2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykozum babannene cok gecmıs olsun cok uzuldum tatlım ya.. Hay allah..

Akrabanın kızı içinse sakın cektırmesınler.. Sut dısler cekılınce yerıne yenısı cıkmayabılıyor.. Benım yangemın 4 yasında cektırmısler yerıne yenısı gelmemıs.. Doktorun dedıgı gıbı ya kanal tedavı yada olabılıyorsa dolgu yapsınlar.. Biraz pahalı oluyor cocuklarda bayılttıkları ıcın ama cocugun dışi gelmemei ihtimaline değer diyorum...

2.5 milyar demişler canım yaptırcak doktorda cekmek istememiş damak bozulmasına neden olur diye ayyy cekilmemesi iyiymiş bizde bilelimde inş sapasaglam saglıklı dişleri olur bebişlerimizin...

Herkese günaydın.Valla ne yalan sölim bende alışkanlık yapmışsınız beni kendinize bağlamışsınız.Meğer sizsiz yapamaz olmuşum.Kaç gündür içimde bi eksiklik.Gelince anladım özlemişim sizi sizinle bi şeyler paylaşmayı.Ne çok şey katıyormuşsunuz bana.Bu yüzden herkese yeniden MERHABA...

günaydın herkese,
kısa bir aradan sonra yine beraberiz. paylaşılarımız ve yardımlaşmalarımız umarım devam eder çünkü ben bu forumdan çok yararlanıyor hem de öğrendiklerimi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. çalışan annelere iyi çalışmalar, evdeki annelere de bebekleriyle mutlu bir gün diliyorum.

bak yine korku aldı beni yine çalışan anneler piyasada yok :44:

elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :92:

herkese günaydın tatlılar :16:

biraz geçmisi okudum ;

yavruların motor gelişimlerinin maşallahı var :nazar: çağla ve tuanayı tebrik eder köfte yapan zeynoyu afiyetle yerim :1:
benim yavrumda sürünme yok sıralama zaten yok itina ile ayakta gezeni gözüne kestirip yalvarır bakışlarla bakar
sonra bir bakmıssın kucağa alınmayacak diye oturttugun yavrun kollarında ağzında bir şarkıyla geziniyor :1:
bende olsam bende yürümem sürünmem arkadaş :1:

meleğim hayırlı haberle dön inşallahh canım benim

beykozcum babannene ve diş problemi yaşayan yavrucağa acil şifalar diliyorum
dişten çok çeken biri olarak yavrularımızın dişleri sağlam olsun diye dua ediyorum:nazar::nazar:

şekerimşerbetimede ACİL şifalar diliyorum bizdende çok selam soyle mybabylove

bugün perşembe ve biz yine perşembe pazarını altüst etmek suretiyle rahatlayacağız. gerçi, tişört vs yığınlarının arasında istediğimizi ararken eşinen tavuklara da benziyoruz ama ne yapalım. bu da bizim hobimiz :)
bu arada İstanbul'da fatih pazarı var, o pazarı da "ölmeden önce görülmesi gereken yerler" listemde 1. sıraya koydum :)

kızlar bugun babaannemin bilegi kırılmıs alcıya almışlar eve getirmişler gittim hemen iyiydi çok şükür 1ay alçı kalacakmış üzüldüm yaslı ya kolay kırılıp geç iyileşir inş cabıcak gecer ...
ve akrabalarım geldi ziyarete akrabamdan birinin 3yasında kızı var ve 6dişinin tedaviye ihtiyacı varmış azı dişleri agrı yaptıgı için gitmiş doktora...
doktorda : azılar cürümeye baslamış kanal tedavisi yapalım demiş ...
akrabamda : ya zaten süt dişleri degilmi??? cekelim yenisi gelsin demiş...
doktorda : onlar 12yasına dogru gelir ozamanda damakları kayar dişler yamuk cıkar demiş.
bide dişi cıkan yada henüz cıkmamıs olanlar ılık karbonatlı suyla dişleri ve damagı ovun demiş.
dişleri olmasada damagını tülbentle karbonatlı suya batırıp ovun bu cıkan dişlerin beyaz ve saglam olmasını saglıyormus.
bide agızdaki bakterileri öldürüyormus ben denicem...
ve aynı akrabam ilk adım ayakkabısı pedipedin ayakkabısı cok iyi dedi hollywood ünlüleri bile bunlardan kullanıyor dedi bende pediped magazasına gidiyorum ayagıına denetiyorum dedi baktım hangi numara ayagına tam oldu onu internetten alıyorum hem daha ucuz internette dedi
bide stirtrayttı sanırım bu markayı önerdi.
ikisini kullanıyorum cok memnunum dedi pediped hem agırda degil bükülüyor saglam ayakkabı diyor bende alıp denicem ama önce magazasından bakmalıyım kullanan varmı ???

