2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk

Son düzenleme:
kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk

Gozun aydin cnm, masallah Enes mize..darisi atamiyanlara ins..benim oglan anne karninda bile donmedi ve bu yuzden bizimkinin herseyi gec yapacagi fikrinde gorusum..hayirlisi olsun.gec olsun guc olmasin ins..

Gozun aydin cnm, masallah Enes mize..darisi atamiyanlara ins..benim oglan anne karninda bile donmedi ve bu yuzden bizimkinin herseyi gec yapacagi fikrinde gorusum..hayirlisi olsun.gec olsun guc olmasin ins..

saol melegim tabi gec olsun güç olmasın mahirimiz yarın bir bakarsın yürür benimkide bişey yapmıyordu herhafta yeni seyler yapmaya basladı oyuzden bosver mahirimizin nezaman canı isterse yapar güzel annesine kosa kosa gider

NAGİHANCIM oya teyzeme acil şifalar diliyorum canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

HEJAR geçmiş olsun canım aras eymen ateşlenmiş umarım düşmüştür ateşi Beste'nin de sık sık burnu tıkanıyo dr sordum klimadan olduğunu söyledi. Ne yapabilirim dedim yapabileceğim bi şey yokmuş. Siz ne kullanıyorsunuz canım.

ZEYNEPCİM ömer nasıl oldu canım düştü mü ateşi? Kv gerçekten çok sinir bozucu sinir oldum kadına. Gitseydi de kurtulsaydınız.

TURUNCU dün yazacaktım ama beste hanım fırsat vermedi. Menün gayet güzel canım ve bizimkiyle hemen hemen aynı(tabi bizde anne sütü de var) arkadaşların dediği gibi bünye meselesi. Beste çok güzel yiyo ama öyle çok kilo almıyor.

BAMBUCAN azra'nın gelişimi çok iyi canım bence üzülecek bi durum yok. Beste evet bazı kelimeleri söyleyebiliyor ama azra'nın yaptığı çoğu şeyi yapamıyor böyle düşün canım ve üzme kendini.

AZRAECE canım yazdıklarını okuyunca içim gitti, annem gelmeden önce ben de nerdeyse bunalıma giriyodum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnşallah bu hasretlik en kısa zamanda biter

annezeynebim gözümden kactı sanma sakın apartmanı beykozlar bastı demişsin
benim gibi edepli bir bayana denecek cümlemi aaaa hiç yakıstıramadım
benim sesimi kimse duymaz cünkü üst katım bosss :92:

nagihan oya teyzemiz tez zamanda iyileşir inşallah güzel haberlerini alırız senden.

turuncu bende sendenim sığamayacağımızı bilsemde daha küçük ev istiyorum.

annezeynebim hiç bakmazmıyım başımın üstünde yeriniz var. sizin varlığınızla hiçbir şey koymaz bana. böyle yalnız olunca belli bir zaman sonra bunalıyorum sıkılıyorum. kızkardeşim liseye gidiyor. zaten 2 gün rapor alıp geldiler. anneme de umreden geldiği için gelen giden oluyor. zaten 3 hafta idare ettiler babamla kızkardeşim o da biraz evi toparlıcak. eşimde desen kocaman bir belirsizlik var. ne zaman döneceği muamma sinir oluyorum bu duruma ama yapacak birşey yok

sarı şekerim enesim dünya için küçük ama bizim için çok büyük adımlar atmışın :118::118:afferin geleceğin kıvancına öp benim için yakışıklıyı annesi

mira ve eceden sonra kaandan da alışveriş arabalı resim geldi:) bunların devamı da gelince mutlu annem bir kolaj yapar artık:))

beykoz kuzum üstün boşta altın yokmu senin:)) ya sende az kuduruk değilmişin dicenizde toyken benimde bazı hatalarım oldu:)) yeni evliyim üstüne üstlük benim çakal içiriyordu bana şarapları kafam güzel azcık sesim fazla çıkıyormuş:)) kulakları çınlasın yan komşum bir gün dün gece bizim oğlan çok ağladı duymuşunuzdur sizde uyanıktınız deyince çaktım köfteyi toparladım kendimi

buraya kadar sıkılmadan beni okuyan canlarım asıl komik haberi sona sakladım. gece34 diye bir arkadaşımız vardı hatırlarsanız eşide deniz astsubayıdı hatta benim eşimi resimden tanımıştı. eşim seminer için ankarada bulunuyor. bugün beni aradı yanıma biri geldi seminerde bir alt devremden uzaktan tanıyordum dedi. adam kalkıp demezmi eşimle eşin kadınlar kulübünden arkadaşmış diye:)) ben Allahhhh diye yusuf yusuf oldum tabi:)) kızım nesiniz siz böyle heryerden çıkıyorsunuz dedi. bende tutamayıp güldüm oğlum korkun bizden heryere yetişir heryerden çıkarız bizi hafife alma dedim:)) benimki iyice kıllanacak okucak bigün beni sonra kıtır kıtır kesecek bu gidişle:)) dünya küçük ne diyim:))

iyi geceler herkese...bugün bir ara baktım ama yazamadım hemen çıktım..
şimdi tekrar göz attım aklımda kalanlar,

nagihan__annen için çok üzgünüm canım..inşallah tez vakitte saglıgına kavuşur..
dua edecez canım..

