bugün perşembe ve biz yine perşembe pazarını altüst etmek suretiyle rahatlayacağız. gerçi, tişört vs yığınlarının arasında istediğimizi ararken eşinen tavuklara da benziyoruz ama ne yapalım. bu da bizim hobimiz :)
bu arada İstanbul'da fatih pazarı var, o pazarı da "ölmeden önce görülmesi gereken yerler" listemde 1. sıraya koydum :)
organizasyon yapan bir firmanın sitesinde cupcake standı görüp bana satar mısınız ya da nerden alabilirim yazar mısınız demiştim
adres vermişler bu ferforje ağacı çok beğendim sanırım bunu da alıcam
elimdekini de birine hediye ederim artık
sonra hızımı alamayıp PLANNERın yatak başlığını alıcam
Eki Görüntüle 638621
BEYKOZ canım babanene çok geçmiş olsun, yaşlılık zor allah şifa versin canım, o minik yavrucağada çok üzüldüm ya inş kuzularımızda böyle sorunlar yaşamayız. ayakkabı konusunda pediped iyidir evet benimde listemdeki markalardan, diğeri ise stride rite canım markanın adı, buda benim alacağım ilk ayakkabılardan:)
cigerim ya bizde seni çok seviyoruz gerçekten..artık senle tanışsak diyorum ama seni yormak istemiyorum...
sen dogum yap öyle tanışalım hem gönülmirayıda merak ediyorum onuda görmüş olurum...
ve zadanin bir istegi var pantolonsuz fotolarımızı istiyo
aradan onuda çıkarırız
Olur valla ama doğurup zayıfladıktan sonra fotolar.Ayrıca bende seninle ve bebişlerinle tanışmak için sabırsızlanıyorum bir an önce buluşalım lütfenn.
eşim aradı kaynımın kızı okulda düşmüş dişi kırılmış(
sonra annem aradı dişi olmayan yere implant yaptırmak istiyomuş dişçiye soraymışım...
nedir bu dişlerden çektigimiz anlamadım gitti...
evet beklenen gün geldi:18: birazdan dişimden kurtulacam inşallah..
inşallah bu sefer çeker şu dişimi
elimde kerpetenle gitmeyi düşünüyorum eger yine dişimi çekmesse ben onun dişlerini sökecem diye tehdit edecem
hatta doktorun numarasını size vereyim tam 3 buçukta herkes arasın:)
yeter şu kızın dişini çekin diye adamı tehdit edin:))
032621.... aldınızmı noyu afferim
elif dişçim senin evinin oralarda..hüseyin mursal:18:tam göbekte
beykozcum geçmiş olsun çok şükürki eli ayağı olsa çok zor olacaktı bol bol paça çorbası içsin faydası olur derler annemin ayağı kırılmıştı ordan biliyorum
ben pedipet mağazısını hiç görmedim dikkat etmedimmi aacaba limongoya falan çok geliyor 60 tl civarında görürsem bende öyle yapayımm
benim eşim bunu da nerden öğrendin diye arada çekişir ben de kadınlar kulübünden deyince bıktım şu kar...lar kulübünden deyip bana çemkirir... adam da haklı sürekli yeni şeyler öğreniyorum ve uygulamak istiyorum, sonra da sipariş listesini elinde görünce sinirleniyoolayın bir de aile faciasına yol açma ihtimali var. yakında eşlerimiz "hergün yeni bir icat çıkarıyorsun kk'dan. bundan sonra sana kk filan yok. otur evinde" diyecekler, ortada kalacağıııız. açarız artıkın kk sığınma evi, ellerimizde bebeklerlen :)))))
canım bende görmedim yada dikkat etmedim akrabam amerikaya falan gidiyor böyle seylerle cok ilgili en iyisi en rahatı olsun dedi bu markalar on numara tas gibi duruyor dedi ...
benim ablamın oglusu poyraz spor ayakkabıyla geziyor sürekli düşüyor takılıyor bişey yokken nike aldı kardesim hediye cok hantal poyraz ayagını az kaldırıyor bide karıstırmak için durmuyor güm yere onu görünce konustuk sen ilk pedipedle basla dedi benimde aklıma yattı arastırınca canım ...
Beykozzz sen nasılsın peki ufo çalışmaları devammısenide çok özledim .
BABYCEREN tam son sayfaya geldim yazdığını okuyunca koptumAllah iyiliğini versin senin. Çok tatlısın ya zevkle okuyorum yazdıklarını
BEYKOZ babaannene çok geçmiş olsun canım yaşlılıkta çok zor oluyo böyle yaralanmalar inşallah düzelir canım.
NAGİHAN çok geçmiş olsun canım sonuçtan bizi haberdar et öpüyorum seni.
MUTLU ANNE tatlım valla benim işim hiç belli olmuyo bazen gece bazen öğleden sonra girmeye çalışıyorum. İşe başlayınca ne sabah ne de gece kuşu olduğum belli. Ben de seninle sabahlarda buluşmayı özledim canım. Öpüyorum seni ve güzel gözlü mirayı
ELİF_344 hoş geldin canım demek gönülümüzün diğer adı mira olacak gerçekten çok güzel bir isim adıyla yaşasın kuzucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?