2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğumgünün kutlu olsun,,ailenle ve bebişinle sağlıklı nice mutlu seneler dilerim
Ben Çağla'yı yerim yerim Maşallah kuzuma,,misafirdim şanslıydım izledim kuzumun videosunuYan yan gitmesini boşwerin,,yürüyorya neticede
Maskeli beşler HatayÇok iyiydi fikirdi ya,,yüzünü göremedik ama sesini duyduk şekerim
Tosti,,paylaşımın harikaydı,tüylerim ürperti, teşekkürler
Meleğim,,eğlenmene çok sevindim,,insanın ihtiyacı oluyor böyle güzelliklereDetoks olmuştur sana
Yavrukedim,,Süper haber vermişssin,,Allah herşeyi gönlüne göre versin cicimFazla üstüne alınma ama bu Sinemis'in şansı bence
Beykozcum,,resim durumu tamamen editörlerin insiyatifinde,,sözleşmede varsa belki müdahele etmezler ama yine de rica edelim bizde,belki anlayışla karşılayıp
kaldırırlar.Yalnız sakın ama sakın bebişlerin resimlerine kimse tıklamasın,,tıklandıkça öne gelirler otomatik olarak ve kalıcılıkları artar!!!Bu durumu bütün arkadaşlardan rica ederim,,goggle 2012 mayıs anneleri...(bebişin adı)görsellerden bebişlerin resimlerine tıklamayın please!
Turuncu,,evine hoşgeldin canım İnsanın kendi evi gibi yoktur dimi,,temizlik çamaşır çoktur kesin ama değer be
Dün havanın mükemmelliğinden bizde faydalandık kendimizi bahçeşehire gölete attıkKızıma güneş banyosu yaptırım,,parkta salladım,birsürü foto çektim
ohh misssEşime küslük yaramış,,anlamış bazı şeyleri,cumadan itibaren buzları erittik çok güzel 2 gün geçirdik C.tesi günü arkadaşımın bebeğini almadılar,,
bugüne kaldı sezeryanı,Ömer'imiz geliyor bugun 11.00da. Bende çiçek yerine,,,lezzet çiçeklerinden gönderdim az önce
Herkese çoook güzel bir hafta diliyorum kuşlar...

ne güzel, bebekler yürüyor, emekliyor, oraya buraya uzanıyor, dişler çıkarıyor maşallah... biizmki sadece oturduğu yerde "düşünüyor", sanki dünyayı kurtaracak bir plan peşinde beyimiz :)
geçen gün, arkadaşımın hediye ettiği kelimeler kitabını beraber okuyalım dedim. sayfalardaki objelerin isimlerini söylemeye başladım, bir baktım ciddi ciddi dinliyor. bir yandan da "hımm hıııım" diye düşünme efekti yapıyor "yavrucum ne o, sanki atom bombası tarıfı veriyorum. basit kelimeler işte, bu kadar ciddi düşünecek ne var" dedim dayanamayıp :)

yürüyen ve diş çıkaran bebeklere nice gelişimli günler diliyor, bizimki başta olmak üzere diğerlerine de "pembeylen mavi, hadi gaaari" diyorum :)

yorgun bir haftasonu sonunda yine iş basındayım.

yazamıyorum çok iyi takip etmeye çalıssamda kaçırıyorum.

normalde herkesi tek tek yazan ben yazamaz oldum bu aralar.bir yoğunluktur gidiyor.umarım birgün beni unutmazsınız

yavrukesi; cnm işin hayırlı olsun ne güzel bak oldu.

bilgisayarcı geldi gidiyorum yavvv((

benim bilg. arıza var da.öptüm hepinizi.

babyceren; çağlamız resmen yürüyor maşallah ona da

ben kaçar:))))

yalnız değilsin tatlım bizimkinde de ne diş var ne emekleme...

günaydınn herkeseee

çoookk güzel bir haftasonun ardından güneşli bir iş gününden herkeseee merhabaa güzel bir gün ve hafta olması dileğiyle, çabuk bitsin bu haftada inşş

haftasonu zeynoyu 9. ay kontrolune götürdük, minnoşum 650 gr almış ve 10 kıloya ramak kaldı artık ve boyuda uzamış bunun üzerine doktorumuzun yorumu iri bir bebek demek oldu benim narin kuzuma iri bebek dedii yanii biz eşimle böylee kaldıkk

kızlar doktorumuz istersek omega desteğine başlayabileceğimizi kararı bizim vermemizi ama önerdiğini söyledi siz omega veriyormusunuz minnoşlara?

