2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben Adaya ilk adım ayakkabısı aldım 1 haftadır giydiriyorum.. Ben giydirilmemesi gerektiğini bilmiyordum yanlışmı yapıorum.. Ama sole solım ada hep parmak ucunda yuruyordu ayakkabıyı gıydıgınden berı cok guzel basıyor.. Polaristen aldık diğer ilk adım ayakkabıları gibi ağır değil.. Linkini kopyalım size

Polaris

Cumartesi doktora gıttıgımde bu konuyu sorucam kızlar..

Yoğunluktan giremıyorum cok hepinizi opuyorum.. Yarında toplantım var şimdiden sabah kuşlarına selamlar olsun...
Tatlim bende alicaktim kiza da arkadas alma evde corapla yurusun dedi zaten ayaklarini kaldirip tam anlamiyla adim atamadiklari icin bodoslama bidir bidir gidiyor benim kiz ayakkabi olsa evet guzel basar ama bu seferde takilip dusme ihtimalleri cok yuksek imkan olsa ciplak bastirsak daha saglikli olur

Kızlar ben Adaya ilk adım ayakkabısı aldım 1 haftadır giydiriyorum.. Ben giydirilmemesi gerektiğini bilmiyordum yanlışmı yapıorum.. Ama sole solım ada hep parmak ucunda yuruyordu ayakkabıyı gıydıgınden berı cok guzel basıyor.. Polaristen aldık diğer ilk adım ayakkabıları gibi ağır değil.. Linkini kopyalım size

Polaris

Cumartesi doktora gıttıgımde bu konuyu sorucam kızlar..

Yoğunluktan giremıyorum cok hepinizi opuyorum.. Yarında toplantım var şimdiden sabah kuşlarına selamlar olsun...

Ben ilk adim ayakkabisi aldim, ozel yapim onu yani burun kismi uc kademede egrilebilir seklinde fransiz yapimi orginal..benim okudugum yazilarda oneriliyordu bende ev icinde degilde daha cok disari ciktigimizda giydiriyorum suan ama ilk adimlari attiginda sik giydirmeyi dusunuyorum normalde benim oglana hic ayakkabi giydiremiyordum ama bunun icinde ayagi tam oturuyor simdiden bile etkisini gosterdi bizde..Ekledigim resimlerde hatta ayaginda vardi, merak eden olursa diye soyledim bilginize..

Cnm bende umranıyede oturuyorum.. Sen neresıne tasındın gule gule otur ıns..

Ben tavuğu migroslardan alıyorum orvita yada carrefourdan mudurnunun gdo suz özel besi tavuğundan alıyorum..
Kırmızı etı ise haftalık kasabımdan kuzu incik alıyorum.. 1 inciği 2 ye bolduruyorum.. İyice kaynatıyorum ve sebzelerle pişiriyorum..
İncikte kemik iliğide var kemiğinde suyu cıkıyor ıyı oluyor yani..
Her pazarda mutlaka balık yiyoruz..

cnm ben ümraniye carsiya yakın oturuyorum sen umraniyenin neresindesin ?? bu trafa yakın iyi bir kasap biliyor musun ?? bu arada ümraniye demi çocuk dr un veya onerebilecegin biri var mi ?? sorularla dolu bir cevap oldu ama :-)kusura bakma

evet bütün çocukların motor ayarları farklı oluyo:))zeynonunda motoru süpermiş maşallah ona..
demek daha almadınız evet aslında bizede erken ama hani önceden bilirsem zamanı gelince fazla araştırmam diye düşündüm..
1 ay sonra falan alırımheralde ben..

dedeniz ne güzel sürpriz yapmış ççooook güzel çok düşünceli..
modelini tahmin edebiliyorum ama ilerde miraya çok güzel bir anı olarak kalacak..
bizim kızın ayak numarasını ben bilmiyorum ablasına çektiyse koca ayaklı olacak:))
21 numara evde var denemiştim çok büyük oldu..sanırım 20 yada 19 dur..

