2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, biraz erken cikarmis ama olsun kolayca atlatirsiniz ins..
sağol canım evet erken cıkardı çünkü bulaştı cok hızlı bulaşan bir hastalık daha aşımızda olmamıştı bir yaşında vuruyorlar su çiçeği aşısını dr bir haftaya toparlar dedi bakalım inş. kolay atlatır

teşekkür ederim canım
benimde bilgim yoktu başımıza gele gele herşeyi öğrenecegiz
tamam canım haberdar ederim
cok zor bir hastalık değil ama kimi cocuk cok agır atlatıyormuş inş. kızım bu şekilde geçirir

babyceren 2 cocuk ve 53 kilosun maşallah sana
benım bir cocukla şaftım kaydı 90 kiloyla doguma girdim spordu diyetti zar zor 70 e indim

babyceren 2 cocuk ve 53 kilosun maşallah sana
benım bir cocukla şaftım kaydı 90 kiloyla doguma girdim spordu diyetti zar zor 70 e indim

evet malesef 53 kiloya kadar düştüm..evlendigim zamanki kilodayım ama ben bu kadar zayıflamak istememiştim..
55 veya 57 benim için ideal çünkü boyum 1.69..biraz zayıf kaldım..
emzirmeyi kesince tekrar kilo alacagımı biliyorum..aslında kötü görünmüyorum ama yüzüm zayıfladı ona üzüldüm..
sende verirsin canım hiç kafaya takma..daha bu minnoşlar yürüdügü zaman inan arkadalarından koşmaktan hal kalmayacak bizde:))

bu arada tosticim senide tanımak isterim hiç görmedim ben seni..foto koysana..
ayrıca tatlıcadı ve mutluanne sizlerin yüzünü hatırlamıyorumsanırım bir defa bakmıştım
hiç aklıma gelmiyo..sizlerde hemen resim ekleyinnnn

inş. canım dediğin gibi olur
hadın bana iyi geceler
grşmek üzere
öptüm tatlı bebişlerinizi

canımcım pek resim kyma taraftarı değilim
beni tostumla anımsayın

evet canım güzel bi anı oldu tavşanımla bana ve hödük babasına

saol canım :) bana değill tavşanım ave mamalara bakın bu aralar baya kilo aldım ben sıkıntıdan alıyorum offff aman sankı manken olcam

aa gece kuşları yok hatta assolistimiz bile yok:)
hu huuu nerdesiniz kızlarrrr:)
elma dersem çıkın:) elmaaaaaaa puhahahaha

burdayummmm

geçmiş olsun canım kıyamam tez vakitte ileşir işlaa

not:ist bulda salgın var sağlık ocagından sölediler bana dışarı çıkarma diyede uyardılar benı bende çok korkuyom

canımcım pek resim kyma taraftarı değilim
beni tostumla anımsayın

yerim senın tostunu kız ben bile tombiş halimle koyyom ne olcak sankı koyver gitsin

Eki Görüntüle 638672 Eki Görüntüle 638674

çağla ve damacana borusu:))
sinemalarda:)
bu gördügünüz sadece fragman resimleri

Masallah Senin kizcenin boyle poz verme yetenegi vardida sen neden simdiye kadar cikartmadim cnm, Buyuk potansiyel goruyorum onu aciktir :))

Suan hastanedeym.beyin ve sinir cerrahide
Kafa tasim cok ağrıyor du oraya verdiler bel boyun ve bas agrmdan da bahsetmeli miym Sizce.yoksa alakasiz mi olur.cok optmm

Gecmis olsun cnm ins onemli birseyin cikmaz..bas agrin yani kafa tasi agrin hafta sonu yapacagin dis bugdayiinin stresinden olabilirmi..malum son zamanlarda ona focus olmus durumdaydin ..

Aman o çinli arkadaşının ağzı bal yesin canım,,yaşadığın bütün kötü olayların sonucunun tertemiz ve berrak olmasını dilerim..

Seninde agzindan sifa damliyor sagol cnm ve duan icinde icten bir Aminnnnn diyorum

mutluanne bu senin için canişkom:))
facede gördüm eger begendiysen bunları yapan sitenin adnı veririm canım..
komisyonumu alırım ona göre
ama miraya ne kadar çok yakışacak bu ya

amanda aman tatlıcadı hanımlar gelmişler:))
bu arada ben bugün turuncuyu hiç görmedim..
ayrıca biyolog canım sende bize ce ee yapıp kaçtın olmadı böyle..

zada indir pantolonumu indirebilirsen tabi

benim şarzım bitiyo bip bippppp bippppp
yataga gidiyimde kendimi full liyim...
öpüldünüz canlar

iyi geceler yavrular
geçmişten şimdiki zamana doğru gelirken baktım meleğim ve babycerenim benden bahsetmiş iyi insan lafın üstüne gelirmiş misalii damladım buraya
ben günden güne iyice kuduruklaşan oğlumla uğraşmaktayım
gündüz sürekli peşindeyim,bi kaç gecedirde çocuk uyanıyo şarkılar,çığlıklar uzun süre oturuyo..tabii o sesleri duyunca bizde kendimiz tutamayıp mıncıklamaya başlıyoruz ailecek kikirdiyoruz..genelde 3 te uyanıyo

bu gün sıpa gardolabın en alttaki bölümüne girmişşş nasıl becerdi anlamadım
ben yana yana çocuk arıyorum evin içinde seste çıkarmıyo
oğlum,yavrum,tarık buğra diye odaları gezdimm
nerdeyse oturup ağlıycaktım hiç orası aklıma gelmedi
en sonunda molfix reklamını açtım pcden sesinide sonuna kadar açıp evin antre ksımına geçtim kesin ses çıkarır diye ve reklamın sesini duyunca çığlık attı
kuzumu oraya uzanmış benim şapkamı kemirirken buldumm

