2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben avent elektrikli kullanıyorum ama artık işte sağdığım için manuel pompası da var o daha pratik geliyor,,memnunum.
Emiş gücü daha iyisi de var annezeynep biliyor??ben adını unuttum
Güle güle büyüt bebişini,,sütün bol olsun inşallah

Regl bitene kadar kamera bırak kalsın.Bittiği gün haber ver ben o işi halledecem bana güven malum çok yakınımda hain planlar peşindeyim

ben 19ocakta oldum canım şimdi reglyim 17sinde oldum düzene girdim 2 aydır cok mutluyum sen hala olmadınmı ne hayır olamaz ne hamilemisİn yoksa bana ne ne ne oldu böyle kızzz acil cvp
bugun yarin olurum bebegim hastanerydi kayinvalideydi derken cocuk yapmaya firsat mi kaldi :1
Basligi gorunce sok oldum kesin tanidik cikti fabrikadan diye!
Raporumu dun aksam 8e kadar calisarak bitirdim kizlar ama Omeri cok ozledim
5dk gecikseymisim kv uyutuyormus dedim sakin ben gelmeden uyutmaaa
Eve aglayarak gittim cok ozledim yavrumu
Eki Görüntüle 638672 Eki Görüntüle 638674

çağla ve damacana borusu:))
sinemalarda:)
bu gördügünüz sadece fragman resimleri
Ya cereni yolda gorsem tanirim ama caglayi az ekliyorsun soyle yuzunu gozunu azcik gostersene

Benim yegen de damacanaya kolunu sokmustu sıkisip kalmis damacanayi kestilerdi

Merhaba İlkim evet nasipse böyle olmasını istiyorum.Bencede şahane bi isim olucak çok teşekkür ederim.Sende iyisindir umarım ve bebişte tabii ki

Biz de iyiyiz canım kızımla çok teşekkür ederiz. Beste hanımın diş buğdayını yapıcam c.tesi günü ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyorum

bende diyorum neden işler kesat:))demek regl oldun..
senden bir ricam olacak ufonun başını biraz aşagı doğru çek valla duvarı izlemekten bir hal oldum:))

çağlanın o damacana borusunu tutan minik elini yiyebilir miyim çok tatlı ya

ye ye yeeee
kıtır kıtır:)))

annezeyno__canım yeni resimler ekleyecem ama biraz çekilelim söz..
bu damacanalar ne işlere neden oluyomuş allah korusun...

dogru canım öyle kv insanın libidosu düşer sabrına hayranım

Piyasada cekis gucu en yuksek 2 pompa var : ameda lactaline ve spectra 2
Amedada hem hiz hem guc ayarlaniyor spectrada ise sadece guc
Yeni dogum yaptigim donemi hatirliyorum gogusler haassasken bunlari kullanmk cok zor

Aventin gucu daha az ama daha az acitiyor

Bende hem avent hem spectra car spectra ise baslayinca sutumu ciddi anlamda arttirdi

Spectra iste avent evde duruyor

bugun yarin olurum bebegim hastanerydi kayinvalideydi derken cocuk yapmaya firsat mi kaldi :1
Canım başka çaren kalmadı senin,,akşam eve gider gitmez,,kvnin ayakkabisinin icine kimseye çaktirmadan 1 çimdik tuz dök
Yarın gider bizde burda kutlama yaparız
İstenmeyen misafiri göndermenin kısa yolu budur

hehe göremiyormusun okadar hareket cekmiştim görmedinmi kalp yapmıstım sana

canım güle güle kullan:) sanırım bir sonraki soru benim yatak başlığını nerden aldığım olacak seve seve cevaplarımm

ben stirtrayt yazdım dimi hehe söylenenin aynısını yazdım kroyum ama para bende

canım evet hemen anladım zaten markayı bildiğim bir marka çünkü helal sana beykozcum para olsa iyi olur ucuz sayılmayan bir marka çünkü int bir sitede satılıyor başka biyerde bulamazsan adresini veririm canım, ben yiğenlerime ordan hediye aldım hep

Biz de iyiyiz canım kızımla çok teşekkür ederiz. Beste hanımın diş buğdayını yapıcam c.tesi günü ufak tefek işler kaldı onlarla uğraşıyorum

Ayyy canım benim şimdiden hayırlı olsun resimleri bekleriz artık. Öpüyorum ikinizidee

canım güle güle kullan:) sanırım bir sonraki soru benim yatak başlığını nerden aldığım olacak seve seve cevaplarımm
BGSTOREun online adresinden mi alıyordun canım?

bir de yatağımı daha yeni aldım şimdilik memnunum ama sıkılınca ilk durağım modekkkko olacak :)

Eki Görüntüle 638747 Eki Görüntüle 638748

çekilinnnn
şimdi fırından çıktı çok sıcakkkkkk
kuzum şimdi uyandı

aşkımm bittanem annen seni saklıyordu benden sonunda gördüm gül yüzünü kuzummm

bu bebişlerin hepsi çok tatlı oluyo maşallah, tam ısırımlık...(çağladan bahsediyorum)
bi de ekşi sözlükte kk daki üyelerin %20si erkekmiş demişler ya bu topik erkekler için fazla sıkıcı olur bence

Son düzenleme:

ben lansinoh kullanıyorum memnunum ama acayip güçlü bir çekiş gücü var mı dersen pek zannetmiyorum, çift başlıklı olması güzel ama ben aynı anda ikisini sağamıyorum, tek tek sağdığımda da 15 dk falan sürüyo, sonuç olarak oğlum 3 aylıkken başladım neredeyse 6 ay oldu kullanalı beni yarı yolda bırakmadı, ama tabi sütün azlığı ya da çok olması da önemli az sütün varsa güçlü bir makine almak daha mantıklı, sütün çoksa ya da normal düzeyde ise lansinoh da çok rahatlıkla idare eder diye düşünüyorum.

Valla zeynep şu kv den anlattıklarınla resmen gözümün önünde yaa
tahmin edebiliyorum aşağı yukarı tipini
Allah ım tez zamanda evine dönmesini nasip etsinn yahu

teyzecim senin yapacak işlerin vardır evinde nebilim vardır bişeler

sabah çok acayip bir rüyayla uyandım hayırdır inşallah...
bir tane yavru kedi elmaaa elmaaa diye bagırıyodu:)) gel pisi pisi gelll dedim:)
ama bir baktım yok olmuşhayırlara çıkarsın rabbim:)

burdayım kıssss babyceren hayır hayır
şimdiden geçmiş olsun hadi iyisin bugun yemek yapmaktan yırtıcaksın

Canım başka çaren kalmadı senin,,akşam eve gider gitmez,,kvnin ayakkabisinin icine kimseye çaktirmadan 1 çimdik tuz dök
Yarın gider bizde burda kutlama yaparız
İstenmeyen misafiri göndermenin kısa yolu budur

yaa süpersinn bana bunu bir arkdaşım söylediğinde oha falan olmuştum ama denemek kısmet olmadı
bencede zeynep denemelisin iyotlu iyotsuz her türlüsünü dök

canım battı balık yan gider eşim alıstı zaten hergün bişey cıkarıyorum basına bana ne benimde hayallerim var hayaller benden money ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…