evet kızlar dün ağladım çıktım içimden ağlıyordum buraya nicleri koydum gittim yattım çok şükür kötü bişey yok dün doğum günümdüüü bipastayla geçiştirilen emek olarak sıfırın sergilendiği ve bunun adet edinildiği bir doğum günüydü ağrıma gitti dmekki layık değilim bazı şeylere demekki önemsenmiyorum demekki beni mutlu etmek gibi bi derdi yok .......
selam güzel mayıs anneleri nasılsınız umarım yolundadır herşey, bebişlerde üzmüyodur annelerini güzel güzel mamalarını yiyip uykularını uyuyup sağlıklı sağlıklı büyüyolardır inşallah...
kızlar bu sabah kahvaltıda eşime ve anneme bu çocuk neyürüyo ne emekliyo ne de dede eda arada bir de baba haricinde bi kelime söylüyo diye yakınıyodum sonra aldım koltuğun kenarına tuttum babasıda diğer taraftan çağırdı onu baktım gidiyo bizim ki 3 lü koltuğun bi başından diğer tarafına kadar gitti arada yalpalayarak da olsa nasıl mutlu oldum anlatamamne garip bi duygu şu annelik yaa bütün gün havalarda uçtum resmen sizlerle de paylaşmak istedim
bu arada AZRAECE eceye bayıldım maşallah çok tatlı
HEJAR umarım geçer yvrucuğunun huzursuzluğu da rahat eder bir an önce, borçların bitmiş Allah kabul etsin...
MELEĞİM34 merak ediyorum sonuçların çıktı mı umarım herşey yolundadır dualarım seninle
BABYCEREN güzel çağlaya maşallahdaha güzel günlerini de görürsün inşallah
ANNEZEYNEP kayınvalidenin yaptıklarını dehşetle okuyorumbüyük sabır sendekii helal olsun valla ben dayanamaz depresyona falan girerdim heralde sen üstüne bir de her yazışında annem diye sahipleniyosun kocamöan bi alkış sana
fazla okuyamadım geçmişi unuttuklarım vardır elbet affola fazla uğrayamasamda bu ara aklımdasınız hep ben de sizlerin en azından BABYCEREN İN aklındayımdır eminimöpüldünüz güzel anneler...
kızlaaar oğlum bugün ba ba ba ...demeye başladı...
pınarda sana bişey sormak istiyorum hazır burda yakalamışken...ben de senin gibi oğlum doğduğundan beri sağarak besliyorum....bu aralar sütüm azaldı...ben bunu sağma sayımı azaltmama bağlıyorum....sen günde kaç defa sağıyorsun...birde seninde sütünde azalma oldumu...cvplarsan sevinirim cnm...
İyi gelmiştir sana valla...Hepimizin buna ihtiyacı var aslında.Yoksa depresyona gireriz alimallah.Ben de öptüüümr.
evettttt çağlada kabak gibi çıkmış:)hemde yanında çağla şıkel de var:))Cnm okuyunca baktım evet hmn cıkıyor resımler.... 2012 mayıs anneleri çağla yaz bak cantalı gozlüklü çağlanın resmide cıkıyor...
Meleğimcim sende sonuna mahir diye ekle yakısıklımın resımlerıde cıkıyor.. Zeynep ada yazıncada bizim resimler cıkıyor kabak gibi diğer zeynonunkide cıkıyor:)))
maşallah zeynep adaya..6-7 adım bir hafta sonra 10-15 adımoluyo canım..maşşallah benim burçtaşıma:)Cnm ben görmedim videoyu tekrar koysan olmazmı yaaa tühh...
Kızımın burctas teyzesi ada da 6-7 adım atıyor cumadan beri cok gusel bır duygu gercekten...
Ben geldiiim...
Bütün gün internet yoktu,kızımı uyuttum ve süt sağımına gelmiş koltuğuma oturmuş bulunmaktayım...
