2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canımm yaa çok geçmiş olsunn allah acill şifalar versin inş önemli birşey değildir hemen iyileşir canım ya sıkılmazmı insan şuanki halini çok iyi anlıyorum canım allah yardımcınız olsun, anneler böyle işte hala sen yap diş buğdayını diyor değilmii canım ya annen için dua edicez inş güzel ve iyi şeyler hisset ve düşün sende, ki öyle olsun herşey inşş

Geçmiş olsun canım,,Allah beterinden korusun,,Rabbim Oya teyzemizi ailesine bağışlasın,şifa buldursun,
,umarım çabucak atlatır ve tüm ailenle sağlıkla yaparsınız bütün güzellikleri...
Dualarımız annenle...

cnm arkadasım ya nasıl üzüldüm içim cız etti anlatamam.dualarımız oya teyze için cnm inş allahın izniyle en kısa zamnda iyileşicek cnm..sen moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun bitanem..

Chihiro uzun uzun yazmissin sagol ama benim problemim sadece ne yedirip icirdigi degil
Bana olan uslubu
Sadece yedirip icirdigi bile olsa senin kadar rahat tolere edemezdim
Cay tuz bal vb bu tip konularda fazlaca hassasim ben
Az verir cok verir ona mudahale edemem o zaman birak isini kendin bak di mi
Ama ne verdigi benim icin onemli cunku hepsini arastirip dengeli bir program yapmaya calisiyorum
Iddialasip basina buyruk davranmaktansa bu cocugun annesi belli benn 1 2 hafta bakip gidecegim hem emanet sayilir diye dusunmesi gereken o bence

Neyse cok konusup kimseyi sıkmak istemiyorum 2haftadir kv diye diye beyninizi kemirdim kusura bakmayin kizlar

NAGIHANCIM cok cok gecmis olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim cok uzuldum

Simdi Bestemin bugdayina bakmaya gidiyorumm

MUTLUANNEM becerikli annem yoksun bugun??

Emin ol bugun sik sik dualarimda olucak Oya teyzemiz..Rabbim tez zamanda iyilesmesini nasip etsin ins..Sana da sabir ve metanet dilerim cnm..

Omer dun galiba ateslenmis, gecmis olsun cnm, distendir diye dusunmussun olabilir aslinda bazen yapabiliyor..bizde dis hic ates yapmadi ama huysuzluk ve mirinkirinlik hat safada oldu...umarim kolayca atlatir bu dis surecini..
Kv ile ilgili birsey soyluyemiyorum cunku hic basima gelmis bir durum degil..yani kv bile yok bizde evlenmeden oncede yoktu bizim bey 6 yasinda iken rahmetli olmus..yani bilmem yasaydi olurmuydu boyle sorumlarim bilmem ama senin icinde bulundugun durumu en iyi anlayacak olan yine sen olursun cunku an ve an yasayan sensin..bu yuzden bu konu hakkinda hic fikir yurutmek istemem..rabbim kolay kilsin ins..

Ayipsin cnm, senin mutlu haberin olurda bizde oylece bakamayiz herhalde dimi..burda aci -tatli ne varsa paylasiyoruz ve paylasmayada devam ederiz ins..senin yeni isin nasil peki nasil gidiyor, basladin dimi..

sabahtan beri giriyorum giriyorum tam yazıcam bişey çıkıyor
oğlum ya uyanıyor,ya huysuzlanıyor birde ateşlendi kuzum ateş düşürücü şurup verdim hemen şimdi uyuyor umarım
hastalanmaz,ya kızlar bizim oğlanın burnu çok çabuk tıkanıyor ne yapcaz böyle hiç bilmiyorum fikri olan var mı

mutlu anne miranın resimlerini ben göremedim malesefoysa ne hevesle bakıcaktım

nagihancım annen için acil şifalar diliyorum inşallah hemencecik iyileşecek
hiç korkma canım dua et bol bol Allahım şafii ismiyle şifa versin oya teyzemize

bestecimin fotolarına bakmaya gidiyorum şimdi

meleğimcim ada cok sevıyor..ama muhallebiye veya bırsye ekledıgımde yemıyor..sade verınce yıyor..sende bir sade dene bakalım belki sever paşam...öpüyorum onu o guzel gıgısından.

Ama cnm avakoda nunda hic tadi yokki..bizimki onu oyle sade asla yemez, ben ki once agzina ufak bir parca verdim dili ile bir yarim metre nerde ise firlatti..boylede huylarimiz var artik oglum begenmediklerini sanki yuzume atarcasina tuhh yapiyor :)) artis bu kerata simdiden basladi bana tripler atmaya..peki teyzesi senin icin bugun gigisindan opeyim..Sende Zeynomuzun gozlerinden op olurmu...

