yaa süpersinn bana bunu bir arkdaşım söylediğinde oha falan olmuştum ama denemek kısmet olmadı
bencede zeynep denemelisin iyotlu iyotsuz her türlüsünü dök
Eki Görüntüle 638747 Eki Görüntüle 638748
çekilinnnn
şimdi fırından çıktı çok sıcakkkkkk
kuzum şimdi uyandı
Allahımmm güzeller güzelim benim
Maşallah x 41
Uykusu gözünde,gülleğini yüzünde,aklı başında olsun hep inşallah:nazar:
mutlu annem tam babannem gibi konustun
Babanneye laf yok amaaa aaaKadıncağızın eli kötü beni aradı yazdırdı Çağla için
Sanada şunu dedi: Torunuma söyle: atlayan kız olmasın,toplayan kız olsun(made by benim babannem)
mutluannem babaannemin yaptıgına bak burdadamı buldu beni
senin babannenle birlikmi olmuslar cok laf vardır benim babannemdede
mutlu annem sendende cok iyi bir anneanne ve babanne olur ama kesin güzel tatlı tonton olursun canım iyilik sever arkadasımmm
Buldu bulduBenimki öbür tarafta canım Allah Rahmet eylesin melek gibiydi,,benim asıl benzediğim annanemdir.
Lafları o biçimdir,hiçbir hareketi boş geçmez verir hemen bi örnek,Allah uzun ömür versin çok kafa hatundur.
Benim üniv.de ev arkadaşımdı annanem80 yaşında çok istedim diye sigara tuttu resim çektim Asmalı konaktaki dicle gibi tutuyo ama,,
süsledim birde görmen lazımdı
Allah rahmet eylesin ben anneannemi hiç görmedim annem bile küçükmüş vefat ettiginde resmi bile yok canım nese Allah rahmet eylesin bütün hepsine ...
resmini görmek isterdim canım cok seviyorum öyle neneleri herseye gülerek bakan tüm istedigimize tamam diyen cok tatlıdır eminim sende onamı cekmişsin gııı cok tatlı ve iyisin
Seviyorum hurafelerimi napiim ya:100:
Bende böyleyim işte:26:bişey kaybedince bi ipe 3 kere düğüm atarımbulunca çözerim
Merdiven altından geçmem:130: Cenaze arabası görünce tırnaklarımı kaparım
İstenmeyen misafire bu işlem tutardaha neler var da söylemiyim belki bi takılan olur
ben de lansinoh duble elektrikli kullanıyorum. son derece memnunum. hem hız hem güç ayrı ayrı ayarlanabiliyor. uarma dönemi diye bir dönemi var, normal çekmeye başlamadan önce 2 dakika hızlı hızlı çekiyor, çok iyi oluyır. ikili olduğu için aynı anda iki göğsü birden sağabiliyorsunuz. fiyatı da uygun: 130 lira vermiştim. aynı anda iki göğsü birden sağacak kadar ne acelen var derseniz, o durumu ben de anlamadım, tek tek sağıyorum :)merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
merhaba arkadaşlar. günlerdir ailecek enfeksiyonlarla mücadele ediyoruz. nihayet bitti gibi...
okumaya ne halim vardı ne de fırsatım.
Defne de ben de kusma ve ishal olduk. bağırsak enfeksiyonuymuş. evde dinlenin dedi dr. kreşe de gidemedik bu yuzden.
ertesi gece eşim rahatsızlandı. idrar yolları enf.
bu süre içinde kv baktı bize sağolsun. olmasa dinlenip iyileşemezdim. kafamı kaldıramıyodum valla. defne de iyileşti çok şükür.
iştahsızlık devam ediyo sadece. o da gececek insallah.
şimdi bi geçmişe gideyim bakiim. beni merak eden var mı
merhaba arkadaşlar. günlerdir ailecek enfeksiyonlarla mücadele ediyoruz. nihayet bitti gibi...
okumaya ne halim vardı ne de fırsatım.
Defne de ben de kusma ve ishal olduk. bağırsak enfeksiyonuymuş. evde dinlenin dedi dr. kreşe de gidemedik bu yuzden.
ertesi gece eşim rahatsızlandı. idrar yolları enf.
bu süre içinde kv baktı bize sağolsun. olmasa dinlenip iyileşemezdim. kafamı kaldıramıyodum valla. defne de iyileşti çok şükür.
iştahsızlık devam ediyo sadece. o da gececek insallah.
şimdi bi geçmişe gideyim bakiim. beni merak eden var mı
ben geldimdişim yine çekilmedi röntgen çekilecekmiş yarın
bir daha dişimle ilgili konuşmak istemiyorum ben bile sıkıldım
bu gidişle dişçiye bir fatura çıkaracam görecek gününü,git gel git gel sanki araba suyla çalışıyo
beykoz__canım o senin kendi güzelligin canımevet evet 53 kiloyom yanlış duymadın
ben emzirdigim için çok zayıflıyorum,cerendede böyle olmuştu sonra tekrar 60 kiloya çıkıyorum..
ama biraz kilo alsam iyi olur ya..boyum 1.69 çok zayıf duruyorum
şekersizçay__canım çok geçmiş olsun hepinize..çok üzüldüm neyseki atlatmışsınız..
evet seni merak ettik ama kreşe gidip geldigin için yazamadıgını düşündüm ben...
hoşgeldin canım
ayrıca çağlanın fotosuna yaptıgınız çok ama çok güzel yorumlar içinde çok teşekkür ederim
sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?