Canım mailindeler
Aşkolsun Plannercım,,daha güzellerini yaparsın senbenimki fabrikasyon oldu biraz malum kuzularımız çok Ama çokta güzel oldu hepsi walla
ne güzel de hatırlarımız oldu ama
çok güzel oldu gerçekten canım ya ellerine sağlık tekrar, buarada büyüyünce bizim minnoşlar arkadaş falan olurlarsa diş buğdayı resimlerinden olayı çözüp kk bağlantısını kurarlarmış şaka gibiimesela zeyno bana derki;" anne mira'nın resimlerinde gördümde diş buğdayındaki kürdan vb. logolarımız çokk benziyor nasıl tesadüf dimi ama anneee" evet kızım çünkü siz kk kardeşisiniz
Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün giremedim hepinizi çok özledim
Bu cumartesi bestenin diş buğdayını yapıcam(Dişi çıkalı 2 ay olsa da))
Hazırlıklarım bitti sayılır. Burada bi fotoğrafçı arkadaşım var magnet için taslak hazırladı. Bir yerde bastıracak.
Doğum gününde magnet, diş buğdayında magnet görgüsüz gibi mi oldu bilmiyorum ama içime çok sindi.
Sizi seviyorum şekerler
:)) ordan her geçtiginde aklına gelirim artık:))
eger ordan canın bişeyler çakerse böyle konuş sana indirim yapsınlar,
''kolay gelsin cigerim oruk nanca ya aşür nanca...
bre sizde amma pahalı satonuz keni bir parça indirim yapın gözünü sevdigim
hemşeriyik yo ho''
emin ol bedavaya yemek yersin
makarna buraya degilde bana yöresel canım..valla söyle canın çektiyse sanada
bir makarna suyu koyup geliyim şekerim:))
Bu konusmalara ne denir bilmiyorum lehce mi, sife mi yoksam ne ise..ama ben cok sevdim sizin memleketin havasini..bende hatay li biri ile karsilarsin aklimda olsun, ona bir cigerim diyim sonra da patlatayim bir kac kelime :)) bakalim
Makarna suyu yoreselmidir bilmem ama benim temel gidam :)) saygi duyuyorum makarnaya :))
BABYCEREN bebişlerimiz aynı tarihte doğmuş ne mutluÇağla'ya maşallah topiğin en hareketli bebeklerinden yakında yürüyo haberlerini alırız inşallah. Dişin yine kalmış geçmiş olsun canım. Diş ağrısıyla bile bu kadar neşeli olman süper valla bayılıyorum sana
MELEĞİM Mahirin dudaklarını çok beğeniyorum bennnn çenesinde de gamze var ya Allahım deli oluyorummm
KIZLAR ÇOK İŞİM VAR YAA BANA DUA EDİN CUMAYA ÇOK ÖENMLİ BİR RAPOR YETİŞTİRMEM LAZIM
EKİPTE BU İŞİ YAPAN İLK KİŞİ OLACAĞIM VE BİR DE PATENT BAŞVURUSU YAPABİLİRSEM TADINDAN YENMİCEKKK[/B]
merabalar nasılsınız efendim:))
doktordan geliyorum ve yine dişim çekilmedi
perşembeye tekrar randevu aldım..bıktım ya..agrıyan dişe müdahale edemezmiş vay vay vayyyy
keşke devlet hastanesine gitseydim,bana sormadan agrıyan agrımayan bütün dişlerimi çekerlerdi:)
dişler vadisine döndü benim durumum..ölmeyen diş sinemalarda:))
zamk gibi yapıştı...
bugün biraz gerginim,gece dişimin agrısından yatamadım..birde eşimin horlama sesinden
eşimin horlamasına çağla bile uyandı..bende eşimi tekmelemekten sinir oldum..
en son dayanamadım dedim kalk git yeter hem kızı yatırmıyosun hem dişim agırıyo,geliyolar haaaa dedim:))
adam gitti salonda uyudu:)
işte böyle moralim bozuk..
varmı bana yan bakannnnn
dünkü güzel mi güzel, tatlı mı tatlı dilekleriniz için çoookkk amaa çooookkk teşekkür ederim.inş. güzel bir ömür içinde sevdiklerimizle beraber oluruz.
dün sabahtan size yazdıktan sonra acayip bir yoğunluk bastırdı. Nefes alamadım diyebilirim. Aslında doğum günlerimizi tatil yapmaları gerekir.Sizce de mantıklı değil mi? Ehehehhhh :=)
Dün akşamım güzeldi. Bana bişeyler çaktıran küçük kaynım olmasaydı daha sürpriz olacaktı.kardeşim,eşi,bebekleri,teyze kızım,eşim,ben,kuşum,kaynımla beraber bir doğum günü kutladık.kız kardeşim güzel bir ayakkabı almış,topuklu.2 yıldır topuklu ayakkabı giymiyordum.Bugün giydim.Alışamadım ama süreç lazım.Eşim telefon almış bekliyordum zaten. Ama son anda bikaç gün önce alamayacam demişti ben de plates topu istiyordum onu alır diye düşünüyordum.Sırada benim hediyem deyince plates topu aldın değil mi dedim.Al bakalım topunu dedi.telefon kutusunu bıraktı kucağıma.eheehhh.Dilimden plates topu düşmedi.sanırım onu da alacak bana:=))d.günü pastamdan yemiş miyimdir sizce?evet yedim.1 dilim kadarcık.öyle kalın falan değildi.:=) ama sabah kendimi 100 gr almış olarak gördüm.yeşil çayı bu aralar içemiyorum.gidip alamamaktan.gerçekten çok önemli bugüne bugün 2 ay 9 günde 13 kilo verdiiimmm….Evet verdimm…
Ben var ya inanın hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.Sanal manal olabilir ama gerçek hayattan daha gerçek arkadaşlar olduğunuzun farkındayım.iş yerimdeki sahte yüzleri düşünürsek…İnşallah reelde de görüşmelerimiz gerçekleşir,kopmadan arkadaşlıklarımız yıllarca sürer.
