kızlar annem şimdi hastaneye yatıyor.
kanına mikrop karışmış ve enfeksiyonu artmış.kafasındaki delikten ki şeker hastası canım çok ama çok sıkkın.bi debana kızım sen yap diş buğdayını benim için erteleme diyor.ne saçmalık!
sensiz tadını mı olur annem.ah annem ah...
kendime engel olamıyorum.hiç iyi şeyler hissetmiyorum hem de hiç(
annem tam olarak iyileşip hastaneden çıkana kadar diş buğdayını iptal ettim.
Sizden yürekten bol dualar istiyorum.Adı; Oya.
Görüşürüz...
Geçmiş olsun canım,,Allah beterinden korusun,,Rabbim Oya teyzemizi ailesine bağışlasın,şifa buldursun,kızlar annem şimdi hastaneye yatıyor.
kanına mikrop karışmış ve enfeksiyonu artmış.kafasındaki delikten ki şeker hastası canım çok ama çok sıkkın.bi debana kızım sen yap diş buğdayını benim için erteleme diyor.ne saçmalık!
Görüşürüz...
Görüşürüz...
Görüşürüz...
bu saate kadar 3 günlük geçmişi okumaya çalışıp
günün yarısının bittiğini farkedince başaramayacağımı anlayıp günümüze döndüm
mutluyum mutlusunun mutlu annee
hepinizzz inşallah çok iyisinizdir. yavrularınızda öyle Allah herkese sağlıklı ve mutlu günler nasip etsin
Beykoz, Azraece, Babyceren,meleğim , hejar , nagihan mutluanne , planner, sekersizyesilcay, ilkim nezdinde iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarım; çook ama çook teşekkür ederim iyiki varsınız çok tatlısınızzz
meleğimcim ada cok sevıyor..ama muhallebiye veya bırsye ekledıgımde yemıyor..sade verınce yıyor..sende bir sade dene bakalım belki sever paşam...öpüyorum onu o guzel gıgısından.
Bir daha taşınırsam 60 m2 ufak bir eve taşınacam.Benim neyime büyük ev.Canım çıkıyor resmen yaaa
Sabah banyoyu toparlarken Kayrayıda yanıma oturttum.Yeni aldığım bir tarak vardı,oyalansın diye eline verdim.Tam işim bitti ,oğlanı alıp çıkayım derken gülme krizine girdim.Benim yakışıklım o minik elleri ile tutmuş tarağı saçını tarıyor.Hey Allahım yaaaa.
Felaket taklitçi oldu bu çocuk.Gülüyorum, o da gülüyor.Öksürüyorum,o da öksürüyor.Hele birde sesini kalınlaştırıp anneehhhhh diye bağırması yok mu.
kızlar kuzularınızın sevdiği muhallebileri paylaşır mısınz
bende kuzuma değişik muhallebi yapim zaten pek sevmiyor değiştirerek yaparsam belki daha çok hoşuna gider
mutlu anne bu arada arkadaşının bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
prensesin elbiseside hayırlı olsun çok düşünceliymiş arkadaşın
MUTLUANNEM becerikli annem yoksun bugun??
bende kuzuma değişik muhallebi yapim zaten pek sevmiyor değiştirerek yaparsam belki daha çok hoşuna gider
Ama cnm avakoda nunda hic tadi yokki..bizimki onu oyle sade asla yemez, ben ki once agzina ufak bir parca verdim dili ile bir yarim metre nerde ise firlatti..boylede huylarimiz var artik oglum begenmediklerini sanki yuzume atarcasina tuhh yapiyor :)) artis bu kerata simdiden basladi bana tripler atmaya..peki teyzesi senin icin bugun gigisindan opeyim..Sende Zeynomuzun gozlerinden op olurmu...
Ben muhallebi tarifimi birdaha verirsem kk literatürüne geçerim sanırım
kuru meyve&yulaf unu&bazen ilaveten 1tk.irmik desem bu tarifimi n kere okuyan arkadaşlarım
kızmayın olur muHejar'ımı çok severim bi cevap vermeden geçememde
Bilgisayarlarda prog. güncelllemeleri yapılıyor bende tasarım bölümünde takılıyordum canım,,yeni ciciler
yaz boz yaptımİşlerde yoğun bu aralar,,vakiti nakite çeviriyorum şekerim
Hejarım güzel dileklerin için
Resimleri kaldirdim ama yakında yine eklerim kızlar,,benim prensesim
teyzeleri için seve seve pozlar verir
bu arada yaşgünü hazırlıklarım hala yapım aşamasında:26:ben genelde aklıma geleni hemen
yapmayı seven biri olarak kıpır kıpırım yani ama icraat yokSon zamanlarda bol bol minnie kulağı kesiyorum
Fotodaki banner denememide hiç sevmedim ama yeniden de yapamıcam bunu geliştiririm artıkÇok çalışmam lazım kızlar çooook
Görüşürüz...
canım benim zeynom muhallebi yemiyor ya daha doğrusu ben vermiyorum acıkıp uyanmadığı için, veren arkadaşlar güzel tarifler verir kesinlikleee
Ben muhallebi tarifimi birdaha verirsem kk literatürüne geçerim sanırım
kuru meyve&yulaf unu&bazen ilaveten 1tk.irmik desem bu tarifimi n kere okuyan arkadaşlarım
kızmayın olur muHejar'ımı çok severim bi cevap vermeden geçememde
Avakadoyu limon zeytınyagı azcıkın tuz ıle verıyorum ben .
Guzel fıkır ya herkes tarıf berse ne guzel olur.su sıralar hıç uretıcı degılım
Tarıf ıcın bende tesekkur ederım.buradan bı arkadasın onerısı ıle yulaf unu aldım.içine yumurta peynır karıştırıp kahvaltı olarak verme amacıyla once kavurup sulandırdım ama ığrenç oldu.yanlışım nerde?muhallebı olarak nasıl yapılıyo?çiğ bi tat vardı yaptıgımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?