Beykozcum babanneye geçmiş olsun canım,,benim çok yakın bir arkadaşım kızına giydiriyor pediped ve çok memnun,,hem modelleri çok güzel hem hafif demişti bana.Onunla başlamış ilk giydirmeye şimdi de devam ediyor.Bende B&G stora da gordum bi avmde,,anam ne modeller vardı,,taşlısı ruganı süperdi:16:Tabi sadeleri de var.

Herkese iyi sabahlar,,günün güzel haberi Elifcan gelmiş:16:Hoşgeldin canım,,güzel kızımız nasıl:emir_bebek:
Babayceren kk yorumları iyiymiş:9:
Mybabylove,,tadını beğenmediklerini ağzında tutuyor olabilir mi bebiş? Makarnayı mevlam nasıl da özene bezene yaratmış ya:9:
Dün gece bende erişte vardı,,kızım yarım kase yedi hemde yogurtsuz falan:nazar:ama yanındaki yemeği yemek istemedi ağzında tuttu durdu,2 lokmayı suyla yutturdum.
Kulaklarınızı çınlattım:emir_bebek:

Herkese güzel bir gün&mutluluk ve huzur diliyorum...

günaydınn sevgili arkadaşlarımmm:16:

yarın cuma yaşasınnn:8: bu sevinçle başlıyorum güne umarım hepimiz için musmutlu bir gün olurrr:54:

bende artık sebzepürelerinin içine koymayı düşünüyorum cnm ancak biran önce almam lazım :1: organikler konusunda senin tecrübene güveniyorum yanlış hatırlamıyorsam sen araştırıyordun :46: internetten organik ürün alışverişini nerden yapıyorsun canım:

canım ben daha çok kartalda kurulan organik pazara giderek kendim seçip alıyorum ama gidemediğim zamanlarda yada bulamadığım ürünlerdede alışveriş yaptığım siteler var burdan yazabiliyormuyuz açık açık bilemedim oyuzden özel msj atıcam sana canım:34:

Kizlar sagolsun dua ve ilgi alakaniz icin..benim olayimda BabyCeren in disi gibi yilan hikayesine dondu resmen..bugun sabah 10:40 randuvum vardi bu yuzden esimde yarim gun izin aldi isten..ben oglani babaya birakip ciktim...neyse burda scan i cogunlukla doktor yapmiyor uzman biri yapip resimleri alir ve doktora gosterilmek uzere rapor edilir..ben yinede scan yapan cinli arkadasa sordum oda bana kotu gibi gozukmedi dedi ama benim birsey soylemem uygun degil doktorunuz iki hafta sonra sizinle gorucek diye beni postaladilar..haftaya Dr ile randuvum var ona bu sonuclar yetisirmi bilmem ama diger testlerin cevaplarini en azindan ogrenicem...adam burda hasta olmaya gorsun valla surunduruyorlar..bu ne yaa resmen neyim oldugunu anlamiyorlar..saka gibi..

meleğim canım bu bile iyi haber bana göre inşş hiçbişeyciğin yok derlerde rahat bir nefes alırsın sen de bizde canım dualarımız seninle arkadaşımmm:16:

Sinemisin soforlugunu yiyim ben, annesi ona birde soyle el kornasi al tam olsun :)).ne sekerler yaa , cnm resimlerini dort gozle bekliyorum haberin ola..

