2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım sendekide ne yüzmüş maşlahh
hadi hadi kırpmaya devam et bekliyorum
bu arada biangel kujuma hala gülüyorum
benim x te uyuyo:) hatta y ve z de uyuyo

25 dk da yazdigin yaziyi bir cirpida okuyuverdim :)) cnm eline saglik yormusuz seni ama paylasimin guzel olmus, yoksa nasil anlicaz ne yaptin, ne yasadin veya ne dusunuyorsun diye dimi..
Yalnizlik zor gercekten ama beterin beterini dusunurseniz az belki icinizi bir nebzede olsa su serpilir..umarim en yakin zamanda ailenle yeniden bir araya gelirsiniz ..
Yarinki misafirlerini en iyi sekilde agirlayacagini biliyorum, umarim seninde icine yatar hersey ve muhabbetiniz bol olur..

gecenin bi yarısı 2 tane olan kalbimi 3 e çıkaran KK yöneticilerine çok tşk ediyorum
geç bile kaldınız bence gece uyku uyumadan yazıp duruyoruzdaha öncede söylemiştim ben orkideyi seviyorum beni orkide çiçeği yaparmısınız

ben artık yatmaya gidiyorum şekerlerim hepinizi öptümm bi kaç gün sonra gerçek yüzümü göreceksiniz
iyi gecelerrr

kızlar benim aklıma ne geldi biliyomusunuz...
tabikide ben söylemessem bilemessiniz:))
her gün bir arkadaşımız hakkında düşüncelerimizi paylaşsak olurmu...
onu nasıl hayal ettigimizi,kişiligi,takıntıları sevdigi sevmedigi şeyleri..kısaca
herkes onun hakkıında bir kaç cümle söylese..
hergün 1 kişi..olabilirmi..
eger evetse bence konu sahibi turuncu oldugu için onunla başlayabiliriz...
eger hayırsa ''neden ama ya neden mızıkçılık yapıyosunuz,
kırk yılda birşey istedik beni kırdınız siz bilirsiniz hıhhh''

bende kaçar çok bile oturdum..birde bunun sabahı var uyanamamak var...
iyi geceler herkese...
güzel bir güne uyanalım inşallah..

bende kaçar çok bile oturdum..birde bunun sabahı var uyanamamak var...
iyi geceler herkese...
güzel bir güne uyanalım inşallah..

Amin ins..ben yine gecmisi bitiremedim, artik formdan cok dustum bu oglan benim iflami kesiyor ayol..kizlar bende kacar artik..sorry kacirdigim bazi havadisler icin, baska zaman okur telafi ederim ins..allah rahatlik versin..muck

hayırlı bir gün diliyorum herkese
kızım dün itibariyle kanepeye tutunup daha hızlı ilerlemeye başladı emeklemiyor diye kafama takıyordum sanırım emeklemeden yürüyecek
su çiçeğimizde iyi şükür yaraların çıkması bitti kabuk bağlamaya başladılar
turuncu canım listene baktımda inan ben bile o kadar çeşit vermiyorum ve zeyno 10 kğ
ben şuna bağlıyorum en önemlisi anne sütü gibi hiç bir şey kilo aldırmıyor
birde bünye meselesi
bizleri düşün biri dünyaları yer manken gibidir
biride bişey yemez ama yediği kilo yapar
bence kilosuda düşük değil sağlığı yerindeyse cok kafana takma
listede yazdıklarının hepsini yiyorsa zaten alacagı vitamini alıyor önemli olanda bu
birde gözümden kaçmadıysa ceviz türü kuru yemişler göremedim listende ben veriyorum epeydir yogurdun içine atabilirsin canım
birde yumurta mevzunda bişey söylemek istiyorum yumurtanında fazlası iyi değil diye biliyorum
bizim dr gün aşırı 1 yumurta sarısı önerdi bende öyle yapıyorum
yumurtayı komple ve hergün vermek bana biraz agır geldi
planner yazmıştı sanırım hergün veriyorum diye canım dr bir danış istersen ona göre hareket edersin

Son düzenleme:
günaydın cnm arkadaşlarım herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum...

cnm azranın gelişimi cok guzel ayına gore yapması gerekenleri yapıyor..bence sen biraz eyfam yapıyorsun tatlım...bu konusma konusuda benm bır arkadasımn cocugu 2 yasında ve hıc bir kelime soylemıyor..doktor 30 aya kdr normal demiş..lütfen kafana takma cnm eninde sonunda nasılsa konuscak..

Masallah ne guzel bir menu..avakado bende bugun ilk defa verdim hatta muzla karistirdim ama zorla yedi benim velet..pek sevmedi galiba gerci bende hic sevmem su avakadoyu bu yuzden oglanda bana cekmis olabilir :)) hic sasirmadim ogurmesine

meleğimcim ada cok sevıyor..ama muhallebiye veya bırsye ekledıgımde yemıyor..sade verınce yıyor..sende bir sade dene bakalım belki sever paşam...öpüyorum onu o guzel gıgısından.

