Benim sizler kadar sevdiğim,sizler kadar iyi bir kankam daha var kızlar,,
o burda forumda değil,,hatta şuan eşinin görevi icabı izmirde ama
çok düşüncelidir. Mira için yaşgünü hediyesini almış,,tabi içinde tutamadan
bana de resmini yollamışSize de göstereyim dedim
Miniie li t-shirt de yapıcam ama bunu da Allah nasip ederse mutlaka giydiricem.
Eki Görüntüle 641437
selam:) en sonunda yazmaya fırsatım oldu..çekilin yol verin bakıyım:)))
ya allah ya bismillah:))
ilkim58__canım diş bugdayınız hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz..benim kızlarda altını seçmişti:))
planner__zeynoya bir maşallahta benden olsun
mutluanne__demek gizli misafir sendin:)izlemene sevindim canım..sesimde çıkmış evet ben daha yeni farkettim:))
arkadaşın dogum yapmış gözünüz aydınbu arada hediyenizde çok güzelmiş bayıldım..
bu kankanla bende tanışmak isterimsor bakalım benlede tanışıp arkadaş olmak istermi:)))
çiçekçiçek__canım o nasıl bir rüya:18:allah korusun kız hamile falan olmak istemiyorum:18:
ama rüyanada girmişim ya çok sevindim:)ilk defa sen beni rüyanda gördün:))
eliff__canım ben geceligi çok begendim ama 3 tane var diyosun zaten ben olsam almazdım
eşofman falan daha rahat olmazmı..ben öyle daha rahattım cigerim öptüm seni
annezeynep__canım ömere geçmiş olsun inşallah tekrar ateşiçıkmaz...
nagihan__sizede yeni bebiş gelmiş..saglıklı uzun bir ömrü olsun inşallah
şekersizçay__seni çok iyi anlıyorum..ben çağlayı dogurduktan sonra cereni 1 aylıgına kreşe vermiştim..o suçluluk duygusunu
çok iyi bilirim..ama sana birşey diyim çok kısa sürede alışıyosun hiç merak etme
canım normal böyle hissetmen hepimiz için geçerli bu duygular güçlü ol herşey bir güzel yoluna girecek inş, destek istersen hep burdayızzbakk ben tecrübeli çalışan anne arkadaşın olarak her iş gününde hep burdayımmm kocamann öpüyorumm defne karen'i
çokkk güzelll mira'yı içinde düşündümde neşem yerine geldii, güle güle giysin minnoşun annesi, bizde resimlerden görürüz artıkk
Aa bak ben onlari gormemistimArtik yapacak birsey yok sitenin hacklenip kapanmasini beklerizz ancakgeçmiş olsun canım niye ateşi çıkıyor acaba ömerciğin:26: ya asya ile ömerin fotosuda vardı ve ömerin baya çok fotosunu gördüm görsellerde canım napalım artık yapacak birşey yok bende üzülüyorum bu durumazeynomunda bitane bebecik halini gördüm bakıyım başka neler var acabaaa:26:
O dusunurken de cok sevimli annesi vakti saati gelmeden olmuyorO hasta olmasin ben de evde olmayayim azicik yuzu dusse icim titriyorGerci gunumuz oyle guzel gecti ki Kayinvalidem de anneme gune gitti biz oglusumla basbasa keyif cattik gezdik tozdukçok geçmiş olsun anneZEYNEP hanım, Ömer'e de acil şifalar diliyoruz. ama annesiyle olmaktan da mutlu anlatığınıza bakılırsa. hastalık kötü-bebekle olmak iyi. iyisiyle kötüsüyle hayat böyle birşey desem acayip felsefeye bağlamış mı olurum acaba :)Ömer'in yürüme haberlerini bekliyoruz, belki bizimkilere örnek abi olur :) ayrıca ben de Orhan Cemal'in düşünme videosunu you tube'a koymayı düşünüyorum, bizimkinin elinden de bu kadarı geliyor, ne yapsın :))))
Ben bunu Omer 2 3aylikken farkettim cnmO donemde toparlamistim ek gidaya gecince yine kendimi Omere ev isine adadim esim fazla dayanamadi peyniri de hazir yesin iki cift laf edemiyoruz dedi benim de aklim basima geldiGerci simdi el cabukluguyla yine herseyi yapmaya calisiyorum ama her hafta kural gibi yapmak yerine esime de zaman ayiriyorumBir ara forum yuzunden cok kopmustuk hala kiziyorum kendimeOh nihayet döndün,sensiz olmuyor yahuValla ne yalan söyleyeyim duygulandım biraz...Yalnız hayatın keşmekeşliğinden insan zaman zaman bazı şeyleri erteleyebiliyor.Mesela eşimle sohbet ediyoruz,eşim dün dedi ki gel yanımda otur,ben de işim var Doğa nın mamasını getireceğim dedim ve gittim.Düşündüm sonra niye gitmedim ki!Yani 2 dk otursan ne olur!Ya da eşin çağırmadan otursan daha iyi olmaz mı!