Vay be analar ne hamarat kizceler doguruyor demek..Bayildim Zeyno nun kofte yapmasina Masallah subhanallah..tabii senide tebrik ederim boyle guzel bir beceriyi Zeynep Ada ya kazandirdigin icin cnm..Cok hosuma gitti yalniz demeden edemedim:34:

canım sagolasın:54: kızceyi ben doğurdum ama hamaratlığı bana çekmemiiş:1: annanesini örnek alıyor sanırım kızım yaşadık annesine benzemicek yemek yapmak konusunda inşşş:9: köfteyle başladı işte ışığı gördük sayılır:1::16:

Herkese günaydın.Valla ne yalan sölim bende alışkanlık yapmışsınız beni kendinize bağlamışsınız.Meğer sizsiz yapamaz olmuşum.Kaç gündür içimde bi eksiklik.Gelince anladım özlemişim sizi sizinle bi şeyler paylaşmayı.Ne çok şey katıyormuşsunuz bana.Bu yüzden herkese yeniden MERHABA...

"bu aralar ortalarda görünmüyor. acaba doğum mu yaptı" diye düşünürken, sizi birden karşımızda görmek şaşırttı bizi. böyle giderse doğuma forumdan gideceksiniz :) gerçi ben de suyum geldikten sonra temizlik yapıp, "ben bi doğuma gideyim" diyerekten sek sek sekerekten yürüyerekten gitmiştim. hastanenin arka caddemizde olmasıyla ilgisi olabilir tabi bu durumun :) amaaan uzattım dimi. kısaca: HOŞGELDİNİZ

BEYKOZ canım babanene çok geçmiş olsun, yaşlılık zor allah şifa versin canım, o minik yavrucağada çok üzüldüm ya inş kuzularımızda böyle sorunlar yaşamayız. ayakkabı konusunda pediped iyidir evet benimde listemdeki markalardan, diğeri ise stride rite canım markanın adı, buda benim alacağım ilk ayakkabılardan:)

hoşgeldin canım hamilelik nasıl gidiyor?
fabrikada birkaç hamile var onları gördükçe yeniden hamile kalasım geliyor
bir an önce doğrumak istediklerini hallerinden memnun olmadıklarını gördükçe de üzülüyorum
bence her anın tadını çıkar
hayatın boyunca az sayıda yaşayabileceğin ve çoğu kişiye nasip olmayan, çok özel mucizevi bir olay

hazırlıkların ne alemde? uğurböceğisi temasına devam mı?

PLANNER zeynonun tonton yanaklı bandanalı fotoğraflarını koyup duruyorsun ekrana saldırasım geliyor!!

YAVRUKEDİ ofise gelir gelmez üretime gittim 9aylık hamile halimi gören işçiler şok oldu neredeyse 1 yıldır gitmiyordum özelmişim
dün akşam da 8e kadar çalıştım Ömer beni unutmuş mudur acaba diye düşünmeye başlayıp eve dönerken ağladım
akşam oğlumla doyasıya oynadık

gerçi 5dk daha geç gitsem uyutacaklarmış bir girdim ağzında emzik geziniyor
sadece uyumakta zorlanırsa veriyoruz böyle durup dururken vermiyoruz dedim
bir de ben gelmeden uyutmayın sakın dedim

bak konu yine nereye geldi tabi ki KVVVVVV
sabah birşey unutmuşum eve döndüm kahvaltısını yapmamış evin içinde gezdiriyorlar
onun öğüns aatleri var bir şekilde bu öğünü yemesi lazım diyorum ama neymiş karnı şişmiş zaten
yahu ne yedi de şiş olcak 1 yumurta sarısına kahvaltıyı kapatacak resmen

