2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eşim aradı kaynımın kızı okulda düşmüş dişi kırılmış(
sonra annem aradı dişi olmayan yere implant yaptırmak istiyomuş dişçiye soraymışım...
nedir bu dişlerden çektigimiz anlamadım gitti...

evet beklenen gün geldi:18: birazdan dişimden kurtulacam inşallah..
inşallah bu sefer çeker şu dişimi
elimde kerpetenle gitmeyi düşünüyorum eger yine dişimi çekmesse ben onun dişlerini sökecem diye tehdit edecem
hatta doktorun numarasını size vereyim tam 3 buçukta herkes arasın:)
yeter şu kızın dişini çekin diye adamı tehdit edin:))
032621.... aldınızmı noyu afferim
elif dişçim senin evinin oralarda..hüseyin mursal:18:tam göbekte

bende pazara gitmeyi cok severim ama fatih pazarına gitmedim yolum düşerse bende talan ediyim orayı..
kızlar cumartesi günü hava güzel olursa ümraniye pazarına gidicem

ferforje çılgınlığı, yatak başlığı derken kendimizi kk nın sayfalarında kaybediyoruz azizim. sizin cumaya yetişecek bir raporunuz var, benim de 6 aylık gelişim toplantım var. nasıl yetişecek bunların arasında :) olayın bir de aile faciasına yol açma ihtimali var. yakında eşlerimiz "hergün yeni bir icat çıkarıyorsun kk'dan. bundan sonra sana kk filan yok. otur evinde" diyecekler, ortada kalacağıııız. açarız artıkın kk sığınma evi, ellerimizde bebeklerlen :)))))

ben stirtrayt yazdım dimi hehe söylenenin aynısını yazdım kroyum ama para bende

şuan aldıgım haberlere göre ilkim59 numaralı arkadaşımız geçmişte gezinti yapıyo
buraya yetişene kadar önünde uzun bir yol var
sabırsızlıkla bekliyoruz

Olur valla ama doğurup zayıfladıktan sonra fotolar. Ayrıca bende seninle ve bebişlerinle tanışmak için sabırsızlanıyorum bir an önce buluşalım lütfenn.

Olur valla ama doğurup zayıfladıktan sonra fotolar. Ayrıca bende seninle ve bebişlerinle tanışmak için sabırsızlanıyorum bir an önce buluşalım lütfenn.

canım ben zaten çok zayıfladım 53 kiloyum şuanda:)
birde senin zayıflamanı beklersek ben buharlaşmış olurum
tamam canım sen nasıl istersen:))
ama sen herhalinle güzelsin unutma..

Yanlış hatırlamıyorsam görümceminde doktoru oydu babycerencim.Bugün evde yokum ama bi dahaki randevuda mutlaka bekliyorum açık adresi özelden vererim

canım bende görmedim yada dikkat etmedim akrabam amerikaya falan gidiyor böyle seylerle cok ilgili en iyisi en rahatı olsun dedi bu markalar on numara tas gibi duruyor dedi ...
benim ablamın oglusu poyraz spor ayakkabıyla geziyor sürekli düşüyor takılıyor bişey yokken nike aldı kardesim hediye cok hantal poyraz ayagını az kaldırıyor bide karıstırmak için durmuyor güm yere onu görünce konustuk sen ilk pedipedle basla dedi benimde aklıma yattı arastırınca canım ...

benim eşim bunu da nerden öğrendin diye arada çekişir ben de kadınlar kulübünden deyince bıktım şu kar...lar kulübünden deyip bana çemkirir... adam da haklı sürekli yeni şeyler öğreniyorum ve uygulamak istiyorum, sonra da sipariş listesini elinde görünce sinirleniyo

Beykozzz sen nasılsın peki ufo çalışmaları devammı senide çok özledim .

BABYCEREN tam son sayfaya geldim yazdığını okuyunca koptum Allah iyiliğini versin senin. Çok tatlısın ya zevkle okuyorum yazdıklarını

BEYKOZ babaannene çok geçmiş olsun canım yaşlılıkta çok zor oluyo böyle yaralanmalar inşallah düzelir canım.

NAGİHAN çok geçmiş olsun canım sonuçtan bizi haberdar et öpüyorum seni.

MUTLU ANNE tatlım valla benim işim hiç belli olmuyo bazen gece bazen öğleden sonra girmeye çalışıyorum. İşe başlayınca ne sabah ne de gece kuşu olduğum belli. Ben de seninle sabahlarda buluşmayı özledim canım. Öpüyorum seni ve güzel gözlü mirayı

ELİF_344 hoş geldin canım demek gönülümüzün diğer adı mira olacak gerçekten çok güzel bir isim adıyla yaşasın kuzucuk.

merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????

Beykozzz sen nasılsın peki ufo çalışmaları devammı senide çok özledim .

ufo işi devam ama babyceren yüzüne kocişimle takılamıyoruz ufoma kamera koymus izliyor bizi burda söylüyor bide canım ama bu aralar söyleyemez cünkü reglyim izlesede sadece horlama duyar bide enesin zortlarını

Merhaba İlkim evet nasipse böyle olmasını istiyorum.Bencede şahane bi isim olucak çok teşekkür ederim.Sende iyisindir umarım ve bebişte tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…