Önce geçmişe bir yolculuk yapayım...
kızlar bugün çağlanın yürümesini video ya çektim..3 denemeden sonra başarabildim:)
1.deneme__kamerayı açtık çağlayı yürüttük ama videoyu buraya koyacam ya yüzümün gözükmesini istemiyorum...
mecbur bende çağlanın arkasındayım...yüzümü gizleyemedim ve olmadı:)
2.deneme__evet yüzüme poşetmi geçirsem kar maskesimi taksam diye düşünürken,cerenin oyuncakları arasındaki karton
maskeyi aldım taktım..açtık kamerayı..çağla hanım bana tuhaf tuhaf baktı durdu,yürümüyo çocuk:))
hadi kızım hadi çağla:)yokkk dondu..o sıra cerende geldi maskeyi çekti yüzümden:) yine olmadı..
3.deneme__ceren tuvaletteyken çağlanın dikkatini çekecek birşeyleri koydum ileriye ve açtım kamerayı:))
evet bu sefer oldu..kısa oldu ama ne yapıyım ancak bu kadar oldu:))
birazdan ekleyecem ama gülmek yok:))
Kızlar bu hafta sonunu dolu dolu gecırdik... Bugün hava cok güzeldi önce arkadasıma kahvaltıya gittik ordan herzmn gittiğimizden farklı bir ebebeğe bir bakalım dedik... İyikide gitmişiz oto koltukları indirime girmiş... Römer trifix 999 tl inmiş.. Satıcı çocuk birde %10 satıcı indirimi yapınca 899 tl ye aldık.. Birde güzelce bağladılar arabaya kızım hürrem sultan gibi kurula kurula gezdi.. Uyudu cok sevdi koltugunu bizimde içimize sindi çok şükür...
Dünde doktor kontrolümüz vardı.. Doktoru görünce bizimki başladı anne anne anane diye ağlamaya... Doktor gelişimini çok iyi buldu...bay bay yapıyor. Sni seni yapıyor.. Cicicici yapıyor... Anne baba nerde diyince gösteriyor.. Anne anane dede mama ada gelgel ve anlamsız bırsuru sey diyor...5-6 adım atıyor vb diye tek tek anlattım... Önde gidiyor dedi bende acelesi var heralde dedim:))
Veeee en önemlisi kızımın kilosu 8500 olmuş nasıl sevındım anlatamm.. Bir cogunuza göre az gelebilir ama ada hep cok zayıf gidiyordu bu ay 700 gr almış cok mutlu oldum...
Ayakkabı konusunuda sordum kızlar doktor evde giydirme hiç bir doktor önermez dedicocugun tabanının yere basmasını ısterız dedı.. Ama dısarı cıkarken üşümesin giydir dedi.. Ve 2 yasına kadar önerilmiyormuş evde giydirmek... Sayenizde bu konuyu da öğrenmiş oldum saolun takrar konuyu acan arkadaslarım...
Kızlar bu hafta sonunu dolu dolu gecırdik... Bugün hava cok güzeldi önce arkadasıma kahvaltıya gittik ordan herzmn gittiğimizden farklı bir ebebeğe bir bakalım dedik... İyikide gitmişiz oto koltukları indirime girmiş... Römer trifix 999 tl inmiş.. Satıcı çocuk birde %10 satıcı indirimi yapınca 899 tl ye aldık.. Birde güzelce bağladılar arabaya kızım hürrem sultan gibi kurula kurula gezdi.. Uyudu cok sevdi koltugunu bizimde içimize sindi çok şükür...
Dünde doktor kontrolümüz vardı.. Doktoru görünce bizimki başladı anne anne anane diye ağlamaya... Doktor gelişimini çok iyi buldu...bay bay yapıyor. Sni seni yapıyor.. Cicicici yapıyor... Anne baba nerde diyince gösteriyor.. Anne anane dede mama ada gelgel ve anlamsız bırsuru sey diyor...5-6 adım atıyor vb diye tek tek anlattım... Önde gidiyor dedi bende acelesi var heralde dedim:))
Veeee en önemlisi kızımın kilosu 8500 olmuş nasıl sevındım anlatamm.. Bir cogunuza göre az gelebilir ama ada hep cok zayıf gidiyordu bu ay 700 gr almış cok mutlu oldum...
Ayakkabı konusunuda sordum kızlar doktor evde giydirme hiç bir doktor önermez dedicocugun tabanının yere basmasını ısterız dedı.. Ama dısarı cıkarken üşümesin giydir dedi.. Ve 2 yasına kadar önerilmiyormuş evde giydirmek... Sayenizde bu konuyu da öğrenmiş oldum saolun takrar konuyu acan arkadaslarım...
