi 6. Ayda seri olarak emekledi ve ayaga kalkti yatakta cok hareketli bir saniye yerinde durmuyor birde ben okis i takip ediyorum hayatim cakralarinin acik oldugu saatlerde bir seyler ogretmeye calisiyorum ozellikle oglen ve yatmaya yakin saatlerde cok daha iyi verim aliyorum Allahima binlerce sukur ki akli fikri yerinde eli ayagi duzgun evlatlar nasip etti bizlere

beykozcum bacim aralik 23 de regl oldukya cumbur cemaathah iste bacim uc kez test yaptirdim resmen tutustum anacim:18:Allah in dedigi olur ama cok ilac kullandim bu ay diye cork korktum neyse uzatmayim subatin 13. De dr sokturucu verdide oyle regl oldum hayatim yani bir sonrakinde spiral farz oldu

Canim biz koltugumuzdan cok memnunuz okis cok rahat ediyor koltugunda zaten izofiks te var arkadan koltuga birde kemerle bagliyorsun zaten incelemissindir guvenlik testinden gecmis bir marka romer biliyorsun canim ama biraz heybetli ama guvenlik on planda tuulunca deger diyorum

Iyiki dogdun iyiki varsin cnm, sana nice guzel yillar dilerim ailenle beraber hep mutlu olun ins..
Yeni sac rengin hayirli olsun cnm, gule gule eskitmen dilegiyle eminimki cok yakismistir..resimlerini beklerin yeni rengi ile..
Yaren Nuru kocaman masallah demek muzikten anliyor kuzu yerim onu ben..tatli ve akilli bidik..

Kizlar okis hastalaninca elimizdeki dercenin dogru olcmedigini teyit ettik ve hemen thermoflash derece aldik super bir sey kizil otesi ile olcum yapiyor oda sicakligi su sicakligi yemek sicakligi hepsini ocuyor dun kv de kaldik evi buzzzzz gibiydi resmen park yatagimiz anneannede kaldi korktum benim uykum agir kiz kalsa gitse yanimdan ruhum duymaz:18:neyse kv ben kizla yatarim sen rahat uyu bu gece benim uykum hafif dedi iyi peki sende kizinla koyun koyuna yat koklaya koklaya dedim ama onun odasi buz gibi kiza bir baktim yanaklari elleri burnu buz gibi olmus zaten oksuruyor korktum birde kv gece yatarken kombiyi kismis yaaa nekadar bencilneyse kizla beraber yattim tek kisilik yatagi yere indirdik anam benim kiz aliskin kaz tuyunde yatiyor hafif kv dedeki yun yorganusumesin diye iyice orttum ustunu ama cocuk hareket edemedigi icin surekli uyandi saat 5 di ben uykuya dalabildim esim gitti kombiyi son ayara aldikizin poposuna da su buyotu koydum yavrum isininca sesini kesti uyudu gece kalkmis oyun istiyor sabahin 5 i ben artik puslu gormeye baslamisim zaten hanim geldi geldi geldi diye takildi9 a kadar uyumusuz kv nin oda sicakligi 18 di yaaaa benim kiz 23-24 derece de uyuyor sicagi cok seviyor birde ustunu aciyor diye hic kismam ben kombiyi neyseki kabus dolu gecen gece son buldu ve evimizdeyiztermo metreyi tafsiye ederim kizlar saniyede olcum yapiyor
Nagis cim gecikmeli oldu tatlim ama iyiki o guzel anne seni dogurmus ve bizde iyiki seni tanimisiz canim nce guzel senelere insallah sevdiklerinle

Son düzenleme:
Canim akli,dan gectin tam seni gordum iyi oldu nasilsin kv ile aran nasil?biraz basina buyruk biri galiba canim uzme tatli canini o suan vekaleten saltanatinda duruyor hayatim yine sana kalacak hakimiyet o yuzden gelip gecici seylerikafana takma Omer e odaklan kv kp cevredeki insanlara takilinca yavrularimizin guzel gunlerini kaciriyoruz canim
bizi sormussun ben daha iyiyim okis hanim da iyi cok sukur ara ara oksuruk oluyor bunada sukur Ömer nasil bayagi gelistirdimi yurumesini

dünkü güzel mi güzel, tatlı mı tatlı dilekleriniz için çoookkk amaa çooookkk teşekkür ederim.inş. güzel bir ömür içinde sevdiklerimizle beraber oluruz.

dün sabahtan size yazdıktan sonra acayip bir yoğunluk bastırdı. Nefes alamadım diyebilirim. Aslında doğum günlerimizi tatil yapmaları gerekir.Sizce de mantıklı değil mi? Ehehehhhh :=)

