2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 2 gün önce biz mercimeği fırınlarken kafam eşimin gözüne çarptı
nasıl oldu diye sormayın söyleyemem ayıp
gözüm çok ağrıyo diy kıvrandı kıvrandı..
buz koyalım şişmesin dedim sert çarptı
kabul etmedi..sabahına şişlik vardı gözünde
bu gün ise şişlik gitti gözünün altı mosmor olduuu:))
şu anda yazarken gözü gözümün önüne geliyo gülüyorum ama üzüldümde:))
yarın öyle okula gidicek
sabah sana güzel bi makjay yaparım kapanır dedim ama kapanıcak gibi değil

Tatlicadim ozlemisim seni ya ne zamandir Esmerimi de gormedim memesiyle baristi mi?

Babyceren ne ara koydun da kaldirdin yine kacirdim esime meyve soyarken of ama yaaaaa nolur bi daha yukle 15dk sabit beklicem dinimiz amin!

Tatlicadim ozlemisim seni ya ne zamandir Esmerimi de gormedim memesiyle baristi mi?

Babyceren ne ara koydun da kaldirdin yine kacirdim esime meyve soyarken of ama yaaaaa nolur bi daha yukle 15dk sabit beklicem dinimiz amin!

ama canım sende duramıyosun hiç yerinde:))şimdi bir daha yüklemem lazım
neyse seni kırmıycam sakın kıpırdamaaaaaaaaaaaaaaaaa böyle bekleeeeee

çalışan hatunlar gündüz burda oluyo bizlerde gündüz bıdıklarla uğraşıyoruz denk gelemiyoruz canım yaa
yok tatlım barışmadıartık gündüzleri hiç emmiyo nerdeyse 7 aydır savaşıyoruz
göğüsler boşaldı artık yumuşacık oldu
bende geceleri 2 saate bir kalkıp emziriyorum
gündüz bomboş olan göğüsler gece emzirdiğim zaman öyle sızlıyoki birini emerken diğeri akıyo Allaha şükürler olsun veriyo kuzuların rızkını
bu gidişle yakın zamanda bizimde emme maceramız son bulucak..önceden 2 yaşına kadar emziricem diyodum şimdi 1 yaşa razıyım:)
bir dokun bin ah işit gibi oldu çok dolmuşum uzun yazdım

Allahim aklimi kacirmak uzereyim bu neee!!!! Ardarda 5kere izledim Cagla kork benden buldugum yerde yiyecegim!! Ay ben sana kurban olurum ya gece gece kabima sigamiyorum su an!

sagol canım yiyebilirsin serbest:))
ama rica etsem mesajdüzenleme panelinden benim video alıntımı silebilirmisin canım

Caglamm prensesimm tatlim bitttanemm o ayaklarin hep hayirlara yurusun insallah! Babyceren iste simdi rahatlikla uyuyabilirim oh beee Caglami gordummmm sagol canimm

kız sen ne yaptınnasıl bir şekildeydin düşünüyorum ama sanırım buldum:))

Son düzenleme:
Caglamm prensesimm tatlim bitttanemm o ayaklarin hep hayirlara yurusun insallah! Babyceren iste simdi rahatlikla uyuyabilirim oh beee Caglami gordummmm sagol canimm

ne güzel sözler bunlarçok teşekkür ederim güzel insan...
ömerinde yürümesini en kısa zamanda görürüz inşallah..
iyi uykular canım

Son düzenleme:
töbe töbeee gece gece fıkraya bak
kız seni atmasınlar burdan:))
yok anacım bizimki böyle atlamalı zıplamalı değildi
bu fıkradakinin yanında biz çok masummuşuz

