Kız bebek annelerinin inadına Tereddutsuz cizgili diyorumHoşumuza gitti tabi puanlı puanlı ama bence bu haliyle daha iyi
karışık yapabilirsin canım:128: çizgili olması tercihimdir
Yok cnm cikmadi kayinvalidem gitsin hazirlanip obur hafta yapacagim o yuzden cizimler bari hazir olsun dedim
Kuzzulkurt neydi yav kacirmisim
Tamamdir noktali yapcam beykoza dakirmizi noktali yapcam assinlar odalarina
bide cetvel koy şekerim benim aklımada bu gelirdi zaten heraldevalla biz bukadar çeşit koymadık şunu seçerse şöyle olsun falan diye anlamlar yükledik sen işi garantiye alıyorsun buda iyi yani
canım bence E ve R harflerinin puanlı halleri çok güzel olmuş çizgili olan bir karışık göründü gözüme ama bütün harfleri aynı renk ve şekildemi yapacaksın farklı desen ve renklerde olunca her harf daha bir güzel oluyor sankii bence tabii:26:
Araya cizgili de koyacagim cunku esim erkek adama puanli puanli istemem cizgili olsun dedi
Bu arada PLANNER ve MUTLUANNEM sut izniniz yok mu yavrum sizin?
Ben su an takside eve ucuyorummmm
plannercim nasılsın hayatım konusamıyok özledim seni balımmmm
beykozum sagol canım benim ne olsun işte cuma akşam saati sevinciyle doluyum şuandagündüz kuşağında göremiyorum seni çok canım bende özlüyorum yanii sen nasılsın, sarı şekerimiz nasıl yeni fotoları yokmuu
gercekten gündüz fazla burda olamıyorum gelip gidiyorum enesin huysuzlugu geceyede sıcradı oyuzden dün gecede ugrayamadım buraya inş düzelir benim kucagımda olcak yada benle oynucak hiçbirşey dikkatini cekmiyor anlamadım gitti nasıl bu huyundan vazgeccek hayatım dur resim ekliyim dedigim elişi kagıtlarınıda koyım üşengeclilkten koyamadım canım
belki yeni bir diş geliyordur canım genelde diş çıkacak zamanlarda daha huysuz oluyorlar sanki, öpüyorumm kocaman sarı şekeri
kızlaaarrr işe kabul edildim az önce onay geldiği tebliğ edildi
Allah ım hayırlısını ver inşallah herşey hayırlı olr benım için aminnnnn
kızımın kısmeti diye başvurmuştum evime uzak olması tek eksi yönü ama yavrumun kısmetidir diye
geri çevirmemiştim Allah ım nasip ettiişükürler olsun dua edin benim için
hepinizi öpüyorum ve seviyorum Allah a emanet olun
iyi akşamlar kızlar o kadar yorgunum ki
tek tek alıntı yapamadım cok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için
kızım bu gün sabah bir kere uyudu şimdide bitkin düştü yovrum uyudu
kaşıntısı başladı kıvranıp duruyor losyon sürüyoruz kaşıntı dışında bir sıkıntı vermedi ama kaşıntıda cocuga rahat vermiyor
beykozcum aşı 1 yaşında vuruluyor dr dedim aşımız daha yapılmadı bu hastalagı agır atlatmasına neden olur mu diye hayır dedi 1 haftaya toparlar dedi
yiğenimde kızımdan 2 gün önce başladı şu an yaraların cıkması bitmiş iyleşme sürecine girmiş inş. pazartesiye kadar düzelmeye başlar diye düşünüyorum
bir yandanda şikayetçi değilim şu an kendini cok kaşıyamıyor daha büyük olsaydı kaşırdı kaşımakta iz bırakıyormuş
rabbim kolayca atlatmayı nasip etsin tüm bebeklere
Canım sabrına hayran kaldımCok alem benim kaynanam ya cok
Gittim anne bu kapi kapali dursa Omer etkileniyor da
Sicak oluyo bunaliyom kapatma
Omer u...
Uyanirsa uyansin ben alirim
Yok uyanmasin ezandan sonra uyudu zaten uykusunu alsin
Iyi o zaman ben cikiyom
Isi gucu birakip cikti protesto amacli yatiyor :)
Evde de kombi kapali mutfakta biri tam biri yarim 2cam var ac birini yap isini di mi :)
Aha yine kalkti kurtlandi herhal yine tangirdiyor
Film gibi ya Allah uzun omur versin :)
Caktirmadan tuzu attim gitti
Ben,kızım doğduğundan beri süt sağıyorum.Programlı beslenmesinden ötürü gece kalkıp süt sağmam gerekiyor,çünkü kızım emmiyor.Açıkçası bu forumdaki hemen herkes benim durumumu bilir,nasıl da gözünüzden kaçmış:)sabaha karşı 4'te bu mesajı yazdığınıza göre rüyanızda görmüş olmalısınız :) neyse, 1. sorunuzun aynısı ama daha kötüsü yeğenime çok olmuştu. 112 acil'i aramak zorunda kalmıştık, bebek mosmor olmuş ve nefes almaz durumdayken. acildeki doktor "ambulans gönderiyorum yerinizi tespit ettim" dedikten sonra, yan yatar pozisyondayken, sırtına vurun demişti. ablam inatla çocuğu dik tutuyor, alnını sıvazlıyordu (bunu da nerden öğrendiyse). ambülansı da istemedik, bebek de normale döndü. ablam hala bu durumlarda bebeğin alnının sıvazlanması erektiğini söyler ben de alın ile nefes borusu arasında bir ilişki bulmaya çalışırım :) böyle
Daha çok E harfini beğendim.Ama araya az biraz çizgili de kat bence.Eki Görüntüle 639650 MAVIBATTANIYE demir damlalari cocuklari cok kusturur
TURUNCU ne kadar ugrasti hem demir eksigi olmasin diyor hem cocuk kusmaktan perisan oluyor
sonra bir olcturdu ki Kayramizin demir degeri zaten cok cok iyiymis
Sana tavsiyem bebegine kan testi yaptirip hemoglobinine baktirmadan kullanmaman
Biz 6.ayda test yaptirip oyle basladik
Haftaya yine testimiz var deger araliga girmisti stabil kaldiysa birakacagiz
BEYKOZcum benim yanimda oldugunu iliklerime kadar hissettim cnm sagol
Ve ne guzel yazmissin degisimle alakali sapka cikarilir valla
Annem gercekten sevdigim biri
Sadece esimin annesi oldugu icin diye degil hep iyi olalimm gelin kaynana gezelim isterim
Birseyler alirim giyinsin bakimli olsun gelinim aldi desin diye
Ama cok hevessiz ve asiri ozguvenlidir
Neyse onu daha fazla konusmayayim haftasonu oncesi enerjimiz dusmesin
Kizlar sizde bannerda noktalar mi cizgiler mi hangisi daha guzel?
Omere dis bugdayi banneri hazirlicam da
kızımın kısmeti diye başvurmuştum evime uzak olması tek eksi yönü ama yavrumun kısmetidir diye
Sonuncuyu ben çıkaramadım,nedir o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?