kızlar bugun babaannemin bilegi kırılmıs alcıya almışlar eve getirmişler gittim hemen iyiydi çok şükür 1ay alçı kalacakmış üzüldüm yaslı ya kolay kırılıp geç iyileşir inş cabıcak gecer ...
ve akrabalarım geldi ziyarete akrabamdan birinin 3yasında kızı var ve 6dişinin tedaviye ihtiyacı varmış azı dişleri agrı yaptıgı için gitmiş doktora...
doktorda : azılar cürümeye baslamış kanal tedavisi yapalım demiş ...
akrabamda : ya zaten süt dişleri degilmi??? cekelim yenisi gelsin demiş...
doktorda : onlar 12yasına dogru gelir ozamanda damakları kayar dişler yamuk cıkar demiş.
bide dişi cıkan yada henüz cıkmamıs olanlar ılık karbonatlı suyla dişleri ve damagı ovun demiş.
dişleri olmasada damagını tülbentle karbonatlı suya batırıp ovun bu cıkan dişlerin beyaz ve saglam olmasını saglıyormus.
bide agızdaki bakterileri öldürüyormus ben denicem...
ve aynı akrabam ilk adım ayakkabısı pedipedin ayakkabısı cok iyi dedi hollywood ünlüleri bile bunlardan kullanıyor dedi bende pediped magazasına gidiyorum ayagıına denetiyorum dedi baktım hangi numara ayagına tam oldu onu internetten alıyorum hem daha ucuz internette dedi
bide stirtrayttı sanırım bu markayı önerdi.
ikisini kullanıyorum cok memnunum dedi pediped hem agırda degil bükülüyor saglam ayakkabı diyor bende alıp denicem ama önce magazasından bakmalıyım kullanan varmı ???

kızlar selam...bişey sormak istiyorum...yaman ateşli diştendir dedik ama doktorumuz kan ve idrar tahlili istedi...kanda enfeksiyon çıkmış biraz...idrarıda henüz becerip veremedik...bize zinnat diye bir ilaç yazmış...kullanan var mı...antibiyotik galiba bende ezelden ilaca antibiyotiğe kılım...huzursuzlanıyorum ne bileyim...ne dersiniz...hadi fikir verin bana...

Gecmis olsun cnm, eger enfeksiyonel bir durum varsa bence mutlaka antibiotik kullanmalisin..yoksa allah gostermesin daha kotuye gidebilir durum..

Kizlar sekerim serbetim in ameliyati uc ay kadar ertelenmis egzersiz ve diyet programi vermis dr bilgilendireyim dedim soranlar olursa diye
yaaa birde birsey soracam ben yaaa sizin bebislerde yemeklerini agizlarinda tutuyorlar miiiiii:44:ay okis hanim uc dort gundur agzinda tutuyor abartmiyorum yutmasi icin minimum 2-3 dk bekliyorum onceden hemen yer kalkardik simdi oooooooo dakikalarimi aliyor yemek yemesi gerci sindire sindire iyi oluyorda ben sıkiliyorum yaaaa:ssz:

Benim oglanda agzinda tutmaya basladi ama bir iki hafta oncesinden itibaren..bunlarin geneleksel ve agiz birligi yapmis gibi hepsinde olan adetleri var galiba..bakiyorumda biri basladimi hemen digerleride gerisinden teker teker geliyor :))

ben Migros'tan Orvital alıyorum ama mümkün olduğunca tavuk yedirmeden et ve balıkla takviye ediyorum canım
güle güle oturun İstanbul'da :)

tatlım sana şöyle söyleyeyim bugüne dek hiç kendileri biz gidiyoruz deyip gitmedi
hep biz bir şekilde kah kızın seni özlemiş istersen onu yalnız bırakma kah bzim haftaya yoğunluğumuz var vs
yani geldi mi gitmeye hiç niyetleri olmuyor
sadece mevlidde kavga edince tası tarağı toplayıp gittiler

bu sefer için eşim ne der bilmiyorum ama annemin biz demedikçe bizde kalacağından emin,im
kendi ailem bile olsa burun buruna sıkılıyorum ben
evde 2 kişiydik 4 kişi olduk eve gidiyorum yorgun argın ayağımı uzatıp yatamıyorum
neyse ya kafanızı şişirdim