şaka yaptım canım tabikide böyle birşey degildir..
bir şansımı deniyim dedim tutmadı
aslında merakta etmiyorum
hemde hiç
gerçekten
yani aslında
biraz ediyorum

not: atarlarmı kız beni:18:elimi tut korktum:18:atarlarsa senide atsınlarsen sebep oldun

tatlıcadı__ayıp canım ya neden böyle fıkraların alıntılarını yayınlıyosun:))hemde ben yazmışım gibi benim adımın altında yazıyo:))
hiç yakıştıramadım:))atmasınlar seni burdan

not: yukarı bakınız bende öyle bir fıkra yok

hain dom dom beni niye atsınlar +18 fıkrayı yazan sensin
hadi neyse tutimm barii kıyamadım

euheuheuh Allah iyiliğni versinnn
bende silim bari sabah çalışan hatunlar galicek okumasınlar kocalarıda olmuycak yanlarında

ben kaçar..sabah gelenler öpüldünüz.
bana ve tatlıcadı iyi uykular:)
bizden başka uyanık yok çünkü:))

evtt kapanışı yapmak bana kaldıı

bir hafta sonunuda bitirmiş bulunuyoruz
yeni bi güne başladıkkk
sabah haftanın ilk iş gününe uyanıcağızzz

bu kadar cümle yeter kapanış için
1 ziyaretçi ve ben varım sadece iyi geceler ziyaretçi
hepinize meleklerinizle mışıll mışıl uykular diliyorum

yahu kızlar turuncu yine gözükmüyo:44:evine dönmüş temizlik çamaşır işleriyle uğraşıyodur belki

herkese iyi gecelerrrr

ben gidip şimdi oğluşun yarınki yemeğini hazırlıycam sabah kahvaltı sonrası hemen dışarı gezmeye gidicez
gece gece çenem düştü kimsede yok

Günaydın kızlar..
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum...Bebişlerinizi kocamannnn öpüyorum
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı.Umarım herşey yolundadır
Dün evime döndüm çok şükür.Artık bir süre tatile falan çıkmayı düşünmüyorum
5 hafta kadar evimden ayrı kaldım.Sanırım yoğun bir temizlik haftası olacak bu hafta .
Allah bana kolaylık versin.
Hepinizi öpüyorummm

Mutlaka okuyun
Bu akşam eve geldiğimde Eşim Akşam yemeğini servis ediyordu. Elini tuttum ve ona söyleyeceğim şeyler olduğunu söyledim. Masaya oturdu ve sessizce yemeği yemeyebaşladı. Ve yine Gözlerinde o korkuyu gördüm.

Bir an da kasıldım ağzımı açamıyordum ama düşüncelerimi söylemem lazımdı. Ben boşanmak istiyorum. Sinirlenmedi Sözlerime karşılık vermedi, sadece sebebini sordu.

Bir cevap veremedim ve buna çok sinirlendi elinde ki Çatal Bıçakları fırlattı. Bana bağırdı ve Adam olmadığımı söyledi. Bu akşam tek kelime konuşmadık. Eşim bütün Gece ağladı. Farkındaydım Evliliğimiz ne olacağını merak ediyordu, ama onu tatmin edecek bir şey söyleyemeyecektim. Ben Jane'e aşık oldum, eşimi sevmiyorum artık.

Bu vicdan azabıyla bir evlilik sözleşmesi hazırladım, Evi, Arabayı ve Şirkettin 30% ona verecektim. Sözleşmeye kısa bir süre baktı ve yırttı. 10 yıl hayatımı paylaştığım bu kadın bana yabancı olmuştu. Onun harcadığı zamana ve enerjiye üzülüyordum, ama geri dönemezdim, Jane'e çok aşık olmuştum. Sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı, bu benim beklediğim bir tepkiydi. Onun ağlaması benim hafiflememe sebep olmuştu. Bir süredir aklımdan geçiriyordum boşanmayı, bu fikir bende saplantı haline gelmişti ve şimdi bu duyguyu daha da güçlü hissediyordum ve doğru karardı.

Bir sonra ki akşam eve geç gelmiştim ve Eşimi Masada yazı yazarken gördüm. Çok uykum vardı ve Akşam yemeğini yemeden uyumaya gittim. Jane ile geçirdiğim o kadar saat beni yormuştu. Bir ara uyandım ve onu hala yazı yazarken gördüm Masa da. Ama bu benim Umurumda değildi ve başımı çevirip uyumaya devam ettim. .

