ziyaretçilerin yabancı olmamasına çok sevindim:))cnm çağlanın yürüyüşünü görememiştim ama cereni büyük bir keyifle izledim ziyaretçi olarak..
harika muhteşem fevkin fevki yani:) maşallah annesi çok tatlıymış.. aynadan cereeen cereeen k.ıçını dön böyle yap böyle diye gözüken siyah tshirtlüde sendin sanırımanne kız(lar) harikasınız..
nasılda yapıyor öyle maşallah allahım neşenizi hep daim etsin
Sabah sizi bombaliycaaaaaam,,şimdi kocamı bombaliyim önce
Tabi miradan önce uyumazsa iyidir,malum yol yorgunu
Sabah sizi bombaliycaaaaaam,,şimdi kocamı bombaliyim önce
Tabi miradan önce uyumazsa iyidir,malum yol yorgunu
gece gece altıma yapıyodum az kalsın
video 4 dakika ama vaktiniz varsa izleyin:))
mutluanne sen kendini elizabetmi sanıyosun haaa
[video=youtube;Mk9heQ5nuaQ]http://www.youtube.com/watch?v=Mk9heQ5nuaQ&playnext=1&list=PLE1C13F3B9C348D3B&feature=resul
ts_main[/video]
mybabylove hayırlı olsun diş buğdayınız okiş neyi seçti acaba:))
Tesekkur ederiz teyzesi melegim sagol canim Okis once tarak secti sonra tekrar cevirdiler bu seferde makara sectibi ara altina yoneldi ama yavrum korktu herkes ona bakinca taragin arkasiyla hep disi kasiyorya ondangaliba onu secti fotografcimiz mercegini koydu kocaman ama bizim kiz umursamadi valla tabi hem tarak hem makara olunca anneannemizin yorumu su oldu;
Kizim kuafor olacak
eee ama makara da secti dedim
eee onunlanda kas biyik alir dedicok guzeldi yoruldum ama degdi,bugdayi,ikramliklari hepsini kendim hazirladim
kurdan bayraklar
pecete yuzugu
bardak sticer lari
Kurabiyesi
pastasi
hepsi cok guzeldi tabi herseyden onemlisi kv kp ukv ucgeninde korktugum olmadi ama gecenin bombasini kv patlatti bu gece bizde kaliyor gecen hafta biz kaldikyaaaa iadeyi ziyaret yapiyor neyse bu guzel gunun hatrina sesimi cikartmadim
bi ara esime saka yaptim kizdim kv diyorki hopppp ben burdayim dedi bende sulalen gelsin isterse dedim bozuldu sustuneyse kizlar valla yorgunluktan uyuyamiyorum ama mutlu bir sekilde yatagima girmek istiyorum hepinizi opuyorum
ben geldimm bu gün geç kaldım kızlar yaa benim sıpa yeni uyudu daha..naıl bi enerjiye sahip bu çocuklar anlamıyorumm
bu gün sularımız kesikti sular kesikken evde durmak olmaz diye yavrumu teyzesine götürdümm:)
ordan bi kaç kez girdim ama yazamdım bi türlü durduramadık bu gün beyefenndiyi..uyku saatlerinde biz yatırdık o kalktı oturdu hacı yatmaz oldu çıktı başımıza:)
ben bi geçmişe gidim bakim..ben gelene kadar siz gidersiniz
siz gitmezsenizde ben gidebilrim çok yordu beni bu gün kuzum çoook
tüm mayıs annelerine ve kuzularına muckkk
kızlar annem şimdi hastaneye yatıyor.
kanına mikrop karışmış ve enfeksiyonu artmış.kafasındaki delikten ki şeker hastası canım çok ama çok sıkkın.bi debana kızım sen yap diş buğdayını benim için erteleme diyor.ne saçmalık!
sensiz tadını mı olur annem.ah annem ah...
kendime engel olamıyorum.hiç iyi şeyler hissetmiyorum hem de hiç(
annem tam olarak iyileşip hastaneden çıkana kadar diş buğdayını iptal ettim.
