2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Beste'nin seçmesi için yere: makas, steteskop, maus, para... koyacam başka ne koyayım şekerler

MAVIBATTANIYE demir damlalari cocuklari cok kusturur
TURUNCU ne kadar ugrasti hem demir eksigi olmasin diyor hem cocuk kusmaktan perisan oluyor
sonra bir olcturdu ki Kayramizin demir degeri zaten cok cok iyiymis

Sana tavsiyem bebegine kan testi yaptirip hemoglobinine baktirmadan kullanmaman

Biz 6.ayda test yaptirip oyle basladik
Haftaya yine testimiz var deger araliga girmisti stabil kaldiysa birakacagiz

BEYKOZcum benim yanimda oldugunu iliklerime kadar hissettim cnm sagol
Ve ne guzel yazmissin degisimle alakali sapka cikarilir valla
Annem gercekten sevdigim biri
Sadece esimin annesi oldugu icin diye degil hep iyi olalimm gelin kaynana gezelim isterim
Birseyler alirim giyinsin bakimli olsun gelinim aldi desin diye
Ama cok hevessiz ve asiri ozguvenlidir
Neyse onu daha fazla konusmayayim haftasonu oncesi enerjimiz dusmesin

Kizlar sizde bannerda noktalar mi cizgiler mi hangisi daha guzel?
Omere dis bugdayi banneri hazirlicam da

Valla hızlı çekimle okudum yine çeneniz açılmış BABYCEREN'in deyimiyle KUZZULLKURT(uygun oldu mu şekerim:44:)

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY defne hastalanmış çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede atlatırsınız

ZEYNEP zadaya katılıyorum canım sen bi çimdik tuz yerine bi poşet at sinir oldum valla kv ne.

PINARDA Beste'nin de boğazında çok kalıyo canım böyle böyle öğrenecekler sanırım.

MUTLU ANNEEEEE beni çocukluğuma götürdün şekerim o birinci oyuncak benim favorimdi hey gidi günler heyyyy

TOSTİ kızın su çiçeği olmuş çok geçmiş olsun canım umarım kolay atlatır. Ben 9 falan yaşlarında çıkardım Allah'ım kaşınmaktan ölüyodum dr ne kadar kaşıma dese de dayanamayıp kaşıyıp kabukları kopartıyodum. Sonuç olarak yüzümde izler kaldı ama çok değil Allahtan

MAVİBATTANİYE geçmiş olsun canım demir ilacı yapmış olabilir Beste'de de kabızlık yaptı valla ben vermiyorum. Yine dr a danış istersen

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ben noktalıları çoook beğendim

ilkim58__canım kuzzulkurt lafı tam yerine oturmuşsüpersin:))
diş bugdayı için kuran,makas,kalem,altın,ayna, aklıma gelenler bunlar canım..öpüyorum seni ve besteyi

annezeynep__canım sana 2 sorum ve bir cevabım olacak
soru1_eşin mesajına ne dedi annesinin gitmesiyle ilgili,yazdınmı benmi kaçırdım..benden birşey kaçmaz aslında:))
soru2_ömer paşamızın dişi çıktımı yoksa yine benmi kaçırdımgerçi benden birşey kaçmaz ama:))

cevap1__noktalar daha güzel canım...

Thank you tatlım cevap için altını seçerse ne oluyo(Kuyumcu mu?)

ay bugün şuraya rahat rahat yazıp kurtlarımı dökemedim sinir oldum
işim bitmedi malesef..
inşallah gece gelirim gece kuşlarıyla kudururuz

Thank you tatlım cevap için altını seçerse ne oluyo(Kuyumcu mu?)

altını seçerse kuyumcu derler ama biz onu günümüze göre çevirirsek eger,
dövizci,borsacı,ekonomistte diyebiliriz
benim kızların ikiside altını seçti:))yaşadık ilerde zengiiinn olacaz

Yok cnm cikmadi kayinvalidem gitsin hazirlanip obur hafta yapacagim o yuzden cizimler bari hazir olsun dedim
Kuzzulkurt neydi yav kacirmisim
Tamamdir noktali yapcam beykoza dakirmizi noktali yapcam assinlar odalarina

TOSTI,cok gecmis olsun canim umarim durumu agirlasmaz hafifce atlatirsiniz.
HEJAR,canim sizede gecmis olsun,ohh neguzel oruclar borclar bitiyor darisi bize olsun.

