2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok alem benim kaynanam ya cok
Gittim anne bu kapi kapali dursa Omer etkileniyor da
Sicak oluyo bunaliyom kapatma
Omer u...
Uyanirsa uyansin ben alirim
Yok uyanmasin ezandan sonra uyudu zaten uykusunu alsin
Iyi o zaman ben cikiyom
Isi gucu birakip cikti protesto amacli yatiyor :)

Evde de kombi kapali mutfakta biri tam biri yarim 2cam var ac birini yap isini di mi :)
Aha yine kalkti kurtlandi herhal yine tangirdiyor

Film gibi ya Allah uzun omur versin :)
Caktirmadan tuzu attim gitti

günaydın cnm arkadaşlarım herkese hayrlı cumalar diliyorum...

şekersizyeşilçay cnm çok geçmiş olsun..bende neden yok bu kız dıyorum Allahım şifa versin tez vakitte...

tosti sizede gecmıs olsun tatlım..suçiçeği için çok erken kapmış yavrum biran önce iyileşir inş.

bingelkajum cnm diş buğdayınız hayrlı olsun resımlerıne bakıcam birazdan...

babyceren çağlaya kocaman maşşallah çok tatlı kızım..

annezeynepcim cnm senin kaynanaya 2 çimdik tuz az, 1 paket boşalt ayakkabısına:))

tatlıcadıcım cnm özledim senle muhabbeti karsılaşamıyoruz pek...koptum tarık buğranın saklanısına çok akıllı bu bıdıklar çok...

vee tüm güzel anneler hepinize kocaman mucxx.

elifcim sende hoşgeldin tatlım gönül mira olmuş minik bebeğimizin adı.. çok yakışmış mira gonulun yanına..hayrlı olsun ismi.. ismiyle yaşasın minikkuş...

günaydınlar ve hayırlı cumalar şu anda evde bebekleriyle oynayan tüm annelere ve bebişlerini bırakıp evden çıkmak zorunda kalanlara

günaydın ,hayırlı cumalar mayıs anneleri ve bebecikler
dün yazdım ama merak eden yada yazan olmamış
demek merak edilmemişiz
neyse bu cuma gününde herkesin gönlünden geçen olsun inşallah

Günaydıınnn canlar kanlar kankalar nassınızzzz

bugun cuma ohh yandaaann

keyifler ve yavrular iyi değil mi

maşallah size maaşalllaaaahhh

SekersizYesilCay çok geçmiş olsun defneciğe ve size

tosti geçmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatır yavrucak sanırım hepimiz yaşayacağız bu hastalığı zamanla

BabyCeren çok beğendim bu tütüyü bende minili yapıcam powered by mutlu anne katkılarıyla

anneZEYNEP tuzu döktün mü diyecektim ki dökmüşsün sanırım Allah sabır versin yaa

günaydın demek için geç mi kaldım acabaaa, merhaba herkeseee

işe biraz geç geldim sonrada geçmişe ve resimlere daldım evettt geldik bir cuma gününe daha, hayırlı cumalar olsun hepimize, allah gönlümüze göre versin herşeyi inş...

canım çok geçmiş olsun inş çabucak ve sıkıntısız atlatırsınız, bizide haberdar et

canım arada zeynoda öyle oluyor su içmeyi öğrenemedi henüz tam olarak benide çok korkutuyor napıcaz bilmemkii:26:

Film gibi ya Allah uzun omur versin :)
Caktirmadan tuzu attim gitti

heyy allahımmm valla alemsiniz canım, kız valla attınmı tuz? ilk defa duydum bunu dün mutlu_anneden, hadi bakalım etkili olcakmı görelimmm

günaydın ,hayırlı cumalar mayıs anneleri ve bebecikler
dün yazdım ama merak eden yada yazan olmamış
demek merak edilmemişiz
neyse bu cuma gününde herkesin gönlünden geçen olsun inşallah

canım sizede geçmiş olsun kuzun diş çıkarıyormuş dün okudum ama kimseye yazamadan apar topar çıkıyorum işten, yoksa merak ettik yani şekerim hatta mutlu_anne sormuştu seni

sabaha karşı 4'te bu mesajı yazdığınıza göre rüyanızda görmüş olmalısınız :) neyse, 1. sorunuzun aynısı ama daha kötüsü yeğenime çok olmuştu. 112 acil'i aramak zorunda kalmıştık, bebek mosmor olmuş ve nefes almaz durumdayken. acildeki doktor "ambulans gönderiyorum yerinizi tespit ettim" dedikten sonra, yan yatar pozisyondayken, sırtına vurun demişti. ablam inatla çocuğu dik tutuyor, alnını sıvazlıyordu (bunu da nerden öğrendiyse). ambülansı da istemedik, bebek de normale döndü. ablam hala bu durumlarda bebeğin alnının sıvazlanması erektiğini söyler ben de alın ile nefes borusu arasında bir ilişki bulmaya çalışırım :) böyle

