Arkadaşler tekrar hepinize merhaba :) Yaa daha önce söylemiştim benim oğlum çok kusuyor diye. Meğer reflümüz varmış.. 1 ay boyunca oğlum hiç kilo almadı. Boyu da uzamayınca ilaca başladık.. Tam kusmalarımız kesildi hatta ilacı bile kestim ki yeniden kusmaya başladı.. Acaba Demir Damlası kusturuyor mu? Çnkü demir e başladığımız zaman yeniden kusmaya başladı....
Ben çok iyi bilirim bebeğim tam 6 ay kustu,Yapmadığım şey kalmadı,başta gaz damlasını kestim(sab),sonra demiri,,milupa ar serisi(kusan bebekler için) mama bile denedim,muhallebiye başlayınca azaldı biraz ama tam geçmedi,,taa ki kendi başına oturana kadarGeçmiş olsun
Bende aynı durumdaydım,,birde bekletmek istemiyordum eşyaları,,her gün makine çalışıyordu..Her yere 1 bavulla gidiyorudum,,hatta çoğu zaman gitmiyodum bileAy canım bana umut oldun.. Oturunca geçer belki.. Helak oldum aylardır yıka ütüle yıka ütüle.. Hergün aynı şey. Biryere giderken bavulla gidieceğim neredeyse. Ay çocuk da sıkıldı yani. Tam oyun oynuyoruz.. heyecanlanınca da kusuyor. Ağzında tat kalıyor ağlıyor bazenUmarım geçer... Bir ara tam kesilmişti işte. 1 hafta hiç kusmadı hatta. Demir e başlayınca yine kusmalar başladı.. Alakası olabilir mi demiştim işte bende...
Ay canim yaaa sen boyle kusma falan deyince turuncu geldi aklima oda cok muzdaripti kayranin kusmasindan ama cok sukur duzeldi galiba ondada reflu varmis ve ne dikkatimi cekti biliyormusun senin cizelgende turuncunun kiyle ayni ve bebeklerinizin kusmasindan sikayetcisinizAy canım bana umut oldun.. Oturunca geçer belki.. Helak oldum aylardır yıka ütüle yıka ütüle.. Hergün aynı şey. Biryere giderken bavulla gidieceğim neredeyse. Ay çocuk da sıkıldı yani. Tam oyun oynuyoruz.. heyecanlanınca da kusuyor. Ağzında tat kalıyor ağlıyor bazenUmarım geçer... Bir ara tam kesilmişti işte. 1 hafta hiç kusmadı hatta. Demir e başlayınca yine kusmalar başladı.. Alakası olabilir mi demiştim işte bende...
Bende aynı durumdaydım,,birde bekletmek istemiyordum eşyaları,,her gün makine çalışıyordu..Her yere 1 bavulla gidiyorudum,,hatta çoğu zaman gitmiyodum bile
o derece kötü durumdaydım,,demir belki refluyu tetikler bulantı yapar ama ben olsam dr.un dediginden cıkmazdım yinede...Belki bebis icin dermir takviyesi gereklidir.
Geçecek canım,sabır diliyorum sana...
Ay canim yaaa sen boyle kusma falan deyince turuncu geldi aklima oda cok muzdaripti kayranin kusmasindan ama cok sukur duzeldi galiba ondada reflu varmis ve ne dikkatimi cekti biliyormusun senin cizelgende turuncunun kiyle ayni ve bebeklerinizin kusmasindan sikayetcisinizneyse insallah gecer gider yavruş da yedigi yemek tadi kalsin agzinda ksmuk tadi tiksindirir yaaa
OhannesssBen işte buna gerçekten pesss derim walla Ben olsam yumusatıcı gözüne kesin çok az sirke dökerdim bu hareket
karşısındaNeden mi?? Hurafeden
Tiksindirmez mi canım yaa.. Çocuk helak oluyor. Şuncacık çocuk kaç aydır koca insan gibi tükürüyor. Tükürmeyi keşfetti ağzındakileri atabilmek için.. Thüü thüü attırıyor valla. Gitmezse de yüzünü ekşitip ağlıyor. İnsanların kucağına verirken şöyle tutun, böyle yapmayın diyoruz nafile.. Kusar diyorum aman kussun birşey olmaz diyor.. O sanıyor ki onun üstü kirlenmmesin diye uyarıyorum.. Yavrumun yediği içinde kalsın diye diyorum.. Ama artık umursamıyorum.. Kusa kusa acıkıyor sütüm yetmiyor, kilo almıyor diyorum.. Deli olcam yaaa
Olmaaazzahaaaa daha neler var kız söylemediğinnnsöylede bizde bilelim şekerimmm
Kızlar bir iki sorum olacak:
1-bugünle 2 defadır oluyorkızıma su verdiğimde aniden boğazında kalıyor ve nefessiz kalıyor.Hatta bir kaç saniye yüzü morarıyor boğulcak gibi oluyor...Ben de o esnada panikleyip duayla karışık sırtına hafif vuruyorum geçsin diye.Sizce ne yapmalıyım?