BEYKOZUM BİZ GEÇEN AY HANGİ GÜN REGLİ OLMUŞTUK??

ben 19ocakta oldum canım şimdi reglyim 17sinde oldum düzene girdim 2 aydır cok mutluyum sen hala olmadınmı ne hayır olamaz ne hamilemisİn yoksa bana ne ne ne oldu böyle kızzz acil cvp :9:

kızlar bugun babaannemin bilegi kırılmıs alcıya almışlar eve getirmişler gittim hemen iyiydi çok şükür 1ay alçı kalacakmış üzüldüm yaslı ya kolay kırılıp geç iyileşir inş cabıcak gecer ...
ve akrabalarım geldi ziyarete akrabamdan birinin 3yasında kızı var ve 6dişinin tedaviye ihtiyacı varmış azı dişleri agrı yaptıgı için gitmiş doktora...
doktorda : onlar 12yasına dogru gelir ozamanda damakları kayar dişler yamuk cıkar demiş.
bide dişi cıkan yada henüz cıkmamıs olanlar ılık karbonatlı suyla dişleri ve damagı ovun demiş.
dişleri olmasada damagını tülbentle karbonatlı suya batırıp ovun bu cıkan dişlerin beyaz ve saglam olmasını saglıyormus.
ve aynı akrabam ilk adım ayakkabısı pedipedin ayakkabısı cok iyi dedi hollywood ünlüleri bile bunlardan kullanıyor dedi bende pediped magazasına gidiyorum ayagıına denetiyorum dedi baktım hangi numara ayagına tam oldu onu internetten alıyorum hem daha ucuz internette dedi
ikisini kullanıyorum cok memnunum dedi pediped hem agırda degil bükülüyor saglam ayakkabı diyor bende alıp denicem ama önce magazasından bakmalıyım kullanan varmı ???

Ayy kiyamam cok uzuldum, bilegini nasil kirilmis dusmus mu ...zor yaslalilik allah sabir versin..umarim hemen iyilesir..
Bende disleri elimle arada bir bebe macunu ile temizliyorum,
Karbonati duymamistim..en son minikken agzi beyazlamisti az o zaman gazli bezle temizlerken kullanmistim dili icin..denemek lazim
Ilk adim ayakkabimizi ben internetten aldim, benim oglanin ayaklari halen cok minik bu yuzden en kucuk no bile az buyuk ama zaten yurumesi gelene kadar ancak buyur :34:

kızlar ekşisözlükte kadınlar kulübu hakkında yazıları okudumda biraz şaşırdım:)
dişardan okuyanlar için çok tuhaf geliyormuş burdaki konuşulanlar,özellikle canım,cicim,
şekerim gibi laflar:))
ha bide kaynana ve kayınbaba yerine kullanılan kv ve kp kısaltmaları..ne tuhafmış:)
genelde bir derdim var ve kadınsal sorunlarla ilgili bölümler dikkat çekiyo sanırım..
en ilgincide üyelerin yüzde 20 si bayan kullanıcı adı almış erkeklerden oluşuyomuş:52::52:
erkek olan varsa açıklasın hemen:1:
indirin pantolonları:1::1:

Kız sen cok yasa emi yıne guldurdun gece gece beni...
Caglanın motor gelısımıde cok gusel annesi maşşallah kızımıza...

Tatlim bende alicaktim kiza da arkadas alma evde corapla yurusun dedi zaten ayaklarini kaldirip tam anlamiyla adim atamadiklari icin bodoslama bidir bidir gidiyor benim kiz ayakkabi olsa evet guzel basar ama bu seferde takilip dusme ihtimalleri cok yuksek imkan olsa ciplak bastirsak daha saglikli olur

Cnm şimdiye kdr bir tehlike yasamadık ayakkabıdan dolayı ama olumsuz bır yönü varsa tabiki giydirmem.. En ıısı c.tesiye kdr gıydırmıyım doktora sorar sızede solerım hayatım.. Cok öptüm okişimi yeni resimlerde koy annesi.. Özledik kızımızı