Ertesi sabah bana Şartlarını yazı halinde sundu. Benden hiç bir şey istemiyordu, sadece boşanmamızı ilan etmek için 1 ay müsaade istedi ve bu zamanda normal bir Aile gibi davranmamızı istedi. Bunun sebebi Oğlumuzun 1 ay sonra Sınavların olması ve bu dönemde ona bu yükü bindirmemekti. Bu kabul edilebilinir. Bir şey daha vardı, benden onu evlilik Gecesinde onu kapıdan içeriye nasıl taşıdığımı hatırlamaktı, ve 1 ay boyunca her sabah onu Yatak odasında Kapıya kadar taşımamı istedi. Kafayı yediğini düşündüm, ama son günlerimizin iyi geçmesi acısından, kabul ettim.

Sonra bu şartlardan Jane bahsettim, yüksek ses ile gülüp bunun çok saçma olduğunu ve eninde sonunda Boşanmayı kabul etmek zorunda kalacağını söyledi.

Eşimle boşanma konusunu açtığımdan beri Fiziksel temasta bulunmadık. Bu sebepten ilk gün onu kucağıma alıp kapıya götürdüğümde tuhaf bir duygu yaşadım. Oğlumuz arkamızda duruyordu ve alkış yapmaya başladı 'Babam Annemi kucağında taşıyor' bu onu çok sevindirmişti, Sözleri canımı acıtmıştı... Yatak odasından Evin Kapısına kadar 10 metre taşıdım. Eşim gözlerini kapattı ve kulağıma' Oğlumuza boşanmamızdan bahsetme' diye fısıldadı. Bende başımı öne eğerek tamam dedim, ve içime bir üzüntü çöktü. Kapı önünde onu bıraktım Eşim Otobüs durağına gitti ve onu İşe götürecek olan Otobüsü bekledi. Bende tek başıma Ofise gittim.

2. Gün bu oyunu oynamak bize daha kolay gelmişti. Eşim başını Göğsüme yasladı, ve onun kokusunu duydum. Birden Eşime uzun süredir bakmadığımı anladım. Ve onun Evlendiğim zaman ki kadar Genç olmadığını fark ettim. Yüzünde hafif çizgiler oluşmuş saclarına ak düşmüştü. Gecen yıllar öylesine yanından geçmemişti, O an kendime ona bununla neler yaptığımı sordum.

4. Gün onu kucağıma aldığımda bir güven duygusu yaşadım. Bu bana Hayatının 10 yılını Hediye eden kadın.

5. Gün bu güven duygusu daha da büyümüştü. Bundan Jane bahsetmedim. Günler geçtikçe onu taşımak daha da kolaylaşmıştı, belki de bu sayede yaptığım antrenman dan dolayıdır bu.

Bir Sabah onu ne giyeceğini düşünürken izledim. İsyan ederek her gün kıyafetlerin biraz daha bol geldiğini söyledi. Birden onun ne kadar süzüldüğünü ve kilo verdiğini fark ettim. Demek ki onu her sabah daha kolay taşıyabilmemin sebebi buydu. Birden yüzüme yumruk gibi vurdu. Bu kadar Acıyı ve Üzüntüyü Kalbinde taşıyordu. Farkında olmadan başını okşadım. O an Oğlumuz da geldi ve ' Baba Annemi taşıman lazım ' dedi. Bu hayatımızın bir parçası olmuştu, Babasının Annesini odadan Kapıya taşıması. Eşim Oğlumuzu yanına çağırdı ve ona sıkı sıkı sarıldı. Ben başımı cevirdim, son anda kararımdan vazgeçmek istemiyordum. Onu kucağıma aldım ve Yatak odasından Kapıya kadar taşıdım. Elini enseme koymuştu ve ben onu sıkı sıkı tutmuştum. Tıpkı Evlendiğimiz gün gibi.

