2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

MYBABYLOVE,canim once kocamsn kocaman maasallah diyorum Okise allahim nazarlardan korusun,gelisimine hayran kaldim ne yedin ne ictin hamileyken canim yaa, tamam gec kalmis sayilabiliriz ama ne yediysen bizde bari bebislerimize yedirelimde azicik ornek alsinlar Okisi

BAMBUCAN,tatlim nasilsin umarim fizik tedavi ise yaramistir,ayy vallahi masaj falan dedin pek bir icim gitti ya soyle uzansamda banada azicik masaj yapsalar he bir yanim sizliyor rsmen optum canim

SOMEBADY,canim cok cok gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin,yavrularimizin basina minicik birsey gelse bile insanin cani aciyor neyseki ucuz atlatmissiniz.

Çok teşekkürler çiçek.
Ben de öyle dua ediyorum Allah'ım hiçbir bebek acı çekmesin nolur diye. Sizler de çok dikkat edin büyüyünce hareketlenince gözünüzü ayırmamaya bakın.

Bu arada nagihan Doğumgünün kutlu olsun! Sevdiklerinle nice yıllar yaşa...

bende mayıs annesiyim. bu foruma arkadaşım sayesinde üye oldum. herkese iyi akşamlar...
el yapımı pekmez veriyordum ben bebeğime fakat arkadaşlarım böbreklerine zarar verir deyince sizlerle paylaşmak istedim. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim... birde tavuk eti yerine bıldırcın etinin daha sağlıklı olduğunu savunuyor eşim. şimdiki tavukların daha civcivken antibiyotik ve hormonla büyüdüğünü ve sağlığa zararlı olduğunu düşünüyor.. cevap verirseniz sevinirim... teşekkürler...

yok canım makarna suyu yok bugün:))ben makarna suyunu son anda haber veren misafire koyarım:))
onlar mutfakta makarna suyu içerken bizde yatak odasında kavurma yeriz
kimse bana misafirlige gelmek istemeyecek sanırım
nasılmı fırçalıyo:)söyle bakalım merak ettim..özelden yaz:)
Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
hoşgeldin canım...
canım dişinde kocaman çokolota var bir dil at gider
buarada o cekilen dişini al gel resmini cekte canavar dişi bizde görelim
adı cok gecti tanışmamak olmaz sonra vurursun totosuna tekmeyi
tamam atmıycam resmini çekecem ama önce bir fırçalıyım öyle:))
bide parlatırıyım sonra rezil olmıyım size:))

canım benimde kızım numaradan kahkaha atıyo:)heycanlanmış gibi yapıp hahahaa diyo:)
bence çok mantıklı ne var bundabu adamda sana ne yapsa yaranamıyo haaa

hoşgeldin canım..
canım burda herkes pekmez veriyo doktor tavsiyesiyle..ama ben hiçduymadım böbreklere zarar verebilecegini..
annezeynep bi araştır canımbu konuda uzmandır kendisiherşeyi araştırır :))
tavuk hakkında birşey diyemiycem benimpek bir bilgim yok..şimdi hayvanın boşuna günahını almıyım ben:)

ALLAH sağlık sıhat huzur versin tüm mayıs annelerine ve datlu bebişlerine

slm arkadaşlar ben geldim iyisiniz işlaa pc bozuk ama anneme geldim bi kaçgün burdayım tavşanım iyi sayılır allaha şükür tavşanımın diş budayını yaptım dün güzel geçti resimleri akşama yada sabah koycam patası hariç geri kalan her şeyi ben yaptım çok yoruldum ama değer bebişime biraz dinlenmeye anneme geldim eşimle hala dargınız uyuss ne olcak işte sevgililer günündede küstük inat ettim barışmıcam

mama yedircem tavşanma

nagihan bacım doğum günün kutlu olun bebişinle yaşlanman dileğiyle :)

