sizin bebekle bizimkinin benzerliklerine bakınca, ay ben paranoyak oldum da kendimden habersiz başka bir hesap mı açtım diye düşünmeye başlamıştım ki doğum tarihlerinin farklı olduğunu öğrendim :) 16 mayıs doğumlu Orhan Cemal, babası seminer vermekten kurtulsun diye, babasının seminer gününde doğdu :)
bizimki ellerinden tutunca yürüyor ama emeklemiyor. emekleme çalışması aynı sizinki gibi. göbeği üzerinde ayak çırpma şeklinde. yüzmeye daha yakın bir hareket yani :) zaten emeklemesini bekleme dönemini çoktan geçtim ve kabul ettim: bu çocuk emeklemeyecek. yürüteçte yürüyor, ellerinden tutup yürütüyorum, böyle böyle tay tay filan durur yürür herhalde:26:
bu arada bebeğinizin ismini bağışlar mısınız?
Merhaba hatunlar, yoğun bi haftasonunun ardından yoğun bi haftaya baslamıs bulunuyoruz. 6 aylık ücretsiz iznimin son haftasını yasıyorum. İşbasına günler kaldı ve krese geldik bu sabah. Defne Karen kuzusu kahvaltısını etti oyun oynadı uyudu yemeğini yedi oyun oynadı yine uyudu. Birazdan uyanır. 2 kez süt sagdım. Birazdan bi daha sağıcam ama 70 ve 60 cc çıktı anca.. Sizce az mı? Gerçi ilkinde 30 içmiş ikincide 50 civarı...
Miranın bütün fotoğraflarına bayıldım ben yaa. Bantları nerden aldın kız???
Ya ben görünmez mi oldum.Neden yoksunuz
Bitanem sıkı tut kendini,,herşey zamanla çok daha fazla yoluna girecek inşallah
Bantlar H&M,,öptüm şekerim
Slm kizlar ve tatli minnoslar
PINARDA,tatlim beni bildin vallahi gezmekten o saatlerde pestilim cikmisti
Kizlar sizce ben bu gezme olayini cokmu abartiyorum.Bulundugum yerde hava cok guzel gunesli sicacik,ne bilim evde oturmak yerine kizim temiz hava alsin gunesten faydalansin istiyorum,birde nazar deyirmeyim ama kizimla arkadas gibi cok guzel vakit geciriyoruz.Belkide bilinc altimda babasinin yoklugunu hissettirmek istememde var,herkes ailece gezip tozarken bende kizimla bu acigi kapatiyorum.Fakat artik evde zapdetmek cok zor oluyorkucucuk bacagiyla alisti ya gezmek istiyor
ILKIM,himmm demek altin sectik,yakisir Besteme kuzuma,allah bahtini altin gibi isil isil ve degeli kilsin,koklaya koklaya opuyorum Bestemi ve canim arkadasimi
ANNEZEYNEP,canim cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsiniz .Bu arada gozun aydin safak az kalmis
TATLICADI, canim suanda disarda madodayim senin yazini okuyunca vedigim tepkiyle sanirim herkes delirdigimi dusunmeye basladi,esine gecmis olsun
Beste'nin diş buğdayını yaptık çok yoruldum ama değdi çünkü çok güzel geçti.
Beste altını seçti. Anası gibi gözü yükseklerde.
En kısa zamanda fotoları yükleyecem.
Öptüm şekerler
Seni göbeğinden tanıdım Elifim,,görmez olur muyuz
Pijamalar model olarak güzel fakat önlerindeki süpriz yazısını sevmedim ben:26:
Umarım beni yanlış anlamazsın,,sadece benim tarzım değil,,ama doğru model!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?