Ben ilk adim ayakkabisi aldim, ozel yapim onu yani burun kismi uc kademede egrilebilir seklinde fransiz yapimi orginal..benim okudugum yazilarda oneriliyordu bende ev icinde degilde daha cok disari ciktigimizda giydiriyorum suan ama ilk adimlari attiginda sik giydirmeyi dusunuyorum normalde benim oglana hic ayakkabi giydiremiyordum ama bunun icinde ayagi tam oturuyor simdiden bile etkisini gosterdi bizde..Ekledigim resimlerde hatta ayaginda vardi, merak eden olursa diye soyledim bilginize..

Cnm gule gule gıysın mahır paşam ayakkabılarını.. Ben hıc bılmıordum gıydırılmıcenı arastrcam cnm.. Scan sonuclarıda ıns. Olumlu cıkar meleğim kötü bişey cıkmaz cok optum..

cnm ben ümraniye carsiya yakın oturuyorum sen umraniyenin neresindesin ?? bu trafa yakın iyi bir kasap biliyor musun ?? bu arada ümraniye demi çocuk dr un veya onerebilecegin biri var mi ?? sorularla dolu bir cevap oldu ama :-)kusura bakma

Cnm bende sondurakta oturuyorum.. Cnm carsıda eskı ıgdasın yenı park alanın karsısında fınans bank var bankanın yanından asagıya araca kapalı bir sokak ıner.. O sokagın tam ortasında bır kasap var adını hatrlayamadım ama eti cok gusel ve taze oluyor aklında olsun cnm oraya bakabılırsın..

Doktorum dogumdan beri gıttıgımız doktorumuz göstepede hastane adı ve doktor adını ozelden yazarım cnm.. Yalnız bızım özel saglık sıgortamız olmadıgı ıcın muayene ucretı bıraz tuzluya gelıyor..Umarım yardımcı olabılmısımdır öptüm..

beykozum babaannen için çok üzüldüm..el bilegimi ayak bilegimi?
ikiside zordur ama ayaksa daha zor sanki..
benim kızım 4 yaşında ve agzında 1 tane çürük var...köpek dişi..
ben bu aralar süreklidoktorda oldugum için doktorada sordum..
doktor dediki aslında tedavi edilmesi oraya dolgu yapılması lazım ama bizim aletler
büyük oldugu için kızın sesinden bile korkar..
dedim tabikide asla durmaz..
o yüzden yapacak birşey yok kendiliginden düşmesini bekleyecez...
3 yaşındaki çocukta durmayacaktır ve öyle durumlarda narkoz altında tedavi ediliyor...

ayakkabı için bende araştıracam en saglıklısı hangisiyse onu alırım..
dedigin markalarada bir göz atıyım..:54:

Kizlar sekerim serbetim in ameliyati uc ay kadar ertelenmis egzersiz ve diyet programi vermis dr bilgilendireyim dedim soranlar olursa diye
yaaa birde birsey soracam ben yaaa sizin bebislerde yemeklerini agizlarinda tutuyorlar miiiiii:44:ay okis hanim uc dort gundur agzinda tutuyor abartmiyorum yutmasi icin minimum 2-3 dk bekliyorum onceden hemen yer kalkardik simdi oooooooo dakikalarimi aliyor yemek yemesi gerci sindire sindire iyi oluyorda ben sıkiliyorum yaaaa:ssz:

canım benim eneste tutuyor cenesiyle azcık oynuyorum yiyor yada ilgilenmiyor gibi yapıyorum bakıyor yavas yavas yutuyor canım özellikle doyunca daha fazla yemek istemediginde yapıyor enes pasa :23:

aynen bizim kısçede öyle meleğim birde minibüs şöforu gibi sola kayıp kolunu mama sandalyesinin dışına atmak sureti ile
salih abi bana bi yolluk yap demediği kalıyo :60::60: bu anınn fotosu var paylaşmaya çalışacağım işyerinden foto paylşamıyorum :19:

Sinemisin soforlugunu yiyim ben, annesi ona birde soyle el kornasi al tam olsun :)).ne sekerler yaa , cnm resimlerini dort gozle bekliyorum haberin ola..

canım valla bazen benim zeynomda izlemek yerine tepeme tırmanmaya çalışıyor yanii:1: çok enerjik ve aktifler buaralar oyuzden birşeye odaklanmakta güçlük çekiyorlar sanırım normaldir, kayracık biraz daha başına buyruk demekki bay bay, alkış, cici bunlarla işi yok yakışıklının yaramazlık peşinde yani:9: yerim ben onu, kızlar biraz daha meraklı oluyor sanırım bu konuda mesela dün annem köfte yapmış akşama, zeynoyu mama sandalyesine oturtmuş kendide masada köfte yapıyormuş, ellerini birbirine vuruyor ya köfte yapmak için, bakmış her yaptığında zeynoda aynısı yapıyor annem gülmekten kopmuş tabi hemen beni aradı zeyno size köfte yapıyor akşama diye, akşam gittik eve zeynepp hadi köfte yap annem diyorum hemen köfte yapar gibi ellerini birbirine vuruyor bütün akşamımız buna gülmekle geçti nezman ne yapacakları belli olmuyor bu miniklerinnn:16:

Vay be analar ne hamarat kizceler doguruyor demek..Bayildim Zeyno nun kofte yapmasina Masallah subhanallah..tabii senide tebrik ederim boyle guzel bir beceriyi Zeynep Ada ya kazandirdigin icin cnm..Cok hosuma gitti yalniz demeden edemedim:34:

Beykozum babannene cok gecmıs olsun cok uzuldum tatlım ya.. Hay allah..

Akrabanın kızı içinse sakın cektırmesınler.. Sut dısler cekılınce yerıne yenısı cıkmayabılıyor.. Benım yangemın 4 yasında cektırmısler yerıne yenısı gelmemıs.. Doktorun dedıgı gıbı ya kanal tedavı yada olabılıyorsa dolgu yapsınlar.. Biraz pahalı oluyor cocuklarda bayılttıkları ıcın ama cocugun dışi gelmemei ihtimaline değer diyorum...

Kız sen cok yasa emi yıne guldurdun gece gece beni...
Caglanın motor gelısımıde cok gusel annesi maşşallah kızımıza...
.
:1::1:
senin tecrübende var önce sen indir pantolonu bakıyım:)))
ekg çekilirken gülüyodun bakıyım şimdide gülecenmi:1::1:

teşekkür ederim canım motorumuzu herkes begendi mutluyum:))

TATLICADI canım geçmiş olsun tarık buğra yaramazlıklara devam ediyor yani, allah korusun ya iyice tehlike saçmaya başladı bu kuzularrr:20:

MELEĞİM canım bugün hastaneye gidecekmişsin hadı güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canımmm:16:
kızlar bu mama sandalyesinde arkaya kendini atmam suretiyle mama sandalyesini devirmeye teşebbüs olayını zeynoda 5 aylıktan beri yapıyor, halada mama sandalyesinde çok kaldığında ve sıkıldığında yada oturmak istemediğinde yapıyor sıkıysa almayın diyor yanii:1: sağlam bir mama sandalyesi olmasa çoktan yere kapaklanmıştı sandalyeyle birlikte ne güçlüler ama şaşırıyorumm:53:

Sagol cnm, ins iyi haber olur..
Bizim oglanin mama sandelyesinde ki durumda 6 aylik iken basladi ve suan cok ilertmis durumda nerde ise bir metre kadar kendini ite ite ilerliyor..sanki araba suruyor beyimiz..Sinemis gibi oglumda `:)) sikildiklarinda yaptiklari dogru

Hayırlı olsun yeni dişeriniz canım:emir_bebek:

Selam kızlar,,aynı dertlerden muzdaribiz çook yaramaz oldu kızım,dun gece yatağına dikilip korkulugunu oyle bir salladı ki gece gece yüreğime iniyordu,,artık uyanınca ağlamak
yerine bunu yapıyor,çok korkuyorum ya..Mızmızlandi diye odasına pratik bir yer yatagim var onu actım ve yanıma yatırdım,,bi ara içim geçmiş gelen ses gümmmm:14:
Yer yatagından!!kafalama parkeye çakmış burnunu o kadar ağladı ki...burnunun bi kenarı morardı,,4-6 nobetine gectik tabi hemen buzlar...oyalamalar..uff
sabah sadece biraz kırmızılık biraz morarma vardı,,Allah beterinden korusun:nazar:...Eşimin de her kötü şeyi benden bilmesi cabası...

