İnşallah,,hastane çantanı hazırladın mı canım?İnşallah.Aslında şüphem yok Aydın insanlar olcak bu kızlar.
İnşallah,,hastane çantanı hazırladın mı canım?
HAzırlıklar ne aşamada? Yakın olsak şerbetini yapardım walla,,uzman oldum bu konuda
Detayları söyle,,istediğin bişey olursa da özelden yaz..Pecete halkası,kurdan sticker falan
Ama bişeyler aş erersen de babycerene yaz walla,,kendisi 2 çocukla olmasına rağmen harikalar yaratır,yapar getirir sana,
ben orada olsam bu fırsatı kaçırmazdımdaaa
Ona ne şüphe 2012 Mayıs Anneleri Dünyanın en iyi ve en yetenekli anneleri kesinlikle.Hazırlık konusunda iki ayağım bi pabuçta aslında yapılacak bişey kalmamış gibi ama aslında çok şey var ama ne yapacağımı bilmiyorum.Uğur böceği temam dan dolayı herşeyim kırmızı olsun istedim ama malesef öyle olmadı.Uymlu olan sepetimle böceklerim sadece.Kapı süsümü arkadaşım sürpriz yapmış saolsun ama pembe beşikte de istediğim olmadı oda lila beyaz .Kafam çok karışık geceliğimi bile bulamadım kırmızılı. 2 tane pijama takımı aldım sadece.Ne dertliymişim aslında
Ona ne şüphe 2012 Mayıs Anneleri Dünyanın en iyi ve en yetenekli anneleri kesinlikle.Hazırlık konusunda iki ayağım bi pabuçta aslında yapılacak bişey kalmamış gibi ama aslında çok şey var ama ne yapacağımı bilmiyorum.Uğur böceği temam dan dolayı herşeyim kırmızı olsun istedim ama malesef öyle olmadı.Uymlu olan sepetimle böceklerim sadece.Kapı süsümü arkadaşım sürpriz yapmış saolsun ama pembe beşikte de istediğim olmadı oda lila beyaz .Kafam çok karışık geceliğimi bile bulamadım kırmızılı. 2 tane pijama takımı aldım sadece.Ne dertliymişim aslında
Ne güzel dertler amaBanada öyle olmuştu,,hep bişeyler eksikti sanki meğer tek eksik bebişmiş,,sonradan anlıyosun zaten
Lohusa tacını unutma bak o önemliBende sadece ilk anda kırık beyaz dantelli gecelikli bi lohusa takımı giymiştim,şimdi dolapta süs gibi duruyor,
pijamalar daha kullanışlı oldu sonrasında..Hala giyiyorum emzirdiğim için.Renklere fazla takılma bence,,hepsi yerini bulur,güzel olur yani
herkeze mutlu günler dilerim
sizlerin temalı doğum günlerinize, diş buğdaylarınıza ve doğum anı karşılamalarınıza bayılıyorum bende oğluma yapmak istiyorum ama henüz diş çıkarmadı galiba doğum günüyle birlikte yaparım bende onun diş buğdayını,
herkeze mutlu günler dilerim
sizlerin temalı doğum günlerinize, diş buğdaylarınıza ve doğum anı karşılamalarınıza bayılıyorum bende oğluma yapmak istiyorum ama henüz diş çıkarmadı galiba doğum günüyle birlikte yaparım bende onun diş buğdayını,
kızlar bugun babaannemin bilegi kırılmıs alcıya almışlar eve getirmişler gittim hemen iyiydi çok şükür 1ay alçı kalacakmış üzüldüm yaslı ya kolay kırılıp geç iyileşir inş cabıcak gecer ...
ve akrabalarım geldi ziyarete akrabamdan birinin 3yasında kızı var ve 6dişinin tedaviye ihtiyacı varmış azı dişleri agrı yaptıgı için gitmiş doktora...
doktorda : azılar cürümeye baslamış kanal tedavisi yapalım demiş ...
akrabamda : ya zaten süt dişleri degilmi??? cekelim yenisi gelsin demiş...
doktorda : onlar 12yasına dogru gelir ozamanda damakları kayar dişler yamuk cıkar demiş.
bide dişi cıkan yada henüz cıkmamıs olanlar ılık karbonatlı suyla dişleri ve damagı ovun demiş.
dişleri olmasada damagını tülbentle karbonatlı suya batırıp ovun bu cıkan dişlerin beyaz ve saglam olmasını saglıyormus.