Son düzenleme:

hoşgeldin datlummm:))bir kaç gün önce kulaklarını çınlattık:))
hayırlı olsun diş bugdayınız..resimleri hemen isteriz unuttma..
eşinlede hemen barışırsınız inşallah canım..
tavşan acıkmış seni bekler git mamasını ver gel canım..öpüldünüz

ismini okudum diger sayfaya geldim unuttum canım tavukta ver bıldırcında arar ara yedir zararı olmaz bence pekmez konusunda annezeynep daha bilgili ben aklıma geldikce veriyorum öyle düzenli vermiyorum versemde heralde bir sorun olacagını sanmam sonucta azı karar coğu zarar derler az az verebilirsin canım
kızlar hamile olan yokmu hala
biri hamile kaldı topikte herkezin gözü korktu kaza neyimde yok
zayıflıycaksınız ya oyuzden dimi sizi gidi sizi
bide yaz geliyor bikiniler mayolara sıgmak gerek kısın kazalar artar artık

Canim hosgeldin Seni tanidigima cok mutluyum burda gordugume de ayri bir mutlu oldum.Arkadaslarimin, sorularina ictenlikle cvp verecegini biliyorum! umarim bundan sonra surekli goruruz seni burda.Kocaman optum badem gozlum ile seni

:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:

dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artık der gibi:))
Bizim memlekette de derler,hatta annemden az duymadık bu lafı
Şimdi ne kaynatmışsınızdır siz kimbilir,size de malzeme çıktı.Hele o memişleri gören kişi veya kişiler için daha çok malzeme vardır;şununki daha dikti,şununki sarkıktı diye
Hoşgeldin canııım,gene bir zor isimli arkadaşla tanıştık
Canim hosgeldin Seni tanidigima cok mutluyum burda gordugume de ayri bir mutlu oldum.Arkadaslarimin, sorularina ictenlikle cvp verecegini biliyorum! umarim bundan sonra surekli goruruz seni burda.Kocaman optum badem gozlum ile seni

Hımmm,demek tanışıyorsunuz

assolistimiz gelmiş ama daha gece kuşları gelmemiş
pınarda senin memleket neresi canım..
bizim burda her bir laf var agzın açık kalır
kuzzulkurt,
bezzeka yalaya çehreni:)
mostura,
mele vermeye seye
say say bitmez

Kızlaaar bebeğim için yapmış olduğunuz o güzel yorumlar için çok teşekkür ederim hepinizede...

Canım ben Siverekliyim...
Diğer cümleleri hiç duymadım ama sizin yöreye has demek ki.

canım dişinde kocaman çokolota var bir dil at gider
buarada o cekilen dişini al gel resmini cekte canavar dişi bizde görelim
adı cok gecti tanışmamak olmaz sonra vurursun totosuna tekmeyi

2.kez alıntı yapıyorum ama aklıma geldi yazmadan geçemeyecem:))
:125::125:
lise son sınıfta okulun son günleri dersler laylaylom geçiyo..sınıfta matematikçi..bizde en arka sırada
kısır yoguruyoruz aldım bir dal maydonozu ön dişime yapıştırdım:))sınıfın en sessiz çocugu ahmete seslendim..
''ahhmetttttt dişimde birşey varmı''
ahmet gayet sakin bir şekilde
''evet maydonoz var'' dedi:))
olum bi gülsene bi tepki verseneçok gülmüştük:))

Nagihan,canım doğum günün kutlu olsun..Nice nice yıllaraaa

ZADA ; Personelin ekg macerasına koptum

chemcat,gulosan ; aramıza hoşgeldiniz

babyceren ; yatak odasında kavurmayı denemek lazım

Siyahlale ; tunişin o minnak parmaklarından öpüyorum.Ben de çok korkuyorum parmağını sıkıştıracak diye.Bantlasak mı acaba :)

çiçek_çiçek ; canım kayra irmikli muhallebide bile öğürüyordu,o dereceydik yani...Şuan ise ekmekli şehriye çorbasını,pirinçli ıspanak yemeğini vs..rahatlıkla yiyor.Ben pürelemeye devam ettim hep ama yurtdışında yemekli olarak misafirliğe çok gittik.Her gitmemde çorbalardan içirdim ve tanelide olsa birden bire içmeye başladı...Şuan pilav tarzı kuru şeyleri yiyemiyoruz hala ama zamanla alışacaklar

pınarda ; tatlım doğum anını unutamamış olman çok üzücü ....

-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?

-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.

-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.

-bebişleriniz öğün olarak makarna,pilav yemeye başladımı ?

-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…