Ayy bir Omer Pasa daha geldi demek dunyayaOmru bereketli olsun insallahAnnezeynep geçmiş olsun Ömer'e.Umarım çabucak atlatırsınız ateşli günleri,,Allah beterinden korusun canım.Hastaneden geldim şimdi kızlar,,nur topu gibi 51cm 3550gr Ömer'imiz geldi dünyayaGörsenizo kadar şirinki,,tek gözünü açmış bas bas bağırarak çıktı ameliyathaneden Anı defterine ilk notu bıraktım,,annesinin ameliyathaneden çıkmasını bekleyemeden işe döndüm,,Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin,,sevinçten bi ağladım bir ağladım sormayın Kendi doğumum aklıma geldi...İkinciyi yapmak istedim,,akşama kocişle bi konuşiim bu durumu
Aynen dedigin gibi supriz oluyor canimBen Asyayi Eceyi fln gordukce ogluma tembel damgasi vurmustum ama birgun emekleme pozisyonunu o gune dek hic almamis olmasina ragmen emeklemeye basladiDikilmesi de cok ani olduEsim hadi artik tembel teneke yuru diye dikiltti ve ellerini biraktiOmer de laf dinledi 4 5sn dusmeden dikildi :)O gun bugundur bilfiil yuruyoruz tutunaarakEvin duvarlarina tutunup gezmesi cok hosuma gidiyorBazen tavandaki pecete bulutlarina dokunmak icin duz duvara tirmanmayi da deniyorBenim kızım da 16 mayıs doğumlu,ve ne emekliyor ne de yürüme belirtisi gösteriyor.Zannımca her an bir sürprizle karşılaşabiliriz...
Canim ben barina marka gecelik ve pijama takimi almistimKirik beyaz islemeli ama cok sade ve kullanisliydiYelek gibi giyiyorsun onunu kruvaze seklinde citcitliyorsun172boyum dogum sonrasi 65kilon vardi L beden almistimKirmizi pijamami da Dagiden almistimOnu komple dugmeli oldugundan emzirmek kolay oluyorduHem pitikareli spor hem de kurdelasi var klasik gibiMuhakkak kolay acilmali ya da siyrilmaliSelam Güzel Anneler.İnşallah hepiniz ve bebişleriniz çok iyisinizdir .Doğum yaklaştıkça heyecanım giderek artmaya başladı.Tabi eksik telaşıda:18:, 3 tane pijama takımım oldu ama hiç biri konseptime uygun değil.Şimdi internetten bi tane buldum bilmiyorum çok mu ağır olur ki birazda üniforma havası var sanki ama fikirlerinizi alabilir miyim?Eki Görüntüle 641387 Ortadaki kırmızı???
