2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim o gun oyle yazinca ne yalan soyluuyum cok urktum acaba dedim ogluna mi birsey oldu diye veya sana ne biliyim sevdiklerinden birine..cok korkurttun bizi diyimde..
Gecmis dogum gununu en icten dileklerimle kutlarim..sana gelecek yillarin ins saglik mutluluk ve sans getirmesini dilerim..ben sanmam layif olmadigin icin dogum gununun boyle olduguna bazen insanlar bir tuhaf olabiliyor cnm, ne biliyim basiret baglanmasi mi desek..yoksa baska birsey mi ama oluyor iste...bence sen hic uzerine alinma ve uzme tatli canini.

Masallah oglusuna, darisi bizlerin basina diyelim artik :)) hadi bakalim ins bu basamaklar yurumeye gider..
Bu arada bulunmus oldugun guzel dileklerin icinde cok tsk ederiz cnm,sonuclarim daha cikmadi ama bekliyoruz dort gozle bende..

Ba ba ba heceleriniz hayirli olsun sekerim..bizimkide bundan basladi..bu cocuklar neden hep babaci tobe tobe neyse, saglik olsun diyelim :))

evettttt çağlada kabak gibi çıkmış:)hemde yanında çağla şıkel de var:))
bütün bebelerimiz ünlü oldu desene:))
Cnm ben görmedim videoyu tekrar koysan olmazmı yaaa tühh...
Kızımın burctas teyzesi ada da 6-7 adım atıyor cumadan beri cok gusel bır duygu gercekten...
maşallah zeynep adaya..6-7 adım bir hafta sonra 10-15 adımoluyo canım..maşşallah benim burçtaşıma:)
videoyu bir ara burda oldugunda söyle hemen koyup kaldırıyım canım...
Ben geldiiim...
Bütün gün internet yoktu,kızımı uyuttum ve süt sağımına gelmiş koltuğuma oturmuş bulunmaktayım...
Önce geçmişe bir yolculuk yapayım...

canım pek geçmiş yok aslında sadece 2 sayfa:))
2 adımda bitiyo:))

Ayy simdi bayilicam, sen bu kadar emek verip yuklersinde bende goremedim yaaa..of anacim offf ki offfBir daha isteriz diye tezarahat yapsam olmazmi
Caglayi kafamda canlandirdimda kimbilir ne guzel pitir pitir adimlar atmistik, masallah kuzucuguma annesi allah nazarlardan sakinsin melegiimi..

Bu meske iside cok yaratici fikirmis, ben aslinda ilk uc cekimide gormek istersim, eminimki gulmekten yerlere yatardik :)) senin gibi biri guldurmeden bir video cekimi yapmaz kesin,

Zeynomuzun kismetine indirimli kapatmissiniz ne guzel.. gule gule eskitin ins.kazasiz, belasiz gecsin uzerinde gezmeleriniz cnm..
Dr ben olsam bende begenirdim valla, Zeynomuzun masallahi var annesi...masallah subhanaalh kizimiza allah daim etsin guzel gelisiminini...
Bende zaten evde hic giydirmiyorum ayakkabisini..disari ciktigimizda sadece ve o bile bize etki etti iyi yonde cunku benim oglum hep parmak uclarini ice dogru tutuyordu simdi buyuk duzelme var..

öncelikle zeynepadanın gelişimine demek önde gidiyo kuzum
kilo almasınada çok sevindim canım 700 gr çok güzelemme probleminizi aşabildiniz mi canım?
oto koltuğunuzda hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sultanımız koltuğunda yayıla yayıla otursun:)öptüm sizii

canım tamam yüklerim bir ara tekrar,tatlıcadı sen ve zada izlersiniz:))
üzülme kızzz:))

diger videolar evet çok komik oldu ama onları yüklemem mümkün degil:))
buraya koydugum video komik degil sadece çağlanın arkasından geliyorum zaten çok kısa 30 saniye..

Oy anacimm cok yoruldumm
Haftasonu ruzgar gibi gecti kizlar

Mobilya dekorasyon fuarina gittim sonra ilkokul ve uni kiz arkadaslarimla bulustum tabi biraz da avm gezdim esimin arkadaslariyla bulustuk fln filan
Omer cok tatliydi resmen bize simsiki sariliyor haftaici cok ozluyor galiba azicik is yapsam emekleyerek beni bulup pacalarima tirmaniyor
Yalniz trafikte felakettik ikimiz yalniz gezdigimiz icin arkada sIkildi hele uykudan uyanip yaninda kimsyeyi goremeyince avazi ciktigi kadar bagirip sakir sakir agladi ustu islandi o derece!
Sanirim gittigimi zannetti cunku uyanip da beni goremeyince cok agliyor ise basladigimdan beri artarak boyle davraniyor

KV ile cok takismadik haftasonu ziyafet cektim evdekilere hosuna gitti

Esim anaokulunda bir kiza bakiyormus
Bunu anlatirken ben erkeklere hic pas vermedigimden bahsettim
Annem hemen atildi 'yigidim de vermedi kiz cok ustune dustu ama hayirlisi neyse o olur diye cekinik durdu'
1:
Anaokulunda hayirlisi neyse o olsun diyormus esim uydurmaya bak

