merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
ufo işi devam ama babyceren yüzüne kocişimle takılamıyoruz ufoma kamera koymus izliyor bizi burda söylüyor bide canım ama bu aralar söyleyemez cünkü reglyim izlesede sadece horlama duyar bide enesin zortlarını
bugun yarin olurum bebegim hastanerydi kayinvalideydi derken cocuk yapmaya firsat mi kaldi :1ben 19ocakta oldum canım şimdi reglyim 17sinde oldum düzene girdim 2 aydır cok mutluyum sen hala olmadınmı ne hayır olamaz ne hamilemisİn yoksa bana ne ne ne oldu böyle kızzz acil cvp
Basligi gorunce sok oldum kesin tanidik cikti fabrikadan diye!ferforje çılgınlığı, yatak başlığı derken kendimizi kk nın sayfalarında kaybediyoruz azizim. sizin cumaya yetişecek bir raporunuz var, benim de 6 aylık gelişim toplantım var. nasıl yetişecek bunların arasında :) olayın bir de aile faciasına yol açma ihtimali var. yakında eşlerimiz "hergün yeni bir icat çıkarıyorsun kk'dan. bundan sonra sana kk filan yok. otur evinde" diyecekler, ortada kalacağıııız. açarız artıkın kk sığınma evi, ellerimizde bebeklerlen :)))))
Ya cereni yolda gorsem tanirim ama caglayi az ekliyorsun soyle yuzunu gozunu azcik gosterseneEki Görüntüle 638672 Eki Görüntüle 638674
çağla ve damacana borusu:))
sinemalarda:)
bu gördügünüz sadece fragman resimleri
Merhaba İlkim evet nasipse böyle olmasını istiyorum.Bencede şahane bi isim olucak çok teşekkür ederim .Sende iyisindir umarım ve bebişte tabii ki
bende diyorum neden işler kesat:))demek regl oldun..ufo işi devam ama babyceren yüzüne kocişimle takılamıyoruz ufoma kamera koymus izliyor bizi burda söylüyor bide canım ama bu aralar söyleyemez cünkü reglyim izlesede sadece horlama duyar bide enesin zortlarını
çağlanın o damacana borusunu tutan minik elini yiyebilir miyim çok tatlı ya
bugun yarin olurum bebegim hastanerydi kayinvalideydi derken cocuk yapmaya firsat mi kaldi :1
Basligi gorunce sok oldum kesin tanidik cikti fabrikadan diye!
Raporumu dun aksam 8e kadar calisarak bitirdim kizlar ama Omeri cok ozledim
5dk gecikseymisim kv uyutuyormus dedim sakin ben gelmeden uyutmaaa
Eve aglayarak gittim cok ozledim yavrumu
Ya cereni yolda gorsem tanirim ama caglayi az ekliyorsun soyle yuzunu gozunu azcik gostersene
Benim yegen de damacanaya kolunu sokmustu sıkisip kalmis damacanayi kestilerdi
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
Canım başka çaren kalmadı senin,,akşam eve gider gitmez,,kvnin ayakkabisinin icine kimseye çaktirmadan 1 çimdik tuz dökbugun yarin olurum bebegim hastanerydi kayinvalideydi derken cocuk yapmaya firsat mi kaldi :1
bende diyorum neden işler kesat:))demek regl oldun..
senden bir ricam olacak ufonun başını biraz aşagı doğru çek valla duvarı izlemekten bir hal oldum:))
ye ye yeeee
kıtır kıtır:)))
annezeyno__canım yeni resimler ekleyecem ama biraz çekilelim söz..
bu damacanalar ne işlere neden oluyomuş allah korusun...
organizasyon yapan bir firmanın sitesinde cupcake standı görüp bana satar mısınız ya da nerden alabilirim yazar mısınız demiştim
adres vermişler bu ferforje ağacı çok beğendim sanırım bunu da alıcam
elimdekini de birine hediye ederim artık
sonra hızımı alamayıp PLANNERın yatak başlığını alıcam
Eki Görüntüle 638621
ben stirtrayt yazdım dimi hehe söylenenin aynısını yazdım kroyum ama para bende
Biz de iyiyiz canım kızımla çok teşekkür ederiz. Beste hanımın diş buğdayını yapıcam c.tesi günü ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyorum
hehe göremiyormusun okadar hareket cekmiştim görmedinmi kalp yapmıstım sana
Eki Görüntüle 638747 Eki Görüntüle 638748
çekilinnnn
şimdi fırından çıktı çok sıcakkkkkk
kuzum şimdi uyandı
BGSTOREun online adresinden mi alıyordun canım?canım güle güle kullan:) sanırım bir sonraki soru benim yatak başlığını nerden aldığım olacakseve seve cevaplarımm
çekilinnnn
kuzum şimdi uyandı
çekilinnnn
kuzum şimdi uyandı
YAVRUKEDİ ofise gelir gelmez üretime gittim 9aylık hamile halimi gören işçiler şok oldu neredeyse 1 yıldır gitmiyordum özelmişim
dün akşam da 8e kadar çalıştım Ömer beni unutmuş mudur acaba diye düşünmeye başlayıp eve dönerken ağladım
akşam oğlumla doyasıya oynadık
gerçi 5dk daha geç gitsem uyutacaklarmış bir girdim ağzında emzik geziniyor
sadece uyumakta zorlanırsa veriyoruz böyle durup dururken vermiyoruz dedim
bir de ben gelmeden uyutmayın sakın dedim
bak konu yine nereye geldi tabi ki KVVVVVV
sabah birşey unutmuşum eve döndüm kahvaltısını yapmamış evin içinde gezdiriyorlar
onun öğüns aatleri var bir şekilde bu öğünü yemesi lazım diyorum ama neymiş karnı şişmiş zaten
yahu ne yedi de şiş olcak 1 yumurta sarısına kahvaltıyı kapatacak resmen
sabah çok acayip bir rüyayla uyandım hayırdır inşallah...
bir tane yavru kedi elmaaa elmaaa diye bagırıyodu:)) gel pisi pisi gelll dedim:)
ama bir baktım yok olmuşhayırlara çıkarsın rabbim:)
Canım başka çaren kalmadı senin,,akşam eve gider gitmez,,kvnin ayakkabisinin icine kimseye çaktirmadan 1 çimdik tuz dök
Yarın gider bizde burda kutlama yaparız
İstenmeyen misafiri göndermenin kısa yolu budur
canım güle güle kullan:) sanırım bir sonraki soru benim yatak başlığını nerden aldığım olacakseve seve cevaplarımm
canım evet hemen anladım zaten markayıbildiğim bir marka çünkü helal sana beykozcum para olsa iyi olur ucuz sayılmayan bir marka çünkü int bir sitede satılıyor başka biyerde bulamazsan adresini veririm canım, ben yiğenlerime ordan hediye aldım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?