Hepinizi çok öpüyorum şekerler….
Eki Görüntüle 636670
canıımmmm arkadaşşlaarımmmm be niii ii immmm (yalan dünya tülay ın sesi ile düşünün)
ayyy 3 gün uğramayınca yıllardır uğramyormuş gibi hisse kapılıyorum vallla
napıyorsunuzz bacılar iyisiniz inşallah kuzularımız da bomba gibidir inşallah
son sayfaya göz attım nagihan ın doğum günüymüş mutlu yılların olsun sevdiklerinle canım
çağla yürümeye niyetliymiş maşallah fıstığa forumun ilk yürüyeni olacak muhtemel
meleğim foto eklemiş ilk fırsatta bakacağım
mybabylove okişe de geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız kombi meselesini
e kızzlar daha daha nasılsınız
biizde çok şükür bir yaramazlık yok cumartesi bebek mevlidine gittik sinemise okadar hazırlık yaptım yoğurdu çorbası kaşığı tabağı önlüğü bisküvisi
meyvesi püresi derkenannaaaamm 1 kaşık yemez mi insan ya hatır için resmen yemedi emmedi etrafı seyretmekten uyumadı
benim kızım meraklımı olacak acaba meraktan yemeden içmeden kesiliyo
düzeni bozulmaya gelmiyo yaaa
günaydınn herkeseee
ne güzel güneşli bir gün, bahar gelse artık, kuzularımız yürüse birlikte parka gitsekkksabah sabah bir iş günündeki bu hayalperest halimi güneşli havaya verin şekerlerrr hepimiz için güzel bir gün olsun inşşş bakalımm geçmiş ne durumdaa
İmdaaatttt.
4 dişimiz var ama sıpa fena diş gıcırdatıyor.Hiç dayanamıyorum o sese yaa
Birde sanki gözümün içine baka baka inadına yapıyor :))
Kızlar yurtdışında pampers (prima) 4 + kullandım.Arka kısmı daha yüksek olduğu için kakanın dışarı çıkmasını oldukça engelliyor.Memnun kaldım anlayacağınız ve dün metroya bez stoklamak için gittim.
4 + aldığımı düşünerek 4 maxi almışım,yani gitmeden önce kullandığım bez numarası.Bundanda memnundum ama bezi 2 aylık toplu aldığım için tereddütte kaldım şimdi.Evet bu bez hala oluyor ama 2-3 hafta sonra ihtiyacımı karşılamazsa ?
Şuan hala 4 numara kullanan anneler bebişleriniz kaç kilo?
mybabylove,babyceren,beykoz,annezeynep,turuncu,yavrukedi,planer canlarım hepinize çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için...
kızlar ya biraz önce bir arkadasımı aradım kızı martta 2 yaşına girecek ve 17 kiloymuş..onlar 9-36 kilo almışlar napim zadacım diyo bizimki şimdiden 17 kilo o yuzden bole aldık..iice kafam karıştı yani..gerçi bizim kız minyon ama aniden kilo alıp 17 kilo olurmu 2 yasına kdr bılemedım..
annezeynepcim cnm kafa şişirmek ne demek Allah razı olsun araştırıyosun birsürü bilgi topluyosun bizimlede paylaşıyosun cnm..dediklerini dikkate alıp tekrar bir araştırma yapıcam cnm..
turuncum ben daha oncede yazdığım gibi tobi hem fiyat hem kalıte acısından cok hosuma gıttı..mağazada adama monte ettırdım gercekten sımsıkı oldu Adada ıcınde cok mutluydu ancak biz çift araç kullanacak olmamızdan dolayı herseferınde kemerle ugrasmak zor olur gibi geliyor bu yüzden isofix olması daha pratıklık olacak bizde..ama yınede belli olmaz heran tobi alabilirim çünkü bütçeme uygun iyi bir koltuk...oturma yeride diğer incelediklerime göre genişti...
römer zaten kalitesi belli..
beykozcum sen chicconun hangisini kullanıyosun tatlım güle güle kullansın paşacık...
nereye kayboldunuz yaw:44:
çok yoğunum be ya...çooookkkk.yarım saat kendime müsade ettim.
kızlar 2 gün önce göğsümden süt aktı.malum bizim süt olayımız bitmişti.neden geldi ki 2 ay sonra acep?yaren nur'a verdim mememi.çok hoşuna gitti.unutmamış kuzum.saldırdı ve fena ısırdı koparacaktı sanki.ama çok zevkli şeydi şu emzirme olayı keşke bitmeyeydi.neyse nasip bu kadarmış...
bu arada annem iyiydi ama şuan hastanede başı çok ağrıyor malum kafasını çarpmıştı.tomografi çekilecek.dua edin lütfen birşey çıkmasın diye.ağrıdan duramıyorum diyor.Rabbim şifa versin...
melegimmm canım yarın ayın 20 si senin scan vardı sanırım..
canım benim inşallah birşey çıkmayacak dua edecez sana tatlım sende pozitif ol tamam mı..
ne zaman sonuçları çıkacak hemen yarınmı..bize haber ver tamam mı..
şimdi misafirim gelecek kaçıyorum inşallah fazla oturmazlar
erken kalkarlarsa gelirim yineöptüm
melegim benimde çenemde gamze var resmime bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?