Artık Huzursuzlaşmıştım bu kadar kilo vermesinden. Son Gün onu kucağım da taşıdığımda hareket etmedim. Oğlumuz okuldaydı ve Eşime Hayatımızda ki yakınlığın ne kadar eksildiğini söyledim. Ofise gittim arabadan fırladım kapıyı kilitlemeden bunun için zaman yoktu. Her anın kararımı değiştirmesinden korkuyordum ve Merdiven den yukarı koştum, yukarı varınca Jane kapıyı actı. Ona Karımdan boşanmayacağımı söyledim.

Şaşkın bir ifadeyle elini anlıma koydu ve ' Senin ateşin mi var' diye sordu. Üzgünüm Jane ama ben artık boşanmak istemiyorum dedim. Evliliğimizin renksiz kalması sevgi eksikliğinden değil, birbirimizin değerini unuttuğumuzdan dı. Şimdi aklıma geldi ki, ona Evlendiğimiz Gün kapıdan içeri taşıyınca ömrümün sonuna kadar Sadakat yemini verdiğimi........ Jane olayı anlayınca yüzüme bir tokat attı ve kapıyı kapatarak ağlamaya başladı. Hemen aşağı koşup ilk Çiçekçiye gidip Eşime bir Buket çiçek aldım, üzerinde ki Karta da'''seni her Sabah hayatımın sonuna kadar taşıyacağım'''' .

Eve vardığımda yüzümü bir gülümseme kapladı, elimde Çiçeklerle yatak odasına gittim ve Eşimi yatağın üstünde Ölü buldum. Eşim aylardır Kanser ile savaşıyordu ve ben Jane ile ilgilenmekten bunu fark etmemiştim. Fazla yaşamayacağını bildiği için, beni Oğlumun bana negatif tutumundan korumaya çalışmıştı . En azından Oğlumun gözünde iyi bir Eş olarak kalmamı istemişti.

İlişkide ki küçük şeylerdir önemli olan. Villalar, arabalar çok paralar değil . Bunlar hayatı kolaylaştırır ama asla Mutluluğun temeli olamazlar.

İlişkine zaman ayır ve ilişkinin güven ve huzur anlamına gelecek şeylere meşgul ol.

Mutlu bir beraberlik yaşa.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
güzel bir hafta olsun hepimz için çalışan anneler içinde çabucak geçsin
dün havanın güzel olmasını fırsat bilip bizde dışarı çıktık ailece gezdik dolaştık kuzumada çok iyi geldi bizede
1 haftadır diş nöbetindeyiz üst dişlerin biri çıktı diğeride çıksa rahat etsek artık,kuzum 2 şer 2şer çıkarıyor dişlerini
diş dönemnde sabah 07:30 da kalkıyoruz

edaack maşallah oğluna,darısı yürümeye inşallah vede bizim tembel oğlana

meleğimm ohh sefan olsun çok iyi gelmiştir sana arada bir yapmak lazım aslında

anneZEYNEP Gerçekten sabrına hayranım,maşallah sana,ömerimede çok üzüldüm
gözümn önüne geldi kuzumun ağlamaları kıyamam

ZADA Zeynep Adaya maşallah,gelişimi süper kuzunun ohh kiloda almış,benim kuzumda zayıf yedikleri anca boya gidiyor sıpanın
ama Ada hareketli maşallah herşeyi ypıyor neredeyse

babyceren tüh kaçırdım bende çağlanın yürümesini,maşallah kuzuma

Tatlıcadı mercimek kazasında geçmiş olsun canım,bizide gezmeye götürür müsün

Turuncu hoşgeldin evine,tatil sonrası eve dönüş çok kötü oluyor ya bir sürü iş ama sen üstesinden gelirsinkolay gelsn canım

ay sakın görenler, eşinden dayak yiyen koca diye devlet korumasına aldırmasın eşinizi:26lur mu olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…