günaydınn sevgili anne arkadaşlarımm
umarım bütü anneler ve kuzuları iyidir, herkesiii kocamannn öpüyorummmm
geçen haftaiçi izinliydim işe geldim sonra dayanamayıp gittim kaç gündür evdeyim ve çok hastaydım faranjitim azmış bu kış hiç hasta olmadım diye diye nazar değdirdim kendime, bugunde işe geldim ama hala iyi değilim bakalım biraz işlerimi toparlayıp tekrar eve donucemm, zeynom çok iyi çok şükür, evde bilg elime bile alamadım, hasta haldede olsam zeynomla olmak çok güzeldi, bu sefer geçmişi okuyamayacağım sanırım ama birkaç sayfada TURUNCU'yu gördüm hoşgeldin canımmm
birtürlü koyamadığım diş buğdayı resimlerinden birkaç foto koyayım bari telefonumda olanlardan yoksa hala makinadan aktaramadım
MELEĞİM Mahir'e hasret bıraktın valla koy artık şu fotoları özledim o kıvrımı güzel dudaklarııııı]
kızlar melegim resim eklemiş:))
benden duydugunuzu söylemeyin aramızda kalsın
hadi gari yorum yapın gari
zadacım bende oto koltugu yok canım yardımcı olamadım sana ama
seni ve güzel kızını öpüyorum
MYBABYLOVE,canim once kocamsn kocaman maasallah diyorum Okise allahim nazarlardan korusun,gelisimine hayran kaldimne yedin ne ictin hamileyken canim yaa, tamam gec kalmis sayilabiliriz ama ne yediysen bizde bari bebislerimize yedirelimde azicik ornek alsinlar Okisi
beykozcum bacim aralik 23 de regl oldukya cumbur cemaatismini okudum diger sayfaya geldim unuttum canım tavukta ver bıldırcında arar ara yedir zararı olmaz bence pekmez konusunda annezeynep daha bilgili ben aklıma geldikce veriyorum öyle düzenli vermiyorum versemde heralde bir sorun olacagını sanmam sonucta azı karar coğu zarar derler az az verebilirsin canım
kızlar hamile olan yokmu hala
biri hamile kaldı topikte herkezin gözü korktu kaza neyimde yok
zayıflıycaksınız ya oyuzden dimi sizi gidi sizi
bide yaz geliyor bikiniler mayolara sıgmak gerek kısın kazalar artar artık
Canim biz koltugumuzdan cok memnunuz okis cok rahat ediyor koltugunda zaten izofiks te var arkadan koltuga birde kemerle bagliyorsun zaten incelemissindir guvenlik testinden gecmis bir marka romer biliyorsun canim ama biraz heybetli ama guvenlik on planda tuulunca deger diyorumkızlar benim bir derdim var...OTO KOLTUĞU...
bi türlü karar veremiyorum..iyi birşey almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk ama göz göre görede uyduruk bişey almak istemiyorum...
römeri tirifixi çok beğendim mybabylove cum kullanıyor yanlış hatrlamıyorsam cnm olumsuz bir yönü varmı?
anne zeynepcimin önerisiyle besafeyide çok beğendik eşimle ama çok uçuk fiyatı..annezeynep cnm siz nasıl memnunmusunuz..çift yönlü kullanabilme özelliği çok hoşumuza gitti..
maxicosi tobide kumaşı fln cok guzel geniş oturma yeri ama isofixi yok..turuncum hayırlı olsun gule gule kullanın cok ıyı bır fıyata almıssınız..ancak neden isofixli almadınız özel bir terciih nedeniniz varmmı?
bunlar haricinde kim ne kullanıyor bilmiyorum kızlar...Almayan arkadaşlarım siz neler düşünüyosunuz bu konuda önerisi olan varmı? sizlerin fikirleride benim için çok önemli..hem bunlar gibi kaliteli hemde daha uygun bir ürün varmıdır acaba??
yardımlarınızı bekliyorum kızlar...
Ballarım,kuşlarım güzel,mutlu,sakin,huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
güzel bir h.sonu geçirdim.c.tesi günü bütün günü kızımla koyun koyuna geçirdik.biliyorum beni çok ama çok seviyor...kucağıma alıp canımmm kızııımmm,melek kızımmm,şeker kızııımm,bebek kızııııımm, gibi şeyler söyleyince benim tonumdan benden daha fazla söylüyor cırcır bözeği gibi.ama çok tatlı çok teyseler.alkışı çok rahat yapıyor artık.mutlu olduğunda yada sevdiği bir şarkı çıktığında.
mesela blero-can't you see isimli şarkı var telefonum o müzikle çalar hep.kızımın kulak aşinalığı varmıs da ben farkedememişim.çalınca zaten uyanmazdı ama c.tesi günü telim çalıp da o şarkı çıkınca alkış yapmaya ve şarkıyı kendince mırıldanmaya başladı.ay nasıl mulu oldum.hatta c.tesi gecesi o şarkıyla uyuttum.kendi kendine uyudu daha sonra.düşüne düşüne, baka baka boşluğa.acaba karnımda olduğu dönemden birşeyler mi anımsattı ona?