Tabi esim de ben de gulmekten yikildik baya zor toparlandik

2 3gune gidecegim diyor hayirlisi bakalim
Esime sık sık gelebilirler ama 1haftayi gecmezse Omer icin daha iyi olacak diye anlattim
Zira annemi yumurtayla patatesi ayni kapta haslarken gorunce cinlerim tepeme cikti

Tavugun poposundan cikan sey bu yahu patatese sinmicek mi diyorum
Iyi olur kemik erimesi olmaz iste diyor
Yumurta da koyden ya .oklu .oklu patatesin yanina kırişmış

annezeynep__canım gözün aydınmı diyelim yoksa ayrıldıgın gibi kavuşmu diyelim bilemedim:))
kayınvaliden gidiyomuş:)
ömerin arabada agladıgını hayal ettimde çok üzüldüm..sanırım seni göremediginde yine işte oldugunu düşünüp
içli içli aglıyordurr(
sende çok üzülüyosundur kıyamadım size ya

Kizlar su an şoktayimmmm
Ust alt ya da yan komsum bi kutu viyagra icti galiba cigliklari bitmek bilmedi
Bir de acayip konusmalar bagirmalar sesler yeminle utandim
Yapcak bisi yok esi ya da sevgilisiyle is pisiriyor ama bu kadar bogazini yirtarcasina bagirmak ne yahu
Hadi biz mercimegimizi yedik cok sukur de olan var olmayan var

Sorma canim ya babasiyla bulusup da Omeri ona verene kadar tuttum kendimi ama eve gelene kadar agladim
Dusunsene gozunu bir aciyor annem yine gitmis diye dusunuyor ve uzulup agliyor
Cocuktan kacar gibi evden cikiyoruz eskiden el salliyordu simdi birakmiyor
Zaten sabah uyanir uyanmaz emerken bile parmaklariyla simsıki kenetleniyor bana
Cok dokundu yazarken bile kotu oluyorum su an

Sus kizim agzindan yel alsin azicik evimde keyif yapayim ya kocamin dizine bile yatamadim kac gundur
Gerci benim bey bugun annem mutfaktayken kapimizi kilitleyip degisik bir mercimek pisirmeyi ogretti bana
Bizim banyo muslugunda problem var diye girdik bi de misafir banyosunda yikandik

Caglami ben de goremedim yarin 11gibi tekrar koysana butun calisan anneler forumda oluyor :)
Ufff gidip ogluma sarilayim ben.......
Cok seviyorum onu ya haftasonu ev isi yapmaktan doyamiyoruz haftaici desen 2 3saat oynuyoruz ama yorgunuz cok zor cokk

annezeynep__bende yaranı deştim özür dilerim canım..üzme kendini..
kv de gitsin canım ya bende mercimegi veremedim onun yüzünden:))
neyse siz musluk tamir ederken vermişsiniz
çağlayı yarın 11 gibi koyamam açamam o saatte ben müsait olamıyorum..
şimdi hepiniz burdayken koyayım hemen kaldıracam

Evt evt simdi koy gorelim cnm, merakla bekliyorum bak gozlerim boyle oldu birden :))

ben ömere çok üzüldüm kuzum yaa kıyamam gözyaşlarınaokurken çok kötü oldum seni hiç düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun
bebişler büyüdükçe çalışan annelerin işi dahada zorlaşıcak

hayırlısı neyse o olsuna çok güldümalem kadınmış kvden
yumurta ve patatesi aynı kapta haşlaması tasarruf yapmak için mi acep

2-3 gün..az bi zamanınız kalmış cnm
eşlerimizin annesi başa gelen çekilir deyip katlanıcaz artık napalım

Cnm ben Caglaya resmen bittin..yurumesi bir ana o kadar cok datluki...nur topu gibi yerim onun ben salina salina yurumesine...41 kere masallah kuzuma

ben bu kızın totosunu,ellerini suratını heryerini yerimmmm
nasıl güzel yamularak yürüyo yavrum yaa çok güzel çoookk
Rabbim nazarlardan korusun..bayıldım yürümesine
bak şimdi çok sevesim geldi yaa
çok güzel meleğim

bu arada seninde maskene bayıldımmm
sende çok güzelsin şekerim o yüzün gözün süper Allah nazarlardan saklasın senide

gece gece çok sevindim Çağlayı böyle görünce..darısı diğer kuzularımıza

Cnm ben Caglaya resmen bittin..yurumesi bir ana o kadar cok datluki...nur topu gibi yerim onun ben salina salina yurumesine...41 kere masallah kuzuma
teşekkür ederim canım benim..mahirin yürümesinide görürüz inşallah

yaa demi teyzesi nasılda yamuk yamuk yürüyo:))aslında düz yürür ama süveterini tutmuş ondan öyle gidiyo:))
birde karşısına sepet koydum heycanlı heycanlı ona doğru gidiyo..çocugun fazla soluna koymuşum:))yamuldu çocuk:))
benim maskem caillounun kızkardeşi rozi bebek:))çizgi filmden belki bilirsiniz..
evet çok güzelim agzım burnum küçücük dimi
hadi darısı sizede inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…