Dün akşamım güzeldi. Bana bişeyler çaktıran küçük kaynım olmasaydı daha sürpriz olacaktı.kardeşim,eşi,bebekleri,teyze kızım,eşim,ben,kuşum,kaynımla beraber bir doğum günü kutladık.kız kardeşim güzel bir ayakkabı almış,topuklu.2 yıldır topuklu ayakkabı giymiyordum.Bugün giydim.Alışamadım ama süreç lazım.Eşim telefon almış bekliyordum zaten. Ama son anda bikaç gün önce alamayacam demişti ben de plates topu istiyordum onu alır diye düşünüyordum.Sırada benim hediyem deyince plates topu aldın değil mi dedim.Al bakalım topunu dedi.telefon kutusunu bıraktı kucağıma.eheehhh.Dilimden plates topu düşmedi.sanırım onu da alacak bana:=))d.günü pastamdan yemiş miyimdir sizce?evet yedim.1 dilim kadarcık.öyle kalın falan değildi.:=)ama sabah kendimi 100 gr almış olarak gördüm.yeşil çayı bu aralar içemiyorum.gidip alamamaktan.gerçekten çok önemli bugüne bugün 2 ay 9 günde 13 kilo verdiiimmm….Evet verdimm…

Ben var ya inanın hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Sanal manal olabilir ama gerçek hayattan daha gerçek arkadaşlar olduğunuzun farkındayım.iş yerimdeki sahte yüzleri düşünürsek…İnşallah reelde de görüşmelerimiz gerçekleşir,kopmadan arkadaşlıklarımız yıllarca sürer.

Hepinizi çok öpüyorum şekerler….

günaydınn herkeseee

ne güzel güneşli bir gün, bahar gelse artık, kuzularımız yürüse birlikte parka gitsekkk sabah sabah bir iş günündeki bu hayalperest halimi güneşli havaya verin şekerlerrr hepimiz için güzel bir gün olsun inşşş bakalımm geçmiş ne durumdaa

canıımmmm arkadaşşlaarımmmm be niii ii immmm (yalan dünya tülay ın sesi ile düşünün)
ayyy 3 gün uğramayınca yıllardır uğramyormuş gibi hisse kapılıyorum vallla
napıyorsunuzz bacılar iyisiniz inşallah kuzularımız da bomba gibidir inşallah

son sayfaya göz attım nagihan ın doğum günüymüş mutlu yılların olsun sevdiklerinle canım
çağla yürümeye niyetliymiş maşallah fıstığa forumun ilk yürüyeni olacak muhtemel
meleğim foto eklemiş ilk fırsatta bakacağım
mybabylove okişe de geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız kombi meselesini

e kızzlar daha daha nasılsınız

biizde çok şükür bir yaramazlık yok cumartesi bebek mevlidine gittik sinemise okadar hazırlık yaptım yoğurdu çorbası kaşığı tabağı önlüğü bisküvisi
meyvesi püresi derken annaaaamm 1 kaşık yemez mi insan ya hatır için resmen yemedi emmedi etrafı seyretmekten uyumadı
benim kızım meraklımı olacak acaba meraktan yemeden içmeden kesiliyo
düzeni bozulmaya gelmiyo yaaa

MYBABYLOVE cnm Ömer tam anlamıyla haydut moduna girdi tutabilene aşkolsun
Evde 3 yetişkin insanız akşam 9 gibi hepimiz bir köşeye seriliyoruz
Yürüyüş arkadaşıyla kendi kendine yürüyebiliyor hatta dün hızını alamadı yürürken birden aleti itip kendi kendine koltuğa koştu

Burdan bebem yrüsün diye bekleyen analara sesleniyorum
Tehlike nedir düşmek nedir tam olarak bilmediklerinden çok zor oluyor
Ömer koltuğa tırmanmayı öğrendi ve sürekli sırtüstü düşme tehlikesi geçiriyor
Koltuğa çıkınca sırtına tırmanmaya çalışıyor arkasına düşer miyim diye korkmuyor hiç
Hiçbirşeyi kaldırmam diyordum ama diz boyunun yettiği herşeyin üstüne çıkmak istiyor
Anlayacağınız erken kalkan anasını ağlatır acele etmeyin :)

Anneme gelince fena değiliz bir evin içinde özgürlüğüne alışmış biri olarak bunaldığım yerler oluyor tabi ama eşimin hatırı çok büyük
Ömerle ilgili konuları gözardı edemiyorum sadece
Karnı tok deyip 1 öğününü çıkarıyor kahvaltısının da bir kısmını vermiyor
Haftasonu farkettim ve çok keyfim kaçtı çocuğum açım diye ağlıyor karnı tok baksana şişmiş diyor
Ömer biliyorsunuz iştahlı ama anlatamıyorum
Geçen çarşamba gelmişlerdi 1hafta oldu dün pazara çıkmışlar demek ki bir süre daha bizimleler :26:
Allah yokluklarını göstermesin idare edeceğiz bir şekilde...

