iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
kızım su çiçeği cıkarıyor
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız
Kızlar bir iki sorum olacak:
1-bugünle 2 defadır oluyorkızıma su verdiğimde aniden boğazında kalıyor ve nefessiz kalıyor.Hatta bir kaç saniye yüzü morarıyor boğulcak gibi oluyor...Ben de o esnada panikleyip duayla karışık sırtına hafif vuruyorum geçsin diye.Sizce ne yapmalıyım?
2-bu soruyu unuttum:44::44:
Film gibi ya Allah uzun omur versin :)
Caktirmadan tuzu attim gitti
günaydın ,hayırlı cumalar mayıs anneleri ve bebecikler
dün yazdım ama merak eden yada yazan olmamış
demek merak edilmemişiz
neyse bu cuma gününde herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
1-bugünle 2 defadır oluyorkızıma su verdiğimde aniden boğazında kalıyor ve nefessiz kalıyor.Hatta bir kaç saniye yüzü morarıyor boğulcak gibi oluyor...Ben de o esnada panikleyip duayla karışık sırtına hafif vuruyorum geçsin diye.Sizce ne yapmalıyım?
sabaha karşı 4'te bu mesajı yazdığınıza göre rüyanızda görmüş olmalısınız :) neyse, 1. sorunuzun aynısı ama daha kötüsü yeğenime çok olmuştu. 112 acil'i aramak zorunda kalmıştık, bebek mosmor olmuş ve nefes almaz durumdayken. acildeki doktor "ambulans gönderiyorum yerinizi tespit ettim" dedikten sonra, yan yatar pozisyondayken, sırtına vurun demişti. ablam inatla çocuğu dik tutuyor, alnını sıvazlıyordu (bunu da nerden öğrendiyse). ambülansı da istemedik, bebek de normale döndü. ablam hala bu durumlarda bebeğin alnının sıvazlanması erektiğini söyler ben de alın ile nefes borusu arasında bir ilişki bulmaya çalışırım :) böyle
Geçmiş olsun bebişine canım,benimde tek geçirdiğim ağır hastalıktır kendisi,,aklımda kalan kaşımamaktı,iz yapar diye özellikle yüz bölgesi asla kaşınmamalı diye biliyorum.iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız
MUtluannEM aksam ilk isim tuzluk bulmak oldu
Annemler de diyor ki sen oyle sevmezsin hayirdir
Hayir hayir dedim
(Bizde sadece okyanus tuzu var da degirmende ogutuyoruz)
Hemen cebe atip ayakkabisina doktum ama cok gitti yakalanicam diye kactim iceri
Sonra kardesime ayakkabiyi silkeletip yeniden bi cimdik doktum
Bakalim bekleyip gorucez 3vakte kalmaz donerse cinin olur ne dersen yaparim :)
PINARDA omerin de kaciyor bazen
Buyuk kasikla verirsem ya da bardaktan araliksiz icerse
CHIHIRO annem de alnini ovalar ne alaka bilemedim ama ben kafasini egip sirtina vuruyorum
Aslinda kizlar ben arasira uzman tv de bebek ilkyardimi izliyorum
Allah korusun nolur nolmaz
iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
Kız ben sana demedim mi sadece sen bilicen diye,,kardeşini niye alet ettin
Madem döktün neden silkeliyorsun,ya gidip tekrar geri gelirse bunu düşündün mü canım
SEKERSIZYESILCAY gecmis olsun cnm sizi de yakaladi demek hastalik
Artik ufak ufak bahar geliyor yaza kadar hicbiri tekrar hasta olmaz insallah!
BEYKOZcum babaneni yeni okudum dun farketmemisim cok gecmis olsun
Yaslilik cok zor Rabbim muhtac etmeden yaslilik ve hayirli olum nasip etsin
MELEGIM senin de test sonucun cikacakmis tatlim Rabbim bilir ama oyle rahatim ki hicbirsey cikmayacak insallah!
KIZLAR SIMDI YUKARI SAATE BAKIN
Omer her sabah 7:30da uyanir ve bir skintimiz olmadikca gun icindeki uyku saatleri sabittir
Yavrumu ezanla beraber emzirip yatirdim
KP yola gidecek ya KV kalkmis mutfakta birseyler hazirliyor
Poset sesi ketil sesi tabak catal bicak sesi Omer her seferinde hareketleniyor
Gidip kapattim saniyesinde geri acti noldu diyor
Omer uyuyamiyor dedim gectim ama kapiyi kapatmadi
Sonra yine tangir tungur sesler bu sefer esim gitti kapatti
Yine esim yataga doner donmez geri acti
Su an hala tangirdiyor Omer de bir o yana bir bu yana uyumaya calisiyor
Guc savasi diye buna derim ben!
Coktan hakettin o 2cimdik tuzu annecim coktannn!!
Kizlar onceki gun makinaya hassaslari ayarlamistim
Ozel bir gun icin aldigim pembis fantazi bir camasirim vardi
Fantazi oldugu 4km uzaktan belli olur oyle birsey
Onu da makinaya koydum
Annem camasira hic karismaz normalde
Kendi elbiselerini de pek yikamaz degistirmez
Neyse ne sebeple bilmem makinanin kapagini acmis benim pembe camasiri makinanin icinden disari sarkitmis
Ben o banyoyu sadece camasir icin kullanirim o gun omeri tartmak icin bir girdim camasir sarkmis lök gibi meydanda
Hemen iceri geri soktum kapattim ama neden yapti cok merak ediyorum denemis olmasin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?