2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oh ne güzel... gecmiş doğum günün kutlu olsun şekerim...

afiyet olsun. halletmene sevindim.

daha okuyamadım çok sayfa var. yapıyo musun diş buğdayını?

kız senin yanında insan yaslanmaz yaaa hep mutlu olur
bende emziren kilolu kalan tarafım 1.63boy 69 kilo canım nasılım fitmiyim emzirip 1gram vermeyen biriyim keske senin gibi olsam annemde senin gibi emzirirken cok zayıflıyormus bakmıs dermanı kalmamıs beni 6aylıkken sütten kesmiş ben kadının iligini kemigini kurutmusum şimdi kilo veremiyor ya sen beni kesermisin sütten fit yapmısken seni

Canım çoook geçmiş olsun,Defneciğimin hastalanmasına dayanamam.

Tesekkurler mutluanne, beykoz, babyceren ve pinarda. Valla 20-25 sayfa gerideyim ama yok anacım okuyamıyorum. Napiim

Biraz yatip dinleneyim bari. Öptüm

canım gençsin güzelsin daha ne ki verirsin onlarda kilomu:)fitsin fit:)
bende annen gibiyim evet emzirirken iligim kemigim kuruyo
cereni 16. ayında sütten kestim,kızım şiştikçe şişti bende kurudukça kurumuştumsonra tekrar kilo aldım..
çağlayıda 16 ay emzirsem yeter diye düşünüyorum..hak geçmeyelim:)

iyi akşamlar mayıs anneleri ve yaramaz bebeleri ALLAH sağlık sıhat afiyet versin işlaaa

annemlerdeyim hafta sonuna kadar misafir gelen giden anca girdim pc DİŞ BUDAYI resimlerini ekledim( benim telefondakileri çoğu eşimde )
güsel geçti işte geçen pazar yaptık yapmıcaktim ama ikna edildim yaptım içimede sindi aile arasında oldu eğlenceli oldu baya VİDİO çektik o çok hoştu tavşanım altın seçti sonra para en en son kalem

amanın sitedede kimse yok korkuyom

arkadaşlar tavşanım saçımı başımı yoluyıo ne yapcam ben

bide meme emerken ısırıyo benı sizinkiler neler yapıo

kardeşim pc istio bende tavşanımı yatırcam öptüm arkadaşlar ALLAHA emanet olun

canım hoşgeldin iyikide yapmışsın diş bugdayını..çok güzel bir anı olarak kalıyor..
resimlerine şimdi bakacam datlum:)) keşke çektigin vidio yuda izleseydik:)
benim kızlarda altını seçmişti..işlerini biliyorlar valla...
benim cadı da emerken bazen ısırıyo çok acıtıyo..
tavşanını ve seni öpüyorum datlum

Simdi resimlere baktim dis bugdayiniz cok guzel olmus..hele basta ben Tavsuna cok bittim ve hemen ardinda tabiki seni o becerekli ellerine ehuheueh ne guzel masa hazirlamissin masallah sende cok hamaratmisin onuda anladik..sana misafir olmak lazim :))

aa gece kuşları yok hatta assolistimiz bile yok:)
hu huuu nerdesiniz kızlarrrr:)
elma dersem çıkın:) elmaaaaaaa puhahahaha

Cnm ne yalan soyluyum gozum aradi seni..yalniz hastalikla ilgili dusunmemistim gelmeme sebebini..kizinin yuvaya alistirma temposu icinde oldugundan gelememistir diye fikir yuruttum..
Inan cok uzuldum ailecek rahatsizlanmis olmaniza...tez zamanda hepinizin tamami ile atlatmaniz dilegiyle, saglicakla kalin hep ins

iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
kızım su çiçeği cıkarıyor
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız

2 foto demişim 3 foto eklemişimsayı saymayıda unuttuk:)
o senin kendi afetligin melegim..güzel bakıyosunuz güzel görüyosunuz..

Hadii hadii guzelsin guzel hemde cok guzel..kizinda sana cekmis yerim onu..simdi kucaga alip bir guzel totisi totise yapistirip yemek vardi onu ama neyse benim yerime yapiverirsin artik..
Tatlisesten ses yok ne oldu ecep..birde azraece de yok esi ile muhabbettedirler ins

Gecmis olsun cnm, biraz erken cikarmis ama olsun kolayca atlatirsiniz ins..

canım çok büyük geçmiş olsun(
neyse kuzunun keyfi yerindeymiş..inşallah hemen atlatır..
benim pek bir bilgim yok su çiçegi hakkında,ama her çocuk çıkarırmış diye duymuştum..
tekrardan geçmiş olsun..arada bir girip bilgi verirsen çok sevinirim..
iyleştigini bilmek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…