2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah.Aslında şüphem yok Aydın insanlar olcak bu kızlar.
İnşallah,,hastane çantanı hazırladın mı canım?
HAzırlıklar ne aşamada? Yakın olsak şerbetini yapardım walla,,uzman oldum bu konuda
Detayları söyle,,istediğin bişey olursa da özelden yaz..Pecete halkası,kurdan sticker falan
Ama bişeyler aş erersen de babycerene yaz walla,,kendisi 2 çocukla olmasına rağmen harikalar yaratır,yapar getirir sana,
ben orada olsam bu fırsatı kaçırmazdımdaaa

herkeze mutlu günler dilerim
sizlerin temalı doğum günlerinize, diş buğdaylarınıza ve doğum anı karşılamalarınıza bayılıyorum bende oğluma yapmak istiyorum ama henüz diş çıkarmadı galiba doğum günüyle birlikte yaparım bende onun diş buğdayını,

Ona ne şüphe 2012 Mayıs Anneleri Dünyanın en iyi ve en yetenekli anneleri kesinlikle.Hazırlık konusunda iki ayağım bi pabuçta aslında yapılacak bişey kalmamış gibi ama aslında çok şey var ama ne yapacağımı bilmiyorum.Uğur böceği temam dan dolayı herşeyim kırmızı olsun istedim ama malesef öyle olmadı.Uymlu olan sepetimle böceklerim sadece .Kapı süsümü arkadaşım sürpriz yapmış saolsun ama pembe beşikte de istediğim olmadı oda lila beyaz .Kafam çok karışık geceliğimi bile bulamadım kırmızılı. 2 tane pijama takımı aldım sadece.Ne dertliymişim aslında

Ne kadar çok ama kullanmışım öyle ben

Ne güzel dertler ama Banada öyle olmuştu,,hep bişeyler eksikti sanki meğer tek eksik bebişmiş,,sonradan anlıyosun zaten
Lohusa tacını unutma bak o önemli Bende sadece ilk anda kırık beyaz dantelli gecelikli bi lohusa takımı giymiştim,şimdi dolapta süs gibi duruyor,
pijamalar daha kullanışlı oldu sonrasında..Hala giyiyorum emzirdiğim için.Renklere fazla takılma bence,,hepsi yerini bulur,güzel olur yani

Haklısın mutluanne. Gönül Mira mı kucağıma aldığımda aslında tek eksiğin o olduğunu anlayacağım ve diğerlerinin asla dert edilecek şeyler olmadığını.Ordan oraya takviye şurdan buraya derken bütünlüğü sağlayacağıma inanıyorum son halini resimleyip eklerim artık sizin için.Evet Lohusa tacı ve terlik konusunda hala karar verebilmiş değilim hafta sonu son kez çıkıcam alışverişe

yalnız değilsiniz arkadaşım, bizimki de diş çıkarmadı. okula başlamadan çıkarır umarım :)

Selam canım,,sen daha güzellerini yaparsın inşallah Bizim kızın ilk dişi çıktığında uzunca bir süre çizgi şeklindeydi anlaşılmıyordu bile,,
sonradan arka arkaya çıktılar ve uzadılar..Geçen haftaya kadar 4 dişi vardı,,şimdi 8.dişi yoldaAniden 4 tane patladı.
İçinde varsa hazırlıklarını yap bence,,çok bişey değil zaten maksat birkaç güzel fotoDoğumgünüyle temalar karışmasın bence,
soran olursa ha geldi ha gelecek inciler dersinBizim partide1 pasta,1 tatlı,lahmacun ayran vardı

Suan hastanedeym.beyin ve sinir cerrahide
Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm

beykozcum geçmiş olsun çok şükürki eli ayağı olsa çok zor olacaktı bol bol paça çorbası içsin faydası olur derler annemin ayağı kırılmıştı ordan biliyorum

ben pedipet mağazısını hiç görmedim dikkat etmedimmi aacaba limongoya falan çok geliyor 60 tl civarında görürsem bende öyle yapayımm

Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm

bele zaten beyin cer bakıyor alakasız olmaz bence gitmişken söyle herşeyi biraz daha incelerler okadar

hoşgeldin canım bizde seni ve gönül mirayı:) çok özlemiştik..

sabah çok acayip bir rüyayla uyandım hayırdır inşallah...
bir tane yavru kedi elmaaa elmaaa diye bagırıyodu:)) gel pisi pisi gelll dedim:)
ama bir baktım yok olmuşhayırlara çıkarsın rabbim:)

elifçim gelmiş çok sevindim..gönülün adıda gönül mira olmuş süper olmuş canım..inan bende mira ismini çok severim...
kızlarıma koyardım ama cerenin ismini dayısı koydu ve çağlanın da ismini ceren koydu:))artık degiştirmek olmaz:)
ama ben kendi adımı mira olarak degiştirsemmi acaba diye düşünüyorum
hayırlı olsun ismiyle yaşasın inşallah...

nagihan__geçmiş olsun canım...

organizasyon yapan bir firmanın sitesinde cupcake standı görüp bana satar mısınız ya da nerden alabilirim yazar mısınız demiştim
adres vermişler bu ferforje ağacı çok beğendim sanırım bunu da alıcam
elimdekini de birine hediye ederim artık

sonra hızımı alamayıp PLANNERın yatak başlığını alıcam

saol cnm en kısa zamanda o kasaba bakicam adinida hatirlarsan ozelden yaz yine bizimde özel sağlık sigortamiz yok o yüzden bn çamlıca erdeme götürüyorum ama memnun değilim

Merhaba babaycerenim bende aranıza döndüğme çok sevindim .Gönülümüüz Gönül Mira oldu evet Allah utandırmasın inşallah.Bence sana yakışşır babycerenmira çokda hoş olur Sizi seviyorum.

çok güzelmiş..
ama biri seni durdursun canımhızına yetişemiyoruz:))
allah tan bizde ferforje hiç bir şey yok

çok geçmiş olsun. boyun-bel olayı zaten arkadaşların dediği gibi beyin cerrahinin işi. alakasız olmak şöyle dursun, söylemen teşhislerini kolaylaştırabilir de. benim bel kısmımdaki doğuştan fazladan omuru bile beyin cerrahiye göndermişlerdi. doğuştan fazla olduğu için, doktorun "bir nevi fabrikasyon hatasısınız" esprisini sizi rahatlatmak için yazıyorum :)

Merhaba babaycerenim bende aranıza döndüğme çok sevindim .Gönülümüüz Gönül Mira oldu evet Allah utandırmasın inşallah.Bence sana yakışşır babycerenmira çokda hoş olur Sizi seviyorum.

cigerim ya bizde seni çok seviyoruz gerçekten..artık senle tanışsak diyorum ama seni yormak istemiyorum...
sen dogum yap öyle tanışalım hem gönülmirayıda merak ediyorum onuda görmüş olurum...
ve zadanin bir istegi var pantolonsuz fotolarımızı istiyo
aradan onuda çıkarırız

tesekkür ederiz inş sende orhan cemalle mutlu bir ömür yasarsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…