Kizim uyandi sonra devam edecegim

Kızlar Beste'nin seçmesi için yere: makas, steteskop, maus, para... koyacam başka ne koyayım şekerler

bide cetvel koy şekerim benim aklımada bu gelirdi zaten heralde valla biz bukadar çeşit koymadık şunu seçerse şöyle olsun falan diye anlamlar yükledik sen işi garantiye alıyorsun buda iyi yani

Eki Görüntüle 639650 Kizlar sizde bannerda noktalar mi cizgiler mi hangisi daha guzel?

canım bence E ve R harflerinin puanlı halleri çok güzel olmuş çizgili olan bir karışık göründü gözüme ama bütün harfleri aynı renk ve şekildemi yapacaksın farklı desen ve renklerde olunca her harf daha bir güzel oluyor sankii bence tabii:26:

Eki Görüntüle 639650

Kizlar sizde bannerda noktalar mi cizgiler mi hangisi daha guzel?

Kız bebek annelerinin inadına Tereddutsuz cizgili diyorum Hoşumuza gitti tabi puanlı puanlı ama bence bu haliyle daha iyi
karışık yapabilirsin canım:128: çizgili olması tercihimdir

dünya küçük... bugün oğlumdan 2 ay küçük bir oğlu olan arakadaşımla muhabbet ediyoruz. doğumdan falan bahsederken yine bir diğer arkadaşımla aynı gün aynı saatte aynı hastanede doğum yaptıklarını ve birbirlerini tanıdıklarını farkettik, iki arakadaşımla da ayrı ayrı görüşüyoruz şaşırdım dünya çok küçük, bu arada ikisinin oğulları da dünya yakışıklısı maşallah, ikisini de pek beğenirdim meğerse aynı anlarda aynı yerde doğmuş yakışıklı şeyler...
bugün hava kapalı yağmur var ve soğuk, bir kadın bebek arabasında bu yağmurda 2 çocuğu altlı üstlü yatırmış götürürken görünce kızcaktım ama cesaret edemedim 6-7 aylık bir bebek altta 1.5-2 yaşında bi bebek üstte bu yağmurda soğukta üstleri açık ıslana ıslana götürüyodu, sinirlendim ama bbi şey de söyleyemedim, keşke çocuk sahibi olmak için herkes bir testten geçseydi herkes çocuk sahibi olamasaydı...

Canım kan testi yapıldı. değeri 10 çıktı. 12 olması gerekiyor dedi hemşire ve vermemi söyledi. Hatta normalden fazla verdiriyor bana. Bazı arkadaşlar bebekler için değerer farklı oluyor diyor ama araştırma fırsatım olmadı. Sabahtan beri helak olduk. yorgun üdştüm. Bugün iyice kusması azdı...

Mesainin değil ama benim pilim bitti bu hafta,,koaförü aradım az önce randevumu aldım
İş çıkışı koşa koşa gideceğim,,inanın koaforden extra yarım saat eve geç gitmenin bile
vicdanını yapıyorum içimde Akça pakça bir kız olup haftasonunun startını vermeyi
planlıyorumBabycerenin resim sormuştun ya işte bu koaföre gitmeden önceki son halim cicim
Güzelini sonra eklerim

Akşam için de kendime 2 kapı buldum
Belki yarında hamiş olan arkadaşım bebeğini kucağına alacak
Şuan dr.da,,haber bekliyorum ondan...Hepimiz için güzel bir haftasonu olur inşallah...
Bebişlere ve kendinize iyi bakın canım arkadaşlarım

Yok cnm dogumgununde balonumuzda ve gokkusagindaki renkleri dis bugdayinda da mavi yesil ve yanina kahve ya da sari kullanacagim yeni basladim da cok kararsizimdir bi sorayim dedim :)

kizlar ya ben hicbiseyi yetistiremiyorum
Dunya kadar fikir var kafamda ama 2ay kaldi sadece
Hele dis bugdayi icin hicbisi hazirlayip koyamiyorum kenara
Bunlari nasil yetistiricem ya da o esnada omerimle nasil ilgilenecegim ben yaa

Kurdan bayrak
Banner
Afis
Dilek karti
Davetiye
Pecete halkasi
Sise etiketi
Rozet
Dis bakim kitapcigi
Dis boyamalari
Dis kurabiyeleri
Dis pastasi
Muffin (bunun turkcesi yok mu ya) bayraklari
Belki kavanoz
pecete bulut

Dogumgununde ilaveler:
Ikea cerceve
Kolonyali sise
Klip
Anne baba rozeti

Baska bir suru fikrim vardi ama bunca projenin arasinda zor. Yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…