2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım mailindeler

Aşkolsun Plannercım,,daha güzellerini yaparsın sen benimki fabrikasyon oldu biraz malum kuzularımız çok Ama çokta güzel oldu hepsi walla
ne güzel de hatırlarımız oldu ama

çok güzel oldu gerçekten canım ya ellerine sağlık tekrar, buarada büyüyünce bizim minnoşlar arkadaş falan olurlarsa diş buğdayı resimlerinden olayı çözüp kk bağlantısını kurarlarmış şaka gibii mesela zeyno bana derki;" anne mira'nın resimlerinde gördümde diş buğdayındaki kürdan vb. logolarımız çokk benziyor nasıl tesadüf dimi ama anneee" evet kızım çünkü siz kk kardeşisiniz

PLANNER canım arkadaşım çok teşekkür ederim çok incesin. Hazırlıkları tamamladım sayılır canım, öpüyorum seni ve zeynoyu

ZADA ada'nın 10.ayı hayırlı olsun canım. EKG olayına koptum

TURUNCU ben besteye makarna ve pilav veriyorum canım(dr önerisiyle) severek yiyo. Beste de 8.5 kilo biz prima'nın 4 numarasını kullanıyoruz canım. Valla Beste'nin de hiç emeklemeye niyeti yok sürekli ellerini kaldırıyor beni ayağa kaldırın diye. Sürekli sıralamak istiyo. Emeklemeden yürüyecek sanırım.

BABYCEREN bebişlerimiz aynı tarihte doğmuş ne mutlu Çağla'ya maşallah topiğin en hareketli bebeklerinden yakında yürüyo haberlerini alırız inşallah. Dişin yine kalmış geçmiş olsun canım. Diş ağrısıyla bile bu kadar neşeli olman süper valla bayılıyorum sana

ZEYNEP Çok düşüncelisin arkadaşım bu kadar yoğunlukta bile yardım ederiz demen ne kadar ince bi insan olduğunun kanıtı. Ben fotolu magnet yaptırmaya karar verdim canım 2 günde teslim edecekler. Ayrıca KV lere sinir oldum biz de böyle insanlara fikirsiz derler. Gerçekten çok anlayışsızlarmış destek olacakları yerde köstek oluyolar.

ÇİÇEK güzel sözlerin için çok teşekkür ederim tatlım seni seviyorum masalı kokulu kokulu öpüyorum

AZRAECE küçüklük fotona bayıldım çok tatlısın ama ecoş sanki sana benzemiyor gibi şekerim.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.(İsimlerinizi unuttum)

MUTLU ANNE eşin benimkine çok benziyo canım o da saçma sapan şeyler yapıyo çocuğa ama benim kızım da bayılıyo babaya(nankör evlat)

PINARDA doğumda yaşadıklarına çok üzüldüm Allah o hemşireyi bildiği gibi yapsın

SİYAHLALE tuanaya geçmiş olsun canım. Aynı durumu geçen hafta da beste yaşadı önce bi şok oldu sonra bastı zılgıtı böyle böyle büyüyecekler ama dediğin gibi ana yüreği işte insan bi tuhaf oluyo.

NAGİHAN doğum günün kutlu olsun tatlım. Ayrıca Hürrem saç modelinde hayırlı olsun. Güzel anneye ne yapsa yakışır.(Annen için de dua ediyorum canım umarım eski sağılığına kavuşur)

MELEĞİM en kısa zamanda mahirimin fotolarına bakıcam

İnşallah kimseyi unutmamışımdır öpüyorum hepinizi

Ne guzel olur ama kk kardesleri..ins buyuduklerinde de hep beraber olurlar bizler gibi tanis ve ayni zaman kenetlenmis..cok isterim valla evlenme donemlerine kadar sizlerle halan sohbet ediyor olmayi..

Cnm bizde seni cok ozuyoruz..bakiyorumda herkesde bir yavaslama var pitir pitir dokuluyoruz resmen..canlanmamiz lazim ama nasil ehuheuhe malum artik kimseye zaman yetmez oldu.gittikcede oyle olmaya devam edicek kanimca..yinede ne olur olsun her buldugum firsatta bende herkes gibi gelmeye calisiyorum, umarim ilerleyen gunlerde daha cok zamanimiz.
Dis bugdayi icin simdiden kolay gelsin cnm, hayirli olsun ins..Beste acep neyi secicek merak ettim bak
Magnet bence guzel fikir hem kaliciligida cok o yuzden secimin harika olmus.. her ikisinde de vermende sorun olmaz..