bir de naynininininnay nininininay'ımız var bunu da çok seviyoruz ve tempo tutuyoruz.tekbir ve salavatta benimel birlikte söylüyor kuşum.Lütfum benim lütfum o…Şükürler olsun Yaradan’a…
dün de öğlen 14:30’ta kızımı doyurarak kzıkardeşimle kuaföre gittik.ben çıkarken yeni uyumuştu.Veeee 3 satt hiç uyanmadan uyumuş kızım.eşime dedim bi bak ateşlenmiş falan olmasın.Gündüz uykusunu hiç 3 saat uyumaz çünk.Kızım bana müsaade etti resmen.Rabbim müsaade ettirdi.Ve ben dün bir çılgınlık yapıp saçlarımı Şu meşhur Hürrem kızılına boyadım.kızımın d.gününe boyatacaktım ama kardeşim abla risk alma nasıl duracağına şimdiden bakmalısın.malum saçlar röfleydi.Ama çok güzel oldu ya… renklerin tam oturması için 3 gün sonra gene boya yapıcaz.ağda,saç,bıyık,kesim yaptırdım.saçımı da kardeşime boyattım.birde güzel makyaj yaptı.eşime sürpriz yaptım.haberi yoktu boyadan.adam bakakaldı:=)) ehehehhhh.dönüp dönüp çaktırmadan baktı ve gece artık malumunuz…ben uykusuzum….
Bu arada bugün benim doğum günümmm…Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur….
Herkesi çok öpüyorummm….
maxicosi tobide kumaşı fln cok guzel geniş oturma yeri ama isofixi yok..turuncum hayırlı olsun gule gule kullanın cok ıyı bır fıyata almıssınız..ancak neden isofixli almadınız özel bir terciih nedeniniz varmmı?
akşam akşam yine tuttu dişim ya(
ama ben neden agrıdıgını buldum..ben ne zaman dişimi fırçalasam agırmaya başlıyo..
bu diş temizligi pek sevmiyo sanırım..acaba fırçayı çokmu bastırıyorum
kuzzulkurt bu dişime artık ya:)
kızlar çağla bugün 1 buçuk metre civarında yürüdü:)hergün dahada iyiye gidiyo..
sanırım yakında tamamen yürüyecek..
bu arada çağla emeklemiyo..
bende mayıs annesiyim. bu foruma arkadaşım sayesinde üye oldum. herkese iyi akşamlar...
el yapımı pekmez veriyordum ben bebeğime fakat arkadaşlarım böbreklerine zarar verir deyince sizlerle paylaşmak istedim. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim... birde tavuk eti yerine bıldırcın etinin daha sağlıklı olduğunu savunuyor eşim. şimdiki tavukların daha civcivken antibiyotik ve hormonla büyüdüğünü ve sağlığa zararlı olduğunu düşünüyor.. cevap verirseniz sevinirim... teşekkürler...
-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?
-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.
-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.
-bebişleriniz öğün olarak makarna,pilav yemeye başladımı ?
-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor
kop canım kop valla bende izledigimde kopuyorum:))ben anlıyorum hepsini ama yinede çok komik..
canım ben böyle konuşmuyorum ama işime gelirse konuşurum yani ne olacak ki cigerim:=)))
bu adam zaten tiyatrocu abartmış biraz ama işte bizde böleyik ne yapak cigerim:)
kızlar benim bir derdim var...OTO KOLTUĞU...
yardımlarınızı bekliyorum kızlar...
Canim gecmis olsun, sifa bulmani dilerim tez zamanda..sensiz cok belli buralar haberin ola..
Resim tamamdir..duyrulur..
İmdaaatttt.
4 dişimiz var ama sıpa fena diş gıcırdatıyor.Hiç dayanamıyorum o sese yaa
Birde sanki gözümün içine baka baka inadına yapıyor :))
canım bizim arabamızda isofix olmadığı için tercihimiz bağlandıkan sonra en güvenli duran oto koltuğu maxi cosi tobi oldu.
Kemer hem altından kelepçeliyor hem de üzerinde iki ayrı yere girip sıkıştırılıp kelepçeleniyor.Mağazadaki araç koltuğunda denediğimizde isofixli gibi sabit durduğunu gördük ve buda bizi ikna etti.
Ben arada çok fazla fark yok diye maxi cosi priori alayım diye düşünüyordum ama onu kemerle bağladıktan sonra çok rahat oynatabiliyorsun fakat tobide öyle bir şey yok.Çok sıkı bağlanmış oluyor.Birde diğer koltuklardan daha yüksek olduğu için dışarıyı rahatlıkla izleyebiliyor,bu da benim kurtlu ve meraklı oğlum için iyi bir seçenek oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?