2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kız bebek annelerinin inadına Tereddutsuz cizgili diyorum Hoşumuza gitti tabi puanlı puanlı ama bence bu haliyle daha iyi
karışık yapabilirsin canım:128: çizgili olması tercihimdir

Araya cizgili de koyacagim cunku esim erkek adama puanli puanli istemem cizgili olsun dedi

Bu arada PLANNER ve MUTLUANNEM sut izniniz yok mu yavrum sizin?
Ben su an takside eve ucuyorummmm

Yok cnm cikmadi kayinvalidem gitsin hazirlanip obur hafta yapacagim o yuzden cizimler bari hazir olsun dedim
Kuzzulkurt neydi yav kacirmisim
Tamamdir noktali yapcam beykoza dakirmizi noktali yapcam assinlar odalarina

hehehe zaten evim kırmızılı tam olur canım bu arada bende noktalı diyorum hatta karısık bile olur bir nokta bir cizgiili tabi sen nasıl begenirsen hayatım
yapacagın bayrakları görünce aklıma ikeanın cibinligi geldi ben renkli elişi kagıdıylaa enesin dişi çıktı yazdım çingene işi gibi oldu resmini cekiyimde koyım bir ara

plannercim nasılsın hayatım konusamıyok özledim seni balımmmm

Araya cizgili de koyacagim cunku esim erkek adama puanli puanli istemem cizgili olsun dedi

Bu arada PLANNER ve MUTLUANNEM sut izniniz yok mu yavrum sizin?
Ben su an takside eve ucuyorummmm

Canım ben doğum öncesi cmt detüm gün çalışıyordum ama doğum sonrası cmt leri artıkkk çalışmayacak olmama sebebiyle extra süt izin saatim yok ama zaten gün içinde 2-3 kere süt sağıyorum ve cmtleri çlaışmıyor olmak yeterince izin oldu bana

plannercim nasılsın hayatım konusamıyok özledim seni balımmmm

beykozum sagol canım benim ne olsun işte cuma akşam saati sevinciyle doluyum şuanda gündüz kuşağında göremiyorum seni çok canım bende özlüyorum yanii sen nasılsın, sarı şekerimiz nasıl yeni fotoları yokmuu

gercekten gündüz fazla burda olamıyorum gelip gidiyorum enesin huysuzlugu geceyede sıcradı oyuzden dün gecede ugrayamadım buraya inş düzelir benim kucagımda olcak yada benle oynucak hiçbirşey dikkatini cekmiyor anlamadım gitti nasıl bu huyundan vazgeccek hayatım dur resim ekliyim dedigim elişi kagıtlarınıda koyım üşengeclilkten koyamadım canım

belki yeni bir diş geliyordur canım genelde diş çıkacak zamanlarda daha huysuz oluyorlar sanki, öpüyorumm kocaman sarı şekeri

kızlarrr herkese iyi akşamlar ve iyi bir haftasonu diliyorummm

zeyno dolu miss gibi bir haftasonu bekliyor beniii uçarakk gidiyorumm kızımaaa 9. ay kontrolüne yarın götürücez daha zeynomu bakalım ne kadar büyümüşşş hepinizi ve en çoktaaa kuzularınızzı öpüyorummm

iyi akşamlar kızlar o kadar yorgunum ki
tek tek alıntı yapamadım cok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
kızım bu gün sabah bir kere uyudu şimdide bitkin düştü yovrum uyudu
kaşıntısı başladı kıvranıp duruyor losyon sürüyoruz kaşıntı dışında bir sıkıntı vermedi ama kaşıntıda cocuga rahat vermiyor
beykozcum aşı 1 yaşında vuruluyor dr dedim aşımız daha yapılmadı bu hastalagı agır atlatmasına neden olur mu diye hayır dedi 1 haftaya toparlar dedi
yiğenimde kızımdan 2 gün önce başladı şu an yaraların cıkması bitmiş iyleşme sürecine girmiş inş. pazartesiye kadar düzelmeye başlar diye düşünüyorum
bir yandanda şikayetçi değilim şu an kendini cok kaşıyamıyor daha büyük olsaydı kaşırdı kaşımakta iz bırakıyormuş
rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin tüm bebeklere

kızlaaarrr işe kabul edildim az önce onay geldiği tebliğ edildi

Allah ım hayırlısını ver inşallah herşey hayırlı olr benım için aminnnnn

kızımın kısmeti diye başvurmuştum evime uzak olması tek eksi yönü ama yavrumun kısmetidir diye
geri çevirmemiştim Allah ım nasip ettii şükürler olsun dua edin benim için
hepinizi öpüyorum ve seviyorum Allah a emanet olun

belki yeni bir diş geliyordur canım genelde diş çıkacak zamanlarda daha huysuz oluyorlar sanki, öpüyorumm kocaman sarı şekeri

belkide canım buarada nereye gidiyon gııı resim ekledimmmm ama kızına kavusmak gibisi varmı be kosa kosa git beykoz teyzesi içinde öp kızımızı

tebrik ederim hayatım inş hayırlısı olur cok sevindim yavrularımız şans boncuklarımız gercekten

evet tosticim 1yasından yapılıyormus atlatır kurtulur inş birdahada olmaz dedigin gibi herseyde hayır vardır böylece atlatır izi falan olmaz öptüm sizi hayırlı haftasonları

Son düzenleme:
Canım sabrına hayran kaldımYani ben bu kadarı da yeter derdim çoktaaaanAsıl olgunluğu ondan beklerken sen gösteriyorsun ,yaşa bakılmıyor demekki...
Ben,kızım doğduğundan beri süt sağıyorum.Programlı beslenmesinden ötürü gece kalkıp süt sağmam gerekiyor,çünkü kızım emmiyor.Açıkçası bu forumdaki hemen herkes benim durumumu bilir,nasıl da gözünüzden kaçmış:)
Daha çok E harfini beğendim.Ama araya az biraz çizgili de kat bence.

Hayırlı olsun canım...

Cnm hadi hayırlara vesile olsun çok sevindim..

ben geldimmm:)) eşimi yolladım ama sağolsun anneminde katkısıyla ağlayarak ayrıldık çok kötü oldu( pazara kadar annemler bende kalacak da ece bu sefer çok şımardı ya( beni hiç taktığı yok annem umrede ışıklı, sesli ve hareketli ne kadar oyuncak varsa çok gerekliymiş gibi almış gelmiş:))

kızlar çok şükür ki eşimle o kadar güzel bir beş gün geçirdimki. geldiğinde ona söylediklerimin arkasındayım ama sana söyleyiş şeklim için özür dilerim seni üzmeye hakkım yoktu dedim. o da bana bordo bir yün ceket, polar eldivenle sweat almış ne gerek vardı dedim:)) annesinin bir kere adı geçti doğum günü için izmire ayarla kendini dedim ama annemlerde gelmek isteyecek dedi nasıl olsa istanbula gelicem bir pasta alırız onlarla üfler olur biter dedim Allah için hiç sesini çıkarmadı. aldığı atlet külot takımlarını yollamış hiç üşenmicem daha sonra resimlerini çekip sizinle paylaşıcam:)) ne bileyim hani evliliğim bir aşamadan geçti sanırım ve biz bu işi kotardık diye seviniyorum. ailemde geldi yedik içtik güldük çok mutlu oldum Allah hepimizin yuvasını böyle eylesin.

ece nin alışveriş keyfini sizinle paylaşayım dedim. sizi özlemişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…