2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da 16 mayıs doğumlu,ve ne emekliyor ne de yürüme belirtisi gösteriyor.Zannımca her an bir sürprizle karşılaşabiliriz...

Bizim kızın gelecekteki hali:)
Daha şimdiden belli ediyor kendini,cuma sabah ve bu sabah bakıcı besledikten sonra kusmuşOysa 2-3 haftadır yapmıyordu bunu...

Selam Güzel Anneler.İnşallah hepiniz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.Doğum yaklaştıkça heyecanım giderek artmaya başladı.Tabi eksik telaşıda:18:, 3 tane pijama takımım oldu ama hiç biri konseptime uygun değil.Şimdi internetten bi tane buldum bilmiyorum çok mu ağır olur ki birazda üniforma havası var sanki ama fikirlerinizi alabilir miyim? Ortadaki kırmızı???

Merhaba hatunlar, yoğun bi haftasonunun ardından yoğun bi haftaya baslamıs bulunuyoruz. 6 aylık ücretsiz iznimin son haftasını yasıyorum. İşbasına günler kaldı ve krese geldik bu sabah. Defne Karen kuzusu kahvaltısını etti oyun oynadı uyudu yemeğini yedi oyun oynadı yine uyudu. Birazdan uyanır. 2 kez süt sagdım. Birazdan bi daha sağıcam ama 70 ve 60 cc çıktı anca.. Sizce az mı? Gerçi ilkinde 30 içmiş ikincide 50 civarı

Mutlu anne, çok duygulandım ömer bebek gelmiş. Zaten bu ara duygusala bagladım. Defneyi kameradan izlemek çok tuhaf geliyo. Mahsun mahsun bakıyo odasına çıkarken falan nasıl alışcam bilmiyorum.

Meleğim eğlence olayı sper olmuş

Babyceren ben göremedim videoyu ama napalım. Hayal ettim :) bi dahaki sefere inşallah

Yvrum kedim işin olmuş çok sevindim valla. Hadi hyırlısı inşallah.

Annezeynep bu ayrılıklar nolcak böyle yaa... Gecmiş olsun bu arada şimdi nsıl paşa?

Hmmm başkaaaaaa... Neyse aklıma geldikçe yazarım...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
nagihan3005, SekersizYesilCay+, edaack+
aşağıdakiler slmlar.nasılsınız bakalım?,

edaack; cnm yusuf emre sıralamıs hadi hayırlısı.bbenimnkide sıralıyor.emeklemeden yürüyecekler inş.:))

kızlar sevdiğim bir abim var.bebişleri oldu. saat 12:00'de 51 cm, 3.800 gr yağız bebeğimiz oldu.bugün beniM yeğenimin de 1 yaşı doldu.aynı güne denk geldi.Allahım bir miskin gözleri açamıyor çok komik ama çok tatlı.Allah sağlıklı ömürler versin herkesin bebişine.

Ara ara gelip cee deyip kaçacam çok öpüyorum……

canımm hadi bakalımm hayırlısı olsun sende çalışan annelere katılıyorsun yani artıkk defnecik gayet uyum sağlamış görünüyor canım üzülme bence benim zeynom evde babane geldi diye kıyametler kopardı okumuşsundur belki oyuzden defnecik çok uyumlu geldi bana inşş dahada alışır ve çokk mutlu olur okulunda annesi

ayyy, çok kabalık etmişim gerçekten. süt sağdığınızı hiç bilmiyordum. kabalığın sınırlarını zorlamışım

bu arada pinarda'nın bana yazdığı mesaj için 13 sayfayı teker teker okuduğumu da belirteyim "ben ne demişim de bana cevap yazmışki" diyerekten. kaba olabilirim ama okumam da var yani
tekrar beni mazur görünüz diyorum pinarda hanım

Slm kizlar ve tatli minnoslar
PINARDA,tatlim beni bildin vallahi gezmekten o saatlerde pestilim cikmisti

Kizlar sizce ben bu gezme olayini cokmu abartiyorum.Bulundugum yerde hava cok guzel gunesli sicacik,ne bilim evde oturmak yerine kizim temiz hava alsin gunesten faydalansin istiyorum,birde nazar deyirmeyim ama kizimla arkadas gibi cok guzel vakit geciriyoruz.Belkide bilinc altimda babasinin yoklugunu hissettirmek istememde var,herkes ailece gezip tozarken bende kizimla bu acigi kapatiyorum.Fakat artik evde zapdetmek cok zor oluyor kucucuk bacagiyla alisti ya gezmek istiyor

PLANNER zeynoma maşallah canım iyi kilo almış inşallah hep güzel haberlerle dönersiniz. Ben iyiyim canım hafta sonu diş buğdayı telaşı ve kv ler vardı ondan giremedim. Seni ve zeynomu öpüyorum

ZEYNEP ömer ateşlenmiş canım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir.

MELEĞİM kurtlarını dökmüşsün valla ohhh ne iyi etmişsin canım

YAVRUKEDİ yeni işin hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına

AZRAECE ben eceyi kıtır kıtır yemek istiyorum ya çok şeker çoook. Ayrıca eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.

EDACK oğluşuna maşallah canım inşallah en kısa zamanda yürüme haberlerini de alırız.

HEJAR aras eymen dişlerden dolayı huzursuzmuş çok geçmiş olsun canım inşallah ir an evvel çıkarır da rahatlar kuzucuk

TURUNCU canım sana kolay gelsin ev işlerinde yorucu bir hafta olacak senin için.

BABYCEREN valla bilmem ben de isterim video, güzel çağlamın yürüdüğü anı görmeden gözüme uyku girmez banane banane

TATLICADI ne yaptın kız adama Allah iyiliğini versin senin

MUTLU ANNE arkadaşının bebeği hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah.

ZADA Zeynep adaya kocaman maşallah ayrıca kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim canım

Son düzenleme:
ILKIM,himmm demek altin sectik,yakisir Besteme kuzuma,allah bahtini altin gibi isil isil ve degeli kilsin,koklaya koklaya opuyorum Bestemi ve canim arkadasimi

ANNEZEYNEP,canim cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsiniz .Bu arada gozun aydin safak az kalmis

TATLICADI, canim suanda disarda madodayim senin yazini okuyunca vedigim tepkiyle sanirim herkes delirdigimi dusunmeye basladi,esine gecmis olsun

Bitanem sıkı tut kendini,,herşey zamanla çok daha fazla yoluna girecek inşallah
Bantlar H&M,,öptüm şekerim

hımmm H&M demekk ok iyi olduu bu bilgiii sagoll şekerimm:)

canımm gez tabii ya ne abartması şakamı yapıyorsun, hava güzell keyifler süperr gezilir tabii az bile geziyorsunnn valla tadını çıkar canımm ne güzel işte şimdiden alıştırma yapıyorsun kızınla gezme turlarıına

Teşekkür ederiz tatlım güzel sözlerin için biz de seni ve güzel kızın masalı kocaman öpüyoruz

Çok sevindim İlkimcimNe güzel de geçmiştir eminim
Beste altını annesine göre seçitiyse,,o da annesi gibi altın kalpli olacak demektir

Mutlu anne benimde öyle aslında çok içime sinmedi ama bulamıyorum ki varmı senin bildiğin??İnt. üzerinden alabileceğim .Kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…