BABYCEREN akşam dişinin fotoğrafın ıeklemeyi unutma bekliyorum cnm

ZADAcım biz besafeten çok memnunuz bugüne dek hiç öne dönük kullanmadık ama TR'de yaygın bir kullanım olmadığı için oldukça pahalı satıyorlar dediğin gibi
Öne dönükler arasında Römer en güvenlisidir ama bu diğerlerinin güvensiz olduğu anlamına gelmez
Çünkü testler ve puanlar bir sürü koşula göre veriliyor mesela araca kolay bağlama sökme çarpışma sırasında yerinden oynama bebeğin ergonomisi vs
Yani bir koltuk araca zor bağlanıyor diye düşük puan almış olabilir ama aslında çarpışam güvenliği açısından çok iyi de olabilir
Merak ettiğin koltuğun ADAC test sonuçlarını İngilizce aratırsan karşına çıkar

Ben isofixten yanayım araca şasinin bir parçasıymış gibi bağlanır ve çarpışma sırasında kemerliye göre daha az oynar (bu oynamalar bebeğe kuvvet olarak yükleniyor)
Tobi dediğin gibi Isofixsiz. Pearl modelinde isofix var o da bazalı. Ben Isofixsiz alacaksam Römerin Kig Plusını alırdım ki zaten Safefix'in kasasıyla aynı sadece bağlantı tipi farklı

Isofixli alacaksan Römer, Cybex (bizim güvenlik birimindeki çarpma testi yapan arkadaşlardan biri bu markayı kullanıyor), Kraft Rhino gibi modellere bir göz at derim.

Bir de aşağıdaki resimdeki gibi yere basan bir ayak olması göze batabilir ama koltuğun daha güvenli olmasını sağlar. Bizim Besafe'te de bu ayak var. Bu ayak yoksa Römer Trifixteki gibi bir Tether denen kancalı bağlantıyla araca tutturulması önemliç Her arac uyumlu olmayabiliyor Tetherlara...

Çok yazmışım kafanı şişirmedim umarım :26:

ŞİMDİ MAHİR ZAMANIIIII

canım bizim arabamızda isofix olmadığı için tercihimiz bağlandıkan sonra en güvenli duran oto koltuğu maxi cosi tobi oldu.
Kemer hem altından kelepçeliyor hem de üzerinde iki ayrı yere girip sıkıştırılıp kelepçeleniyor.Mağazadaki araç koltuğunda denediğimizde isofixli gibi sabit durduğunu gördük ve buda bizi ikna etti.
Ben arada çok fazla fark yok diye maxi cosi priori alayım diye düşünüyordum ama onu kemerle bağladıktan sonra çok rahat oynatabiliyorsun fakat tobide öyle bir şey yok.Çok sıkı bağlanmış oluyor.Birde diğer koltuklardan daha yüksek olduğu için dışarıyı rahatlıkla izleyebiliyor,bu da benim kurtlu ve meraklı oğlum için iyi bir seçenek oldu :)))

Diş ağrısı kadar berbat bir ağrı yok sanırım...Hemen kurtulman dileği ile.
Çağlayada maaşallah diyorum.Bu kızlar çok hızlı çıktılar valla.

canım öncelikle hoşgeldin, ben el yapımı pekmez vermiyorum bebeğime çünkü okuduğum birçok yerde el yapımı pekmezlerin kaynarken ürettiği zararlı bir maddenin büyükler için bile çok tehlikeli olduğunu öğrendim ciddi araştırmalardı bence dikkate alınmalı, ben güvendiğim bir markanın organik pekmezini kullanıyorum kızımda ve her sabah yediriyorum mutlaka çünkü çok iyi bir kalsiyum kaynağı, bıldırcınla ilgili bir fikrim yok açıkçası araştırmam gerek ama tavuk olarak haftada 2 gün ve organik tavuk veriyorum ben