Sukredin Istanbul.da her magaza var biz Bursada chicco kanz ve pancoya mahkumduk mothercare bile acilali bikac sene oluyorhımmm H&M demekk ok iyi olduu bu bilgiiisagoll şekerimm:)canımm gez tabii ya ne abartması şakamı yapıyorsun, hava güzell keyifler süperr gezilir tabii az bile geziyorsunnn valla tadını çıkar canımm ne güzel işte şimdiden alıştırma yapıyorsun kızınla gezme turlarıına
Ben kullanmayacagim canimAcibademdeki doktorumuz da doguma giren doktorumuzda gerek gormediHer hafta deniz baligi yediriyorum zatenDemir olcumumuzde yapilsin suni hicbirsey vermek istemiyorum artik KIZLAR komsuma gittim kadin 40yasin ustunde ama oyle bakimli ve fit ki imrendimBen hazir evdeyken goruselim diye patir patir butun bina dokuldu gulustuk eglendik Omer cok sevdigi teyzelerine gitmek istemediHepsi cok sasirdi cunku dogdugundan beri goruyorlar bu kadar gulec insancil bir cocuk yok diyorlardiHastanedeki o mudahaleler nasil degistirmis yavrumu hic kiyamadimKomsular Omerle ilgilenmemi cok begendiGencsin ama sabirlisin keyifle ilgileniyorsun Omer de o yuzden mutlu ir cocukdediler mutlu ettiler beniCidden de dusununce oglumla yeri geliyor iki kafadar gibi egleniyoruzVe bir de tespitleri oldu:Siz anne ogul cok farkli anlasiyorsunuz o nedenle ne yaparsa yapsin gozu sana takiliyor seninle yapmak istiyor diyeBana cok bagimli olmasini istemem ama paylasmasi fena olmaz :)Yeni hedefimiz bahceye cikip basket maci izlemek oyle heyecanlaniyor ki dun aksam kesfettimOrdan da ver elini ananeeee-------------------Bu arada bizim motorumuz da soyle:Baba dede Mer (omerin kisaltmasi) ben yahma (yapma) noo (burun kivirma sesi. Ben abartarak nooo derdim ordan ogrenmis ) hadi gel mama meme brummm (susayinca) nanananaaaaa (hep 4defa tekrarlayarak melodili soyluyor cok mutluysa) Duvarlara tutunarak bilfiil geziniyoruz ama daha ustuste 3adim atamadikEmeklerken sehpanin altina girmek icin kafamizi egmeyi akil edinebiliyoruzCanimiz sikilinca oyuncaginin dugmesine basip en sevdigi muizkle eller havada oturdugu yerde yukari asagi oynuyoruz (bunu biz gretmedik tv de izlemiyor kendi kendine bulmus Rabbim ol demeden olmuyor ne kadar ograssak bos)Ben nerdeysem ava cikmiscasina bulup emekleyerek yanima geliyor babasi cok kiskaniyorOnune koydigim taneleri tutup yiyebiliyor. Eskiden avcunun icinde kaliyor agzina sokamiyordu simdi parmak uclarini kullaniyorKasigiyla bizi 2ay kadardir besliyorHalkalari tek seferde ama buyukluk siralamasi olmadan dizebiliyorEmeklerken top surebiliyorBen giydirirken kolunu bacagini uzatiyorBazen de ben giydirirken kendi kendine soyunuyor :)Gecen babasi pat diye donunu indirdi dondu soylendi soylendi egilip donunu cektiSon haftalarin en unutulmaz anisi oldu hep dilimizdekızlarr sabah yazdım ama kimse cevap vermediiiiiomega3 kullanıyormusunuz kulanıyorsanız hangi marka bi deyiverin bakıım şekerlerrr:26: ben çok kararsızımda?
Özellikle bu aylarda bebeklerinin kilo alımı iyi olan anneler; bebişleriniz günde kaç öğün besleniyor?
Var mı elinizde kesinlikle kilo aldırdığına inandığınız tarifler ?
Kayra yurtdışından geldiğimizde 150 gr vermiş göründü herzaman ki doktorunun tartısında.Cumartesi ise 9 günlük aradan sonra tekrar götürdüm doktora ve kilosu 8840 (-40 gr bez) geldi.Yani 9 günde sadece 70 gr civarı almış.Bu da beni biraz üzüyor açıkcası.Kahvaltımızı bir müddet bulamaç yaparak deneyeceğiz birde bizim doktor artık tam yumurtaya geçebilir diyor.Sizler veriyormusunuz ?