Sizden yürekten bol dualar istiyorum.Adı; Oya.
Görüşürüz...
kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk
Gozun aydin cnm, masallah Enes mize..darisi atamiyanlara ins..benim oglan anne karninda bile donmedi ve bu yuzden bizimkinin herseyi gec yapacagi fikrinde gorusum..hayirlisi olsun.gec olsun guc olmasin ins..
Eki Görüntüle 642914 resmi kırpa kırpa bu hale geldi:) ecenin ilk tütü etek denememdir kendisi:) daha doğrusu dede ve teyzeye yaptırılan tütü etek:) 4 sene hazır giyim okuyan biri olarak hiç anlamam bu işleri. babam ver bir deneyelim diyerek birbirini ölçü olarak tutmayan parçaları (kızkardeşim kesmiştir parçaları:) düğümledi sonuç budur:) hiç internetteki gibi gözükmüyor bana çirkin oldu gibi geldi. ilkimcim sen almıştın tütü etek galiba sence benziyormu:)
Herkese iyi aksamlar diliyoruzzzz bugunnn okis in dis bugdayini yaptik cok sukur kazasiz belasiz bittiiii fotolari bu hafta sonu anca koyarim fotografcimizida cagirdikkk ohhhh mis gibi sak sak cekti 350 adetneyse kizlar cok yoruldum ben yattim iyi gecelerrrr
Hosgeldin sekerim..sizde de vukaat bitmiyor anacim..simdide su kesintisi ile mi ugras veriyorsunuz..Ah su istanbulun su kesintileri, en son kucuklugumde bir kesilirdi bir daha ugramazdi gunlerce hatta babam banyoya depo yaptirip banyonun tum klasini silip supurmustu..neyse cok sukur artik cag atladik yok artik oyle kesintiler..allahtan yazin kesilmiyor yoksa millet kokardi valla..puff
Sen gelene kadar olurda cikarsam bende sana muck gonderiyorumbu arada sen Orkide seviyormusun ben sana verdim gitti ok..
meleğim cok sağol beni sorduğun için genelde gece geliyordum ama bu aralar bilgisaarın kapağını bile acamaz oldum sağolsun kızım sabahlara kadar hiç uyumuyo uzun süredir yeni yeni düzene girdi az önce uyuttum buseyide zorla oda. en kısa zamanda benim zıbıdığın resimlerini yüklicem kızcem uyanmazsa bu gecede yükleye bilirim bekleyin...Senide online lar arasinda gorunce soramadan gecemedim, neler yapiyorsunuz, neden hic yazmiyorsun..arada bir bakiyorum sana malum sende gece gelenlerdendir..simdi nerde ise hic gorunmez oldun ..umarim hersey iyidir..guzel fistigin resimlerini paylasirsan arada birde olsa bizde ozlem gidermis olurduk..
Unutma Mahir i size ic guvey verdik, simdi dunurum ortalarda olmuyunca merak ediyorum
günaydınnn herkeseee
haftanın ortasından bildiriyorumm cumaya az kaldıııgüzel bir gün diliyorumm ve geçmişe gidiyorummm
Günaydın günaydın günaydınTempo şu kızlar dım dım çıkı çık,dım çık dım çıkı dım dım çıkı çık, dım çık çık
Bombacı mülayim geldi:76:
3-2-1 motor
Beykozcuuumm dün gecenin en güzel haberi senden geldiEnesimi tebrik ediyor ve kocamaan öpüyorum
Bizde evde Enes'in adımını kutladık kızımla,maşallah
MeleğimMiranın yeni resimleri yolda,,koyucam kısa sürede canım,,banner tamamen handmade,,hatta çizimini
de kendim yaptım ama resimde de görmüşsündür çok yamuk yumuk kestim diye içime sinmediDediğim gibi
süsler püsler kullanırım bunu artıkorada size dile geldiğim iletişim aracımında resmini ekledim (klavyem) ama kimse
bi selam bile vermemiş klavyeme