Ayy simdi bayilicam, sen bu kadar emek verip yuklersinde bende goremedim yaaa..of anacim offf ki offfBir daha isteriz diye tezarahat yapsam olmazmi
Caglayi kafamda canlandirdimda kimbilir ne guzel pitir pitir adimlar atmistik, masallah kuzucuguma annesi allah nazarlardan sakinsin melegiimi..
Bu meske iside cok yaratici fikirmis, ben aslinda ilk uc cekimide gormek istersim, eminimki gulmekten yerlere yatardik :)) senin gibi biri guldurmeden bir video cekimi yapmaz kesin,
annezeynep__canım gözün aydınmı diyelim yoksa ayrıldıgın gibi kavuşmu diyelim bilemedim:))
kayınvaliden gidiyomuş:)
ömerin arabada agladıgını hayal ettimde çok üzüldüm..sanırım seni göremediginde yine işte oldugunu düşünüp
içli içli aglıyordurr(
sende çok üzülüyosundur kıyamadım size ya
annezeynep__bende yaranı deştim özür dilerim canım..üzme kendini..
kv de gitsin canım ya bende mercimegi veremedim onun yüzünden:))
neyse siz musluk tamir ederken vermişsiniz
çağlayı yarın 11 gibi koyamam açamam o saatte ben müsait olamıyorum..
şimdi hepiniz burdayken koyayım hemen kaldıracam
Oy anacimm cok yoruldumm
Haftasonu ruzgar gibi gecti kizlar
Mobilya dekorasyon fuarina gittim sonra ilkokul ve uni kiz arkadaslarimla bulustum tabi biraz da avm gezdim esimin arkadaslariyla bulustuk fln filan
Omer cok tatliydi resmen bize simsiki sariliyor haftaici cok ozluyor galiba azicik is yapsam emekleyerek beni bulup pacalarima tirmaniyor
Yalniz trafikte felakettik ikimiz yalniz gezdigimiz icin arkada sIkildi hele uykudan uyanip yaninda kimsyeyi goremeyince avazi ciktigi kadar bagirip sakir sakir agladi ustu islandi o derece!
Sanirim gittigimi zannetti cunku uyanip da beni goremeyince cok agliyor ise basladigimdan beri artarak boyle davraniyor
KV ile cok takismadik haftasonu ziyafet cektim evdekilere hosuna gitti
Esim anaokulunda bir kiza bakiyormus
Bunu anlatirken ben erkeklere hic pas vermedigimden bahsettim
Annem hemen atildi 'yigidim de vermedi kiz cok ustune dustu ama hayirlisi neyse o olur diye cekinik durdu'
1:
Anaokulunda hayirlisi neyse o olsun diyormus esim uydurmaya bak
Tabi esim de ben de gulmekten yikildik baya zor toparlandik
2 3gune gidecegim diyor hayirlisi bakalim
Esime sık sık gelebilirler ama 1haftayi gecmezse Omer icin daha iyi olacak diye anlattim
Zira annemi yumurtayla patatesi ayni kapta haslarken gorunce cinlerim tepeme cikti
Tavugun poposundan cikan sey bu yahu patatese sinmicek mi diyorum
Iyi olur kemik erimesi olmaz iste diyor
Yumurta da koyden ya .oklu .oklu patatesin yanina kırişmış
teşekkür ederim canım benim..mahirin yürümesinide görürüz inşallahCnm ben Caglaya resmen bittin..yurumesi bir ana o kadar cok datluki...nur topu gibi yerim onun ben salina salina yurumesine...41 kere masallah kuzuma
ben bu kızın totosunu,ellerini suratını heryerini yerimmmm
nasıl güzel yamularak yürüyo yavrum yaa çok güzel çoookk
Rabbim nazarlardan korusun..bayıldım yürümesine
bak şimdi çok sevesim geldi yaa
çok güzel meleğim
bu arada seninde maskene bayıldımmm
sende çok güzelsin şekerim o yüzün gözün süper Allah nazarlardan saklasın senide
gece gece çok sevindim Çağlayı böyle görünce..darısı diğer kuzularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?