2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yaa süpersinn bana bunu bir arkdaşım söylediğinde oha falan olmuştum ama denemek kısmet olmadı
bencede zeynep denemelisin iyotlu iyotsuz her türlüsünü dök

Seviyorum hurafelerimi napiim ya:100:
Bende böyleyim işte:26:bişey kaybedince bi ipe 3 kere düğüm atarımbulunca çözerim
Merdiven altından geçmem:130: Cenaze arabası görünce tırnaklarımı kaparım
İstenmeyen misafire bu işlem tutar daha neler var da söylemiyim belki bi takılan olur

Babanneye laf yok amaaa aaaKadıncağızın eli kötü beni aradı yazdırdı Çağla için
Sanada şunu dedi: Torunuma söyle: atlayan kız olmasın,toplayan kız olsun(made by benim babannem)

mutluannem babaannemin yaptıgına bak burdadamı buldu beni
senin babannenle birlikmi olmuslar cok laf vardır benim babannemdede
mutlu annem sendende cok iyi bir anneanne ve babanne olur ama kesin güzel tatlı tonton olursun canım iyilik sever arkadasımmm

Buldu buldu Benimki öbür tarafta canım Allah Rahmet eylesin melek gibiydi,,benim asıl benzediğim annanemdir.
Lafları o biçimdir,hiçbir hareketi boş geçmez verir hemen bi örnek,Allah uzun ömür versin çok kafa hatundur.
Benim üniv.de ev arkadaşımdı annanem 80 yaşında çok istedim diye sigara tuttu resim çektimAsmalı konaktaki dicle gibi tutuyo ama,,
süsledim birde görmen lazımdı

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin ben anneannemi hiç görmedim annem bile küçükmüş vefat ettiginde resmi bile yok canım nese Allah rahmet eylesin bütün hepsine ...
resmini görmek isterdim canım cok seviyorum öyle neneleri herseye gülerek bakan tüm istedigimize tamam diyen cok tatlıdır eminim sende onamı cekmişsin gııı cok tatlı ve iyisin

Canım benim güzel bakan güzel görürmüş Burada bebeklerimiz icin birlestik ama hepimiz cok güzel arkadaş olduk,,benim de nasibim sizler gibi
iyi insanlarla karşılaşmakmış
Sen birde onu yusufa sor bakalım,,tadından yenmez der benim için Hoş bende onu aynı duyguları besliyorum şu ara
Sadece Mira doğunca bana "kızım ne şanslı ki senin gibi hayata neşeyle bakan bir annesi var" demişti,,ama şu ara bütün pozitifliğimi
aldı kendisi

ben sezdim zaten senin hurafeleri bende seviyorum böyle şeyler duymayı
çok ilginç geliyo ama benimseyemiyorum unuttuğum için tamamen benim beceriksizliğim
sadece yere çantamı koymam bereketi kaçar diye
ipe düğüm atmak neden ayy bunları buluştuğumuzda konuşalım çok merak ettim

bende çağlayı yemek istiyorum çağla gibi kıtır kıtır

mutluanne

bencede miramız çok şanslı bizde öyle senin gibi becerikli hamarat tatlı dilli bir arkadaşımız var

beykoz gibide libodumuzu yükselten bir arkadaşımız olduğu için ayrıca şanslıyız

ben de lansinoh duble elektrikli kullanıyorum. son derece memnunum. hem hız hem güç ayrı ayrı ayarlanabiliyor. uarma dönemi diye bir dönemi var, normal çekmeye başlamadan önce 2 dakika hızlı hızlı çekiyor, çok iyi oluyır. ikili olduğu için aynı anda iki göğsü birden sağabiliyorsunuz. fiyatı da uygun: 130 lira vermiştim. aynı anda iki göğsü birden sağacak kadar ne acelen var derseniz, o durumu ben de anlamadım, tek tek sağıyorum :)

iyi akşamlar
bol alkışlar
alkışlar kime
2012 mayıs annelerine ve mayıs annesi gibi hissedenlere :)
bu da bir mani
fena da olmadı hani