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım sizede çok geçmiş olsun, bende defnecik okuluna alıştımı diye merak ediyordumki hastalıklarla uğraşıyormuşsunuz, iyi olsunda önemli olan o, güzel haberler bekliyoruz canımmm

ne yeğenimi ya? evet yeğenime de oluyordu ama kendi oğluma da olmuştu. morarmadı filan ama su içerken boğazına kaçırıyordu. çare buldum kendimce: 1 yudum içtikten sonra bardağı çekiyorum sonra 1 yudum daha ve çekiyorum sonra 1 yudum daha... bardaktan birşey yudumlamayı öğrenemedikler için böyle oluyorlar zannımca.

"bugün benim doğumgünüm
hem hastayım hem yastayım
bir poliklinik taburesi üstünde
babamın çişini söylediği yaştayım"

bu dizeleri sanırım bizim oğlan 16 mayıs günü söyleyecek. şöyleki, birkaç gün önce oğlumun kontrolü için beyin cerrahideydik. 3 ay sonraki kontrolü için 16 mayısı önerdiler. "sizin için uygun mu? o gün bir işiniz olacak mı?" diye sordular, biz de eşimle birbirimize bakıp "yooo, ne gibi bir işimiz olabilir ki?" deyip randevuyu kesinleştirdik. şu aralar farkediyoruz ki o gün bizim oğlanın doğumgünü. evet, parti filan olmayacaktı ama başka bir sorun daha var. biz o gün sünnet de ettirmeyi planlamıştık. ben bir koşu hastaneye gidiyorum. öpüldünüz efem

MUtluannEM aksam ilk isim tuzluk bulmak oldu
Annemler de diyor ki sen oyle sevmezsin hayirdir
Hayir hayir dedim
(Bizde sadece okyanus tuzu var da degirmende ogutuyoruz)

Hemen cebe atip ayakkabisina doktum ama cok gitti yakalanicam diye kactim iceri
Sonra kardesime ayakkabiyi silkeletip yeniden bi cimdik doktum
Bakalim bekleyip gorucez 3vakte kalmaz donerse cinin olur ne dersen yaparim :)

PINARDA omerin de kaciyor bazen
Buyuk kasikla verirsem ya da bardaktan araliksiz icerse
CHIHIRO annem de alnini ovalar ne alaka bilemedim ama ben kafasini egip sirtina vuruyorum
Aslinda kizlar ben arasira uzman tv de bebek ilkyardimi izliyorum
Allah korusun nolur nolmaz

Geçmiş olsun bebişine canım,benimde tek geçirdiğim ağır hastalıktır kendisi,,aklımda kalan kaşımamaktı,iz yapar diye özellikle yüz bölgesi asla kaşınmamalı diye biliyorum.
Annem gece başımda beklerdi kaşımayayım diye.Bebişine acil şifalar dilerim

1-bize de bardağa geçtiğimizden beri yaklaşık 5-10 kez oldu Pınardacım Hatta korkup kaşıkla vermeye geri döndüm sonra ama dr.u arayınca geri dönme dedi bana,,yediğini yada içtiğini aspire edemiyor Mira ama alışacak demişti.20sn.den fazla sürmemeliymiş tıkanıklık.Kızım tıkanınca yanağından yada ayağında uyarıyorum yada alnına dokunup kaslarınıı harekete geçiriyordum. Maşallah diyim alıştı şimdi

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

Kız ben sana demedim mi sadece sen bilicen diye,,kardeşini niye alet ettin
Madem döktün neden silkeliyorsun,ya gidip tekrar geri gelirse bunu düşündün mü canım

tosticim geçmiş olsun inş sorun yaratmadan hakkından gelirsiniz mikropların...
ve dün kv söyledi mart ayından sonra su çiçegi asısı yapıcakmıs 1yas sonrasına saglık ocakları salgınmıs ben bir ara gitcem ögrenirim belki söyler saglıkocagı doktoru

