yalnız kalmanıza üzüldüm canımanneler biraz daha kalsaydı yada sende onlarla dönüp birlikte kalsaydınız
diş atmana çooook güldüm
kaza geliyorum demiyo işte mercimek anında bile gelebiliyo:)
bi daha ki sefere bende diş atıcam euheuehuh
Allah iyiliğini versin adamcağıza düdük,öküz diyip duruyosun
bu yavruların hepsi sokakçı oldu desene:18:
canım yüklüycem dediğimden beri resim küçültmeye çalışıyorum sağdan kırp soldan kırp güzel yüzüm gidicekk
beceremedim yaa..2,68 de kaldı boyutu olmuyo ben kırpmaya devam edim yüklüycem inat ettim
eminim çok beğeniceksin beni
canım sendekide ne yüzmüş maşlahh
hadi hadi kırpmaya devam et bekliyorum
bu arada biangel kujuma hala gülüyorum
benim x te uyuyo:) hatta y ve z de uyuyo
hiç keyfim yokdepresifim reglim yalnızım mızmız modundayım anlıyacağınız.
pazar günü regl oldum. sabah erkenden kalkıp kızkardeşimle evi sildik süpürdük o halde ki normalde ağrım olmaz ama ağrıcağı tuttu. öğlen annemler gitti. tabi yine ağlaşmalı bir veda oldu. annem koca izmirde bir koca bulamadın geldin böyle gurbet ellere diyerek beni giderayak delirtti. öyle eve birden sessizlik çökünce çok koydu bana bu sefer. çok ağladım pazar günü ece de sağolsun alıştı kucağa kucak için ağlayıp durdu. çiçeğinde eşi yok ama onun ailesi yanında en azından. bir de evi temiz tutmaya çok efor harcıyorum herkes idareten yap diyorlarda ece var sonuçta emekliyor. ev de lojman ama kocaman yapmışlar yetişemiyorum işte alışveriş, temizlik, ece, kendim. şimdiden karar verdim büyük konuşmayım eceyi gurbete vermicem:)
bugün Zeynomla Miranın resimleriyle keyfim yerine geldi. ikiside birbirinden tatlı maşallah. yalnız mutlu annecim kaç zamandır söylicem unutuyorum burada herkesi gördümde seni sadece uzakta düğün resminden görmüştüm yarım yamalak. ben seni merak ediyorumbize resim yok mu
ev temizken komşularımı çağırdım yarına. biraz önce banyoları ovdum. kekle tatlıyı bugünden yaptım. dolaptan börekle makarnayıda yarın halledicem. 3 makine ütüm var daha
bu yazıyı 25 dakikada yazarak rekorumu kırdım afferin bana:)
olduu olduuuu yaptım
bak bakalım beni beğenicen mi
baktım amagöremedim yükleyememişsinnn
iyice kırpmadınmı
neden göremiyorum ben..
yoksa gözünümü kırptında yaptın
eminmisin nerdeeeee
olmamış canım yaaayükleyememişim:)
ama şimdi oldu
yüz görümlüğümü isterim
bende kaçar çok bile oturdum..birde bunun sabahı var uyanamamak var...
iyi geceler herkese...
güzel bir güne uyanalım inşallah..
hepinize iyi akşamlar kızlar..
çok sık giremediğim için neler var neler yok takip edemiyorum..
ama çokta merak ediyorum. umarım herkesin keyfi yerindedir..
turuncu, annezeynep, beykoz, mutluanne, tatlıcadı, ilkim, zada, azraece ,planner, nagihan, babyceren, pınarda, mybabylove, siyahlale , çiçekçiçek, meleğim..
ve hatırıma şuan için gelemeyen diğer arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız ve inşallah herşey yolundadır..
motor gelişimden bahsedilmiş. bende yazayım ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum fikirleriniz çok önemli bnm için..