merhaba arkadaşlar. günlerdir ailecek enfeksiyonlarla mücadele ediyoruz. nihayet bitti gibi...
okumaya ne halim vardı ne de fırsatım.
Defne de ben de kusma ve ishal olduk. bağırsak enfeksiyonuymuş. evde dinlenin dedi dr. kreşe de gidemedik bu yuzden.
ertesi gece eşim rahatsızlandı. idrar yolları enf.
bu süre içinde kv baktı bize sağolsun. olmasa dinlenip iyileşemezdim. kafamı kaldıramıyodum valla. defne de iyileşti çok şükür.
iştahsızlık devam ediyo sadece. o da gececek insallah.

şimdi bi geçmişe gideyim bakiim. beni merak eden var mı

Geçmiş olsun canım,,bende sana whatsapptan yazacaktım akşama,,merek etmezmiyiz hiç,,hatta okulunuz varya ben direk aklımdan oradaki
yoğunluğunu geçirmiştim.Ama öyle değilmiş durumlar... biran önce sağlığınıza kavuşmuşsunuz çok şükür
Defne'yi öpüyorumTabi senide

canım cok gecmiş olsun iyi atlatmışsınız kv kocaman
tekrar gecmiş olsun ...

selam benim mgüzel mayıs anne arkadaşlarım ve onların tatlı mı tatlı bebişler
oğlumu üst dişleri çıkıyor,yine nöbetçiyizbizim oğlan diş çıkardığı zaman aynı zamanda gripte oluyor
ikisi bir arada da çok çok zorluyor yavrumu,üst dişler zormuş dr öyle dedi,birde bundan sonraki dişlerini daha rahat çıkarır dedi inşallah öyle olur
bu arada uzun zamandır dr gitmemiştik,kontrol amaçlı gittik dün hemde hafif grip ve dişlerden dolayı huzursuz
boyumuz 76 olmuş doktor boyu çok iyi dedigeçen aya görede 500 gr almışız hiç yoktan iyidir
gelişimi falanda iyiymiş şükür
kaç gündür kv saçma sapan triplerini çekiyorum o kadar saçma sebepler ki,çok sinir oluyorum
eltimle bizi gittiği her ortamda kötülüyor halbuki biz,onun için neler neler yaptık yapıyoruzda bişey demiyorum Allaha havale ediyorum

ve son 3 günüm kaldı oruçlarımın bitmesine maşallah bana
hepinizi çok özledim güzel anneleri ve bebişleri öpüyorum kocaman

ben geldim dişim yine çekilmediröntgen çekilecekmiş yarın
bir daha dişimle ilgili konuşmak istemiyorum ben bile sıkıldım
bu gidişle dişçiye bir fatura çıkaracam görecek gününü,git gel git gel sanki araba suyla çalışıyo

beykoz__canım o senin kendi güzelligin canımevet evet 53 kiloyom yanlış duymadın
ben emzirdigim için çok zayıflıyorum,cerendede böyle olmuştu sonra tekrar 60 kiloya çıkıyorum..
ama biraz kilo alsam iyi olur ya..boyum 1.69 çok zayıf duruyorum

şekersizçay__canım çok geçmiş olsun hepinize..çok üzüldüm neyseki atlatmışsınız..
evet seni merak ettik ama kreşe gidip geldigin için yazamadıgını düşündüm ben...
hoşgeldin canım

ayrıca çağlanın fotosuna yaptıgınız çok ama çok güzel yorumlar içinde çok teşekkür ederim
sizleri çok seviyorum

nedendir bilmem ben seni balık etli biri olarak düşünmüşüm şimdi 1.69 boy 53 kilo deyince şaşırdım ama 2 çocukla zayıf olmamak mümkün değil, ah bi de ben verebilsem şu kilocuklarımı en azından oğlumun doğumgününe kadar vermem lazım biraz biraz

bu saate randevu verip gelmeyen vatandaş senin yüzünden 1 saat ayrı kaldım oğlumdan şu saate kadar bekledim artık ben oğluma kaçar. hepinize iyi akşamlar evde yemek de yok bakalım ne yiyeceğiz...

yok canım işte son halim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…