sağol canım evet erken cıkardı çünkü bulaştı cok hızlı bulaşan bir hastalık daha aşımızda olmamıştı bir yaşında vuruyorlar su çiçeği aşısını dr bir haftaya toparlar dedi bakalım inş. kolay atlatırGecmis olsun cnm, biraz erken cikarmis ama olsun kolayca atlatirsiniz ins..
canım çok büyük geçmiş olsun(
neyse kuzunun keyfi yerindeymiş..inşallah hemen atlatır..
benim pek bir bilgim yok su çiçegi hakkında,ama her çocuk çıkarırmış diye duymuştum..
tekrardan geçmiş olsun..arada bir girip bilgi verirsen çok sevinirim..
iyleştigini bilmek isteriz
Eki Görüntüle 638747 Eki Görüntüle 638748
çekilinnnn
şimdi fırından çıktı çok sıcakkkkkk
kuzum şimdi uyandı
babyceren 2 cocuk ve 53 kilosun maşallah sana
benım bir cocukla şaftım kaydı 90 kiloyla doguma girdim spordu diyetti zar zor 70 e indim
evet malesef 53 kiloya kadar düştüm..evlendigim zamanki kilodayım ama ben bu kadar zayıflamak istememiştim..
55 veya 57 benim için ideal çünkü boyum 1.69..biraz zayıf kaldım..
emzirmeyi kesince tekrar kilo alacagımı biliyorum..aslında kötü görünmüyorum ama yüzüm zayıfladı ona üzüldüm..
sende verirsin canım hiç kafaya takma..daha bu minnoşlar yürüdügü zaman inan arkadalarından koşmaktan hal kalmayacak bizde:))
bu arada tosticim senide tanımak isterim hiç görmedim ben seni..foto koysana..
ayrıca tatlıcadı ve mutluanne sizlerin yüzünü hatırlamıyorumsanırım bir defa bakmıştım
hiç aklıma gelmiyo..sizlerde hemen resim ekleyinnnn
canım hoşgeldin iyikide yapmışsın diş bugdayını..çok güzel bir anı olarak kalıyor..
resimlerine şimdi bakacam datlum:)) keşke çektigin vidio yuda izleseydik:)
benim kızlarda altını seçmişti..işlerini biliyorlar valla...
benim cadı da emerken bazen ısırıyo çok acıtıyo..
tavşanını ve seni öpüyorum datlum
Simdi resimlere baktim dis bugdayiniz cok guzel olmus..hele basta ben Tavsuna cok bittim ve hemen ardinda tabiki seni o becerekli ellerine ehuheueh ne guzel masa hazirlamissin masallah sende cok hamaratmisin onuda anladik..sana misafir olmak lazim :))
aa gece kuşları yok hatta assolistimiz bile yok:)
hu huuu nerdesiniz kızlarrrr:)
elma dersem çıkın:) elmaaaaaaa puhahahaha
iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
kızım su çiçeği cıkarıyor
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız
canımcım pek resim kyma taraftarı değilim
beni tostumla anımsayın
Eki Görüntüle 638672 Eki Görüntüle 638674
çağla ve damacana borusu:))
sinemalarda:)
bu gördügünüz sadece fragman resimleri
Suan hastanedeym.beyin ve sinir cerrahide
Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm
Aman o çinli arkadaşının ağzı bal yesin canım,,yaşadığın bütün kötü olayların sonucunun tertemiz ve berrak olmasını dilerim..
günaydınn sevgili arkadaşlarımmm
yarın cuma yaşasınnnbu sevinçle başlıyorum güne umarım hepimiz için musmutlu bir gün olurrr
meleğim canım bu bile iyi haber bana göre inşş hiçbişeyciğin yok derlerde rahat bir nefes alırsın sen de bizde canım dualarımız seninle arkadaşımmm
canım sagolasınkızceyi ben doğurdum ama hamaratlığı bana çekmemiiş annanesini örnek alıyor sanırım kızım yaşadık annesine benzemicek yemek yapmak konusunda inşşş köfteyle başladı işte ışığı gördük sayılır
iyi geceler yavrular
geçmişten şimdiki zamana doğru gelirken baktım meleğim ve babycerenim benden bahsetmiş iyi insan lafın üstüne gelirmiş misalii damladım buraya
ben günden güne iyice kuduruklaşan oğlumla uğraşmaktayım
gündüz sürekli peşindeyim,bi kaç gecedirde çocuk uyanıyo şarkılar,çığlıklar uzun süre oturuyo..tabii o sesleri duyunca bizde kendimiz tutamayıp mıncıklamaya başlıyoruz ailecek kikirdiyoruz..genelde 3 te uyanıyo
bu gün sıpa gardolabın en alttaki bölümüne girmişşş nasıl becerdi anlamadım
ben yana yana çocuk arıyorum evin içinde seste çıkarmıyo
oğlum,yavrum,tarık buğra diye odaları gezdimm
nerdeyse oturup ağlıycaktım hiç orası aklıma gelmedi
en sonunda molfix reklamını açtım pcden sesinide sonuna kadar açıp evin antre ksımına geçtim kesin ses çıkarır diye ve reklamın sesini duyunca çığlık attı
kuzumu oraya uzanmış benim şapkamı kemirirken buldumm
meleğimumarım sonuçların temiz çıkarr iyi haberlerinle bizleride rahatlatırsınn
[geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize çok tşk ediyorumm
canım gençsin güzelsin daha ne ki verirsin onlarda kilomu:)fitsin fit:)
bende annen gibiyim evet emzirirken iligim kemigim kuruyo
cereni 16. ayında sütten kestim,kızım şiştikçe şişti bende kurudukça kurumuştumsonra tekrar kilo aldım..
çağlayıda 16 ay emzirsem yeter diye düşünüyorum..hak geçmeyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?