azra epeydir emekliyor zaten, sıralıyorda..elinde birşey var -yok desteksiz bi 10 sn kadar ayakta durabiliyor,ayaktayken ellerini çırparak yaylanabiliyor. içiçe geçmiş kutularımızı teker teker çıkarabiliyor. koltuğa yaslanmış vaziyette yerde oturduğumda beni basamak gibi kullanarak koltuğa çıkıp oturabiliyor. koltuktayken ters dönüp yüzüstü yani koltuktan inebiliyor(herzaman değil)
odaya ufak bir toka bile olsa koyduğumda hemen farkedebiliyor. herhangi bir nesneyi azra bakarken birşeyin altına saklayıp, oyuncağımız nerdeymiş deyince, bi çırpıda gelip buluyor. kendim başka odada saklanıp ben nerdeyim diye bağırdığımda benide bulabiliyor.ufak nesneleri işaret parmağını kullanarak alabiliyor.. üzerini giydirirken direk kollarını geçiriyor..buraya kadar bi sıkıntımız yok çok şükür. gelelim beni düşündüren gelişmeyenlereazranın tamam ağzı çok dolu. bi sürü şey anlatıyo ama sizlerde olduğu gibi anne baba mama vs. henüz demiyor.
bana seslenceği zaman annnn , karnı acıkınca emmmm yada direk mememe gelip yapışıyor. bebeklerin ay ay gelişimine bakınca normal ama burda hepinizin melekleri bi iki de olsa söylediği iiçin biraz üzüldüm. yanlış anlamayın lütfen yani aceba ben biryerde yanlışmı yapıyorum o konuda üzerime düşeni yapamıyormuyum diye üzüldüm.. yoksa bütün yavrularımız sağlıklı büyüsün gelişsinler..
hadi bana birşeyler söyleyin neler yapmalıyım? evhammı yapıyorum yoksa? es geçmeyin anneler olurmu önerilerinize yorumlarınıza ihtiyacım var..
aaaaaaa söylemeyi unuttum. sanırım sinirli bir kızım olacak, istediği bir şeyi yapmadığımda yada elinden sevdiği birşeyi aldığımda iki elinide yumruk yapıp ııhhh diye bana kızıyor.. sesimi bile yükseltmezken bu sinirlilik nedir bilemedimumarım geçicidir
Masallah ne guzel bir menu..avakado bende bugun ilk defa verdim hatta muzla karistirdim ama zorla yedi benim velet..pek sevmedi galiba gerci bende hic sevmem su avakadoyu bu yuzden oglanda bana cekmis olabilir :)) hic sasirmadim ogurmesine
Bir daha taşınırsam 60 m2 ufak bir eve taşınacam.Benim neyime büyük ev.Canım çıkıyor resmen yaaa
Sabah banyoyu toparlarken Kayrayıda yanıma oturttum.Yeni aldığım bir tarak vardı,oyalansın diye eline verdim.Tam işim bitti ,oğlanı alıp çıkayım derken gülme krizine girdim.Benim yakışıklım o minik elleri ile tutmuş tarağı saçını tarıyor.Hey Allahım yaaaa.
Felaket taklitçi oldu bu çocuk.Gülüyorum, o da gülüyor.Öksürüyorum,o da öksürüyor.Hele birde sesini kalınlaştırıp anneehhhhh diye bağırması yok mu
Kızlar menü için yapmış olduğunuz yorumlara çok teşekkür ederim.Bizde anne sütü yok ama sütü öğünlerde verip günlük 500 cc vermeye çalışıyorum.
anneZeynep ; meyve püremiz genelde muzlu oluyor ama sen mesela kahvaltı ile çorba arası ne önerirsin bana ?Nasıl bir öğün oluşturmalıyım orada ? Yoğurduda son zamanlarda meyveli olarak (babymix elmalı) yediği için tek öğün yapıp araya 1.5-2 saat koyuyordum.Sade yoğurdu çorbalarının yanında ara sıra veriyorum ama 1-2 tatlı kaşığı anca oluyor.Veya yarım çay bardağı koyu ayran şeklinde içiyor.Yani tatilede çıkınca ipleri iyice elden bıraktım.Tekrar bir düzen kurmam gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum
Planner ; tatlım tam yumurta derken 1 yumurtayı beyazı ile kast etmiştim
biangel_kujum ; bizimki mısır unu ile yaptığım muhlamayı çok seviyor allahtan.Belki biraz toparlanır o şekilde.
