kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk
Gozun aydin cnm, masallah Enes mize..darisi atamiyanlara ins..benim oglan anne karninda bile donmedi ve bu yuzden bizimkinin herseyi gec yapacagi fikrinde gorusum..hayirlisi olsun.gec olsun guc olmasin ins..
kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk
saol melegim tabi gec olsun güç olmasın mahirimiz yarın bir bakarsın yürür benimkide bişey yapmıyordu herhafta yeni seyler yapmaya basladı oyuzden bosver mahirimizin nezaman canı isterse yapar güzel annesine kosa kosa gider
Eki Görüntüle 642914 resmi kırpa kırpa bu hale geldi:) ecenin ilk tütü etek denememdir kendisi:) daha doğrusu dede ve teyzeye yaptırılan tütü etek:) 4 sene hazır giyim okuyan biri olarak hiç anlamam bu işleri. babam ver bir deneyelim diyerek birbirini ölçü olarak tutmayan parçaları (kızkardeşim kesmiştir parçaları:) düğümledi sonuç budur:) hiç internetteki gibi gözükmüyor bana çirkin oldu gibi geldi. ilkimcim sen almıştın tütü etek galiba sence benziyormu:)
Eki Görüntüle 642914 resmi kırpa kırpa bu hale geldi:) ecenin ilk tütü etek denememdir kendisi:) daha doğrusu dede ve teyzeye yaptırılan tütü etek:) 4 sene hazır giyim okuyan biri olarak hiç anlamam bu işleri. babam ver bir deneyelim diyerek birbirini ölçü olarak tutmayan parçaları (kızkardeşim kesmiştir parçaları:) düğümledi sonuç budur:) hiç internetteki gibi gözükmüyor bana çirkin oldu gibi geldi. ilkimcim sen almıştın tütü etek galiba sence benziyormu:)
buraya kadar sıkılmadan beni okuyan canlarım asıl komik haberi sona sakladım. gece34 diye bir arkadaşımız vardı hatırlarsanız eşide deniz astsubayıdı hatta benim eşimi resimden tanımıştı. eşim seminer için ankarada bulunuyor. bugün beni aradı yanıma biri geldi seminerde bir alt devremden uzaktan tanıyordum dedi. adam kalkıp demezmi eşimle eşin kadınlar kulübünden arkadaşmış diye:)) ben Allahhhh diye yusuf yusuf oldum tabi:)) kızım nesiniz siz böyle heryerden çıkıyorsunuz dedi. bende tutamayıp güldüm oğlum korkun bizden heryere yetişir heryerden çıkarız bizi hafife alma dedim:)) benimki iyice kıllanacak okucak bigün beni sonra kıtır kıtır kesecek bu gidişle:)) dünya küçük ne diyim:))
çağlaya nazar degdi galiba
buraya koydugum videonun daha farklısını faceyede koymuştum..
hatta onda daha uzun süre yürüyodu..ama artık çağla 4-5 adım sonra kendini arkaya
yitiyo ve düşüyo(tabi arkasında ben varım)..neden böyle yapıyo anlamadım..gayette güzel gidiyodu
yürüyo diye ilan ettigim çocuk yürümez oldu iyimi:)
faceye yazmıştım çağla artık yürüyo diye ve meraklı bir kaç arkadaşım yarın bana gelecekmiş görmeye:)
haydiii ne diyecem onlara
çağla duraklama döneminemi geçti diyecem
adım yalancıya çıkacak
Herkese iyi aksamlar diliyoruzzzz bugunnn okis in dis bugdayini yaptik cok sukur kazasiz belasiz bittiiii fotolari bu hafta sonu anca koyarim fotografcimizida cagirdikkk ohhhh mis gibi sak sak cekti 350 adetneyse kizlar cok yoruldum ben yattim iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?