turuncu canım benim zeynomda arka arka tam gaz emekliyor ama hala öne doğru aynı hızda gitmiyor zaten emeklemek yerine illaki tutunup kalkıp koltukta sıralamak istiyor, öğün olarak makarna yada pilav vermiyorum henüz sadece tam buğday unundan kendi yaptığımız makarnanın tadına baktırıyorum 4-5 tane kadar, HAYIR ı ise benim zeynomda öğrenemedi henüz ama sanırım benden kaynaklanıyor zeynoda oyun sanıp gülmeye başlıyor hayır deyince ve ben hala erken olduğunu düşünüyorum bunun için birazdaha yaşına gelsin öğrenir nasılsa şimdiden hayır kalıbına sokmaya benim içim elvermiyor birtürlü biraz daha zamanı var kanımca:26:

canım valla değişik bir kültür ve dil öğreniyoruz sayende baya eğlenceli bir şehir sanırım orası, bizdemi gelsek acabaaa buarada çağla'ya kocamann maşallahhh

kızlar benim bir derdim var...OTO KOLTUĞU...

yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

canım bizdede römer var isofixli çok memnunuz, indirime girdiği zamanlar oluyor takipte ol mutlaka

Canim gecmis olsun, sifa bulmani dilerim tez zamanda..sensiz cok belli buralar haberin ola..

Resim tamamdir..duyrulur..

canımm sagol valla duygulandım kızz, hala çok kötü öksürüyorum ama iş beni bırakmıyor bende burayı bırakamıyorumm hemennn mahirime bakmaya gidiyorumm hemennn

İmdaaatttt.
4 dişimiz var ama sıpa fena diş gıcırdatıyor.Hiç dayanamıyorum o sese yaa
Birde sanki gözümün içine baka baka inadına yapıyor :))

Kızlar yurtdışında pampers (prima) 4 + kullandım.Arka kısmı daha yüksek olduğu için kakanın dışarı çıkmasını oldukça engelliyor.Memnun kaldım anlayacağınız ve dün metroya bez stoklamak için gittim.
4 + aldığımı düşünerek 4 maxi almışım,yani gitmeden önce kullandığım bez numarası.Bundanda memnundum ama bezi 2 aylık toplu aldığım için tereddütte kaldım şimdi.Evet bu bez hala oluyor ama 2-3 hafta sonra ihtiyacımı karşılamazsa ?
Şuan hala 4 numara kullanan anneler bebişleriniz kaç kilo?

--merhaba,
normalde 1 yaşında yapılan kızamık aşısı, şu aralar salgın nedeniyle daha erken (6 aydan sonra) yapılıyormuş. isteyen anne-babalar en yakın aile sağlığı merkezi yada hastanede yaptırabiliyormuş. biz de dün beyin cerrahi için kontrole gitmeden önce arkadaşımızdan öğrendik ve yaptırdık. (öğrenmesek de hastanede "hazır burdayken sizi aşısız göndermeyelim" diyeceklermiş :) neyse, yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmayanlara haberiniz olsun diyorum.

-- efendim? herkes zaten yaptırdı mı?
-- yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmayanlara haberiniz olsun, kendime de bravo diyorum

İmdaaatttt.
4 dişimiz var ama sıpa fena diş gıcırdatıyor.Hiç dayanamıyorum o sese yaa
Birde sanki gözümün içine baka baka inadına yapıyor :))

ayy onu zeynoda yapıyor arada bende fena oluyorum hemen ağzına başka birşeyler veriyorum öyle zamanlarda ama buaralar biraz unuttu gibi inşş

Selaaaammm
Dünden aklımdan kalan espirisine gülünmeyen adam
ve anteke şivesi koptum resmen kızlar(hala daha gülüyorum)
akşam da ev kızımla bununla oynadık tavsiye ederim
Baby dance - I like to move it, move it (arabic rmx) - YouTube
Habire iş yığıyorlar önüme anladım ben anladııım
sanırım sizi kıskanıyorlar canlarım
Babycerencim;eşim bana yaranmıyor,kızıma yaranıyor, o da bana yaramıyor
Anladın mı canım ne demek istediğimi,,ben anlamadım
Güzel günler herkese

canım bizde önce tereddüt edip güvenlik test sonuçlarının iyi olduğunu görünce maxicosi priori aldık mothercare den tarif edildiği gibi kemer ile monte ettik koltuk fırıl fırıl dı
sonra aldığımız mağazadaki arkadaş yardımcı oldu zamk gibi çakıldı koltuk arabaya kesinlikle kımıldamıyo meger benım beceriksizliğim miş
birde en sevdiğim özelliği çok rahat eğim verilebiliyor olması uyudugunda hemen yukarı doğru çekiyorum ve kafası düşmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…