2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eminim hepiniz bebeklerinizin resmini çekiyosunuzdur ama
video çekmeyide ihmal etmeyin..zaman geçtikçe çocuklar büyüdükçe
herşeyi unutmaya başlıyosunuz ve hatırlamanıza en güzel yardımcı videolar oluyo..
ben cereni o kadar çok çekmişim izledikçe duygulanıyorum..baktım çağlamın sadece
3 tane var..yarından itibaren bol bol çekecem..
geçende yazdım bana güzel bir makine tavsiye edin diye ama beni duyan olmadı sanırım

mutluanne sendende birşey kaçmıyo maşallah:))sen mirayı uyutmayamı çalışıyosun yoksa
bizimi takip ediyosun anlamadım gitti
öptüm canişko

ziyaretçilerin yabancı olmamasına çok sevindim:))
teşekkür ederim canım:) canım aynadan cerennn cerennn diye bagıran ben degilim..
arkadaşım..ben kamerayı tutmuşum yani yönetmen benim:)))
arkadaşımıda deşifre ettim:)))
Sabah sizi bombaliycaaaaaam,,şimdi kocamı bombaliyim önce
Tabi miradan önce uyumazsa iyidir,malum yol yorgunu

bombamı dedinnnhem sabahçı hem gececi seni
kocanın yerinde olsam kaçardım şimdi

ben geldimm bu gün geç kaldım kızlar yaa benim sıpa yeni uyudu daha..naıl bi enerjiye sahip bu çocuklar anlamıyorumm

bu gün sularımız kesikti sular kesikken evde durmak olmaz diye yavrumu teyzesine götürdümm:)
ordan bi kaç kez girdim ama yazamdım bi türlü durduramadık bu gün beyefenndiyi..uyku saatlerinde biz yatırdık o kalktı oturdu hacı yatmaz oldu çıktı başımıza:)

ben bi geçmişe gidim bakim..ben gelene kadar siz gidersiniz
siz gitmezsenizde ben gidebilrim çok yordu beni bu gün kuzum çoook

tüm mayıs annelerine ve kuzularına muckkk

gece gece altıma yapıyodum az kalsın
video 4 dakika ama vaktiniz varsa izleyin:))
mutluanne sen kendini elizabetmi sanıyosun haaa
[video=youtube;Mk9heQ5nuaQ]http://www.youtube.com/watch?v=Mk9heQ5nuaQ&playnext=1&list=PLE1C13F3B9C348D3B&feature=results_main[/video]

Sabah sizi bombaliycaaaaaam,,şimdi kocamı bombaliyim önce
Tabi miradan önce uyumazsa iyidir,malum yol yorgunu

Esin gelmis gozunaydin..su gizemli olma isini biraksanda gelsen ya aramiza soyle muhabbetin dibini gorse idik guzelce canim..ben gunduz cok giremiyorum en azindan gece yakalmisken konusurduk ne guzel olurdu dimi..senin adin sipcakci olsun gelmenle cikman bir oluyor senin geldigini bile anlamadan cogu zaman gitmis oluyorsun sekerim..
Unutmadan bir sey daha soyluyum..Mira nin resimlerini koymussun ama sonra kaldirmissin galiba..yaw bizim canimiz patlicanmi neden biz goremiyoruz..uzulurum ama bizi Mira nin guzel yuzunden mahrum etme annesi..

Simdi durun orda...Ingilterede yasayan biri olarak kralicemize laf gelmesine ben dayanamam ve yazarim arkadas :))
Ayy oldum gulmekten, ne guzel demis diyen..

duamıda ettim..gidiyim yatıyım..
yarın çoookkkk güzel bir gün olsun hepimiz için...sübhaneke dinimiz amin:)
iyi geceler arkadaşlar

Hosgeldin sekerim..sizde de vukaat bitmiyor anacim..simdide su kesintisi ile mi ugras veriyorsunuz..Ah su istanbulun su kesintileri, en son kucuklugumde bir kesilirdi bir daha ugramazdi gunlerce hatta babam banyoya depo yaptirip banyonun tum klasini silip supurmustu..neyse cok sukur artik cag atladik yok artik oyle kesintiler..allahtan yazin kesilmiyor yoksa millet kokardi valla..puff
Sen gelene kadar olurda cikarsam bende sana muck gonderiyorum bu arada sen Orkide seviyormusun ben sana verdim gitti ok..