2-bu soruyu unuttum:44::44:
SEKERSIZYESILCAY gecmis olsun cnm sizi de yakaladi demek hastalik
Artik ufak ufak bahar geliyor yaza kadar hicbiri tekrar hasta olmaz insallah!
BEYKOZcum babaneni yeni okudum dun farketmemisim cok gecmis olsun
Yaslilik cok zor Rabbim muhtac etmeden yaslilik ve hayirli olum nasip etsin
MELEGIM senin de test sonucun cikacakmis tatlim Rabbim bilir ama oyle rahatim ki hicbirsey cikmayacak insallah!
KIZLAR SIMDI YUKARI SAATE BAKIN
Omer her sabah 7:30da uyanir ve bir skintimiz olmadikca gun icindeki uyku saatleri sabittir
Yavrumu ezanla beraber emzirip yatirdim
KP yola gidecek ya KV kalkmis mutfakta birseyler hazirliyor
Poset sesi ketil sesi tabak catal bicak sesi Omer her seferinde hareketleniyor
Gidip kapattim saniyesinde geri acti noldu diyor
Omer uyuyamiyor dedim gectim ama kapiyi kapatmadi
Sonra yine tangir tungur sesler bu sefer esim gitti kapatti
Yine esim yataga doner donmez geri acti
Su an hala tangirdiyor Omer de bir o yana bir bu yana uyumaya calisiyor
Guc savasi diye buna derim ben!
Coktan hakettin o 2cimdik tuzu annecim coktannn!!
günaydın ,hayırlı cumalar mayıs anneleri ve bebecikler
dün yazdım ama merak eden yada yazan olmamış
demek merak edilmemişiz
neyse bu cuma gününde herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
ahaaaa daha neler var kız söylemediğinnnsöylede bizde bilelim şekerimmm
canım ya inş tez zamanda düzelir kuzun, demir ilacı yapıyor olabilir doktorunada söyle bunu mutlaka demirden sonra tekrar başladı kusmalarımız diye belki ilacını falan değiştirir, turuncu arkadaşımızda demir verdiği zamanlarda daha çok kustuğundan bahsediyordu sanırım:26: allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin inş
Bugün işten bi arkadaşıma bunlarla ilgili bir örnek verdim,,hatırlamadı ya çok bozuldum
Hatırlıyoruz diyin kızlar moralim düzelsin
Eki Görüntüle 639591 Eki Görüntüle 639592 Eki Görüntüle 639593
Kota yüzük seklinde bi aksesuar tasarlamış çocukcağız ,,bende sulu yüzüğe benzettim,,canım ya beni çocukluguma götürdün resmen..
ben çok iyi hatırlıyorum..vazgeçilmez oyunlarımızdı bunlar..
Bugün işten bi arkadaşıma bunlarla ilgili bir örnek verdim,,hatırlamadı ya çok bozuldum
Selamsiz girdik ama hayirli cumalar olsun hepinize..birde sunu duymustum oglen namazi ile sela arasinda yapilan dua cok makbul olurmus..burda gecmedi daha bu yuzden rabbimden her birinizin kuzusu icin sifa diliyorum, iyi huylu olsunlar ins..Yarinin heyecani bendede var..yarin gece dogum gunu partisine gidicem, ilk defa bir geceyi oglan olmadan vur patlasin cal oynasin olucak..umarim oglan hasta olmazda saglicakla gider gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?