CENERA canım doğum günün kutlu olsunn, en güzel hediyen kuzunla ve ailenle mutlu mutluu yaşlar dilerimmm

BABYCEREN canımm çağlayı ben göremedim tabiykii ama maşallahh diyorumm fıstığa bak senn demekk yürüyorr yerim ben onuuuu hadi bakalım ayağını sürü çağlacık arkadan bizimkilerde geldinnn

YAVRUKEDİİ canımm hayırlı uğurlu olsun inan kendi işimmiş gibi sevindimm allah yolunu açık etsin başarılar versin canım, kuzularımızın şansı evet çok şükür

MELEĞİMM ohhh felekten bir gece çalmışsın valla süperr ya özendimm şekerimm, darısı bize devamı sana olsunn canımmm

günaydın Nagihan Hanım, geçen gün baş ağrısı yüzünden doktora gitmiştiniz. umarız iyisinizdir. biz de kestane kebap, acele cevap diyoruz ve iyi çalışmalar diliyoruz

Kizlar pasamin yine atesi ciktiFitille dusuruyoruz 6saat icinde muhakkak tekrar cikiyor ve atesi varken sadece emmek istiyor ben de o yuzden ise gitmedim Kuzum oyle mutlu ki annesiyle basbasa olmaktan surekli gelip koynuma yumuluyorEvde ayakkabi giydirmeye ben de karsiyim lakin ki bizim parkeler cok kayiyor alti plastik gibi coraplardan aldim bugun duvarlara tutunarak turluyor eviCaglam prensesimden sonra Merin videosu da yakindir :)Bu arada googleda en cok Kayra ve Ece cikiyor Omerimin 1tane fotosu var 50sayfa boyuncaSimdi pasamla komsu teyzemize ordan parka ordan da anane ziyaretine gidecegizzzBabanemiz de evde bize borekler acacak

yalnız değilsin tatlım bizimkinde de ne diş var ne emekleme...
böyle olmayacak. emekleyen, diş çıkaran ve yürüyen bebeklere ayak uyduramıyoruz. "mayıs anneleri grubuna uyamayanlar grubu" kuralım :) nerde bebeği emeklemeyen, diş çıkarmayan ve yürümeyen ama düşünebilen bebek annesi varsa kapımız açık hep beraber efkarlanıp "biz nerde hata yapıyoruz, neyimiz eksik, bizim bebeklerimiz neden böyle" şeklinde cevabı olmayan sorularla vakit geçiririz ay bu ikon da hiç olmadı, sigara içmiyorum ki :)
hem ayrıca, emeklemek zorunda da değiller ki. bazı bebekler direkt ayaktan yürür dedi doktor. günde 5'er dakikalık, ellerinden tutularak yürütmelerle hemen de yürüyebilirmiş. diş ise hiiiç ölçü değil dedi yine doktor. rahat olmanıza bakın, sizin yapmanız gereken birşey yok demişti hem de. düşündüm de...yok ya, biz evham yapıyoruz, herşey zamanı gelince olur. dağıtıyorum grubu. evlerimize gidip bebeklerimize şükredelim en iyisi evet evet, en iyisi bu :)

not:accasia hanım, yine de irtibatı koparmayalım, bebeğinizdeki gelişmeleri merakla takip etmekteyim. ben de gelişmeleri bildiririm

geçmiş olsun canım niye ateşi çıkıyor acaba ömerciğin:26: ya asya ile ömerin fotosuda vardı ve ömerin baya çok fotosunu gördüm görsellerde canım napalım artık yapacak birşey yok bende üzülüyorum bu duruma zeynomunda bitane bebecik halini gördüm bakıyım başka neler var acabaaa:26:

çok geçmiş olsun anneZEYNEP hanım, Ömer'e de acil şifalar diliyoruz. ama annesiyle olmaktan da mutlu anlatığınıza bakılırsa. hastalık kötü-bebekle olmak iyi. iyisiyle kötüsüyle hayat böyle birşey desem acayip felsefeye bağlamış mı olurum acaba :)

Ömer'in yürüme haberlerini bekliyoruz, belki bizimkilere örnek abi olur :) ayrıca ben de Orhan Cemal'in düşünme videosunu you tube'a koymayı düşünüyorum, bizimkinin elinden de bu kadarı geliyor, ne yapsın :))))

Oh nihayet döndün,sensiz olmuyor yahu

Valla ne yalan söyleyeyim duygulandım biraz...Yalnız hayatın keşmekeşliğinden insan zaman zaman bazı şeyleri erteleyebiliyor.Mesela eşimle sohbet ediyoruz,eşim dün dedi ki gel yanımda otur,ben de işim var Doğa nın mamasını getireceğim dedim ve gittim.Düşündüm sonra niye gitmedim ki!Yani 2 dk otursan ne olur!Ya da eşin çağırmadan otursan daha iyi olmaz mı!