Evt cnm bendeniz 70 veya bilemedim 80 metrekare evde oturuyorum ve dedigin gibi temizligi kolay fakat icine sigma konusu cok sikinti verici malasef..bizde artik esyalar sigmaz oldu, burdan tasinicaz galiba cunku bana daral gelmeye basladi elimi neye atsam birsey geliyor bazen genis ortam insana daha ferahlik veriyor ist daki evden az cok yasadigim icin biliyorum..En ideali 120 metrekare galiba yada 130 suan icin tek cocuklu oldugumuz dusunursek tabii..
Eymen kendinin yakisikli oldugunu biliyor bence ve simdi tarak isinide kapti tamamdir artik,bizim oglan hergun yakisikli olma namini elinde tutar :)) Bak merak ettim simdi sacini nasil taradigini..oyle gorsem onu valla inan ben gulmek yerine onu bir kaparim..artik bir guzel yogrulurdu kesin..Masallah gercekten guzel bir gelisim ornegi..

kızlar kuzularınızın sevdiği muhallebileri paylaşır mısınz
bende kuzuma değişik muhallebi yapim zaten pek sevmiyor değiştirerek yaparsam belki daha çok hoşuna gider

mutlu anne bu arada arkadaşının bebişi hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
prensesin elbiseside hayırlı olsun çok düşünceliymiş arkadaşın

canım benim zeynom muhallebi yemiyor ya daha doğrusu ben vermiyorum acıkıp uyanmadığı için, veren arkadaşlar güzel tarifler verir kesinlikleee

MUTLUANNEM becerikli annem yoksun bugun??

Bilgisayarlarda prog. güncelllemeleri yapılıyor bende tasarım bölümünde takılıyordum canım,,yeni ciciler
yaz boz yaptımİşlerde yoğun bu aralar,,vakiti nakite çeviriyorum şekerim

Hejarım güzel dileklerin için
Resimleri kaldirdim ama yakında yine eklerim kızlar,,benim prensesim
teyzeleri için seve seve pozlar verir

bu arada yaşgünü hazırlıklarım hala yapım aşamasında:26:ben genelde aklıma geleni hemen
yapmayı seven biri olarak kıpır kıpırım yani ama icraat yokSon zamanlarda bol bol minnie kulağı kesiyorum
Fotodaki banner denememide hiç sevmedim ama yeniden de yapamıcam bunu geliştiririm artık Çok çalışmam lazım kızlar çooook

Eklentiler

• $banner.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 26

Ben muhallebi tarifimi birdaha verirsem kk literatürüne geçerim sanırım
kuru meyve&yulaf unu&bazen ilaveten 1tk.irmik desem bu tarifimi n kere okuyan arkadaşlarım
kızmayın olur mu Hejar'ımı çok severim bi cevap vermeden geçememde

Avakadoyu limon zeytınyagı azcıkın tuz ıle verıyorum ben .

Guzel fıkır ya herkes tarıf berse ne guzel olur.su sıralar hıç uretıcı degılım

Tarıf ıcın bende tesekkur ederım.buradan bı arkadasın onerısı ıle yulaf unu aldım.içine yumurta peynır karıştırıp kahvaltı olarak verme amacıyla once kavurup sulandırdım ama ığrenç oldu.yanlışım nerde?muhallebı olarak nasıl yapılıyo?çiğ bi tat vardı yaptıgımda...

Bu tarz ışlerle mi uğraşıyosunuz?bence cok guzel olmuş...cok yaratıcı becerıklı bı anne...kıskandım

Cok uzuldum gecmış olsun.annenız saglığına kavussun da annelerle her vakıt ozel gun...dış bugdayı da doğum gunu de olur gıder...dua edıcem oya anneye

canım benim zeynom muhallebi yemiyor ya daha doğrusu ben vermiyorum acıkıp uyanmadığı için, veren arkadaşlar güzel tarifler verir kesinlikleee

mutlu annem cevap vermiş bile,çok teşekkür ederim canımm yinede,seni ve zeynoyu öpüyorum
ben senin kızın bandajlarına bayılıyorum ya çok yakışıyor maşallah kuzuya

ayy canım benim ya bende seni çok seviyorum
inan hiç denk gelmedim
bunları suda haşlıyor muyuz nasıl yapıyoruz senin gibi becerikli hatunun yanında ben hiç bilmem böyle şeyleri
tekrar teşekkür ederim hayatım,birde kuru meyve olarak ne kullanıyorsunuz kuru kayısı dışında
öpüyorum miramı ve seni
bu arada hep sorucam unutuyorum mira'nın anlamı ne

aslında bizim ek gıda topiğimiz var canım
ben oraya baktımda pek bişey bulamadşimdi tekrar
inceleyeyim

MUTLUANNEM bence gayet guzel sadece pembesi bana cok canli geldi ama bana bakma cok sadeyim :)
Sana Minnieli bir parti mail atmistim aldin mi?
Benim ck hosuma gitti hatta CatiKati Ikbal de ordan birseyler almis gozumden kacmadi :)

Kuzum senin gibi uretken tez canli birisi bile icraat yapamiyorsa biz olelim
Benim oglumunkine 2ay bile yok hala sifira siofir durumdayim

AZRAECEM guzel annem icime oturdu okuyunca
Yalniz basina ne kadar zorlaniyorsun kim bilir
Gercekten hayranim sana ve cicek cicege
Gerci onun ailesi vardi galiba

Esinle kavusmaniza ne kadar kaldi?
Bi de kardfesin gelse sende kalsa biraz?
Kiyamam ki ben sana ben gelim mi bakar misin bize? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…