Bu konusmalara ne denir bilmiyorum lehce mi, sife mi yoksam ne ise..ama ben cok sevdim sizin memleketin havasini..bende hatay li biri ile karsilarsin aklimda olsun, ona bir cigerim diyim sonra da patlatayim bir kac kelime :)) bakalim
Makarna suyu yoreselmidir bilmem ama benim temel gidam :)) saygi duyuyorum makarnaya :))

canım şive şive
evet sende birkaç kelime ögrenmelisin yani sonuçta 1 dil daha ögrenmiş oluyosun dimi:)
makarna benimde temel gıdam dır..bende saygı duyuyorum ve önünde egiliyorum

canım evet çok güzel bir tesadüf olmuş:))besteyle çağla aynı gün dogmuşlar:)iyikide dogmuşlar...
neşem yerinde çok şükür ama biran önce kurtulursam şu dişten çok iyi olacak..sol yanım uyuşuyo resmen:)
seni ve güzel kızını öpüyorum

Evt cnm Mahir in gamzesi var, babadan almis velet :)) bende gamze yoksa ne arar ki :))
Kolay gelsin cnm raporunu umarim yetistirirsin..hersey gonlunce olsun

Dis icin cok uzgunum cnm, halan kurtulamamis olman kotu olmus.ins tez vakitte kurtulursun
Benimde esim horluyor ve bizim oglanda cok defa uyaniyor horlamasindan, bende senin gibi tekmeliyorum ama bir yere gitmiyor neymis zaten az uyuyormus sabretmem lazimmis, o gidince bizim zamanimiz varmis uyuyun bol bol diyor..seytan diyorki bantla agzini burnunu sonra her yerini gorsun gununu

Bu mutlu gunun hep daim olsun cnm, fotograftaki gulen yuzleriniz hic solmasin..mutlu kalin, bu arada resim cok guzelmis, bir dahaki dogum gununde kizin artik ikinize sarilmis ve ayakta olur , ne guzel yavrular buyuyorlar ve buyuyeceklerde..
Bizde seni cokkk seviyoruz sekerim, ben sanal oldugumuzu inan biran aklima getirmiyorum daha dogrusu gelmiyor..benim hayatimin bir parcasi burasi bu yuzden reelsiniz her biriniz benim icin,,
Kilo konusundaki azmini tebrik ederim, sonuna kadar devam ettirmeni dilliyorum,

Bizler daha daha iyiyiz cnm senin ve Sinemisin de saglicigina duaciyiz :))
Ben de bir icimi dokuyum dedim bu yuzden ozelikle yazmak istedim..evden bir yere cikacagimiz zaman inanin abartmiyorum sadece cantaya koyacagim seyleri hazirlama bana en az yarim saate patliyor..neler koymuyorumki icine,allahtan canta biraz genis tika basada olsa aliyor..cantada basta termoz var, kaynatilmis ve ilitilmis suyumuz mama icin hazirlaniyor...Bir temiz bos biberon..minik bebek saklama kabinda baby rice, bolmeli olcekli kab icinde mama veya devam sutu, bir muz, bir bebek kasigi bir onluk. bir minik kab yogurt..dolaptan cikarilmis ama zaten ing de disarisi dolap gibi oldugu icin bir sogutucuya ihtiyacim olmuyor..bebe biskuvisi bir paket ne olur ne olmaz diye hepsini yanima aliyorum, bununlarin disinda iki bos minik bebek tabagi..
Ben yazarken yoruldum, nasil birsey bu yaa her disari gitmemizde boyle hazirlaniyoruz bazen disari cikmam gerektiginde sik bu hazirlik yuzunden ayakciklarim geri geri gidiyor :))
Seninde dedigin gibi cnm bu kadar hazirlik yapiyorsun ve bazen bu yaramazlar ya yemiyor yada az yemekle yetiniyorlar..degisik ortam gorunce bizimkininde basi donuyor herhalde..yada oglum kizlari gorunce yemeden icmeden mi kesiliyor neee :))

melegimmm canım yarın ayın 20 si senin scan vardı sanırım..
canım benim inşallah birşey çıkmayacak dua edecez sana tatlım sende pozitif ol tamam mı..
ne zaman sonuçları çıkacak hemen yarınmı..bize haber ver tamam mı..
şimdi misafirim gelecek kaçıyorum inşallah fazla oturmazlar
erken kalkarlarsa gelirim yineöptüm

Ne guzel hayellerin var cnm, icim gitti,ins yurusunlerde beraber her yere gidelim dimi...benim oglan baba ile soyle kostura kostura top oynamaya gitse bende soyle ayak ust uste atsam ve Turk kahvemi yudumlasam sizlerin esligiyle ohhh ne ala olurdu..bak dedim ya icim gitti hayeline simdi bir cok hayelim debresti..yakindir ins o gunlerde