Ben burda cc hesabı yapmak istemeyenlerdenim ama size günlük programımızı yazayım ve sizler az veya fazla veya eklenmesi gereken şeyler varsa yardımcı olun bir zahmet
08.00 : 150-160 cc bulamaç kahvaltı (içinde 4 bebe bisküvisi,yumurta sarısı,labne peyniri,t.yağ,pekmez ve arada yarım muz ve az koyulaştırmak için kaşık maması var.Süt ile hazırlıyorum) veya 180 cc muhlama (tereyağ,kaşar peyniri,süt,mısırunu ile hazırlanıyor)
11.30 : karışık meyve püresi (120-130 cc civarı)
14.30 : 180-190 cc civarı çorba (tahıllı ve genelde kıymalı.İçine ekmek doğrayıp içiriyorum)
17.30 : 120-130 cc civarı yoğurt (son zamanlarda taze süt bulamadığımızdan sütaş babymix takıldık ama artık evde yapacağım)
19.30 : 180 cc muhallebi (4-5 cicibebe,t.yağ,süt ve pirinç unu/irmik ekliyorum)
Gece şu aralar 1 kere 60-70 cc mama içiyor.
Tabi ki her gün aynı miktarları yemiyor ama üç aşağı beş yukarı bu kadar yiyor.Bana göre listemizde sıkıntı yok ama kilocuklar nerde o halde :44:
Özellikle bu aylarda bebeklerinin kilo alımı iyi olan anneler; bebişleriniz günde kaç öğün besleniyor?
Kayra yurtdışından geldiğimizde 150 gr vermiş göründü herzaman ki doktorunun tartısında.Cumartesi ise 9 günlük aradan sonra tekrar götürdüm doktora ve kilosu 8840 (-40 gr bez) geldi.Yani 9 günde sadece 70 gr civarı almış.Bu da beni biraz üzüyor açıkcası.Kahvaltımızı bir müddet bulamaç yaparak deneyeceğiz birde bizim doktor artık tam yumurtaya geçebilir diyor.Sizler veriyormusunuz ?
Ben burda cc hesabı yapmak istemeyenlerdenim ama size günlük programımızı yazayım ve sizler az veya fazla veya eklenmesi gereken şeyler varsa yardımcı olun bir zahmet
08.00 : 150-160 cc bulamaç kahvaltı (içinde 4 bebe bisküvisi,yumurta sarısı,labne peyniri,t.yağ,pekmez ve arada yarım muz ve az koyulaştırmak için kaşık maması var.Süt ile hazırlıyorum) veya 180 cc muhlama (tereyağ,kaşar peyniri,süt,mısırunu ile hazırlanıyor)
14.30 : 180-190 cc civarı çorba (tahıllı ve genelde kıymalı.İçine ekmek doğrayıp içiriyorum)
17.30 : 120-130 cc civarı yoğurt (son zamanlarda taze süt bulamadığımızdan sütaş babymix takıldık ama artık evde yapacağım)
Tabi ki her gün aynı miktarları yemiyor ama üç aşağı beş yukarı bu kadar yiyor.Bana göre listemizde sıkıntı yok ama kilocuklar nerde o halde :44:
aynı sorunlar bbendede var tavşanım kilo almıyo delircem ne yapcaz bimiom:26:
hemen hemen aynı kahvaltı kuymak (muhlama ya biz kuymak dioz ) yaptım sevmedi tadını
öğlen _bazen meyve bazen aynen sütaş yoğut sade elmalı olmak üzeri
akşam_çorba
gece_muhallebi
ben sütüm azaldı galiba sütaş 6/12 ay paket süt veriyorum tavşanıma devam sütlerinin hepsini denedim kustu
slm mayıs anneleri ve datluş bebeleri iyi bir hafta olur işlaa bol sağlıklı sıhatlı
ben annemdeyim gene eşim almaya gelmedi /tfl aradı ama ben gelmicem dedim )bende gitmedim eşimsiz daha huzurluyuz tavşanımla bakalım bi süre böle gitsin
Tatlım bana yetersiz geldi,sen iyisi mi sık sık sağ ve süt yapıcı gıdalar-içecekler tüket.Merhaba hatunlar, yoğun bi haftasonunun ardından yoğun bi haftaya baslamıs bulunuyoruz. 6 aylık ücretsiz iznimin son haftasını yasıyorum. İşbasına günler kaldı ve krese geldik bu sabah. Defne Karen kuzusu kahvaltısını etti oyun oynadı uyudu yemeğini yedi oyun oynadı yine uyudu. Birazdan uyanır. 2 kez süt sagdım. Birazdan bi daha sağıcam ama 70 ve 60 cc çıktı anca.. Sizce az mı? Gerçi ilkinde 30 içmiş ikincide 50 civarı
Mutlu anne, çok duygulandım ömer bebek gelmiş. Zaten bu ara duygusala bagladım. Defneyi kameradan izlemek çok tuhaf geliyo. Mahsun mahsun bakıyo odasına çıkarken falannasıl alışcam bilmiyorum.
