dün de öğlen 14:30ta kızımı doyurarak kzıkardeşimle kuaföre gittik.ben çıkarken yeni uyumuştu.Veeee 3 satt hiç uyanmadan uyumuş kızım.eşime dedim bi bak ateşlenmiş falan olmasın.Gündüz uykusunu hiç 3 saat uyumaz çünk.Kızım bana müsaade etti resmen.Rabbim müsaade ettirdi.Ve ben dün bir çılgınlık yapıp saçlarımı Şu meşhur Hürrem kızılına boyadım.kızımın d.gününe boyatacaktım ama kardeşim abla risk alma nasıl duracağına şimdiden bakmalısın.malum saçlar röfleydi.Ama çok güzel oldu ya renklerin tam oturması için 3 gün sonra gene boya yapıcaz.ağda,saç,bıyık,kesim yaptırdım.saçımı da kardeşime boyattım.birde güzel makyaj yaptı.eşime sürpriz yaptım.haberi yoktu boyadan.adam bakakaldı:=)) ehehehhhh.dönüp dönüp çaktırmadan baktı ve gece artık malumunuz ben uykusuzum .
Bu arada bugün benim doğum günümmm Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur .
Herkesi çok öpüyorummm .
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY şu an senden içiyorum bebeğim afiyet olsun bana sen de ço klezzetliymişsin hani :)
teklifin için sağol cnm. gönder desem hiç şüphe etmezsin eminim
Ömer'in pastalarını yapacak olan kurabiyeciden rica ettim bana ferforje olarak hem cupcake hem de pasta standı bulacak
tekrar çoook sağol
...
not: bu cmt diş buğdayımızı yapmayı düşünüyorum ama kv damarıma basarsa yapmayacağım
imza: maymun gözünü açtı
merhaba arkadaşlar. günlerdir ailecek enfeksiyonlarla mücadele ediyoruz. nihayet bitti gibi...
okumaya ne halim vardı ne de fırsatım.
Defne de ben de kusma ve ishal olduk. bağırsak enfeksiyonuymuş. evde dinlenin dedi dr. kreşe de gidemedik bu yuzden.
ertesi gece eşim rahatsızlandı. idrar yolları enf.
bu süre içinde kv baktı bize sağolsun. olmasa dinlenip iyileşemezdim. kafamı kaldıramıyodum valla. defne de iyileşti çok şükür.
iştahsızlık devam ediyo sadece. o da gececek insallah.
şimdi bi geçmişe gideyim bakiim. beni merak eden var mı
kız senin yanında insan yaslanmaz yaaa hep mutlu olur
bende emziren kilolu kalan tarafım 1.63boy 69 kilo canım nasılım fitmiyim emzirip 1gram vermeyen biriyim keske senin gibi olsam annemde senin gibi emzirirken cok zayıflıyormus bakmıs dermanı kalmamıs beni 6aylıkken sütten kesmiş ben kadının iligini kemigini kurutmusum şimdi kilo veremiyor ya sen beni kesermisin sütten fit yapmısken seni
iyi akşamlar mayıs anneleri ve yaramaz bebeleri ALLAH sağlık sıhat afiyet versin işlaaa
annemlerdeyim hafta sonuna kadar misafir gelen giden anca girdim pc DİŞ BUDAYI resimlerini ekledim( benim telefondakileri çoğu eşimde )
güsel geçti işte geçen pazar yaptık yapmıcaktim ama ikna edildimyaptım içimede sindi aile arasında oldu eğlenceli oldu baya VİDİO çektik o çok hoştu tavşanım altın seçti sonra para en en son kalem
amanın sitedede kimse yok korkuyom
arkadaşlar tavşanım saçımı başımı yoluyıo ne yapcam ben
bide meme emerken ısırıyo benısizinkiler neler yapıo
kardeşim pc istio bende tavşanımı yatırcam öptüm arkadaşlar ALLAHA emanet olun
iyi akşamlar mayıs anneleri ve yaramaz bebeleri ALLAH sağlık sıhat afiyet versin işlaaa
annemlerdeyim hafta sonuna kadar misafir gelen giden anca girdim pc DİŞ BUDAYI resimlerini ekledim( benim telefondakileri çoğu eşimde )
güsel geçti işte geçen pazar yaptık yapmıcaktim ama ikna edildimyaptım içimede sindi aile arasında oldu eğlenceli oldu baya VİDİO çektik o çok hoştu tavşanım altın seçti sonra para en en son kalem
amanın sitedede kimse yok korkuyom
arkadaşlar tavşanım saçımı başımı yoluyıo ne yapcam ben
bide meme emerken ısırıyo benısizinkiler neler yapıo
kardeşim pc istio bende tavşanımı yatırcam öptüm arkadaşlar ALLAHA emanet olun
2 tanecik foto ekledim
çok heycanlıyım
eminim sizde heycanlısınızdır
hadi hadi gidin bakın
aa gece kuşları yok hatta assolistimiz bile yok:)
hu huuu nerdesiniz kızlarrrr:)
elma dersem çıkın:) elmaaaaaaa puhahahaha
Iki foto ama ikiside konusuyor :)) afetsiniz masallah
merhaba arkadaşlar. günlerdir ailecek enfeksiyonlarla mücadele ediyoruz. nihayet bitti gibi...
okumaya ne halim vardı ne de fırsatım.
Defne de ben de kusma ve ishal olduk. bağırsak enfeksiyonuymuş. evde dinlenin dedi dr. kreşe de gidemedik bu yuzden.
ertesi gece eşim rahatsızlandı. idrar yolları enf.
bu süre içinde kv baktı bize sağolsun. olmasa dinlenip iyileşemezdim. kafamı kaldıramıyodum valla. defne de iyileşti çok şükür.
iştahsızlık devam ediyo sadece. o da gececek insallah.
şimdi bi geçmişe gideyim bakiim. beni merak eden var mı
2 foto demişim 3 foto eklemişimsayı saymayıda unuttuk:)
o senin kendi afetligin melegim..güzel bakıyosunuz güzel görüyosunuz..
iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
kızım su çiçeği cıkarıyor
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız
iyi geceler kızlar
inş. herkes iyidir
biz pek iyi değiliz
kızım su çiçeği cıkarıyor
istanbuldan dönmemize yakın yiğenim cıkarmaya başladı ondan bulaşmış dün gördüm kızımın döküntülerini
bu gün dr gittik şurup ve kaşıntı olursa diye bir losyon verdi şu an döküntüler dışında bir sıkıntımız yok kuzumun keyfi yerinde inş. kolaylıkla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?