yok canım makarna suyu yok bugün:))ben makarna suyunu son anda haber veren misafire koyarım:))Ne olur makarna suyu koyma benim için lütfeeeeen
Eniştenin dişlerinden sonra senin dişinin lafı bile olmaz şekerim
Çok dişli çıkmış senin adam wallaNAsıl fırçalıyor merak ettim doğrusu
Aklımda bişey war ama:26:Eniştem diye söylemicem
hoşgeldin canım...Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
tamam atmıycam resmini çekecem ama önce bir fırçalıyım öyle:))canım dişinde kocaman çokolota var bir dil at gider
buarada o cekilen dişini al gel resmini cekte canavar dişi bizde görelim
adı cok gecti tanışmamak olmaz sonra vurursun totosuna tekmeyi
Selam şekerim,,Tuana'ya geçmiş olsun,,inşalah çok canım acımamıştır,,enerjiyi vakumluyo bu minnoşlar resmen
Aman keyifleri yerinde olsunda biz razıyız herşeyeMama sandalyesinde azıcık fazla kaldı ayy çok oturdu diye vicdan yapıp yere koydum bütün evi emekledik dün,,dizlerimize tozbezi bağlıcaktım unuttum
Eşim kızıma saçma sapan "hahaa" diye yalandan gülmeyi öğretti,,şimdi "hahahaa" derken nefesi kalmıyor yavrumun.Bebişe öğretecek mantıklı bişey bul dimiiyiyiz keyifteyiz çok şükür
bende mayıs annesiyim. bu foruma arkadaşım sayesinde üye oldum. herkese iyi akşamlar...
el yapımı pekmez veriyordum ben bebeğime fakat arkadaşlarım böbreklerine zarar verir deyince sizlerle paylaşmak istedim. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim... birde tavuk eti yerine bıldırcın etinin daha sağlıklı olduğunu savunuyor eşim. şimdiki tavukların daha civcivken antibiyotik ve hormonla büyüdüğünü ve sağlığa zararlı olduğunu düşünüyor.. cevap verirseniz sevinirim... teşekkürler...
ALLAH sağlık sıhat huzur versin tüm mayıs annelerine ve datlu bebişlerine
slm arkadaşlar ben geldim iyisiniz işlaa pc bozuk ama anneme geldim bi kaçgün burdayım tavşanım iyi sayılır allaha şükür tavşanımın diş budayını yaptım dün güzel geçti resimleri akşama yada sabah koycampatası hariç geri kalan her şeyi ben yaptım çok yoruldum ama değer bebişime biraz dinlenmeye anneme geldim eşimle hala dargınız uyuss ne olcak işte sevgililer günündede küstük inat ettim barışmıcam
mama yedircem tavşanma
bende mayıs annesiyim. bu foruma arkadaşım sayesinde üye oldum. herkese iyi akşamlar...
el yapımı pekmez veriyordum ben bebeğime fakat arkadaşlarım böbreklerine zarar verir deyince sizlerle paylaşmak istedim. bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim... birde tavuk eti yerine bıldırcın etinin daha sağlıklı olduğunu savunuyor eşim. şimdiki tavukların daha civcivken antibiyotik ve hormonla büyüdüğünü ve sağlığa zararlı olduğunu düşünüyor.. cevap verirseniz sevinirim... teşekkürler...
Bizim memlekette de derler,hatta annemden az duymadık bu lafı:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:
dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artıkder gibi:))
Şimdi ne kaynatmışsınızdır siz kimbilir,size de malzeme çıktı.Hele o memişleri gören kişi veya kişiler için daha çok malzeme vardır;şununki daha dikti,şununki sarkıktı diyekızlar bugün çok güldüm Allah ağlatmasın...
bugün EKG çekildik..ilk erkekler çekildi 3 er 3 er girdiler içeri öğleden sonrada bayanlar çekildi..bayanlar tek tek girmek istedik...EKG yi çekende adam...tabi hal böyle olunca herkeste bir telaş...heleki hiç evlenmemiş kızlar kikirdeme,heycan cıktıktan sonra anlatıp gulusmeler had safhadaydı...evli olanlar birazdaha rahattı..evli ve cocuklu olanlar hepten rahattı bnm gibi..anam zaten heryerde acıp emziriyoruz alısıgız ondan heralde:)))
neyse 45 yaslarında bır ablamız var hıc evlenmemiş tutturmuş ben sütyenimi çıkarmam diye öyle denemişler adamda bagırmış bak olmuyor parazit yapıyor diye mecbur cıkarmıs sonra:)) tabi anlatışına koptuk hepimiz..
bir arkadaşımızda elbise giymiş altına ince corap giymiş..ee ustunu acması için elbiseyi kople cıkarması lazım..cihazı ayak bileğinede bağladıklarından corabıda cıkarması lazım..kız sade dantelli donuyla kalmış bari işi bitirseydiniz diye güldük durduk...
yani kızlar adam bugün 50 bayanın memesini gördü..bugün memeler fora günüydü..benim kocamın bu durumdan henuz haberi yok:))hastanede garıp gelmıyor ama şirkette bir komik oldu bu durum...sizede anlatım dedim..
Hoşgeldin canııım,gene bir zor isimli arkadaşla tanıştıkKutluhan Atilla
evet halen emiyor ve hiç bırakmaya niyeti yok çok düşkün emmeye
hayır çalışmıyorum şu an için evdeyim
bebiş elinden gelse sabaha kadar oturacak zorla uyutuyorum uyusa da saat başı kalkıyor
evet saçı var ama yakında kel olabilir keselim diyoruz terletiyor çok
Bu arada hoşgeldin diyen tüm hanımlara çok teşekkür ederim. Çok duygulandım valla ağlayabilirim şu an. Çok sıcak bir karşılama oldu bu. Çok teşekkürler.
Canim hosgeldinSeni tanidigima cok mutluyum burda gordugume de ayri bir mutlu oldum.Arkadaslarimin, sorularina ictenlikle cvp verecegini biliyorum! umarim bundan sonra surekli goruruz seni burda.Kocaman optum badem gozlum ile seni
assolistimiz gelmiş ama daha gece kuşları gelmemiş
pınarda senin memleket neresi canım..
bizim burda her bir laf var agzın açık kalır
kuzzulkurt,
bezzeka yalaya çehreni:)
mostura,
mele vermeye seye
say say bitmez
canım dişinde kocaman çokolota var bir dil at gider
buarada o cekilen dişini al gel resmini cekte canavar dişi bizde görelim
adı cok gecti tanışmamak olmaz sonra vurursun totosuna tekmeyi
Kızlaaar bebeğim için yapmış olduğunuz o güzel yorumlar için çok teşekkür ederim hepinizede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?