İmdaaatttt.
4 dişimiz var ama sıpa fena diş gıcırdatıyor.Hiç dayanamıyorum o sese yaa
Birde sanki gözümün içine baka baka inadına yapıyor :))

Bizim cnm uste dort ve altta iki toplam 6 disimiz var ..senin dedigin gibi ayni bizimkide dis gicirdatiyor..bende uyuz oluyorum oyle yaptigimda emzigini tikiyorum agzina, baska care bulamadim simdilik mumkun oldugu kadar agzini oyalacak birseyler bulmak lazim..o gun hediye paketinde cikan kurdeleyi sevmisti hafifte sertti onla oylandi bir guzel ve o gun hic dis gicirdatmadi..

4 plus bize buyuk geldi, ben halan 3 kullaniyorum malum oglum daha 9 kilo olmadi bende cok bol oldugunda oglumun poposunda bezin katlanip toparlanmasini istemedigimden simdilik 3 no ile idare ediyoruz..
Burda pampers Active fit 9-20 kg arasinda ve plus..ben pampers baby dry kullaniyorum kilo agirligi 4- 9 kg ben bundan cok memnum kaldim mesela active den daha emici geldi bana, bu kullandigimda sleep layer var extra cok harika, cok hosuma gitti.buyuk ihtimal bizde plus olmayan 4 no ya gecicez yakin zamanda ama suan bir iki hafta daha devam ederim diye dusunuyorum.4 plus ama gercekten cok buyuk geldi bize esim yanlislikla almis ve hatta suan elimde var, nerde ise oglumun vucudunun yarini kapliyacak sekilde :))

canım bunu aldım

canım cok gecmiş olsun inş kötü bişey cıkmaz annen saglıgına kavuşur rabbim yardımcınız olsun

Evt cnm yarin scan im var, ins dualariniz kabul olur ve birsey cikmaz..aslinda korkmuyorda degilim..bu yuzden bugun boyle ne biliyim tuhaf gecti, sanki varla yok arasinda gibiydi..neyse elimden geldigi kadar pozitif dusunmeye calisiyorum..rabbim dermansiz dert vermesin kimseye ins..bu arada hatirlaman ve sorman beni cok mutlu etti, allah razi olsun senden sevgili arkadasim..sonucu buyuk ihtimal yarin az cok ogrenirim en azindan scanda ne gorunurse soylerler veya ben sorarim mutlaka..

Aklima bak sen sorunca sekerimserbetim geldi, acaba nasil oldu,ameliyat nasil gecti iyimi ne yapar cok merak ettim onuda..teli olan arkadaslar arayip sordu iseler bizide haberdar etseler cok iyi olur..
Tatlicadi yani tatlisesim de yok ne olduki gelmedi oda..alla alla..

melegim benimde çenemde gamze var resmime bak

Valla gozumden kacmis gizz ama yakismistir sana..guzel oluyor cenede gamze ben cok severim..hamile iken zaten surekli dua ediyordum cenesinde gamzesi olsun diye cok sukur rabbim kabul ettiEnes te varmiydi bak simdi onuda hatirlayamadim, bende de ne hafiza var yaa..nasil bakiyorsam resimlere artik..goren korlerdenim galiba :))

ben geldim
ama kimse kalmamış
akşam yemekten sonra dedim cevizli kek yapıyım..
hazırladım tam fırına atacakken telefon geldi..arkadaşlar bize gelecekmiş
kahve içmeye dedim tamam gelin..geldiklerinde kek yeniçıkmıştı fırından,
''ay canım benim ne hamaratsın 2 dakkada kek yapmış bize'' dedi
''ne olacak canım siz gelirsinizde ben size kek yapmam mı' dedim

:)) eşim çaktırmadan sırıtıyodu pişmiş kelle gibi:)
ya ne deseydim yok ben size yapmadım siz kekin üstüne geldinizmi, deseydim

neyse gittiler:)çocuklarda uyudu..ee ben ne yapacam burdada kimse yok:)

kendi kendime konuşum bari,sabahkilere ayıp olmasın,bu sayfalar neden boş demesinler:))
çağla bugün lahmacun yedi hoşuna gitti mamm mammmm dedi:)
öglenleri çağlaya kıymalı sebze çorbası yapıyorum ama akşam yemekte ne varsa bizimle
yemesine izin veriyorum büyüdüler artık herşey serbest:)
tabikide bazışeyler hariç...
ee daha daha nasılsınız ziyaretçiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…