2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu anne benimde öyle aslında çok içime sinmedi ama bulamıyorum ki varmı senin bildiğin??İnt. üzerinden alabileceğim .Kafam çok karışık

unnadoya bi baksana canım,,elija diye bi markada gri puanlı bi gecelik2118 ve yanında da soft pembe sabahlık2072 var mesela??
yine bişeyler görürsem yazarım Tarzını bilmiyorum tam olarak tabi belki seversin:26: Ugurböcekli pijamalarda var lohusa için aynı markanın:)

Son düzenleme:
BABYCEREN, canim yazmaya firsatim olmadi gezmekten Cumartesi gecesi ruyamda seni gordum.Esimle arabayla gezeken sen bir motosiklete binmissin onundede Cagla ve Ceren hizla yanimizdan geciyorsun.Esime diyorumki bak bu bizim forumun nesesi Babyceren,esimde gaza basiyor guya sana yetisip yanindan gecip el sallicaz,esime kiziyorum kizi korkutma diye,beni dinlemiyor,yanindan gecerken bir bakiyorum karnin burnunda hamilesin hayirdir insallah...

MELEGIM,ohhh neguzel yapmissin sefan olsun vallahi okurken bile eglendim ne yalan soyleyim,optum seni

TURUNCU,evine hosgeldin tatlim,ayni zamanda kolay gelsin.Canim az once kendime su boregi soyledim icindeki peynirden Masala minicik minicik verdim yedi,sence bu puturlu yemeye adim sayilirmi,lutfen evet de cok korkuyorum ben ya:18:

SEKERSIZYESILCAY,canim hastalik atlatmissiniz gecmis olsun ayni zamanda ise basliyorsun allah yardimcin olsun,Defnecigimize gul gibi baksinlar koklamaya kiyamasinlar insallah,inan bunu yazarken kalbim kabardi cizzz etti,optum sizi

unnadoya bi baksana canım,,elija diye bi markada gri puanlı bi gecelik2118 ve yanında da soft pembe sabahlık2072 var mesela??
yine bişeyler görürsem yazarım Tarzını bilmiyorum tam olarak tabi belki seversin:26:

Hemen bakıyorum mutlu annecim ama benim kırmızı bi pijama takımı bulmam lazım.Tarzım oldukça spor aslında ama bunu kayın validemin gelecek olan akrabaları için alıyorum.

Hemen bakıyorum mutlu annecim ama benim kırmızı bi pijama takımı bulmam lazım.Tarzım oldukça spor aslında ama bunu kayın validemin gelecek olan akrabaları için alıyorum.

anladım canım,,eger biraz klasik bisey istersen lohusashop.com a da bi bak istersen,,orada da var bişeyler...

canım, benim hoşuma gitti bu modeller. Emzirme açısından da rahat olur. Mutlu annenin dediği gibi yazı pek hoş olmamış ama yine de düşünülebilir.

Ya evet biliyorum sizin babaanne olayını :) neyse ki siz de atlattınız... Evet defne karen çok uyumlu bi çocuk aslında. Ve 9 ay boyunca beraber olmamıza ragmen ilk günü iyi atlattık gibi. Umarım böyle devam eder. Aslında cocuklr alışıyo da biz kendimize yapıyoruz biraz galiba... Bi sucluluk duygusu bi şeyler böle bi tuhaf oluyo insan

Bitanem sıkı tut kendini,,herşey zamanla çok daha fazla yoluna girecek inşallah
Bantlar H&M,,öptüm şekerim

Aah ahh tutuyorum tatlım da... İşte... Ne bileyim

Yok ki izmit te bi h&m alalım biz de... Bi de mothercre istiyorum bi de zara.. Çok mu sey istiyorum...

Sagol çiçeğim... Amin inşallah...
Bu arada gez dolş tabi ya napcan evde oturup. Madem hava güzel ohhh misss :)

Benim sizler kadar sevdiğim,sizler kadar iyi bir kankam daha var kızlar,,
o burda forumda değil,,hatta şuan eşinin görevi icabı izmirde ama
çok düşüncelidir. Mira için yaşgünü hediyesini almış,,tabi içinde tutamadan
bana de resmini yollamış Size de göstereyim dedim
Miniie li t-shirt de yapıcam ama bunu da Allah nasip ederse mutlaka giydiricem.