Meleğim eğlence olayı sper olmuş
Babyceren ben göremedim videoyu ama napalım. Hayal ettim :) bi dahaki sefere inşallah
Yvrum kedim işin olmuş çok sevindim valla. Hadi hyırlısı inşallah.
Annezeynep bu ayrılıklar nolcak böyle yaa... Gecmiş olsun bu arada şimdi nsıl paşa?
Hmmm başkaaaaaa... Neyse aklıma geldikçe yazarım...
ayyy, çok kabalık etmişim gerçekten. süt sağdığınızı hiç bilmiyordum. kabalığın sınırlarını zorlamışım
Estağfurullah,lütfen,özre hiç gerek yok.Anlaman yeterli beni...Vah garibim,şimdi sen 13 sayfa mı okudun:26:valla ben de beklemeden çıktım ne yapayım bir türlü gelmedinbu arada pinarda'nın bana yazdığı mesaj için 13 sayfayı teker teker okuduğumu da belirteyim "ben ne demişim de bana cevap yazmışki" diyerekten. kaba olabilirim ama okumam da var yani
tekrar beni mazur görünüz diyorum pinarda hanım
Tatlım bir kaç tarif senin için araştıracağım.Aslında senin menün bayağı iyi ve zengin,yani nasıl oluyor da Kayracığım kilo alamıyor?Ben günde 6 öğün veriyordum ta ki okula başlayana dek,şimdilerde 5 öğün verebiliyorum:KAHVALTI,SEBZE ÇORBASI,MEYVE,ANNE SÜTÜ,DEVAM SÜTÜ,ANNE SÜTÜ.CClerim seninkinden az hatta,fakat Doğanın kilosu Kayra dan daha fazla.Özellikle bu aylarda bebeklerinin kilo alımı iyi olan anneler; bebişleriniz günde kaç öğün besleniyor?
Maşallah Ömerciğimize...Allah sağlıklı büyütür inşallah.Aa bak ben onlari gormemistimArtik yapacak birsey yok sitenin hacklenip kapanmasini beklerizz ancakOmer bus efer disten dolayi ateslendi cunku surekli kulaklarini sekistiriyor ve birsey isirmadigi hicbir an yokSu an uyuyor mesela ama agzinda tahta kasikla :s:O dusunurken de cok sevimli annesi vakti saati gelmeden olmuyorO hasta olmasin ben de evde olmayayim azicik yuzu dusse icim titriyorGerci gunumuz oyle guzel gecti ki Kayinvalidem de anneme gune gitti biz oglusumla basbasa keyif cattik gezdik tozduk Ben bunu Omer 2 3aylikken farkettim cnmO donemde toparlamistim ek gidaya gecince yine kendimi Omere ev isine adadim esim fazla dayanamadi peyniri de hazir yesin iki cift laf edemiyoruz dedi benim de aklim basima geldiGerci simdi el cabukluguyla yine herseyi yapmaya calisiyorum ama her hafta kural gibi yapmak yerine esime de zaman ayiriyorumBir ara forum yuzunden cok kopmustuk hala kiziyorum kendime Ayy bir Omer Pasa daha geldi demek dunyayaOmru bereketli olsun insallahAynen dedigin gibi supriz oluyor canimBen Asyayi Eceyi fln gordukce ogluma tembel damgasi vurmustum ama birgun emekleme pozisyonunu o gune dek hic almamis olmasina ragmen emeklemeye basladiDikilmesi de cok ani olduEsim hadi artik tembel teneke yuru diye dikiltti ve ellerini biraktiOmer de laf dinledi 4 5sn dusmeden dikildi :)O gun bugundur bilfiil yuruyoruz tutunaarakEvin duvarlarina tutunup gezmesi cok hosuma gidiyorBazen tavandaki pecete bulutlarina dokunmak icin duz duvara tirmanmayi da deniyor Vakti gelince hepsi olacak yuruyunce daha zor keyfinize