Kız ben sana demedim mi sadece sen bilicen diye,,kardeşini niye alet ettin
Madem döktün neden silkeliyorsun,ya gidip tekrar geri gelirse bunu düşündün mü canım

Hayiiiiiirrrr teorik bilgim eksikti telafisi yok mudur bu isin?
Gitmez mi dersin simdi ya pufff aptal Zeynep dogru okusana!!!
Gizliden bi daha yapsam 3. Olur gider gelir sonra yine gider

Yapicam kacari yok ama siz de dahil kimseye demicem

Kizlar onceki gun makinaya hassaslari ayarlamistim
Ozel bir gun icin aldigim pembis fantazi bir camasirim vardi
Fantazi oldugu 4km uzaktan belli olur oyle birsey
Onu da makinaya koydum

Annem camasira hic karismaz normalde
Kendi elbiselerini de pek yikamaz degistirmez
Neyse ne sebeple bilmem makinanin kapagini acmis benim pembe camasiri makinanin icinden disari sarkitmis

Ben o banyoyu sadece camasir icin kullanirim o gun omeri tartmak icin bir girdim camasir sarkmis lök gibi meydanda
Hemen iceri geri soktum kapattim ama neden yapti cok merak ediyorum denemis olmasin sakin

canım Allahım sana nasıl sabır vermiş ben yüzüne ne derdin var diye amacın ne bu benim hayatım böyle esneyebildigim kadar esnedim artık kırılıyorum de cünkü duvar muamelesi yapıyor sana
ve su lafa gıcıgım kimse degisemez neden degişemez bizden degişmemizi istiyorlar hangimiz anne babamıza yaptıgımızı eşimizin ailesine tamamen yapıyoruz
mesela nazımızı ailemize yapabildigimiz için daha cok onlara açıktık
eşimizin ailesi için herseyi düşünerek konusuyoruz kendimize bişeyler katıyoruz yada bazı seylerimizi yapmıyoruz
bu bir degişimdir ozaman onlarda degişcek
50ssene böyle yasamıs falan tamam bende 20sene böyle yasadım ne farkeder zaman insanları nasıl degiştiriyor
gelinin bunu istiyor yap elinmi incincek 1ayda onun için ugras be kadın nese sinir ediyor insanlar beni iyilik yapcam diye ödleri kopuyor
nese canım sen dedigimi yapma sinirlendim kadın iyidir ben buraya yazılanları yorumluyorum iyiliklerini fazla bilmem sana üzüldügümden böyle seyler sayıyorum ama dedigim gibi bukadarda taviz verme kendinden

Son düzenleme:
Size o kadar cok sey yazmistim ki hepsi silindi
Elektrik kesildi cok cnm sikildi ya...
Umarım herkes cok iyidir.Bugun haftanın son gunu ve cok mutluyum hepinoz gibi. Yaren nurun dis buğdayi hazirliklari tam gaz devam.is cok yoğun. Kafami kaldiramiyorm desem yeridir.
Yaren nurun dis bugdayina gelmek isteyen herkes i beklerim.mesaj atarsanIz sevinirim. Yakin olan arkadaslari bilahare beklerim.
Elifim gönül mira cok iyi olmus.adiyla yasar insallah bizim melegimiz.

Beykozum babaannen miydi cnm gecmis olsun. Sifa bulsun ins.
Yesilcay cnm size de cok gecmis olsun. N.Yaren nur da atlatti şükür basinda yakalamistim.
Tosti cnm cok gecmis olsun su cicegi olmus findigon. Bir an evvel atlatsin ins.
Babyceren cnm o caglayi yerom ben ya.anasinin kizi nolcek:)

MelegiM sen ne yaptin cnm

Yazilanlari tam okuyamadim da....

Uykusuzum.sabah beste uyunur mu ki ya.ah koca ah.bide oje temiZleme tantanasi ah.zada ah:))
Ben bikac haftadir kendime de bakar oldum.vaktim olsa daha cok se yapacam. Saçımı dun boyadik ama koyu oldu olmamis hali daha iyiydi:))
Daha sonra yazmaya calisacam telden cok zor ama değer...

Ohannesss Ben işte buna gerçekten pesss derim walla Ben olsam yumusatıcı gözüne kesin çok az sirke dökerdim bu hareket
karşısındaNeden mi?? Hurafeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…