Ne kadar düşünceli bi arkadaşmış aferin valla.
Bu arada kıyafete bayıldım gerçekten çok güzel güle güle giyinsin güzel gözlü miram

Ne kadar düşünceli bi arkadaşmış aferin valla.
Bu arada kıyafete bayıldım gerçekten çok güzel güle güle giyinsin güzel gözlü miram

Gerçekten çok iyidir,,onunda 2 bebişi var ama hiç atlamaz özel günleri,,bana da "senin işin gücün çoktur ben kızıma
ilk yaşgünü kostümünü aldım" diye masaj yazmışgerçekten çok duygulandım Seviyorum arkadaşlarımı
Hediyeden geçtim,,düşüncesi bile yeter...

selam:) en sonunda yazmaya fırsatım oldu..çekilin yol verin bakıyım:)))
ya allah ya bismillah:))

ilkim58__canım diş bugdayınız hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz..benim kızlarda altını seçmişti:))

planner__zeynoya bir maşallahta benden olsun

mutluanne__demek gizli misafir sendin:)izlemene sevindim canım..sesimde çıkmış evet ben daha yeni farkettim:))
arkadaşın dogum yapmış gözünüz aydın bu arada hediyenizde çok güzelmiş bayıldım..
bu kankanla bende tanışmak isterimsor bakalım benlede tanışıp arkadaş olmak istermi:)))

çiçekçiçek__canım o nasıl bir rüya:18:allah korusun kız hamile falan olmak istemiyorum:18:
ama rüyanada girmişim ya çok sevindim:)ilk defa sen beni rüyanda gördün:))

eliff__canım ben geceligi çok begendim ama 3 tane var diyosun zaten ben olsam almazdım
eşofman falan daha rahat olmazmı..ben öyle daha rahattım cigerim öptüm seni

annezeynep__canım ömere geçmiş olsun inşallah tekrar ateşiçıkmaz...

nagihan__sizede yeni bebiş gelmiş..saglıklı uzun bir ömrü olsun inşallah

şekersizçay__seni çok iyi anlıyorum..ben çağlayı dogurduktan sonra cereni 1 aylıgına kreşe vermiştim..o suçluluk duygusunu
çok iyi bilirim..ama sana birşey diyim çok kısa sürede alışıyosun hiç merak etme

canım normal böyle hissetmen hepimiz için geçerli bu duygular güçlü ol herşey bir güzel yoluna girecek inş, destek istersen hep burdayızz bakk ben tecrübeli çalışan anne arkadaşın olarak her iş gününde hep burdayımmm kocamann öpüyorumm defne karen'i

çokkk güzelll mira'yı içinde düşündümde neşem yerine geldii, güle güle giysin minnoşun annesi, bizde resimlerden görürüz artıkk

çokkk güzelll mira'yı içinde düşündümde neşem yerine geldii, güle güle giysin minnoşun annesi, bizde resimlerden görürüz artıkk

Sen dur bakalım orda bi plannercımHem şurda bi köprü uzaklığında oturucan hemde resimden mi görücen Miranın yaşgünü
Gelmezsen küserim mektubumu keserim,,şimdiden 26/27 nisanını boşalt canım Mazeret kabul edilmiyor

kızlarr sabah yazdım ama kimse cevap vermediiiii omega3 kullanıyormusunuz kulanıyorsanız hangi marka bi deyiverin bakıım şekerlerrr:26: ben çok kararsızımda?

hehhhhh işte ben tam da bu açık daveti almak için öyle demiştimmm ok canımm tarihh not alındıı, o güne bütün işler askıya alındıı ve zeynoyla annesi planner mirayla buluşmak için gün saymaya başladıııı

kızlarr sabah yazdım ama kimse cevap vermediiiii omega3 kullanıyormusunuz kulanıyorsanız hangi marka bi deyiverin bakıım şekerlerrr:26: ben çok kararsızımda?

Ben kullanmıyorum kızıma henüz,son kontrolde sorarım önerirse sana da yazarım canım,,onun yerine somon+ bütün yağlı mevsim balıkları şeklinde devam ediyoruz omega 3 almaya .Ben hamsi bile versem sırt kısmını vermeye dikkat ediyorum.en yağlı yeri
iyiymişya

canım bende hafta 2-3 kere balık veriyorum aynen sırt kısmından olmasına özellikle dikkat ederek ama doktor yinede tavsiye etti kararsız kaldım bende geçen gün ZADA yazmıştı galiba verdiğini:26: evet araştırmaya devam ediyorumm sonuçları paylaşalımm cicimmm

pediped marka bebek ayakkabısı bakanlar varsa limangoda şuan indirimde..
ama yinede çok tuzlu geldi bana,bebelere tuz yasak oldugundan ben almaktan vazgeçtim:))
ama süper modeller var..düşünenler baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…