anneZEYNEP hanım sizi gerçekten iyi anlıyorum. kv ile sizin yaşadıklarınızın aynısını hata daha kötüsünü ben de kendi öz annemle yaşamıştım. annemle ilişkimiz so derece bozuk hatta yoka yakındı. onu hiç anne gibi yakın bulmazdım, çocukluğumda kötü de bir anneydi. aklım sürekli evde kalıyordu, yemek saatidir, yemek menüsüdür vs annem bunların hiçbiriyle ilgilenmiyordu. anneme defalarca anlatmaya çalıştım. bende stres tavan yapmıştı hatta birgün annemi evimden kovdum ve bakıcı aramaya başladım. en kötü bakıcı bile annemden iyi bakar diyordum. bakıcı bulamadık tabiki ve "mecburen" anneme razı oldum.kizlar bu sabah her sabah gibi keyifli baslamadi benim icin
Omer yine uyanmis yataginda dikilmis gorur gormez ustume atladi
Sukur ki guzelce emzirdim oynadim ama atesi vardi
Benden ayrilmak istemedi giyinmeye basladigimda da gidecegimi anlayip mizmizlanmaya basladi
Eli ayagi isininca anneme atesolceri ogrettik gun icinde takip etsin diye
Sonra mutfakta surubunu fitilini Omerin rafina yerlestirip anneme anlatmaya basladim cevap vermedi
Tekrar soyledim yuzume bakmdan hıhı gibi birsey dedi :)
Gun icinde saat basi olcup beni ara olur mu aklim onda kalacak nerden cikti bu ates diye konusuyorum cevap vermiyor
Anne gun icinde haber ver bana olur mu diyorum ses yok
Esim DUYDUN MU ANNE dedi cevap : elimden gelirse ararim
Esim bu kadar mi zor aramak ya dedi ben de kizdim dolabin kapagini carpip ciktim
Ogluma sarildim agladim Allah kimseyi evladindan ayirmasin
Emanet ettiklerinden yana kituluk gostermesin
resmen yanaklarimi boynumu optu bu sefer ben iyice koptum
Esim Omeri anneme birakti ciktik ise gelis yolunun yarisinda agladim son yarisinda da 'EYLEM AMMAN' adli parcayi sonuna kadar acip toparlanmaya calistim :)
Guluyorum ama cok uzuluyorum
Halbuki hsonu ve dun ne guzel gecindik
Aksam esim fabrikadaydi komsularim geldi evlilikten dunurluk ve kvlikten laf acti ogluma kizima hayirli kapilar yazilsin diye
Ben de 'esimden de ailesinden de Allah razi olsun hic uzmezler dedim
Her firsatta onore etmeye calisiyorum
Esim o kadar uzuldu ki ben agladikca gozleri doldu
Bir daha bu sorunlari yasamayacagiz uzulme cunku Omere bakmayacaklar ne zaman istersen biz gidebiliriz onlar geldiginde de hsonu kalirlar dedim
dedim ama keske baska bir yolu olsa da cozebilsek esime kiyamiyorum
ben de kizdim dolabin kapisini carpip ciktim
yaren nur'un çok slmları var hepinize.kendisi çok iyi,çok mutlu maşallah...
ayrıca kafa,bel,sırt,boyun ağrısı için de sinirsel dedi.4 ilaç verdi.reçetewyi çöpe attım.emar,tomografi çekilmeden mantıksız geldi.hiç bir şey yapmadı çünkü dr. deliydi sanırım.
şimdilik böyle gidsiyor.sanırım numune hastanesine gitmeliyim.
planner özel msj kutun dolu cnm.
resimlere de fırsat bulursam bakabilecem inş. çok merak ediyorum herşeyi.
şimdilik öpüyorum...
sabahtan beri bir eksik var diyorum buldum! babyCeren eksik bugün yada ben göremedim. Çağla'nın yeni fotolarını çekiyordur kesin. bizimkiler yürümüyor ya çatlatacak illa:
çatlıyor muyuz? bizimkiler yürümüyor diye çatlamıyoruz ama O'nun kızı daha şiriiiiiin :))))
Kızlar beste hanımın diş buğdayına ait fotolar yüklenmiştir. Bilginize
gecen gun dişini çektirecekti. doktor yine çekmedi de tekrar mı ağrıdı acaba? yoksa başına birşey mi geldi? naman Allahım, ya başına birşey geldiyse? ya çocuklara birşey olduysa? ya? ya? ya? :18::18::18:
rahat ol arkadaşım, akşama çıkar gelir. insanın işi gücü olamaz mı yani
haklı olabilirsin. en iyisi bekleyip görmek...
Bizde foto eklediik.. ama düz eklememe rağmen yine yan olmuş ?? Nasıl düzeltebilirim
Bizde foto eklediik.. ama düz eklememe rağmen yine yan olmuş ?? Nasıl düzeltebilirim
Bakarken kafayı sola eğince düz görünüyor canım
Kaan'a maşallah
Beste'ye de
Bu arada beykoz çok güzel olmuş bannerlar
kızlar annem şimdi hastaneye yatıyor.
kanına mikrop karışmış ve enfeksiyonu artmış.kafasındaki delikten ki şeker hastası canım çok ama çok sıkkın.bi debana kızım sen yap diş buğdayını benim için erteleme diyor.ne saçmalık!
sensiz tadını mı olur annem.ah annem ah...
kendime engel olamıyorum.hiç iyi şeyler hissetmiyorum hem de hiç(
annem tam olarak iyileşip hastaneden çıkana kadar diş buğdayını iptal ettim.
Sizden yürekten bol dualar istiyorum.Adı; Oya.
Görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?