bakin :*Canim ben barina marka gecelik ve pijama takimi almistimKirik beyaz islemeli ama cok sade ve kullanisliydiYelek gibi giyiyorsun onunu kruvaze seklinde citcitliyorsun172boyum dogum sonrasi 65kilon vardi L beden almistimKirmizi pijamami da Dagiden almistimOnu komple dugmeli oldugundan emzirmek kolay oluyorduHem pitikareli spor hem de kurdelasi var klasik gibiMuhakkak kolay acilmali ya da siyrilmaliSukredin Istanbul.da her magaza var biz Bursada chicco kanz ve pancoya mahkumduk mothercare bile acilali bikac sene oluyorBen kullanmayacagim canimAcibademdeki doktorumuz da doguma giren doktorumuzda gerek gormediHer hafta deniz baligi yediriyorum zatenDemir olcumumuzde yapilsin suni hicbirsey vermek istemiyorum artik KIZLAR komsuma gittim kadin 40yasin ustunde ama oyle bakimli ve fit ki imrendimBen hazir evdeyken goruselim diye patir patir butun bina dokuldu gulustuk eglendik Omer cok sevdigi teyzelerine gitmek istemediHepsi cok sasirdi cunku dogdugundan beri goruyorlar bu kadar gulec insancil bir cocuk yok diyorlardiHastanedeki o mudahaleler nasil degistirmis yavrumu hic kiyamadimKomsular Omerle ilgilenmemi cok begendiGencsin ama sabirlisin keyifle ilgileniyorsun Omer de o yuzden mutlu ir cocukdediler mutlu ettiler beniCidden de dusununce oglumla yeri geliyor iki kafadar gibi egleniyoruzVe bir de tespitleri oldu:Siz anne ogul cok farkli anlasiyorsunuz o nedenle ne yaparsa yapsin gozu sana takiliyor seninle yapmak istiyor diyeBana cok bagimli olmasini istemem ama paylasmasi fena olmaz :)Yeni hedefimiz bahceye cikip basket maci izlemek oyle heyecanlaniyor ki dun aksam kesfettimOrdan da ver elini ananeeee-------------------Bu arada bizim motorumuz da soyle:Baba dede Mer (omerin kisaltmasi) ben yahma (yapma) noo (burun kivirma sesi. Ben abartarak nooo derdim ordan ogrenmis ) hadi gel mama meme brummm (susayinca) nanananaaaaa (hep 4defa tekrarlayarak melodili soyluyor cok mutluysa) Duvarlara tutunarak bilfiil geziniyoruz ama daha ustuste 3adim atamadikEmeklerken sehpanin altina girmek icin kafamizi egmeyi akil edinebiliyoruzCanimiz sikilinca oyuncaginin dugmesine basip en sevdigi muizkle eller havada oturdugu yerde yukari asagi oynuyoruz (bunu biz gretmedik tv de izlemiyor kendi kendine bulmus Rabbim ol demeden olmuyor ne kadar ograssak bos)Ben nerdeysem ava cikmiscasina bulup emekleyerek yanima geliyor babasi cok kiskaniyorOnune koydigim taneleri tutup yiyebiliyor. Eskiden avcunun icinde kaliyor agzina sokamiyordu simdi parmak uclarini kullaniyorKasigiyla bizi 2ay kadardir besliyorHalkalari tek seferde ama buyukluk siralamasi olmadan dizebiliyorEmeklerken top surebiliyorBen giydirirken kolunu bacagini uzatiyorBazen de ben giydirirken kendi kendine soyunuyor :)Gecen babasi pat diye donunu indirdi dondu soylendi soylendi egilip donunu cektiSon haftalarin en unutulmaz anisi oldu hep dilimizde Edepli yavrum benimBizim motorumuz birden