beykoz__enes adım atmış inan çok sevindim..nasılda heycanlanmışsın inan ta burdan hissettim..
yürümesine az kaldı canım..öpüyorum sizi..

ilkim57__canım fotograflarınıza yorum yaptım aama yine yazıyım,kızını çookkkk begeniyorum bilmiyorum
ama acayip kanım kaynadı size:)öptüm güzel arkadaşım

hejar__canım sanırım oruç borçların bitti allah kabul etsin..darısı banada diycem ama kendimi kandıramam,
ben zor tutarım borçlarımı..allah affetsinoglunada geçmiş olsun canım..

annezeynep__canım senin şu kayınvalideyi bana yollasana..ayakkabısına tuz atmak işe yaramadı sanırım,
ben onu tuz gölüne götürecem..inan evinin yolunu unutacak bir daha gelemeyecek:))

ve ve veeeee
chihiro79__seni en sona bıraktım:)bugün yoklugum dikkatini çekmiş teşekkür ederim..evet tahminlerinin bazısı dogru...
öğlen gezmeye gittim ev içine,dedikodu falan yaptım biraz açıldım güldüm eglendim:)
sonra eve geldim ceren okuldan geldi ve hemen çıktık diş röntgeni çekilmeye gittik..ordanda yemege..
öyle işte..ugrayamadım..

Canimsin ya agzindan bal damliyor, cok sagol ins bizimkide biranda baslar..

resmi kırpa kırpa bu hale geldi:) ecenin ilk tütü etek denememdir kendisi:) daha doğrusu dede ve teyzeye yaptırılan tütü etek:) 4 sene hazır giyim okuyan biri olarak hiç anlamam bu işleri. babam ver bir deneyelim diyerek birbirini ölçü olarak tutmayan parçaları (kızkardeşim kesmiştir parçaları:) düğümledi sonuç budur:) hiç internetteki gibi gözükmüyor bana çirkin oldu gibi geldi. ilkimcim sen almıştın tütü etek galiba sence benziyormu:)

Olurmu yaa cok guzel olmus bence tutun, valla onceki gorduklerimden pek farki yok..super olmus hele rengine bittim ben eminimki Ece mize cok yakisicak..

canım ben çooookkkk begndim bu etegi::)
hazır aldık desen yutacam gerçekten hazır gibi duruyo..neden begenmedin anlamadım..
çok hoş olmuş nasıl yapılıyo anlatırmısın bende yapmak istiyorum..
etegi kullanmayacaksan bana yolla:))kargo parasına karışmam ona göre:))

Herkese iyi aksamlar diliyoruzzzz bugunnn okis in dis bugdayini yaptik cok sukur kazasiz belasiz bittiiii fotolari bu hafta sonu anca koyarim fotografcimizida cagirdikkk ohhhh mis gibi sak sak cekti 350 adetneyse kizlar cok yoruldum ben yattim iyi gecelerrrr

çağlaya nazar degdi galiba
buraya koydugum videonun daha farklısını faceyede koymuştum..
hatta onda daha uzun süre yürüyodu..ama artık çağla 4-5 adım sonra kendini arkaya
yitiyo ve düşüyo(tabi arkasında ben varım)..neden böyle yapıyo anlamadım..gayette güzel gidiyodu
yürüyo diye ilan ettigim çocuk yürümez oldu iyimi:)
faceye yazmıştım çağla artık yürüyo diye ve meraklı bir kaç arkadaşım yarın bana gelecekmiş görmeye:)
haydiii ne diyecem onlara
çağla duraklama döneminemi geçti diyecem
adım yalancıya çıkacak

koptum resmen cok hos olmus ama kk dan hanimlar tanis olsun sonrada beylere gecsin super valla..dunya gercekten kucuk :))

Oyy kiyamam fistiga..kim deydirdiyse onu ben opummmmmm( mecaz anlamda ) :)) ya cnm ben simdi senin gizz aklima geldikce Nas ve Felak okudum..cunku yaptigi cok guzel bir basari olurda nazarim deger diye cok korkarim kendimden bu yuzden hep okurum..ins benim degmemistir. yoksa cok uzulurum...

Hayirli olsun cnm, super resim sayisi olmus..masallah cok sukur atlattiniz guzel bir sekilde..resimleri bekliyoruz merakla bakalim Okis nasil olmus..eminimki prenses gibi olmustur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…