Herkes için güzel bir gün diliyorum,,Allah'ım yavrularımızı kötülüklerden korusun..

Birde Hejar'ı merak ediyorum???

Gecmis olsun cnm, yer yatagi hava yatagi bunlara ne yatagi olursa olsun dusmeye programlilar...umarim son olur diyorum baskada elden birsey gelmiyor malasef ..ben artik az zararli dusmeler olsun diye teselli ediyorum kendimi cunku mutlaka kafa kol bacak bir sekilde bir gun icinde bir yerleri inciniyor..Dua icin Amin cnm, ins

:1::1:
senin tecrübende var önce sen indir pantolonu bakıyım:)))
ekg çekilirken gülüyodun bakıyım şimdide gülecenmi:1::1:

teşekkür ederim canım motorumuzu herkes begendi mutluyum:))

Valla beni nagiş lillac ve beykoz gorduler.. Memelerimizden anladık erkek olmadığımızı.. Sen indir bakalım gönülün annesini göndercez baksın:)))

Valla beni nagiş lillac ve beykoz gorduler.. Memelerimizden anladık erkek olmadığımızı.. Sen indir bakalım gönülün annesini göndercez baksın:)))

$=_iso-8859-9_Q_Pantolonunu_=C7ok_Sevdim_=C7=FDkar_Onu_Bebe=F0im-751447.webp $zndgc[1].webp
:))
gönder canım hem tanışmış oluruz ne güzel olur valla:))
pantolonlarla bide resim çekiliriz:)

Ayy kiyamam cok uzuldum, bilegini nasil kirilmis dusmus mu ...zor yaslalilik allah sabir versin..umarim hemen iyilesir..
Bende disleri elimle arada bir bebe macunu ile temizliyorum,
Karbonati duymamistim..en son minikken agzi beyazlamisti az o zaman gazli bezle temizlerken kullanmistim dili icin..denemek lazim
Ilk adim ayakkabimizi ben internetten aldim, benim oglanin ayaklari halen cok minik bu yuzden en kucuk no bile az buyuk ama zaten yurumesi gelene kadar ancak buyur :34:

melegim düşmüs bacakları çizilmiş bileginden kırılmıs
cok canı yanmıs özellikle yerine takmaya calısıp alcıya koyarken dahada yanmıs.
cok saol hayatım gercekten yaslılık cok zor rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin..
ayakbasına baktım güzzel olmus yakısıklımıza bende arastırmalardayım :16:

Son düzenleme:
beykozum babaannen için çok üzüldüm..el bilegimi ayak bilegimi?
ikiside zordur ama ayaksa daha zor sanki..
benim kızım 4 yaşında ve agzında 1 tane çürük var...köpek dişi..
ben bu aralar süreklidoktorda oldugum için doktorada sordum..
doktor dediki aslında tedavi edilmesi oraya dolgu yapılması lazım ama bizim aletler
büyük oldugu için kızın sesinden bile korkar..
dedim tabikide asla durmaz..
o yüzden yapacak birşey yok kendiliginden düşmesini bekleyecez...
3 yaşındaki çocukta durmayacaktır ve öyle durumlarda narkoz altında tedavi ediliyor...

ayakkabı için bende araştıracam en saglıklısı hangisiyse onu alırım..
dedigin markalarada bir göz atıyım..:54:

canım saol el bilegi ayaga göre cok cok iyi ilgin için tesekkür ederim hayatım..
narkoz altında tedavi etcekler annesi öyle dedi yoksa biz bile ürküyoruz onlar dururmu canım :23:

Back
X