2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşler tekrar hepinize merhaba :) Yaa daha önce söylemiştim benim oğlum çok kusuyor diye. Meğer reflümüz varmış.. 1 ay boyunca oğlum hiç kilo almadı. Boyu da uzamayınca ilaca başladık.. Tam kusmalarımız kesildi hatta ilacı bile kestim ki yeniden kusmaya başladı.. Acaba Demir Damlası kusturuyor mu? Çnkü demir e başladığımız zaman yeniden kusmaya başladı....

Ben çok iyi bilirim bebeğim tam 6 ay kustu,Yapmadığım şey kalmadı,başta gaz damlasını kestim(sab),sonra demiri,,milupa ar serisi(kusan bebekler için) mama bile denedim,muhallebiye başlayınca azaldı biraz ama tam geçmedi,,taa ki kendi başına oturana kadarGeçmiş olsun

Son düzenleme:

Ay canım bana umut oldun.. Oturunca geçer belki.. Helak oldum aylardır yıka ütüle yıka ütüle.. Hergün aynı şey. Biryere giderken bavulla gidieceğim neredeyse. Ay çocuk da sıkıldı yani. Tam oyun oynuyoruz.. heyecanlanınca da kusuyor. Ağzında tat kalıyor ağlıyor bazen Umarım geçer... Bir ara tam kesilmişti işte. 1 hafta hiç kusmadı hatta. Demir e başlayınca yine kusmalar başladı.. Alakası olabilir mi demiştim işte bende...

Bende aynı durumdaydım,,birde bekletmek istemiyordum eşyaları,,her gün makine çalışıyordu..Her yere 1 bavulla gidiyorudum,,hatta çoğu zaman gitmiyodum bile
o derece kötü durumdaydım,,demir belki refluyu tetikler bulantı yapar ama ben olsam dr.un dediginden cıkmazdım yinede...Belki bebis icin dermir takviyesi gereklidir.
Geçecek canım,sabır diliyorum sana...

Ay canim yaaa sen boyle kusma falan deyince turuncu geldi aklima oda cok muzdaripti kayranin kusmasindan ama cok sukur duzeldi galiba ondada reflu varmis ve ne dikkatimi cekti biliyormusun senin cizelgende turuncunun kiyle ayni ve bebeklerinizin kusmasindan sikayetcisinizneyse insallah gecer gider yavruş da yedigi yemek tadi kalsin agzinda ksmuk tadi tiksindirir yaaa

Evet zaten tahlil yapıldı ve ihtiyacı varmış.. Eğer sonuç iyi çıksa vermeyecektim demiri ama ne çare?? Belki ek gıdalara başlayınca pekmezle idarre edebiliriz... Dediğin gibi bu kusmalar yüzünden çok yıprnddım. İniallah geçecek yaaa

Tiksindirmez mi canım yaa.. Çocuk helak oluyor. Şuncacık çocuk kaç aydır koca insan gibi tükürüyor. Tükürmeyi keşfetti ağzındakileri atabilmek için.. Thüü thüü attırıyor valla. Gitmezse de yüzünü ekşitip ağlıyor. İnsanların kucağına verirken şöyle tutun, böyle yapmayın diyoruz nafile.. Kusar diyorum aman kussun birşey olmaz diyor.. O sanıyor ki onun üstü kirlenmmesin diye uyarıyorum.. Yavrumun yediği içinde kalsın diye diyorum.. Ama artık umursamıyorum.. Kusa kusa acıkıyor sütüm yetmiyor, kilo almıyor diyorum.. Deli olcam yaaa..... Turuncu nun oğlunun kusmaları geçti mi acabaa??

Son düzenleme:
Ohannesss Ben işte buna gerçekten pesss derim walla Ben olsam yumusatıcı gözüne kesin çok az sirke dökerdim bu hareket
karşısındaNeden mi?? Hurafeden

ahaaaa daha neler var kız söylemediğinnn söylede bizde bilelim şekerimmm

canım ya inş tez zamanda düzelir kuzun, demir ilacı yapıyor olabilir doktorunada söyle bunu mutlaka demirden sonra tekrar başladı kusmalarımız diye belki ilacını falan değiştirir, turuncu arkadaşımızda demir verdiği zamanlarda daha çok kustuğundan bahsediyordu sanırım:26: allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin inş

Cnm bizimkide oluyor ama morarmiyor kizariyor ve hemen onu kucagi alip egri tutup sirtini sivazliyorum ve omuzlarina vuruyorum yavasca..allah gostermesin kimseye ins kotu bir durum cok dikkatli olmak lazim..

Sagol cnm guzel dileklerin icin ins icindeki ses dogru cikar..
Birde su kv de de gercekten alemmis..ne diye seninle inatlasiyor anlamadim gitti..umarim tez vakitte evine donerde sende rahata kavusursun..su mutlu anne nin verdiyi tuyo ins ise yarar..bende merak ediyorum acep tutucak mi..valla korkulur bizlerden kizlar..suna bakin kv de gitsin diye tuz denemesi bilem yapiyoruz..ben hamile iken burdan bir komsum kafama caktirmadan atmis..amaci bebegin cinsiyetini ogrenmismi,; eger kafami kasirsam erkek, popomu kasirsam kiz olurmus ben kafami kasidim..ama ne tuhaftir ki tuz kafayi zaten kasindirmazmi kuzum..alem bir durum iste, aklima tuz deyince hep bu olay gelir benim aklima :))

günaydın ,hayırlı cumalar mayıs anneleri ve bebecikler
dün yazdım ama merak eden yada yazan olmamış
demek merak edilmemişiz
neyse bu cuma gününde herkesin gönlünden geçen olsun inşallah