öğleden sonra yoğurtdu yok maya tutmamış diyorum
e kahvaltısını güzel yapıyor öğlen çorbasını da yiyor akşama sen gelince veriyorsun zaten daha ne diyor
çocuk öğlenden akşama kadar 1 muzla idare edebilirmiş!
sabah sabah sinir etti beni yine ya çok canım sıkılıyor
özünde seviyorum kayınvalidemi yani geçinemesek de benim için değerli biri en başta sevdiğimin annesi ama oğlumla ilgili konularda beni yok sayması çok canımı sıkıyor çok :(

Kizlar sagolsun dua ve ilgi alakaniz icin..benim olayimda BabyCeren in disi gibi yilan hikayesine dondu resmen..bugun sabah 10:40 randuvum vardi bu yuzden esimde yarim gun izin aldi isten..ben oglani babaya birakip ciktim...neyse burda scan i cogunlukla doktor yapmiyor uzman biri yapip resimleri alir ve doktora gosterilmek uzere rapor edilir..ben yinede scan yapan cinli arkadasa sordum oda bana kotu gibi gozukmedi dedi ama benim birsey soylemem uygun degil doktorunuz iki hafta sonra sizinle gorucek diye beni postaladilar..haftaya Dr ile randuvum var ona bu sonuclar yetisirmi bilmem ama diger testlerin cevaplarini en azindan ogrenicem...adam burda hasta olmaya gorsun valla surunduruyorlar..bu ne yaa resmen neyim oldugunu anlamiyorlar..saka gibi..
Aman o çinli arkadaşının ağzı bal yesin canım,,yaşadığın bütün kötü olayların sonucunun tertemiz ve berrak olmasını dilerim..:nazar:

MUTLU ANNE çok geçmiş olsun canım miramız düşmüş çok üzüldüm bebişler büyüyünce işimiz gerçekten çok daha zor umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsınız.
Canım benim sabah kuşum,,gece kuşu mu oldun sen:54:...Çok teşekkür ederim..Mor bir burun ve gözünün dibindeki yara kabuğu kaldı geriye,,geçti sayılır çok şükür.:nazar:
Sen de bizi fazla ihmal etme ama özletme kendini:16:

Beykozcum babanneye geçmiş olsun canım,,benim çok yakın bir arkadaşım kızına giydiriyor pediped ve çok memnun,,hem modelleri çok güzel hem hafif demişti bana.Onunla başlamış ilk giydirmeye şimdi de devam ediyor.Bende B&G stora da gordum bi avmde,,anam ne modeller vardı,,taşlısı ruganı süperdi:16:Tabi sadeleri de var.

Herkese iyi sabahlar,,günün güzel haberi Elifcan gelmiş:16:Hoşgeldin canım,,güzel kızımız nasıl:emir_bebek:
Babayceren kk yorumları iyiymiş:9:
Mybabylove,,tadını beğenmediklerini ağzında tutuyor olabilir mi bebiş? Makarnayı mevlam nasıl da özene bezene yaratmış ya:9:
Dün gece bende erişte vardı,,kızım yarım kase yedi hemde yogurtsuz falan:nazar:ama yanındaki yemeği yemek istemedi ağzında tuttu durdu,2 lokmayı suyla yutturdum.
Kulaklarınızı çınlattım:emir_bebek:

Herkese güzel bir gün&mutluluk ve huzur diliyorum...

Mutlu annem canım benim.Çevreden ve eşimden gelen yoğun istek üzerine, aslında onları kırmamak adına Gönülüm için bir isim daha düşünüyordum.Dedim ki bu Mira ne mühim bi isim ki Mutlu anne gibi profesyonel bi anne bu ismi düşünmüşte dünyalar güzeli kızceğizine layık görmüş bir araştırdım ki ne göreyim Bu kadar anlamlı olan başka bi isim daha görmedim ben nerdeyse her dilde geçiyor Mira ismi ve bulunduğu her dilde bir başka güzel mana.Bayıldım resmen en çok da "Geceleri Yunuslara Rehberlik Eden Yıldız" olan anlamına.Çünkü bu ismi araştırmadan iki gece önce şahane bir rüya gördüm ve işinin ehline tabir ettirdim.Kısmetse ben bir Seyyide doğuruyorum ve Rüyamda yavru yunuslar onu görmeye gelmişti.Sonuç olarak Gönül' e bende Mira ismini uygun buldum ama istemezsen tabii sorun yok Mutluannecim düşnmeye devam ederim.