bide agızdaki bakterileri öldürüyormus ben denicem...
ve aynı akrabam ilk adım ayakkabısı pedipedin ayakkabısı cok iyi dedi hollywood ünlüleri bile bunlardan kullanıyor dedi bende pediped magazasına gidiyorum ayagıına denetiyorum dedi baktım hangi numara ayagına tam oldu onu internetten alıyorum hem daha ucuz internette dedi
bide stirtrayttı sanırım bu markayı önerdi.
ikisini kullanıyorum cok memnunum dedi pediped hem agırda degil bükülüyor saglam ayakkabı diyor bende alıp denicem ama önce magazasından bakmalıyım kullanan varmı ???
Suan hastanedeym.beyin ve sinir cerrahide
Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm
Herkese günaydın.Valla ne yalan sölim bende alışkanlık yapmışsınız beni kendinize bağlamışsınız.Meğer sizsiz yapamaz olmuşum.Kaç gündür içimde bi eksiklik.Gelince anladım özlemişim sizi sizinle bi şeyler paylaşmayı.Ne çok şey katıyormuşsunuz bana.Bu yüzden herkese yeniden MERHABA...
Kız sen cok yasa emi yıne guldurdun gece gece beni...
Caglanın motor gelısımıde cok gusel annesi maşşallah kızımıza...
Cnm şimdiye kdr bir tehlike yasamadık ayakkabıdan dolayı ama olumsuz bır yönü varsa tabiki giydirmem.. En ıısı c.tesiye kdr gıydırmıyım doktora sorar sızede solerım hayatım.. Cok öptüm okişimi yeni resimlerde koy annesi.. Özledik kızımızı
Cnm gule gule gıysın mahır paşam ayakkabılarını.. Ben hıc bılmıordum gıydırılmıcenı arastrcam cnm.. Scan sonuclarıda ıns. Olumlu cıkar meleğim kötü bişey cıkmaz cok optum..
Cnm bende sondurakta oturuyorum.. Cnm carsıda eskı ıgdasın yenı park alanın karsısında fınans bank var bankanın yanından asagıya araca kapalı bir sokak ıner.. O sokagın tam ortasında bır kasap var adını hatrlayamadım ama eti cok gusel ve taze oluyor aklında olsun cnm oraya bakabılırsın..
Doktorum dogumdan beri gıttıgımız doktorumuz göstepede hastane adı ve doktor adını ozelden yazarım cnm.. Yalnız bızım özel saglık sıgortamız olmadıgı ıcın muayene ucretı bıraz tuzluya gelıyor..Umarım yardımcı olabılmısımdır öptüm..
sabah çok acayip bir rüyayla uyandım hayırdır inşallah...
bir tane yavru kedi elmaaa elmaaa diye bagırıyodu:)) gel pisi pisi gelll dedim:)
ama bir baktım yok olmuşhayırlara çıkarsın rabbim:)
elifçim gelmiş çok sevindim..gönülün adıda gönül mira olmuş süper olmuş canım..inan bende mira ismini çok severim...
kızlarıma koyardım ama cerenin ismini dayısı koydu ve çağlanın da ismini ceren koydu:))artık degiştirmek olmaz:)
ama ben kendi adımı mira olarak degiştirsemmi acaba diye düşünüyorum
hayırlı olsun ismiyle yaşasın inşallah...
nagihan__geçmiş olsun canım...
organizasyon yapan bir firmanın sitesinde cupcake standı görüp bana satar mısınız ya da nerden alabilirim yazar mısınız demiştim
adres vermişler bu ferforje ağacı çok beğendim sanırım bunu da alıcam
elimdekini de birine hediye ederim artık
sonra hızımı alamayıp PLANNERın yatak başlığını alıcam
Eki Görüntüle 638621
Suan hastanedeym.beyin ve sinir cerrahide
Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm
Merhaba babaycerenim bende aranıza döndüğme çok sevindim.Gönülümüüz Gönül Mira oldu evet Allah utandırmasın inşallah .Bence sana yakışşır babycerenmira çokda hoş olur Sizi seviyorum.
günaydın herkese,
kısa bir aradan sonra yine beraberiz. paylaşılarımız ve yardımlaşmalarımız umarım devam eder çünkü ben bu forumdan çok yararlanıyor hem de öğrendiklerimi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. çalışan annelere iyi çalışmalar, evdeki annelere de bebekleriyle mutlu bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?