Cnm yazicaktim sana dun ama unutmusum aklim bes metre havada bu aralar..simdi bizim oglan guzellik uykusuna dalmis nasil oldu ise, uyanmadan bir kac sey yaziyim dedim..
Oglunun dr kontrolu iyi gecmis masallah hersey yolunda ise guzel,daha iyi olur ins, birde son bir ayda 500 gr de kotu degil malum dis cikarma isi epey zorluyor kuzulari..bizimkide gecen ay 600 gr cik almis bana soylenen iyi oldu..ust disler gercekten zor denemedigim sey kalmadi..en son bitkisel dis tozu buldum.,icinde papatya varmis ve bebegi rahatlatiyormus, kullandik ama nafile oda ise yaramadi..dun geceden beri oglan altini bezletmiyor, kiyamet kopariyo tam bezlicem basliyor yargarayi..en son careyi ayaklarima koyup sallarak yapma seklinde buldum..deli olucak bu cocuk her gun bir tantana ile geliyor bana ve benim sabrim cok ama cok tukenmis durumda..

Bu kadar yazabildigime sukurler olsun halan uyuyor sipam..uyandiktan sonra disari cikacak belki soguk hava carparda kendine gelir :)) disarda suan londrada 1 derece..off bu soguklarda gitmedi gitti..anam ne zaman su popomuz isincak merak ediyorum :))

Sağol canım iinşallah.. Bakalım arkadaşın bebeği oturunca geçmiş.. Bizim de 2 ay kaldı. Belki bizim de geçer ozaman.. İnşallah da geçer.. Anlattığım gbi hem çocuk hem ben helak olduk.

Selamsiz girdik ama hayirli cumalar olsun hepinize..birde sunu duymustum oglen namazi ile sela arasinda yapilan dua cok makbul olurmus..burda gecmedi daha bu yuzden rabbimden her birinizin kuzusu icin sifa diliyorum, iyi huylu olsunlar ins..Yarinin heyecani bendede var..yarin gece dogum gunu partisine gidicem, ilk defa bir geceyi oglan olmadan vur patlasin cal oynasin olucak..umarim oglan hasta olmazda saglicakla gider gelirim..

Bugün işten bi arkadaşıma bunlarla ilgili bir örnek verdim,,hatırlamadı ya çok bozuldum
Hatırlıyoruz diyin kızlar moralim düzelsin

canım ya beni çocukluguma götürdün resmen..
ben çok iyi hatırlıyorum..vazgeçilmez oyunlarımızdı bunlar..
Kota yüzük seklinde bi aksesuar tasarlamış çocukcağız ,,bende sulu yüzüğe benzettim,,
kopyalamışsın dedim,,suratıma uzaylıymışım gibi baktı Sonra pervaneyi hatırlattım o ne dedi
Sen solu teste kaç bırakıyordun dedim,,onun küçükken tek gameboyu varmış
Kesin modeli çaldı ama bana hatırlamıyoruma bağladıÇocukluğumun yüzüğünü ruslara satıcak şimdi aksesuar diye
görüyomusun canım

Eveeeeeeeeet, hatırlıyoruuuuuuummm :) 83lüyüm ben. Hatırlamam mı... Amma cok oynardık...

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Yaa işte böyle durduk yere hasta olduk, ne oldugumuzu şaşırdık. Pazar gunu eşim îşe gittî ben de kv ye kahvaltıya gittim defnoşla. Yedîk içtik süt sagdım bıraktım. Kres alıştırması yaptık. Kuaföre topukladım fırsat bu fırsat diyip :) neysse dönüşte aradım. Hem bensiz uyumuş (ayağında sallamış ama olsun. Memesiz uyuması mucize benim için şu an) sütünün de yarısını içmiş (biberonla hem de) ben böyle lay lay lom sevinçten uçarak eve gittim (kv ye) defne üstüne atladı meme istedi verdim. 1 saat gecmeden kustu. Böyle basladı. Sonrakinde tüm öğle yemeğîni (kıymayla haşladığım sebzeleri) çıkardı. Bî de ishal oldu ki.... Eve gidip bütün kıyafetlerini toplayıp geldim artık. O derece. Ertesi gun dr a gittik. Falan filan işte. Şimdi ishali gecti. Dün de hiç kusmamıştı ama bu sabah biraz kustu. İştah desen hala yok. Neyse gecicek înşallah.

Yarın istanbuldaolcam kusmetse. Kuzey yagızın ilk doğum günü var. (Mutlu annem gördü buluşmada, kuzenimîn oğlu) hediye bîle alamadım bu telaşta. Bakıcam artık bişeyler. ertesi gun de kardesimin çeyizi gidiyo. Yoğun bi haftasonu beni bekler.

Bu hasta günlerin en güzel yanı da 3 kg daha gitmiş olması :)

Herkese mutlu bi cuma ve haftasonu diliyorum. Mucksss

diş buğdayı, okul, ev, beste derken çok yoğun bi gün geçiriyorum. Bir de bugün şehir dışından kv'ler gelecek yemek yap yatak hazırla öldüm valla. Yarın partide uyursam şaşırmayın anacım hepinizi öpüyorum şekerler

canımm dualarında bizi hatırladığın için sagoll melek arkadaşımmm valla senin adına çok sevindim canım eğlen ve tadını çıkar mahire babası bakacak değilmi baksın canım hiç aklın kalmasın dicemde o mümkün değil biliyorum yinede maxx eğlence diliyorum sana, özendim valla bizde eşimle hep çıkarız başbaşa ama şöyle kız arkadaşlarımla uzun uzunn bir akşam yemeğini bile özledim doğrusu, en kısa zamanda bizim kızları arayıp ayartmalıyımm bende

valla bunları hatırlamayanın çocukluğu olmamıştır heralde şu pervane ve solo test varya olsa yine oynarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…