ataga gecerken beslenmemize nazar degdiYa da KV eli degdi Karsisinda oynamadan yemiyor ve diliyle itmmeyi ogrenmisKV agzindan kacirdi yemezse emzikle kandirip yediriyormus !Bana bunu dedigi gecenin sabahi kahvaltida hep beraberken esime soyledim annem boyle yediriyormus bak ondan biz yediremiyoruz diye Kizlar hicbirseyi planlamadan kafada kurmadan net konusuyorum ve cok sukur 3gundur aramiz cok iyiBen boyle net olunca bastan hosnut olmadi cok tembihliyorum gibi ama sonra calisinca cok zor insan oz anasina birakamiyor vs vs anlattim dertlestik anladigini dusunuyorumOmer uyanmadan azicik kas biyik aliim ben magara adamina dondum
aynı sorunlar bbendede var tavşanım kilo almıyo delircem ne yapcaz bimiom:26:
hemen hemen aynı kahvaltı kuymak (muhlama ya biz kuymak dioz ) yaptım sevmedi tadını
öğlen _bazen meyve bazen aynen sütaş yoğut sade elmalı olmak üzeri
akşam_çorba
gece_muhallebi
ben sütüm azaldı galiba sütaş 6/12 ay paket süt veriyorum tavşanıma devam sütlerinin hepsini denedim kustu
slm mayıs anneleri ve datluş bebeleri iyi bir hafta olur işlaa bol sağlıklı sıhatlı
ben annemdeyim gene eşim almaya gelmedi /tfl aradı ama ben gelmicem dedim )bende gitmedim eşimsiz daha huzurluyuz tavşanımla bakalım bi süre böle gitsin
kızlarr sabah yazdım ama kimse cevap vermediiiiiomega3 kullanıyormusunuz kulanıyorsanız hangi marka bi deyiverin bakıım şekerlerrr:26: ben çok kararsızımda?
canım bende hafta 2-3 kere balık veriyorum aynen sırt kısmından olmasına özellikle dikkat ederek ama doktor yinede tavsiye etti kararsız kaldım bende geçen gün ZADA yazmıştı galiba verdiğini:26: evet araştırmaya devam ediyorumm sonuçları paylaşalımm cicimmm
pınarda cvp için tşk cnm...ben 1 ay önce 3 defa sağıyordum..600cc oluyordu...şimdi 2 defa sağıyorum...her seferinde azaldı 400cc ye kadar düştü...süt sağmak artık beni çok yoruyo ama oğlumda sütün azaldığını anlamış gibi bugünlerde süte daha düşkün...3 defa sağsam artarmıki acaba...normalde sabah akşam sağıyorum...acaba çiçek 'in sağma düzeni nasıl....benim meme uçlarım çok kötü oldu ya ama oğlumuda sütsüz bırakmak istemiyorum((
bambucan nasılsın canım hiç göremiyorum seni..nasıl olldun
güzel kızın nasıl canım..
benim kızım yaklaşık 11 kiloama benim yedirdiklerim sizinkilere oranla daha az...
biz anne sütü agırlıklı gidiyoruz..gerçi kızım beni kurutmak üzere ama yinede çok şükür sütüm var..
sabah 9 gibi__1 yumurta sarısı,2 çay kaşıgı labne,ıhlamur,1 tk pekmez ve yarım ceviz
1 gibi-etli sebze çorbası yarımkase,haftada bir tavukçorbası ve balık
saat 5 te_yarım kase yogurt
akşam yemekte ne varsa tattırıyorum
en son meyve püresi ama çok az yiyo 3 veya 4 tk...
bizim mönüde muhallebi yok kızım sevmiyo bende yapmıyorum:)
irmigi genelde yemeklerinde kullanıyorum..
kemirmesi için eline kuru kayısı veriyorum..tabi başından ayrılmıyorum yoksa
hepsini agzına atıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?