Senide online lar arasinda gorunce soramadan gecemedim, neler yapiyorsunuz, neden hic yazmiyorsun..arada bir bakiyorum sana malum sende gece gelenlerdendir..simdi nerde ise hic gorunmez oldun ..umarim hersey iyidir..guzel fistigin resimlerini paylasirsan arada birde olsa bizde ozlem gidermis olurduk..
Unutma Mahir i size ic guvey verdik, simdi dunurum ortalarda olmuyunca merak ediyorum

canım çok üzüldüm annen için Rabbim şifa versin
diş buğdayını benim için erteleme demesinede çok duygulandım..anne olmak böyle bi şey işte
annen için çok dua edicem inş herşey yolunda gider çok geçmiş olsun canım

kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk

maşallah sarı civcivimeee..ilk yürüyen erkek bebemiz enes mi oluack şimdi?aferin kuzuma..

Gozun aydin cnm, masallah Enes mize..darisi atamiyanlara ins..benim oglan anne karninda bile donmedi ve bu yuzden bizimkinin herseyi gec yapacagi fikrinde gorusum..hayirlisi olsun.gec olsun guc olmasin ins..

canım yaa bu bölüme çok güldümm:))vakti zamanı gelince hepsi pıtır pıtır yürüycekler inş.
bi bakıyosun mahirim bu hafta yürümeye başlamış

canım ben çok beğendim aynı hazır gibi ama biraz daha kabartılırsa daha güzel olur:26:
rengide çok tatlıymış şirineme çok yakışıcak..bravo babana ve kardeşine
şu eşlerin karşılaşmasıda komik olmuşyakında gece34 ün ve senin eşinde buraya takılmaya başlar

bende seni alt tarafta görünce neden son zamanlarda aktif olmadığını sorucaktım seni eskisi kadar sık göremiyorum canımm
diş buğdayınız hayırlı olsunnn..350 resmi miibol bol okişi bekliyoruz

ziyeretçimiz gelmiş hoşgelmişş

sabah bi uyandım sular kesilmek üzere ip gibi akıyo
halbuki perdeleri yıkıycaktım,çamaşır yıkıycaktım saabaha kaldıı..yazın kesilirse dediğin gibi kokarız:)
orkide için çok tşk ettim şekerim
bende mahirimi ve sana öpücükler gönderiyorumm

meleğim cok sağol beni sorduğun için genelde gece geliyordum ama bu aralar bilgisaarın kapağını bile acamaz oldum sağolsun kızım sabahlara kadar hiç uyumuyo uzun süredir yeni yeni düzene girdi az önce uyuttum buseyide zorla oda. en kısa zamanda benim zıbıdığın resimlerini yüklicem kızcem uyanmazsa bu gecede yükleye bilirim bekleyin...

minik kızım 4 gündür ayakta on saniye kadar durabiliyo ama daha adım atmaya cesareti yok ne zaman yürür ki? heyecanla bekliyorum 4 aydır sürünüyo yeter artık:))

günaydınnn herkeseee

haftanın ortasından bildiriyorumm cumaya az kaldııı güzel bir gün diliyorumm ve geçmişe gidiyorummm

Günaydın günaydın günaydın Tempo şu kızlar dım dım çıkı çık,dım çık dım çıkıdım dım çıkı çık, dım çık çık
Bombacı mülayim geldi:76:

3-2-1 motor

Beykozcuuumm dün gecenin en güzel haberi senden geldiEnesimi tebrik ediyor ve kocamaan öpüyorum
Bizde evde Enes'in adımını kutladık kızımla,maşallah
MeleğimMiranın yeni resimleri yolda,,koyucam kısa sürede canım,,banner tamamen handmade,,hatta çizimini
de kendim yaptım ama resimde de görmüşsündür çok yamuk yumuk kestim diye içime sinmediDediğim gibi
süsler püsler kullanırım bunu artıkorada size dile geldiğim iletişim aracımında resmini ekledim (klavyem) ama kimse
bi selam bile vermemiş klavyeme
Hejar&Koseminderi: Tarifim sudur(okuyanlar okumasın bu kızmı ama çok zor dimi)
kuru meyveyi 1-2 bardak suda iyice haslıyoruz.kullandığım kuru meyveler: kus uzumu,incir,gün kurusu,elma,seftali,ananas,mango kurusu.Ben kuru meyveyi her zaman az az ve farklı cesitlerde alıyorum(en az 3 cesit seklinde) ayrı ayrı blendırdan gecirip bir kaba
yol yol koyuyorum ve verecegim zaman 1 tatlı kaşığı alıyorum kaptan,suya ekliyorum.Gelelim tarifin devamına:
haşlanan meyvemizin suyunu kızım sevmediği için süzüyorum posası bana kalıyor.Bu suya 2/3 silme yemek kaşıgı yulaf unu ekleyip,iyice pişiriyorum.Pişmesine yakın 1tk. irmik ekleyip karıştırıp kapat&soğut&yedir bebişe
Azraece: tütü çok güzel olmuş,,Ecemize de nasıl yakışıcak şimdi maşallahSen benim resmime kısacık göz gezdirirsen
unutursun tabi yüzümü,ben senin resmini odama astım kalbime yazdım oysa:98:,eklicem fotomu babyceren ve senin için
Mybabylove: Buğday günü fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım,Okişi çok öperim
Babyceren: Anne olana kadar fazla takmazdım ama artık daha bir fazla inanıyorum bende nazaraÇağla'ya da nazar değdi
sanırım,,sadece kötü nazar da yok bence,,lütfen bebeklere bakarken maşallahı eksik etmesin kimseSen arkadaşlarına da söyle walla açık açık maşallah desinler
Evden fazla giremiyorum ama her fırsatta misafir sanatçı oluyorum geceleri.Fırsatlar:1-Mirayı salıncağında sallarken2-uzun soluklu wc de oturuken 3-balkona çıkınca Tablet bana yetişemiyor çok yavaş kalıyor,bi begen yapıyorum yukarı çıkıyor...bla bla..Mira zaten durmuyorEşimin istekleri bitmiyor derken...gelemiyorum yanınıza ama hep aklımdasınız
Annezeyno: Mira'yı uyutma şeklimizi biliyorsunEşim diyoki akşam,,"biz Mira'ya değil dua dinletmek,hatim indirsek yine uyumaz" Haklı çıktı,gece 2 de uyudu ve 3 kez kalktı cin ayşe oldu başıma
Neydi günü temposuDım dım çıkı çık,dım çıkı dım çıkı:124:

Tarıf ıcın tesekkurler.kızım meyve yemıyo ama su elma seftalı ananas ve mango kurusu olayı hoşuma gıttı.beli sever...ılk fırsatta alıp denıycem
Bu arada yorumun cok hoşuma gıttı cok renklı hareketlı.ben nasıl yaparım bu hareketlı adamcıkları

İnşallah sever bebişin de güzel haberler verirsin bize,,ben dr.a sormadım ama her meyvenin bir şifası
olduğunu düşünüyorum,bebişede şifa niyetinde veriyorum az az Mesaj yazarken alttaki kutucukta
var o simgeler bende,,simge kullanma işaretli ve üstünde de onlar var,belki porfil ayarlarından falan bulunabilir
canım atm olarak bilemiyorum,,hiç bulamazsan editore mesajla sor istersen mutlu günler

mutlu_anne ben bannerlarını çokk beğendim ya bence süper olmuşş eline sağlık daha ne olsun harika ben çok beğendimm

kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk

oooooo maşallahh enesimizeee tebrik ederiz sarı şekerii kocamann öperizzz, bidaha maşallah diyeyimm

bence çokkk güzel olmuşşş hazır gibi duruyorr zaten onlarda bu şekilde yapılmıyormu yanii eline sağlıkk çok yakışacak ecemize

hayırlı olsun merakla bekliyoruz resimleriii profesyonel resimler süper olmuştur kesinn

BABYCEREN canımm hep akşamları koyup koyupp kaldırıyosun şu videoları yaa çatlatcan beni heee olmuyor amaaa

Öhö öhö çizelgeme dikkat
Allahım hepimize daha nice 10 ayları nasip etsin sağlıkla huzurla
Biz dun itibarıyla 10 aylık olduk teyzoşlar
Ömer'de oldu Veee bugun de Kayra oldu
Maşallah SübhanAllah TebarekAllah denirse nazar geçmezmiş aklıma geldi
söyliim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…