ben geldimmm:)) eşimi yolladım ama sağolsun anneminde katkısıyla ağlayarak ayrıldık çok kötü oldu( pazara kadar annemler bende kalacak da ece bu sefer çok şımardı ya ( beni hiç taktığı yok annem umrede ışıklı, sesli ve hareketli ne kadar oyuncak varsa çok gerekliymiş gibi almış gelmiş:))
kızlar çok şükür ki eşimle o kadar güzel bir beş gün geçirdimki. geldiğinde ona söylediklerimin arkasındayım ama sana söyleyiş şeklim için özür dilerim seni üzmeye hakkım yoktu dedim. o da bana bordo bir yün ceket, polar eldivenle sweat almış ne gerek vardı dedim:)) annesinin bir kere adı geçti doğum günü için izmire ayarla kendini dedim ama annemlerde gelmek isteyecek dedi nasıl olsa istanbula gelicem bir pasta alırız onlarla üfler olur biter dedim Allah için hiç sesini çıkarmadı. aldığı atlet külot takımlarını yollamış hiç üşenmicem daha sonra resimlerini çekip sizinle paylaşıcam:)) ne bileyim hani evliliğim bir aşamadan geçti sanırım ve biz bu işi kotardık diye seviniyorum. ailemde geldi yedik içtik güldük çok mutlu oldum Allah hepimizin yuvasını böyle eylesin.
Eki Görüntüle 639894 ece nin alışveriş keyfini sizinle paylaşayım dedim. sizi özlemişiz...
ben geldimmm:)) eşimi yolladım ama sağolsun anneminde katkısıyla ağlayarak ayrıldık çok kötü oldu( pazara kadar annemler bende kalacak da ece bu sefer çok şımardı ya ( beni hiç taktığı yok annem umrede ışıklı, sesli ve hareketli ne kadar oyuncak varsa çok gerekliymiş gibi almış gelmiş:))
kızlar çok şükür ki eşimle o kadar güzel bir beş gün geçirdimki. geldiğinde ona söylediklerimin arkasındayım ama sana söyleyiş şeklim için özür dilerim seni üzmeye hakkım yoktu dedim. o da bana bordo bir yün ceket, polar eldivenle sweat almış ne gerek vardı dedim:)) annesinin bir kere adı geçti doğum günü için izmire ayarla kendini dedim ama annemlerde gelmek isteyecek dedi nasıl olsa istanbula gelicem bir pasta alırız onlarla üfler olur biter dedim Allah için hiç sesini çıkarmadı. aldığı atlet külot takımlarını yollamış hiç üşenmicem daha sonra resimlerini çekip sizinle paylaşıcam:)) ne bileyim hani evliliğim bir aşamadan geçti sanırım ve biz bu işi kotardık diye seviniyorum. ailemde geldi yedik içtik güldük çok mutlu oldum Allah hepimizin yuvasını böyle eylesin.
Eki Görüntüle 639894 ece nin alışveriş keyfini sizinle paylaşayım dedim. sizi özlemişiz...
yavrupisipisi:)__canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun yeni işin...
azraeceeeeee:)) ben seni yemezmiyimmmmm:18::18:maşallah sana
eşinle aranın düzelmesine çok sevindim canım..annende gelmiş hadigözünüz aydın..
ne güzel anlatmışsın 5 gününüz gerçekten ailecek çok güzel geçmiş
külotun resmini sabırsızlıkla bekliyoruz:)
melegim__canım karikatürünü çok begendim:)) özelliklede ön dişlerini oy oyyy oyyy
eskiden bizim zilliler saat 12 den önce uyumazlardı neyse şimdi saat 10 da uyuyolar..
gece kuşu olmuşlardı başıma..
en azından biraz kafamı dinliyim dimi
çağla bugün oturma odasından mutfga kadar kendi yürüdü..5 adım atıyo duruyo sonra devam ediyo:))
tabi ben hep arkasındayım :) sallana sallana nerdeyse 5-6 metre gitti:))
azraece canım ece ilk sıralayan bebegimizdi merak ediyorum ne durumda yürüyomu ecemiz..
bizimki biraz tembeldi ama bir açıldı pir açıldı..bütün gün ev geziyoruz hiç durmadan..
çok yoruldum..
Masallah de gizz ne guzel iste uyusunlar buyusunler fistiklar..dilini isirda hep oyle uyusunlar ki sende bize kal ehueheuheu ne kadar bencilim gordun mu seni paylasiverdim hemen :))
Cnm ben Cagla yuruyor dedim sen yok daha yuruyor sayilmaz dedin, eee be guzelim cocuk daha bebek maraton kosacak degil yaa..yuruyor iste cagla Masallah subhanallah..bence dis hedigini yaptigin gibi yurume bayramida yap kuzuya hakediyor en guzel kutlamalari..
eskiden bizim zilliler saat 12 den önce uyumazlardı neyse şimdi saat 10 da uyuyolar..
çağla bugün oturma odasından mutfga kadar kendi yürüdü..5 adım atıyo duruyo sonra devam ediyo:))
azraece canım ece ilk sıralayan bebegimizdi merak ediyorum ne durumda yürüyomu ecemiz..
bizimki biraz tembeldi ama bir açıldı pir açıldı..bütün gün ev geziyoruz hiç durmadan..
çok yoruldum..
kızlaaarrr işe kabul edildim az önce onay geldiği tebliğ edildi
Allah ım hayırlısını ver inşallah herşey hayırlı olr benım için aminnnnn
kızımın kısmeti diye başvurmuştum evime uzak olması tek eksi yönü ama yavrumun kısmetidir diye
geri çevirmemiştim Allah ım nasip ettiişükürler olsun dua edin benim için
hepinizi öpüyorum ve seviyorum Allah a emanet olun
Bugün işten bi arkadaşıma bunlarla ilgili bir örnek verdim,,hatırlamadı ya çok bozuldum
Hatırlıyoruz diyin kızlar moralim düzelsin
Eki Görüntüle 639591 Eki Görüntüle 639592 Eki Görüntüle 639593
güzel geçen günlerine çok sevindim canım daim olsun inş.
3. bi şahıs için huzurunuz bi daha bozulmaz umarım
ECEMMMMMMM seni verene kurban olurum çok tatlısınnn yerim seniiiii
maşallah fıstığa demek yürümeye başladı ilk yürüyen bebemiz Çağla yanii
darısı benim kuzuma ve tüm kzuların başına..benimki bu gidişle 2 yaşında yürür gibi geliyodaha yeni yeni damacanaya tuttarak totosunu hafif kaldırmaya başladı
yok canım daha yürüyo yazmayalım:))ama az kaldı diyelim..darısı bütün bebeklerimize..
ama geç olsun ne olacakki inan çok yoruluyorum ben..dizlerim agırıyo peşinde gezmekten:)
bileklerimin halini görmüşsün zaten
damacanalar iyiki varlar desene:))çağlada borusuyla oynuyo:))
çağlaya talipmişsin..verdim gittiiiii
bizde naz yok ne dediysek o
çok yoruldum..
:124::124:yuppyyy demek verdin gitti çok sevindimm
boşver şekerim sen bacaklarını bileklerini gelinim sallana sallana yürürken düşmesinde önmeli olan o
ben damacanayı geç keşfettim şimdi tarık buğrayı damacananın önüne oturtturup duruyorum bi kaç kez borusuna tutunarak hafif popoyu kaldırdı çok mutlu oldum:))
bu gün çocuk başka yerlere gitmek istiyo ben önüne oturtuyorum hadi oğlum kaldır popoyu diye..en sonunda ağladı bende özgür bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?