tostigeçmiş olsun bebeğine umarımhafif bi şekilde atlatır çok üzüldüm

babycerençağlaya aşık oldumm çok tatlı çok güzel bayıldım bayıldımmm hala güzelliği gözlerimin öününde..bu arada benim kzuuda bu aralar damacanaya taktı ondan tutunarak kalkmaya çalışıyo kesimlikle bu bi işaretttçağlaya talip olan olmamıştı diye hatırlıyorum ben talibim şekerim

meleğimumarım sonuçların temiz çıkarr iyi haberlerinle bizleride rahatlatırsınn

eliftekrar hoşgeldin tatlımm..Gönül Mira adıyla yaşasın

mutluannemboncuğumuz düşmüş geçmiş olsun..bu yavrular çok tehlikeli olmaya başladılar:18:

plannerzeynonun köfte yapan ellerini yerim yerimmm

resim ekleyenleri not aldım yarın bütün resimlere bakıcam inş:)

geçmiş olsun dilekleriniz içinde hepinize çok tşk ediyorumm

Bu cuma gunlerini bende cok seviyorum ama bana ne oluyorsa iste onu bilemiyoru,..iste oyle seviyorum :)) acaba siz tatile girip mutlu oluyorsunuz bende o yuzden seviyorum, yani farkindan olmadan yuzeye cikan bir hareket mi bu..kimbilir..

Ins cnm iyi haber olsun sizlerin guzel dualari ile yirtarim bur derttenden ins..
Kofte bahane sen kaynagina bakicaksin, yaw bu kiz sana benziyordur annesi bosuna annanesi deeme..malum sen kimin kizisin dimi

Cnm nerelerdesin demiyorum malum ayni durumlari bende Mahir ile yasiyorum..okuyor canimi he gun ve son bir haftadir gece uykusu yok gibi ...
Guzel dileklerin icin sagol ins birsey cikmaz scan sonuclarindan
Tarik Bugra kanimca cok surprizlerle dolu bir delikanli olucak, baksana anneye ne numaralar ceker olmus :)) benim velette benim bugun cep telefonu alip her yerine disleri ile bir guzel disleyip ezmis artik cep telim dokuntuye cikti, bugun aksama dogru altini degistirmek istedim bir turlu duz yatiramadim tam yarim saat icini cekerek agladi..kafayi yiyecem neyi var bu cocugun anlamadim..
Bir buyume atagi daha mi yoksa

Gecmis dedikte ben artik geriye donup okumakta cok zorlaniyorum, sayfalarin cogalmasindan degilde benim artik gunumu cok yogun gecirip yorgunluktan hitap dusmemden kaynaklaniyor galiba..rabbim kolaylastirir ins,
Oglum yine mirmir ben kactim hadi kizlar simdiden yarin icin kolay gelsin herkese opuyorum sizleri ve kuzulari tek tek..iyi geceler, bol uykular dilerim

Selam kızlar,dün de gelemedim,işler güçler işte....
Tatlım aynen ben de senin gibiyim.Süt sağarken sanki benim havam da çekiliyormuş gibi sönüyorum:)yani zayıflıyorum zaten zayıfladığım anda yüzümden gider ilk.Bir göbiş kaldı o da gitse,ayrıca sıkılaşmam da lazım.Neyseki okula başladım yararı olacaktır bana...Bu arada Çağla yı gördüm ,maşallah deyip kocamaaaan öpüyorum.

Kızlar bir iki sorum olacak:
1-bugünle 2 defadır oluyorkızıma su verdiğimde aniden boğazında kalıyor ve nefessiz kalıyor.Hatta bir kaç saniye yüzü morarıyor boğulcak gibi oluyor...Ben de o esnada panikleyip duayla karışık sırtına hafif vuruyorum geçsin diye.Sizce ne yapmalıyım?
2-bu soruyu unuttum:44::44:

SEKERSIZYESILCAY gecmis olsun cnm sizi de yakaladi demek hastalik
Artik ufak ufak bahar geliyor yaza kadar hicbiri tekrar hasta olmaz insallah!

BEYKOZcum babaneni yeni okudum dun farketmemisim cok gecmis olsun
Yaslilik cok zor Rabbim muhtac etmeden yaslilik ve hayirli olum nasip etsin

MELEGIM senin de test sonucun cikacakmis tatlim Rabbim bilir ama oyle rahatim ki hicbirsey cikmayacak insallah!

KIZLAR SIMDI YUKARI SAATE BAKIN
Omer her sabah 7:30da uyanir ve bir skintimiz olmadikca gun icindeki uyku saatleri sabittir
Yavrumu ezanla beraber emzirip yatirdim
KP yola gidecek ya KV kalkmis mutfakta birseyler hazirliyor
Poset sesi ketil sesi tabak catal bicak sesi Omer her seferinde hareketleniyor
Gidip kapattim saniyesinde geri acti noldu diyor
Omer uyuyamiyor dedim gectim ama kapiyi kapatmadi
Sonra yine tangir tungur sesler bu sefer esim gitti kapatti
Yine esim yataga doner donmez geri acti
Su an hala tangirdiyor Omer de bir o yana bir bu yana uyumaya calisiyor

Guc savasi diye buna derim ben!
Coktan hakettin o 2cimdik tuzu annecim coktannn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…