hoşgeldin canım hamilelik nasıl gidiyor?
fabrikada birkaç hamile var onları gördükçe yeniden hamile kalasım geliyor
bir an önce doğrumak istediklerini hallerinden memnun olmadıklarını gördükçe de üzülüyorum
bence her anın tadını çıkar
hayatın boyunca az sayıda yaşayabileceğin ve çoğu kişiye nasip olmayan, çok özel mucizevi bir olay

hazırlıkların ne alemde? uğurböceğisi temasına devam mı?

PLANNER zeynonun tonton yanaklı bandanalı fotoğraflarını koyup duruyorsun ekrana saldırasım geliyor!!

YAVRUKEDİ ofise gelir gelmez üretime gittim 9aylık hamile halimi gören işçiler şok oldu neredeyse 1 yıldır gitmiyordum özelmişim
dün akşam da 8e kadar çalıştım Ömer beni unutmuş mudur acaba diye düşünmeye başlayıp eve dönerken ağladım
akşam oğlumla doyasıya oynadık

gerçi 5dk daha geç gitsem uyutacaklarmış bir girdim ağzında emzik geziniyor
sadece uyumakta zorlanırsa veriyoruz böyle durup dururken vermiyoruz dedim
bir de ben gelmeden uyutmayın sakın dedim

bak konu yine nereye geldi tabi ki KVVVVVV
sabah birşey unutmuşum eve döndüm kahvaltısını yapmamış evin içinde gezdiriyorlar
onun öğüns aatleri var bir şekilde bu öğünü yemesi lazım diyorum ama neymiş karnı şişmiş zaten
yahu ne yedi de şiş olcak 1 yumurta sarısına kahvaltıyı kapatacak resmen

öğleden sonra yoğurtdu yok maya tutmamış diyorum
e kahvaltısını güzel yapıyor öğlen çorbasını da yiyor akşama sen gelince veriyorsun zaten daha ne diyor
çocuk öğlenden akşama kadar 1 muzla idare edebilirmiş!
sabah sabah sinir etti beni yine ya çok canım sıkılıyor
özünde seviyorum kayınvalidemi yani geçinemesek de benim için değerli biri en başta sevdiğimin annesi ama oğlumla ilgili konularda beni yok sayması çok canımı sıkıyor çok :(

Merhaba Annezeynep Binlerce şükür benim büyük sıkıntılarım yok sadece olması gereken kadar.Katlanılabilir durumda yani işyerinde son bir haftam.Hazırlıklar tam gaz devam bitmek üzere.Uğurböceğinde seri üretime geçtik sağolsun ablam makinada dikti hepsini.Sadece benekleri falan kaldı bugün onları yapıştırmaya başlayacağız.Son hallerini resimlerim inşallah.Sepetle beraber.Umarım sizler ve Tatlı bebişlerinizde iyisinizdir.

"bu aralar ortalarda görünmüyor. acaba doğum mu yaptı" diye düşünürken, sizi birden karşımızda görmek şaşırttı bizi. böyle giderse doğuma forumdan gideceksiniz :) gerçi ben de suyum geldikten sonra temizlik yapıp, "ben bi doğuma gideyim" diyerekten sek sek sekerekten yürüyerekten gitmiştim. hastanenin arka caddemizde olmasıyla ilgisi olabilir tabi bu durumun :) amaaan uzattım dimi. kısaca: HOŞGELDİNİZ

Belli ki bende sizin gibi olacağım gerçekten Maşallah diyeyim ama hakikaten büyük sıkıntılar yaşamıyorum.İnşallah böyle devam eder ayrıca hoşbuldum :) teşekkür ederim.