Merhaba,geçen yolladığın mesaja cevap vermiştim okudun mu?Rüyayla ilgili?

Annezeynep geçmiş olsun Ömer'e.Umarım çabucak atlatırsınız ateşli günleri,,Allah beterinden korusun canım.

Hastaneden geldim şimdi kızlar,,nur topu gibi 51cm 3550gr Ömer'imiz geldi dünyayaGörseniz
o kadar şirinki,,tek gözünü açmış bas bas bağırarak çıktı ameliyathaneden Anı defterine ilk notu bıraktım,,
annesinin ameliyathaneden çıkmasını bekleyemeden işe döndüm,,Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin,,
sevinçten bi ağladım bir ağladım sormayınKendi doğumum aklıma geldi...İkinciyi yapmak istedim,,akşama kocişle
bi konuşiim bu durumu

accasia hanım, yine de irtibatı koparmayalım, bebeğinizdeki gelişmeleri merakla takip etmekteyim. ben de gelişmeleri bildiririm
benim kuzu 29 mayıs doğumlu, daha 9 ayı doldurmadı, emekleme pozisyonunu güzel alıyo iş emeklemeye geldimi göbeğinin üzerinde ayaklarını çırpıyo taktikte zayıf paşam benim...
dün yine her akşam olduğu gibi yere battaniyeyi serdik ailecek serildik yere, benim bıdığın önüne de oyucaklarını koyduk bi baktım ağlmaya başladı birden parmağını sıkşıtırmış oyuncağa ay bir panik oldum eşim kurtardı parmağı bu bıdıklar oyuncaklarıyla oynarken de tepelerinde olmamız lazım

Son düzenleme:
Merhaba,geçen yolladığın mesaja cevap vermiştim okudun mu?Rüyayla ilgili?
okumadım ama sayfalara uzun uzun bakıp, mesajınızı arayacak kadar zamanım var şuan. bekleyiniz, okuyacağımdır. kaçırdığım için tekrar özür diliyorum

Beste'nin diş buğdayını yaptık çok yoruldum ama değdi çünkü çok güzel geçti.
Beste altını seçti. Anası gibi gözü yükseklerde.
En kısa zamanda fotoları yükleyecem.
Öptüm şekerler

benim kuzu 29 mayıs doğumlu, daha 9 ayı doldurmadı, emekleme pozisyonunu güzel alıyo iş emeklemeye geldimi göbeğinin üzerinde ayaklarını çırpıyo taktikte zayıf paşam benim...

sizin bebekle bizimkinin benzerliklerine bakınca, ay ben paranoyak oldum da kendimden habersiz başka bir hesap mı açtım diye düşünmeye başlamıştım ki doğum tarihlerinin farklı olduğunu öğrendim :) 16 mayıs doğumlu Orhan Cemal, babası seminer vermekten kurtulsun diye, babasının seminer gününde doğdu :)
bizimki ellerinden tutunca yürüyor ama emeklemiyor. emekleme çalışması aynı sizinki gibi. göbeği üzerinde ayak çırpma şeklinde. yüzmeye daha yakın bir hareket yani :) zaten emeklemesini bekleme dönemini çoktan geçtim ve kabul ettim: bu çocuk emeklemeyecek. yürüteçte yürüyor, ellerinden tutup yürütüyorum, böyle böyle tay tay filan durur yürür herhalde:26:
bu arada bebeğinizin ismini bağışlar mısınız?

canımm allah bağışlasın arkadaşının bebişi doğdu demek, vefalı arkadaşıda ordaymış bakkk her yeni doğumda kendi bebeğimizin doğum gününü hatırlayacağız galiba şekerim ya bende öyleyim valla bak yine çokk duygulandımm, hoşgelmiş ömercik hayırlı evlat olsun inşş

canıam nasılsın görüşemiyoruz hiç yoğunsuz sanırımmm altını seçti demek minnoş hadı bakalım bekliyoruz resimleriii

benim kuzunun adı mehmet yekta ve evet emekleme çabası yüzmeye daha yakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…