2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim canım benim neden üstüne alınıyosun canım ya yok öyle birşey..
kimse kötü gözle bakmamıştır bundan eminim zaten öyle bir terddütüm olsa koymazdım..
ben sizi kasttederek demedim zaten..acaba facedenmi dedim..
insanlar bazen bakarken maşallah demeyi bilmiyorlar..
ben nazara inanırım ama o kadarda kafama takmam..
nazarsa nazardır ne yapalım allah saglık versinde yürümüş yürümemiş çok önemli degil hayatım:))
sadece paylaşmak için yazdım..sakın yalnış anlaşılmasın...
hepinizi ççok seviyorum ben

birazdan size cerenin 2 yaşındaki halinin videosunu koyacam:))
kızımın oynamasını izleyin:)
maşallah demeyi unutmayın:))))

O güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar kızımla kocaman öpücük yolluyoruz size

Ana-kiz oyle guzeldinizki yorum yapmamak mumkun degildi yani...ruya gibi guzel gecmis dis hediginiz ins daha nice guzel kutlamalariniz boyle guzel gecer cnm. bizde seni optuk

Bunun neyini begenmedim cnm, bence cok super olmus..eger olurda baskalarini yapmaya karar verirsen ben seve seve alirim :)) sekerim valla benim temam zurafa ama bunlar o kadar guzel olmuski araya koyarim karisik olur ne olcak ki guzel olan hersey heleki el emegi ile yapildi ise kabulumdur..

mybabylove hayırlı olsun diş buğdayınız okiş neyi seçti acaba:))

babyceren valla etek kargo parasından daha ucuza maloldu:)) mesela etek boyu 25cm olacak ise boyu 50 cm eni 6 cm olan dikdörtgen şeritleri kestik.belinin ölçüsünü lastiği ecenin beline dolayıp aldık birleştirip diktik lastiği iki ucundan. bir kitaba geçirdik ki düğüm atmak kolaylaşsın lastiği. toplamda 92 şerit kestik. 1 cm lik lastiğe düğüm attık nette resimleri var çok kolaymış kardeşim dedi:)

Gecmis olsun Aras Eymen umarim hasta olmaz...bizimkide aynisi cnm, gece cok uyaniyor ,ozellikle son bir haftadir burnu cok tikaniyor..ben fizyolojik serum dokuyorum burnu yumusatmasi icin sende denebilirsin gercekten ise yariyor..ates dusurucu olarakta ben nurofen kullaniyorum, hatta yeni aldigim sisede degil minik paketlerde tek kullanimlik sekilde boylece sise den daha uzun omurlu oluyor..Mahir de birazda hafif oksuruk var valla cok korkuyorum onceki gibi cok hasta olucak diye, buralar gercekten cok soguk..bir sicak yuzu goremedik off (

ben bu video işini sevdim ya:))koy kaldır.)
çok yakında kendi videomuda çekecem:) +18 ,-18 herkes izleyebilir normal bir video olacak
ya aklıma ne geldi..
ya şimdi birden elektirikler giderse ve ben bu videoyu silemssem:)
şansım varken dönüp sileyim...

ceren hangisi anlarsınız heralde:))
oynak olan:)
[video=youtube;--xzMsjXWUY]http://www.youtube.com/watch?v=--xzMsjXWUY[/video]

Allahım ya ne kadar tatlı birşeysin sen o totoş nasıl sallanıyor öyle:)) çok komik çok şirinsin kuzum ya:)) ece de büyüsün bir an önce böyle popo sallasın istiyorum:))

geçmiş olsun atlatır üzülme hemencecik iyileşir sende anacığınla yaparsın diş buğdayını ....

kızlar bende eşimi az önce yolladım uzaklara 5 ay ayrıyız sık sık gelmeye çalışacak ben çok ayrı kaldım hiç sevmiyorum ayrılığı herzaman içimde bi boşluk güvensizlik bi tedirgin olurum şimdi çocuklarda var kızım üzüldü babası çıkarken kendi fotosunu veriyor özledikçe bak diyee.....
hayırlısıyla sağlıkla gelsin geçsin günler sayılı günler çabuk geçer derler umarım öyle olur ama saymayınca sanki daha çabuk geçer koca yolu gözleyenler kervanına bende katıldım.....

Cok tatlisin sen Ceren, bayiliyorum bu kizcelere ben boyle oynadiklarinda..totislerine saplatip sevesim var ama benim
Masallah Ceren ablamiza

Allah kavustursun cnm, gercekten zor insanin sevenlerinde ayrilmasi ama ins bu zaman dilimi senin icin bir cirpida ve kolay gecer..kizinin yaptigini hareket cok hos olmus kiyamam onada cocuklar icin dahada bir zor galiba

cenera__allah kavuştursun canım..eminim çok zordur eşinin yanında olmayışı..
ve 2 çocukla ugraşıyosun..allah yardımcın olsun

beklenen kişide geldi
mutluanne huzurlarınızda
valla şurda bizbize konuşamaz olduk hemen yakalanıyoruz

cnm çağlanın yürüyüşünü görememiştim ama cereni büyük bir keyifle izledim ziyaretçi olarak..
harika muhteşem fevkin fevki yani:) maşallah annesi çok tatlıymış.. aynadan cereeen cereeen k.ıçını dön böyle yap böyle diye gözüken siyah tshirtlüde sendin sanırım anne kız(lar) harikasınız..
nasılda yapıyor öyle maşallah allahım neşenizi hep daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…