Hejar&Koseminderi: Tarifim sudur(okuyanlar okumasın bu kızmı ama çok zor dimi)
kuru meyveyi 1-2 bardak suda iyice haslıyoruz.kullandığım kuru meyveler: kus uzumu,incir,gün kurusu,elma,seftali,ananas,mango kurusu.Ben kuru meyveyi her zaman az az ve farklı cesitlerde alıyorum(en az 3 cesit seklinde) ayrı ayrı blendırdan gecirip bir kaba
yol yol koyuyorum ve verecegim zaman 1 tatlı kaşığı alıyorum kaptan,suya ekliyorum.Gelelim tarifin devamına:
haşlanan meyvemizin suyunu kızım sevmediği için süzüyorum posası bana kalıyor.Bu suya 2/3 silme yemek kaşıgı yulaf unu ekleyip,iyice pişiriyorum.Pişmesine yakın 1tk. irmik ekleyip karıştırıp kapat&soğut&yedir bebişe
Azraece: tütü çok güzel olmuş,,Ecemize de nasıl yakışıcak şimdi maşallahSen benim resmime kısacık göz gezdirirsen
unutursun tabi yüzümü,ben senin resmini odama astım kalbime yazdım oysa:98:,eklicem fotomu babyceren ve senin için
Mybabylove: Buğday günü fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz canım,Okişi çok öperim
Babyceren: Anne olana kadar fazla takmazdım ama artık daha bir fazla inanıyorum bende nazaraÇağla'ya da nazar değdi
sanırım,,sadece kötü nazar da yok bence,,lütfen bebeklere bakarken maşallahı eksik etmesin kimseSen arkadaşlarına da söyle walla açık açık maşallah desinler
Evden fazla giremiyorum ama her fırsatta misafir sanatçı oluyorum geceleri.Fırsatlar:1-Mirayı salıncağında sallarken2-uzun soluklu wc de oturuken 3-balkona çıkınca Tablet bana yetişemiyor çok yavaş kalıyor,bi begen yapıyorum yukarı çıkıyor...bla bla..Mira zaten durmuyor Eşimin istekleri bitmiyor derken...gelemiyorum yanınıza ama hep aklımdasınız
Annezeyno: Mira'yı uyutma şeklimizi biliyorsunEşim diyoki akşam,,"biz Mira'ya değil dua dinletmek,hatim indirsek yine uyumaz" Haklı çıktı,gece 2 de uyudu ve 3 kez kalktı cin ayşe oldu başıma
Neydi günü temposuDım dım çıkı çık,dım çıkı dım çıkı:124:
Tarıf ıcın tesekkurler.kızım meyve yemıyo ama su elma seftalı ananas ve mango kurusu olayı hoşuma gıttı.beli sever...ılk fırsatta alıp denıycem
Bu arada yorumun cok hoşuma gıttı cok renklı hareketlı.ben nasıl yaparım bu hareketlı adamcıkları
kızlar enes 4-5adım attıyor gel gel yaptık ikimize dogru geliyor cok hızlı sürünüyordu zaten şimdi adım atıyor ayyy cok mutluyum cooookkk
Eki Görüntüle 642914 resmi kırpa kırpa bu hale geldi:) ecenin ilk tütü etek denememdir kendisi:) daha doğrusu dede ve teyzeye yaptırılan tütü etek:) 4 sene hazır giyim okuyan biri olarak hiç anlamam bu işleri. babam ver bir deneyelim diyerek birbirini ölçü olarak tutmayan parçaları (kızkardeşim kesmiştir parçaları:) düğümledi sonuç budur:) hiç internetteki gibi gözükmüyor bana çirkin oldu gibi geldi. ilkimcim sen almıştın tütü etek galiba sence benziyormu:)
Herkese iyi aksamlar diliyoruzzzz bugunnn okis in dis bugdayini yaptik cok sukur kazasiz belasiz bittiiii fotolari bu hafta sonu anca koyarim fotografcimizida cagirdikkk ohhhh mis gibi sak sak cekti 350 adetneyse kizlar cok yoruldum ben yattim iyi gecelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?