Günaydın güzel arkadaşlarım ve tatlı melekleri
Herkese mutlu günler,,eşim bugün Ankara'ya gitti,,peşine takılıp
Ankara'daki kızları göresim geldi Herkese güzel bir gün diliyorum
Azranın gelişimine kocamaaan maşallah,,tabi Çağla ve Zeyno'nun kilolarına da
İşteki trafik yoğun akıcıHepinizi çok öptüm,,aklıma gelmişken; diş buğdayı yapan anneler:
resimleri koyun da gözümüz gönlümüz açılsın

Bir daha taşınırsam 60 m2 ufak bir eve taşınacam.Benim neyime büyük ev.Canım çıkıyor resmen yaaa

Sabah banyoyu toparlarken Kayrayıda yanıma oturttum.Yeni aldığım bir tarak vardı,oyalansın diye eline verdim.Tam işim bitti ,oğlanı alıp çıkayım derken gülme krizine girdim.Benim yakışıklım o minik elleri ile tutmuş tarağı saçını tarıyor.Hey Allahım yaaaa .
Felaket taklitçi oldu bu çocuk.Gülüyorum, o da gülüyor.Öksürüyorum,o da öksürüyor.Hele birde sesini kalınlaştırıp anneehhhhh diye bağırması yok mu

Kızlar menü için yapmış olduğunuz yorumlara çok teşekkür ederim.Bizde anne sütü yok ama sütü öğünlerde verip günlük 500 cc vermeye çalışıyorum.

anneZeynep ; meyve püremiz genelde muzlu oluyor ama sen mesela kahvaltı ile çorba arası ne önerirsin bana ?Nasıl bir öğün oluşturmalıyım orada ? Yoğurduda son zamanlarda meyveli olarak (babymix elmalı) yediği için tek öğün yapıp araya 1.5-2 saat koyuyordum.Sade yoğurdu çorbalarının yanında ara sıra veriyorum ama 1-2 tatlı kaşığı anca oluyor.Veya yarım çay bardağı koyu ayran şeklinde içiyor.Yani tatilede çıkınca ipleri iyice elden bıraktım.Tekrar bir düzen kurmam gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Planner
; tatlım tam yumurta derken 1 yumurtayı beyazı ile kast etmiştim

biangel_kujum ; bizimki mısır unu ile yaptığım muhlamayı çok seviyor allahtan.Belki biraz toparlanır o şekilde.

ZADA ; canım senin köfte ,patates ve tereyağı üçlüsünü tuttum.Mutlaka deneyeceğim.Köfteyı kızartıyormusun yoksa patates ile beraber mi haşlıyormusun ?

tosti ; bebeğin su çiçeği geçiriyormuş,çok geçmiş olsun.
Anne sütü tabiki büyük bir avantaj.
Kuruyemiş türü şeyleri tatile çıkmadan önce düzenli veriyordum.Tatilde bir müddet düzenimiz şaştı maalesef.Dün tekrar aldım ve bugün rondodan geçirip vermeye başlayacağım bugün.
Yumurtayı daha beyazı ile vermeye başlamadım ben.Dediğin gibi her gün büyük bir yumurta yemesi çok fazla gelecektir.
Bizim iki doktorumuzda her gün 1 yumurta sarısı yiyebilir demişti.Ben bazen 3-4 gün üst üste veriyorum,bazen 1-2 gün ara veriyorum.Yani doğaçlama oluyor aslında.Mutlaka her gün yediriyorum diyemem.
Bu hafta beyazını vermeye başlayacağım ama gün aşırı yumurta sarısına 1/4 oranında ilave edeceğim.

günaydınnn sevgili anne arkadaşlarımmmmm

hepimiz için güzell bir gün olsun, allah gönlümüzden geçen her güzel şeyi nasip etsin bizlere inşşşş

gidip bakalımm geçmiş geçmişte kalmasın dimi amaaa

demek benim yakışıklım saçını tarıyor maşşşallah güzel gözlüme annesi şimdiden süslenmeye başladı yandın sen kızlar bırakmıcak peşinizi...

cnm 1 köfte ve küçük boy 1 patetesi az suyla pişiriyorum ve tereyağ katıp çatalla eziyorum..kızartmıyorum yani..köftelerinide haftalık hazırlayıp buzluğa koyuyorum..hergun 1 tane cıkarıyorum..

yumurta konsundada bizim doktorumuzda hergun 1 yumurta sarısı yesin dediği için veriyoruz hergun..vermediğim cok nadir oluyor..

canım sagol, zeynonun kılosu iyi olduğu için doktoru sen karar ver dedi üstelik haftada 2 gün balıkta yediriyorum oyuzden daha önce bu konuda düşünmemiştim hiç tecrübeli bilgili arkadaşlarıma sorayım dedimm

hehheeee saclarını tarıyor demek yerim ben onuuu:) taklit olayları zeynodada çok fazla ya öksürsek taklit gülsek taklit şaka gibii:) canım ben sadece yumurtanın sarısını veriyorum evet sen beyazınıda kastettin yani hımmmm:26: yokk onu vermiyorum daha erken değilmi acaba yaa:26:

canımm kızları boşveerrr, aklıma ankaranın bağlarıı şarkısı geldi oynak oldum sabah sabahhh

TATLICADI canım seninki tam sokakçı olmuş havalar ısınsın yandın sennn bizimki pek alışık değil çok fazla çıkmıyor ondan galiba sokakla arası yok şimdilik ama dün parka götürmüş annem salıncağa bindirmiş uyucakmış nerdeyse annemde eve çıkarmış tekrar ama cin gibi oldu eve gelince diyorr heralde salıncak çarptı kızımı

BİANGEL_KUJUM canım senin X men üzmüş seni galiba, bence üzülme üz şekerimm, tez zamanda mutlu huzurlu yuvana dönmeni dilerim canımm adaşımı üzme babasını özletme lütfennn

bakınız ne güzel taklitle öğreniyor işte oğluşunuz. bir de öğretemiyorum anacığım diye dert yanıyordunuz :)
bebeklerin annelerini taklit etmeleri gerçekten bazen komik oluyor. aslında çoğu zaman komik oluyor :)
ruj-allık sürmeyi, toka takmayı taklit ettiklerinde ne yapacağız, ben asıl onu düşünüyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…