2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eceeee annem cok tatlısın sen yaaa... Her resmini gorduğumde yüzümde bir tebessüm oluyor.. Maşşallah bnm kızıma allahım nazarlardan korusun..
Cnm eşinle gusel vakıt gecırdıgınede cok sevındım cnm..

yavrupisipisi:)__canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun yeni işin...

azraeceeeeee:)) ben seni yemezmiyimmmmm:18::18:maşallah sana
eşinle aranın düzelmesine çok sevindim canım..annende gelmiş hadigözünüz aydın..
ne güzel anlatmışsın 5 gününüz gerçekten ailecek çok güzel geçmiş
külotun resmini sabırsızlıkla bekliyoruz:)

melegim__canım karikatürünü çok begendim:)) özelliklede ön dişlerini oy oyyy oyyy

Allah muhabbetiniz hepp hepp daim etsin cok sevimdim canimicm herseyin guzel gecmesine

Oyy oyy oyyy Ecem gelmis...yerim seni sosisim, findigimm, sekerparem,papuk sekerim..tatliya ait ne varsa senin kadar datlu olamaz..cok ozlemisisz yaa..Tatar guzelim sana kocaman Masallah o gulen yuzun hic ama hic bitmesin

eskiden bizim zilliler saat 12 den önce uyumazlardı neyse şimdi saat 10 da uyuyolar..
gece kuşu olmuşlardı başıma..
en azından biraz kafamı dinliyim dimi
çağla bugün oturma odasından mutfga kadar kendi yürüdü..5 adım atıyo duruyo sonra devam ediyo:))
tabi ben hep arkasındayım :) sallana sallana nerdeyse 5-6 metre gitti:))
azraece canım ece ilk sıralayan bebegimizdi merak ediyorum ne durumda yürüyomu ecemiz..
bizimki biraz tembeldi ama bir açıldı pir açıldı..bütün gün ev geziyoruz hiç durmadan..
çok yoruldum..

yavrukedi işin için çok sevindim tebrik ederim.

yeşilçay üst üste gelmiş kıyamam geçmiş olsun hepinize. bu arada yemek yemekten seni içmeyi ihmal ettim:)) hemde verdiğim kiloları aldım malesef(

meleğim scanının sonuçlarını iyi kabul edelim iyi olsun inşallah.

babyceren sen o dişinlen nasıl ısırcan kız eceyi:)) çağlanın harriboları al bari:))

annezeynep şeytan diyor al eceyi size gel kayınvalideyi misafir geldi diye sende şutla:)) iyice alışacak ne yap et yolla sen onu.

zadam teşekkür ederim çok şükür döndü annem. bizler ve bebişlerimiz için dua etmiş ama tam anlayamamış yazdığını okudumda kim bunlar anlamadım dedi:))

kızlar annem çin işi oyuncaklar almış dedim ya çoğu arapça dua ediyor anne sayende çarpılacaz dedim gülüyor bizimkiler:))

yarım yamalak tam okuyamadım geçmişi yorgunumda muhakkak atladığım olmuştur kusuruma bakmayın lütfen.

Sorma BabyCeren benim on disler takma ve malum discimde cok beceriksiz olunca iste boyle bir manzara oluyor :)) hatta konusurken agzimdan cikar gibi oluyor :))

Masallah de gizz ne guzel iste uyusunlar buyusunler fistiklar..dilini isirda hep oyle uyusunlar ki sende bize kal ehueheuheu ne kadar bencilim gordun mu seni paylasiverdim hemen :))
Cnm ben Cagla yuruyor dedim sen yok daha yuruyor sayilmaz dedin, eee be guzelim cocuk daha bebek maraton kosacak degil yaa..yuruyor iste cagla Masallah subhanallah..bence dis hedigini yaptigin gibi yurume bayramida yap kuzuya hakediyor en guzel kutlamalari..

babycerenim ece tay tay duruyorda adım attığını göremedim daha:)) bende pek teşvik etmediğimi fark ettim bizimkiler gelince. bir yere tutunup gitmesi daha işime geliyor sanırım:)) senin dediğin gibi hep arkasında dursam aç kalır ece , ne evimi temizleyebilirim ne de gücüm yeter bunların hepsine . ptesinin tasası düştü şimdiden bana bu kadar kalabalıktan sonra yine yalnız kalıcaz bocalıcaz eceyle( çağlamada binlerce kere maşallah

geç oldu ama hemen maşallh diyim
çünkü bunu yazmam bitti ve çağla uyandı:)hemen gittim yatırdım:))
çağla yürüyor sayılırmı yok canım bekleyelim biraz daha ben arkasında gezmeden
yürüdügü zaman yürüyorrrrrr diye yazacam:))teşekkür ederim canım benim

bu arada cenera ne oldu merak ettim(

dikkat ettimde sizin fotograf makinaları çok güzel çekiyo:))
bizim makine eskidi tam 7 yıl oldu..degiştirme zamanı geldi..
megapixeli bile çok düşük...
alakasız olacak ama bana önerebileceginiz marka model varmı..

güzel geçen günlerine çok sevindim canım daim olsun inş.
3. bi şahıs için huzurunuz bi daha bozulmaz umarım

ECEMMMMMMM seni verene kurban olurum çok tatlısınnn yerim seniiiii

maşallah fıstığa demek yürümeye başladı ilk yürüyen bebemiz Çağla yanii
darısı benim kuzuma ve tüm kzuların başına..benimki bu gidişle 2 yaşında yürür gibi geliyodaha yeni yeni damacanaya tuttarak totosunu hafif kaldırmaya başladı

Hayirli olsun en yakin zamanda islayalim bu yeni isi cnm :))

Bunlar hatirlanmaz mi hic cnm, hepsi daha dun gibi aklimda..

yok canım daha yürüyo yazmayalım:))ama az kaldı diyelim..darısı bütün bebeklerimize..
ama geç olsun ne olacakki inan çok yoruluyorum ben..dizlerim agırıyo peşinde gezmekten:)
bileklerimin halini görmüşsün zaten
damacanalar iyiki varlar desene:))çağlada borusuyla oynuyo:))
çağlaya talipmişsin..verdim gittiiiii
bizde naz yok ne dediysek o

:124::124:yuppyyy demek verdin gitti çok sevindimm
boşver şekerim sen bacaklarını bileklerini gelinim sallana sallana yürürken düşmesinde önmeli olan o
ben damacanayı geç keşfettim şimdi tarık buğrayı damacananın önüne oturtturup duruyorum bi kaç kez borusuna tutunarak hafif popoyu kaldırdı çok mutlu oldum:))
bu gün çocuk başka yerlere gitmek istiyo ben önüne oturtuyorum hadi oğlum kaldır popoyu diye..en sonunda ağladı bende özgür bıraktım

maşallah büyümüş yerim senı saç bandınla beraber tabi

ay süper çağlaya bak sen solladı tüm mayıs bebelerini vay zilli vay

benım tavşan daha oturamıyo bile çok tembel çok anca emeklio çekmeceleri boşaltıo saç baş yoluyo he bide bol bol tükürüyo bu gidişle 5 yaşında yürür artık aman sağlığı olsunda

ne oldu yaaa işlaa kötü bişe yoktur

herkese iyi akşamlar

gidem yatam çok yorgunum sırtım çok ağrıyo yarında dişçiye gitcem offf adam 1 ayda 3 dişimi çekti yarın ne yapcak acaba

biz dikkat edelim damacanalara..pislik insanlar varmış..tüüü
damacanayla ilgili foto ararken bumu buldum iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…