ZADA ; canım senin köfte ,patates ve tereyağı üçlüsünü tuttum.Mutlaka deneyeceğim.Köfteyı kızartıyormusun yoksa patates ile beraber mi haşlıyormusun ?
tosti ; bebeğin su çiçeği geçiriyormuş,çok geçmiş olsun.
Anne sütü tabiki büyük bir avantaj.
Kuruyemiş türü şeyleri tatile çıkmadan önce düzenli veriyordum.Tatilde bir müddet düzenimiz şaştı maalesef.Dün tekrar aldım ve bugün rondodan geçirip vermeye başlayacağım bugün.
Yumurtayı daha beyazı ile vermeye başlamadım ben.Dediğin gibi her gün büyük bir yumurta yemesi çok fazla gelecektir.
Bizim iki doktorumuzda her gün 1 yumurta sarısı yiyebilir demişti.Ben bazen 3-4 gün üst üste veriyorum,bazen 1-2 gün ara veriyorum.Yani doğaçlama oluyor aslında.Mutlaka her gün yediriyorum diyemem.
Bu hafta beyazını vermeye başlayacağım ama gün aşırı yumurta sarısına 1/4 oranında ilave edeceğim.
evet cnm biz 2 aydır kullanıyoruz...kilomuz az olduğu için 8.ayda basladık biz..1 şişe yaklasık 2 ay suruyor...her sabah 1 tatlı kaşığı veriyorum...ilk şişemiz bitti "seven seas orange syrup" tu..şimdi ise doktorumuz başka bir marka verdi " ocean fish oil"
ilk içtiğimiz portakallıydı şimdiki karışık meyveli..(şişede 150ml var) haftada 1 sefer muhakkak balık yiyoruz..bize doktorumuz kullanmamızı önerdiği için kullanıyoruz tatlım...
Bir daha taşınırsam 60 m2 ufak bir eve taşınacam.Benim neyime büyük ev.Canım çıkıyor resmen yaaa
Sabah banyoyu toparlarken Kayrayıda yanıma oturttum.Yeni aldığım bir tarak vardı,oyalansın diye eline verdim.Tam işim bitti ,oğlanı alıp çıkayım derken gülme krizine girdim.Benim yakışıklım o minik elleri ile tutmuş tarağı saçını tarıyor.Hey Allahım yaaaa.
Felaket taklitçi oldu bu çocuk.Gülüyorum, o da gülüyor.Öksürüyorum,o da öksürüyor.Hele birde sesini kalınlaştırıp anneehhhhh diye bağırması yok mu
Kızlar menü için yapmış olduğunuz yorumlara çok teşekkür ederim.Bizde anne sütü yok ama sütü öğünlerde verip günlük 500 cc vermeye çalışıyorum.
Planner[/COLOR] ; tatlım tam yumurta derken 1 yumurtayı beyazı ile kast etmiştim
Günaydın güzel arkadaşlarım ve tatlı melekleri
Herkese mutlu günler,,eşim bugün Ankara'ya gitti,,peşine takılıp
Ankara'daki kızları göresim geldiHerkese güzel bir gün diliyorum
Azranın gelişimine kocamaaan maşallah,,tabi Çağla ve Zeyno'nun kilolarına da
İşteki trafik yoğun akıcıHepinizi çok öptüm ,,aklıma gelmişken; diş buğdayı yapan anneler:
resimleri koyun da gözümüz gönlümüz açılsın
bakınız ne güzel taklitle öğreniyor işte oğluşunuz. bir de öğretemiyorum anacığım diye dert yanıyordunuz :)Sabah banyoyu toparlarken Kayrayıda yanıma oturttum.Yeni aldığım bir tarak vardı,oyalansın diye eline verdim.Tam işim bitti ,oğlanı alıp çıkayım derken gülme krizine girdim.Benim yakışıklım o minik elleri ile tutmuş tarağı saçını tarıyor.Hey Allahım yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?