Mutlu annem canım benim.Çevreden ve eşimden gelen yoğun istek üzerine, aslında onları kırmamak adına Gönülüm için bir isim daha düşünüyordum.Dedim ki bu Mira ne mühim bi isim ki Mutlu anne gibi profesyonel bi anne bu ismi düşünmüşte dünyalar güzeli kızceğizine layık görmüş bir araştırdım ki ne göreyim Bu kadar anlamlı olan başka bi isim daha görmedim ben nerdeyse her dilde geçiyor Mira ismi ve bulunduğu her dilde bir başka güzel mana.Bayıldım resmen en çok da "Geceleri Yunuslara Rehberlik Eden Yıldız" olan anlamına.Çünkü bu ismi araştırmadan iki gece önce şahane bir rüya gördüm ve işinin ehline tabir ettirdim.Kısmetse ben bir Seyyide doğuruyorum ve Rüyamda yavru yunuslar onu görmeye gelmişti.Sonuç olarak Gönül' e bende Mira ismini uygun buldum ama istemezsen tabii sorun yok Mutluannecim düşnmeye devam ederim.

Canım benim tüylerin diken diken okudum yazını:16: Rüyan müthişmiş:nazar:Ne demek istemezsen aşk olsun,,bundan mutluluk duyarım aksine..
Allahım sağlıklı huzurlu kendisi ve kaderi güzel olan bir kız bebek nasip etsin sana..Gerçekten beni çok duygulandırdın..Annem benim ismimi de rüyasında görmüş..
Bu arada Mira'nın diğer ismi de rahmetli babannesinin adı: Müzeyyen.Kulağına ezanı Müzeyyen Mira olarak okundu ama soyismimiz uzun diye nüfusa yazdırmadık.
Ama ben çok seviyorum kızımın adını:nazar:Bebişin adıyla yaşasın:nazar:

Canım benim tüylerin diken diken okudum yazını:16: Rüyan müthişmiş:nazar:Ne demek istemezsen aşk olsun,,bundan mutluluk duyarım aksine..
Allahım sağlıklı huzurlu kendisi ve kaderi güzel olan bir kız bebek nasip etsin sana..Gerçekten beni çok duygulandırdın..Annem benim ismimi de rüyasında görmüş..
Bu arada Mira'nın diğer ismi de rahmetli babannesinin adı: Müzeyyen.Kulağına ezanı Müzeyyen Mira olarak okundu ama soyismimiz uzun diye nüfusa yazdırmadık.
Ama ben çok seviyorum kızımın adını:nazar:Bebişin adıyla yaşasın:nazar:

:'( Bende ağlıyorum şimdi.Mutlu annem çok teşekkür ederim.Sende beni duygulandırdın, güzel temennin için çok teşekkür ederim.Allah Rahmet eylesin babaanneye nur içinde yatsın inşallah.Rabbim Miramıza da hayırlı, güzel,saygın, ayrıca anne ve babasıyla olan bir ömür versin.Çok mutlu olsun inşallah.

ANNE_ZEYNEP canım sizin babane ömerciği zayıflatıp öyle dönecek, hayır çocuğun yeme alışkanlığı bozulunca sonra durma yedirmeye çalış birde off ya büyükler diye en iyisini onlar biliyor sankii:47:

:'( Bende ağlıyorum şimdi.Mutlu annem çok teşekkür ederim.Sende beni duygulandırdın, güzel temennin için çok teşekkür ederim.Allah Rahmet eylesin babaanneye nur içinde yatsın inşallah.Rabbim Miramıza da hayırlı, güzel,saygın, ayrıca anne ve babasıyla olan bir ömür versin.Çok mutlu olsun inşallah.

İsminin farkli dillerde anlami olmasi guzel:emir_bebek:Belki diplomat falan olur kızlar:1:

Back
X