O güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar kızımla kocaman öpücük yolluyoruz size
bu arada yaşgünü hazırlıklarım hala yapım aşamasında:26:ben genelde aklıma geleni hemen
yapmayı seven biri olarak kıpır kıpırım yani ama icraat yokSon zamanlarda bol bol minnie kulağı kesiyorum
Fotodaki banner denememide hiç sevmedim ama yeniden de yapamıcam bunu geliştiririm artıkÇok çalışmam lazım kızlar çooook
sabahtan beri giriyorum giriyorum tam yazıcam bişey çıkıyor
oğlum ya uyanıyor,ya huysuzlanıyor birde ateşlendi kuzum ateş düşürücü şurup verdim hemen şimdi uyuyor umarım
hastalanmaz,ya kızlar bizim oğlanın burnu çok çabuk tıkanıyor ne yapcaz böyle hiç bilmiyorum fikri olan var mı
mutlu anne miranın resimlerini ben göremedim malesefoysa ne hevesle bakıcaktım
birazdan size cerenin 2 yaşındaki halinin videosunu koyacam:))
kızımın oynamasını izleyin:)
maşallah demeyi unutmayın:))))
ceren hangisi anlarsınız heralde:))
oynak olan:)
[video=youtube;--xzMsjXWUY]http://www.youtube.com/watch?v=--xzMsjXWUY[/video]
geçmiş olsun atlatır üzülme hemencecik iyileşir sende anacığınla yaparsın diş buğdayını ....kızlar annem şimdi hastaneye yatıyor.
kanına mikrop karışmış ve enfeksiyonu artmış.kafasındaki delikten ki şeker hastası canım çok ama çok sıkkın.bi debana kızım sen yap diş buğdayını benim için erteleme diyor.ne saçmalık!
sensiz tadını mı olur annem.ah annem ah...
kendime engel olamıyorum.hiç iyi şeyler hissetmiyorum hem de hiç(
annem tam olarak iyileşip hastaneden çıkana kadar diş buğdayını iptal ettim.
Sizden yürekten bol dualar istiyorum.Adı; Oya.
Görüşürüz...
babyceren mutlu annem videoyu görünce gelirdi onu yakalardık belki:))
geçmiş olsun atlatır üzülme hemencecik iyileşir sende anacığınla yaparsın diş buğdayını ....
kızlar bende eşimi az önce yolladım uzaklara 5 ay ayrıyız sık sık gelmeye çalışacak ben çok ayrı kaldım hiç sevmiyorum ayrılığı herzaman içimde bi boşluk güvensizlik bi tedirgin olurum şimdi çocuklarda var kızım üzüldü babası çıkarken kendi fotosunu veriyor özledikçe bak diyee.....
hayırlısıyla sağlıkla gelsin geçsin günler sayılı günler çabuk geçer derler umarım öyle olur ama saymayınca sanki daha çabuk geçer koca yolu gözleyenler kervanına bende katıldım.....
beklenen kişide geldi
mutluanne huzurlarınızda
valla şurda bizbize konuşamaz olduk hemen yakalanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?